100 dagar. ♡

Hundra dagar kvar, sista dagen på tresiffrigt. Imorgon är vi nere på två och då räknar vi ner! ♡ 26+4. 


Friday night

Nu är badrummet helt klart för värmeslingor & flytning, som troligtvis blir av på söndag.. Sovrummet är klart för mig, så riva tapeter och börja spackla, såååå ivrig nu! Tråkigt göra men sen blir det kul! Basse var här ikväll en sväng o sen la vi Noel vid åtta o pappan somnade ganska hårt, dom snarkar ikapp så kikar på film i min ensamhet.. Skulle se " min såkallade pappa" men får bli på söndag kväll.  

Beställt gardiner till lillens rum & en pall till storebror.. Vill ju sååå gärna tapetsera fondväggen nu, funderR på o köra gråa kuber ändå, men kanske roligare o vänta o se? 




Home

Bortsett från byggkoaset på terassen så, ja jag älskar vårt hus. Det finns såklart tusen saker jag vill ändra och bygger vi hus lommer det inte vara i närheten av likt det här, men just nu helt perfekt. I sommar ska vi gräva ur och göra iordning parkeringen, man ska såklart inte ställa bilarna ända in såhär, det stör jag ihjäl mig på.. Sen räcket runt altanen, måste bara bestämma mig för hur det ska se ut.. Inklädnaden ska målas vit och räcket likaså. Skulle gärna sänka ner ett spa också innan vi bygger igen.. Återstår att se. Åh vad vi ska njuta av sommarkvällar här! 




Spray

Kan gå lös med den här jäkla sprayen.. 
Före & Efter. 


Freeeeeedag

Ny snö, solen skiner.. Jag har hunnit handla mat, helg blommor, hämtat ut paket här o där och köpt 4 gardinstänger.. Och ändå behövs 1 till innan huset är fulländat.. Så tråkig kostnad, 199:- för en liten stång.. Men nu var det 50% så passade på. 

Har städat halva huset, och nu slagit mig ner i soffan med en smoothie. Ska måla taket i badrummet, fixa stängerna, lite intervaller och så städa resten innan lilleman ska hämtas. Sen förbereda inför morgondagens middag, och kvällens också för den delen. Pappan slutar tidigt idag & äntligen får vi umgås, även om han ska hålla på i badrummet.. 

Noel frågar alltid efter pappa varje morgon, och idag kunde jag säga imorgon vaknar du med pappa. Han är ju lite av en pappagris i sängen, sover gärna tätt intill pappan. Och värre lär han väl bli när jag har en liten bebis klistras på mig. 101 dagar kvar! 


Du.

Åh vad jag tror att det är en liten lillebror i magen, på något sätt har det ju kännts så från första början.. Även om allt pekar på tjej. 3 hockey grabbar & så jag. Haha! 




Egentid

Jaha, lilleman somnade tio över sju.. Jag är skit trött men vill ju så gärna sätta mig i soffan, läsa lite inredningstidningar o kika på tv i min ensamhet.. Är det inte så typiskt när man har egentid? Har magvärk och halsbränna/sura uppstötningar.. Inte jätte mysigt, det fick jag i slutet med Noel och det funkade o härda ut i tre veckor 14 veckor, nä tack.. Det sägs ju att det blir en hårig bebis då & det stämde ju med Noel, så det blir väl kanske ännu mera hår nudå haha. 

Någonting helt fantastiskt är att mitt hår på benen inte växer, har inte rakat benen sen Grekland dvs 3,5 månad sen.. Något possetivt. Ännu en grej som skiljer sig från graviditeten med Noel, då rakade jag och rakade.. Rätt skönt o slippa benen med en stor mage ivägen. 

Annars då,  jag körde tre kilometer intervaller idag, såklart i ett lugnare tempo.. Och än så länge har jag inte mer ont än vanligt. Jag håller på o förbereder små saker inför Noels 2 års kalas, idag kom godispåsar, klädnypor och sugrör.. Och så dom finaste ballongerna såklart, stora med siffran 2. Längtar! Men först en massa annat på vägen dit! 


Till växa garderoben.

Att växa i för lilleman. 




Badrum

Ja nu är det plyfa & gips på väggarna, taket är målat två gånger, en gång till sen borde det vara klart.. Golvvärmen har kommit så i helgen flyts det förhoppningsvis! Gaaaanska gult tak. Andra bilden, om ni inte skulle se det! Blä!! 


