Jul med Ernst!

Alltså, jul med Ernst! Efter tio minuter vill jag springa ut i skogen o plocka granris, mossa o kottar! Typ julens mysigaste program! ❄️ och jag vill också ha en såndär mysig lada o ett gammalt hus! 

Har sagt till Fab flera gånger att jag skulle vilja hitta ett jätte Gammalt hus, med typ två små hus intill, med en träd alé! Det ska knarra i golven men vara modernt renoverar, alltså drömmen! 

Appråpå ingenting, alla som känner mig vet hur tjejig jag är, jag äger liksom två flyttkartonger med sååå mycket fina tjejkläder & hårband till bebisar! O de har jag köpt långt innan Noel låg i min mage! Många som har fått två pojkar känner sig ofta som en pojkmamma men jag gör absolut inte det, jag är en tjejmamma & kommer förmodligen aldrig sluta köpa tjejsaker även om vi bara blir grabbar här hemma! 

Visst är det helt sjukt? Nu köper jag nästan alltid saker när dom är nedsatta o sånt jag verkligen vill ha, och egentligen är det inga sjuka summor om man slår ut det, o jag tänker aldrig att vänta nu vad gör jag när jag köper det.. Men jag förstår ju att det är helt sjukt, att man inte gör så liksom. Men så gör jag, och jag tänker ofta ofta på om vi nånsin kommer få en dotter, och jag förstår ju att det mycket möjligt inte blir så o det är inte så att de gör mig ledsen, eller att jag inte älskar o vara mamma åt mina söner, dom är helt perfekta o jag skulle aldrig någonsin byta ut dom. 

Men jag tänker ändå, kommer jag aldrig känna mig som en pojkmamma bara? Kommer jag aldrig sluta köpa tjej kläder? Eller finns det någon som är lika som mig? 😅 som det här nedanför,det  ligger så fint här hemma o bara väntar på stt få användas.. Jag kommer nog aldrig kunna göra mig av med allt 🙈 


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0