För en vecka sen såg det ut såhär. 


Minis garderob.

Nytt till mini från newbie. Tror storebror ska få en lika också. 




Kök!

Alltså, som jag längtar eftet ett nytt kök, få lägga in det ljusa golvet som bara ligger o väntar.. Vi har typ redan bestämt  allting, så himla skönt. En massa skåp ska bort, bardisken ska ha två vitrinskåp under sig, och en vinkyl i mitten.. Som på bilden nedan, något vi bestämt sen länge och fortfarande står fast vid, annars brukar jag lätt kunna ändra mig.. Och den här kylen o frysen, fast förmodligen svart, svart fläkt, diskmaskin och svart hög glans bänkskiva, vita släta luckor utan handtag.




Ni två


Onsdag

Ännu en dag är slut, pappan kom hem fem åkte direkt på träning.. Kom hem sju, kastade i sig maten och började i badrummet.. Så duktig.. Nu är det plyfa & gips på nästan all vägg, i sovrummet också.. Nu ser man verkligen hur litet det är, Så mina planer förändras en hel del.. Får spara dom till det stora badrummet, men först kommer ju köket. Så jag gick o la Noel o han fortsatte, sen hopp i säng. Imorgon ska jag börja måla taket i badrummet, det har vi inte målat nångång o är med andra ord gult, hade glömt hur gult hela vårt hus var.. Så det blir några svängar. Nästa vecka kan jag nog börja riva tapeter, spackla o ha mig.. Jag hatar ju o måla, tapetsera går ju sååå mycket fortare, men för att bara kunna tapetsera fondväggen direkt när bebis kommit sen så är det de enklaste.. Vill bara få ordning i kaoset här hemma nu.. Hoppas hoppas va klara tills Noels 2 års kalas, det är lite mer än 5 veckor.. Inte helt omöjligt.. 

Och så längtar jag efter vååååren, plantera blommor, fixa iordning på tomten, fixa uteplatsen o inreda! 




Kulbana

Okej andra gången gillt, blir det ett tredje barn kanske jag har fått tillbaka suget igen men inte än på ett tag.. Helt klart mycket enklare o spraya, hade det varit sommar så.. Däremot blev den vita inte alls lika vit som den Noels målade menmen. 




Bm besök.

Allting såg jätte bra ut, lillens hjärtslag låg på 143, SF måttet precis under normal kurvan o med andra ord snäppet mindre än med storebror. +4 kg så nära 5.. Bebis ligger som jag trodde långt långt ner, men borde förflytta sig, ingen uvi och min magvärk har sannolikt o göra med att jag inte vilar när kroppen säger åt mig att göra det.. Jag får en läkartid nästa torsdag om jag vill bli sjukskriven, tror jag avvaktar några veckor o försöker kämpa på faktiskt. 

Sen hem o började med kulbanan, Noel fick ju en sån ommålad o det var bland det värsta jag gjort, men nu sprayade jag, det luktade inte gott här inne i några timmar, fast jag sprayade ute, väldigt pilligt o jobbigt ändå men helt klart lättare o med snabbare torktid, ska fylla i lite färg på några ställen bara. På sommaren hade det varit lättare. 

Ska spraya några lampfötter o fixa med också, någon dag! Sen middag, pannbiff med löksky, potatis & lingonsylt huuuur gott? Sen jobbade pappan i badrummet hela kvällen. Hoppas kunna flyta i helgen om golvvärmen hinner komma vill säga. Sen la vi oss i sängen o kikade mordet. Nu sova, Imorgon jobb! 


Bio

Min pappa tycker det är kul stt skicka brev uppenbarligen, nu har vi 6 bio biljetter att göra av med.. 3 filmer, och den enda jag vill se är ju redan bokad. 




Vecka 26.

Idag går jag & mini in i vecka 26, en massa sparkar fast väldigt snälla. Förutom dom som träffar rakt neråt, väldigt svårt o lyckas få med på film också för det sparkas nästan bara långt långt ner.. Ska be bm kolla hur h*n ligger idag. Jag har fortfarande magvärk, mår illa o spyr på morgonen men det är såå mycket bättre så det tänker jag inte ens klaga på.. Ryggvärk o fogvärk annars på topp! Typ. 

Som sagt bm besök idag, det vanliga. Lyssna på dom finaste hjärtljuden, mäta mage & väga sig. Gissar på 5 kg plus nu, med Noel i vecka 25 låg jag på 5+ och sen blev det bara 4 kg till så hoppas på samma tur nu! Först jobb. 

Dagens mage! 


Livingroom


Måndag

Då var måndagen slut, inventerat på jobbet.. Hämtade plutti och så hem o betsade bordet, det blev sååå mycket bättre, det passar in bättre här hos oss åtminstone.. Sen satte vi upp spegelfönstret, jag har ju sån jäkla beslutsångest över allt jämnt men det blev såå fint!! Sen åkte pappan på träning o jag o Noel myste till mumin o sen somnade han kvart i åtta.. Vi har beställt golvvärme o lampa till badrummet, resten får vi vänta  med tills kaklet sitter o vi vet hur mycket yta vi har, det är ju sååå litet.. Men Fab började sätta igen väggen idag o inorgon fortsätter han, sen kan jag börja riva tapeter, spackla, slipa o måla! Och lägga golv !! 



Garbo & Friends

Högst upp på bebis önskelista. 
Först o främst filten, funderar på att slå till på den! Helt underbar! Och kommer passa perfekt in i pastell rummet. 




Byxor.

Jag är ju verkligen ingen byxtjej, har ett par byxor jag gillar.. Men dom här, to die for. Ska nog köpa dom o som mål att komma i efter graviditeten. 




Vår lilla kille.

Nu är det ju så att vår lilla kille faktiskt blir 2 ÅR om liiiite mer än 1 månad, alltså va? Ursch.. Och nu låter jag som världens taskigaste mamma, men efter jul så har han helt sjukt mycket leksaker, han hinner och vill inte leka med hälften så därför önskar han sig inte MASSA leksaker, jag gör en lista jag fyller på då o då med tips, han älskar ju hockey och bamse men tror han fick varenda bamsegrej som finns i julklapp, och han har 7 hockey klubbor, det räcker ganska bra.. Så förutom Lego, som han älskar & det får man ju aldrig för mycket av så kommer lite andra tips..  Vi ska bla köpa en studsmatta, sen vet jag att en liten rutschkana också skulle vara poppis. 


25 fulla veckor

Alltså har ju sagt det förut men säger det igen, tiden går helt sjukt sakta? Hur är det möjligt. Haha. Jaja, 25 fulla veckor.. Imorgon säger vi hej till vecka 26, och då står bm besök på schemat.. Återstår att se om jag blir skickad till läkare för sjukskrivning eller inte.. Tänker be om ett nytt urinprov iaf. 

Idag ska jag hem o betsa bordsbenen efter jobbet, antikvita blir dom, kommer passa så mycket bättre in till vårt golv så hoppas det blir bra, ska va noga med att låta dom torka bara, jag blir ju så ivrig när jag ska göra något haha. 

Sen ska jag börja med evighets görat projekt kulbana.. Kan tänka mig att mini vill hjälpa till haha. 




Söndag

Helgen lider mot sitt slut, vi borde sova men sitter uppe.. Egentid ihop är så behövligt, det blir inte mycket sånt med jobb och hockey.. Vi hejade iaf på pappan o laget som vann med 10-2, Noel var överlycklig över att få träffa Nelli och dom röjde runt.. Sen middag med basse, Carolina, Jocke & Carolina! Sen gjorde vi marängswiss hela familjen o sen läggdags för lilleman vid åtta o ja nu sitter vi här som sagt.. 



Mosekorg

Hade vi inte haft leeandervaggan som vi är mer än nöjda med så hade jag mer än gärna velat ha mosekorgen. Så fin!

Just nu har jollyroom " jollygames" in o fynda en mosekorg! 




💗💙👶


Vecka 25 (24+5)

Söndag.

Lagom trött idag, kollade på UFC inatt som resulterade i en besvikelse.. Alltså stackars Alexander.. Tillomed att han grät, ursch ursch! Menmen. Vi ligger fortfarande i sängen, nyvakna.. Ska gå upp o göra iordning frukost snart. Pannkakor, med nutella, glass & sylt! 

Har så mycket jag vill fixa med här hemma men väntar på att saker ska bli klara med bygget..  Dom här rosorna, 29 kronor på ÖB och sååå fina!! 


Donkey.

Nu är vagnen beställd! 👏🙈😍




Badrum

Lite smått o gått till badrummet när det blir klart. 




Lördag

Okej, sen igårkväll har jag haft så sjukt ont i magen, ungefär som att nu blir jag magsjuk.. Har känt mig svimfärdig från och till och velat spy och gjort nummer 2 tusen gånger men det behövs inte.. Det trycker på från alla håll och hela magen är öm och värker? Återigen, jag är så lyckligt lottad som är gravid men det hjälper liksom inte när man har såhär ont! Okej om det var tre veckor kvar, men det är liksom 14 veckor kvar, plus minus.. En hel evighet o jag kan ju inte tänka mig att det kommer bli bättre..  Så nu ligger jag i sängen sen kvart i sju med min sovande lilla kille, han somnade kvart över sex i bilen helt slut o Sover än, Jocke är här men jag är ändå inget vidare sällskap så försöker vila bort min onda mage i sängen. Vääääldigt mysigt det också även om jag hellre hade suttit uppe.. Har beställt hem massa spray färg, har en del projekt på G. Egentligen hade jag velat vänta tills bebis är ute o vi vet kön men äh, det blir pastell tema i lillens rum, det funkar ju till båda. Hoppas jag är piggare imorgon, då ska Noel få åka till brandstationen, åka o "köra" brandbil med farfar.. Och sen är det hockey. 


Lördag.

Vi var uppe sent igår o kilade film, Noel somnade innan åtta, sen åt vi ljuvlig middag och sen slog vi på Medicinen, svensk film som gick på bio. Hade jag sett den på bio hade jag blivit besviken men såhär var det helt okej.. Sen vaknade vårt lilla hjärta nyss. Ligger kvar i sänken o myser men måste gå upp snarast för o hinna med. Ska lämna Noel hos mormor & morfar, sen fota dop några timmar. Sen fira våran fina Emma. 
Ska förbi jobbet o försöka hitta en vitbets också så jag kan betsa bordsbenen. Och självhäftande stark tejp! 


Ni två.

Stirrar mig blind ofta på dom här UL bilderna, granskar likheter och olikheter. Ja jag börjar bli galen, jag vet! 

Titta så fint man ser lillen i magens ögon, näsa, mun & haka. ❥


Friiiiiday.

Fredag, alltid lika underbart. Igår kom mamma hit o åt middag, sen hockey.. En skön vinst mot serieledarna så nu ligger Norrtälje etta.. Sen åkte vi till donken med Jocke o Carolina. Imorse åkte jag och Sara till Gåsvik.. Sen handlade jag med mamma en sväng.. Och lunchade på espresso house. Sen hämta lilleman o hem o mysa.. Brasan är tänd o soffläge intaget. Pappan har träning om en stund o sen ska vi äta middag, lövbiff! Mums! Och massa salami, Parma, halloumi, kex & ostar. 

Bara den där iskalla ölen till som fattas.. Sitter o planerar terassen nu, parasoll, möbler, kuddar, plädar, stora krukor med palmer, ljuslyktor & gardiner.. Kommer bli sååå fint!! Men först vår & vedklyvning.. Suck. 




Gummistövlar

En bugg på stadiums hemsida resulterade i gula stövlar för 25 kr, annars 199:- tack o bock! Noel lär matcha med varenda unge dock haha. 




Syskonmatcha




Shop

Till lilleman  


Till mini 


Geggamoja vår

Såå fina nyheter från geggamoja, " kill" mössorna behöver jag inte ens visa, så tråkiga! Men ni med tjejer, kööööp! 


Noels första sommar.

Noels första sommar, 3-4 månader.. Satt upp helt själv i slutet av sin fjärde månad, och var så med. Badade & plaskade överlycklig i poolen. I sommar har vi en mycket mindre bebis, det ska bli så himla mysigt & kul o se hur det är. En helt perfekt månad, precis som jag tycker att mars också var. 


Våran lilla pärla.

Kommer förmodligen bli helt galen av all undran, vem är du, flicka eller pojke, lik din bror eller inte. Längtar ihjäl mig. 


Soffbord

Slog till på soffbordet idag.. Sååå fint. Stort & luftigt och ovant är det här hemma nu. Ska vitlasera benen så småningom så kommer det passa perfekt till golvet 👌👌 



Torsdag.

Legat vaken sen 6 när Fab åkte, inte lätt o somna om med förskylning.. Massa snö ute igen så ut o skotta o soppa fram bilen.. Har fixat mig o ätit frukost i lugn o ro, ska väcka min plutt om en halv timme.. Jag ska vara hemma o bara vila idag.. Det behövs. Ikväll hockey! 




Onsdag

När man inte är sjuk ofta känns det ju tusen gånger värre när man väl blir det.. Är sååå trött o slut nu. Köpte en korg till badrummet idag, lyrisk. Vill få färdigt men kommer massa annat jobb ivägen för fabian, jag som hade fixat barnvakt så han skulle hinna i helgen. Suuuck. Jaja. Nackdelen med o slänga ut hantverkarna, fördelen inte massa sjukt stora fusk. Hemskt. 

Nä godnatt godnatt! 



God damn you.

And I thought we would have forever but,
You picked up and left.
And all I know now is pain and sorrow that I'll never be able to forget. 

Såååååå bra! 




Graviditetsfrågor.

 
Hur gamla är ni, du och din kille? 
Jag är 23, fyller 24 i sommar. Min sambo 25, blir 26 lagom tills plutten tittar ut. 
 
Hur fick du beskedet att du var gravid?
Jag mådde illa, tog ett test som visade ett jättw starkt streck direkt.

Vilken vecka var du i då?
Cirka 7-8 



Hur reagerade du när testet visade possetivt?
Överlycklig. ♥ 
 
Hur berättade du för din pojkvän att du var gravid?
Han visste att jag tog det o väntade utanför, öppnade dörren o visade testet. 
 
Var det planerat? 
Vi slutade med skydd men gick inte in för att bli gravida, hände det så hände det. 

Hur lång tid tog det för dig att bli gravid? 
3 veckor efter att jag slutat med skydd, så på första ÄL. 
 
Var du orolig för missfall?
konstigt nog inte alls. 
 
Vem i er närhet fick veta nyheten först?
Våra familjer och därefter närmsta vännerna.

Hur gick ni ut med att ni väntade barn? 
Det vanliga, Facebook & Instagram
 Känner du dig redo för att bli två-barnsmamma?
Ja, det känns som perfekt tidpunkt i livet.. 
 
Hur känns det att ha en bebis i magen?
Helt fantastiskt, annorlunda den här gången men sådär speciellt att man inte kan sätta ord på det. 
 
Hur mycket har du gått upp i vikt under graviditeten?
I vecka 25 (24+0) 4 kg. 
 
Några cravings?
Egentligen inte, inte alls som med storebror. Nu kan jag bli sugen på allt från himmel till jord. 


Gravidkrämpor?
Ja det måste jag ju påstå, från världens bästa första graviditet till illamående, kräkningar varje dag, flera gånger varje dag, huvudvärk, ryggont, sammandragningar & foglossning. 
 
Har ni planerat något namn?
Selma har jag haft som tjejnamn sen typ 16 års ålder, men nu har vi en ny stark kandidat. Killnamn är sååå svårt nu, så nej ingenting alls. ♥
 
Har ni lätt för att komma överns om namnen?
Ja vi resonerar o kommer överens bra. Det visar sig när bebis kommer ut vad den ser ut att heta. 

Vad tror ni att det blir, en flicka eller pojke?
Vi har faktiskt inte pratat om det jätte mycket, jag har ingen magkänsla alls, o förra gången var ju min helt säkra magkänsla ändå fel haha. men innerst inne tro jag iaf på en pojke. 
 

Hur länge ska du vara mamma ledig?
Bebis kommer förmodligen börja på dagis hösten 2016 eller Januari 2017. 
 
Ska ni dela på föräldraledigheten?
Jag kommer vara ledig mest men min sambo ledig varje fredag från start.
 
När är bebisen beräknad att komma?
  Måndagen den 11:e Maj 


Den här killen.

Som den här lilla killen ska klappa, pussa, lyssna, mysa och gosa med " min bebis" och ni skulle bara höra huuur gulligt det låter när han säger dom orden.. Imorse pekade han stolt på magen och visade kompisarna på förskolan.. På dagarna hemma går han in till bebis säng och står o tittar.. Älskling. 

Jag är livrädd, livrädd för att inte hinna med honom sen, livrädd för att han ska bli ledsen, arg och frustrerad när jag inte räcker till. Men jag tvivlar inte en sekund på att han kommer bli världens bästa storebror. Min fina älskade lilla kille. 




Snor.

Inte sovit många timmar inatt, Noel vaknade när fabian gick upp o ville såklart va lite med pappa.. Sen somnade han om direkt med mig men jag somnade typ 50 minuter innan klockan ringde, ingen höjdare.. Skulle gå upp i tid men låg kvar till kvart över åtta och väckte Noel halv nio.. Nu äter vi frukost, kräm & mjölk alltså hade glömt huuuuur gott det är! Ska klä på oss o åka till dagis! Den härliga overallen ska på, suck! 


Godaste nya Ramlösan! 

Tisdag

Idag känner jag mig helt sänkt, alltså bokstavligt.. Snoret rinner, hostan är hemsk, lock för öronen och ett tryck i hela huvudet.. Fantastiskt. Eller. Vi hann iaf mysa med pappan i tio minuter innan han var tvungen o åka igen, man märker att Noel saknar honom efter helgen.. Varje morgon samma sak, vart e pappa..  Och såå glad när han kommer hem. Sen kom Angelica och vi fixade middagen, taaaapas. Så himla gott & så mordet på det.. Sjukt bra och sjukt hemskt, önskar att det vore film o att sånt här inte inträffar men det gör det ju.. Och hur ofta är det inte fel person som misstänks, hängs ut och får livet förstört fast den är oskyldig? Helt sinnessjukt. 

Imorgon efter jobbet kommer jag förmodligen vara totalt stendöd, och den här veckan är det hockey non stop, massa viktiga matcher så träning är ett måste.. Fab har kommit hem, Noel sover o säkert fabian också närsomhelst så borde göra dom sällskap men att ligga ner underlättar inte riktigt nästäppan. 



Vecka 25

Nu välkomnar vi vecka 25. Tiden går helt sjukt sakta medans alla andras går så fort, hur är det möjligt? 

En jämnförelse med Noel och bebis..❥ Är inte riktigt bekväm med den här låga magformen som sagt, kan inte hjälpa det.. Vill ha min Noel mage & mitt Noel gravid mående även denna gång, det börjar bli ganska psykiskt påfrestande att må så dåligt fysiskt.. Meeeen jag är såklart världens lyckligaste ändå. 




Plutt

Noel har ju ingen egen namnsdag, alltså namnet Noel.. så han fick lite nya kläder idag såklart.. Mamman valde två pch han 1, gissa vilken han valde? Ursch vad det tar emot o köpa bamse haha.. Men lyckan i hans ögon är värt det! 


Leo

Jag är typ mega lycklig över den här syskonmatchningen, och Noel är såå stolt o nöjd över sina o beeebis skor.. Som tur är så är dom alldeles för stora så dom borde passa i sommar. Rena söthets döden! 



FABIAN

Idag har mina två killar namnsdag, världens bästa & finaste killar. Grattis! ❥




Måndag

Vi låg i sängen o myste till halv elva, sen kom det hemleverans av mina spegelglas till fönstrena så jag började pula med det, skrapa bort massa grejer så glasen kom i, spikade o hade mig.. Det blev så jääääkla bra o fint men Fab måste fixa så dom sitter i bättre haha. Så det sista fönstret sparade jag till honom, han ju skära mig tre gånger också.. Och dyyyyyra fönster blev det, men det är de värt.. 

Sen badade vi i nästan 1 timme, och så hopp i säng nybadade.. Jag sov 1 timme med Noel och han yttligare 1,5 halv timme. Sen ut o skotta fram bilarna , sen kom pappan o vi åkte till Norrtälje o fixade hans bil och sen hämtade jag ut mitt paket på lindex, eller barnens.. Visar imorgon..

Sen hem middag, o sen kom Noels mormor & morfar med fika,  semlor! Pappan åkte på träning o Noel körde gärnet med dom. Som alltid när de flesta ska åka hem, går han o klär på sig, pussar o vinkar hejdå till oss o vill åka med dom. Haha. Men sen la vi oss o Noel somnade på Max två minuter, inte så konstigt haha. Jag har spytt så himla mycket idag, så har ingen jätte energi och jätte ont i huvudet.. Hoppas det bara är något idag så det inte börjar igen.. Kikar iaf på idrottsgalan i väntan på min man, vill ju hinna mysa lite innan läggdags. 

Imorgon har pappan borta match & Angelica kommer hit på tapas kväll och kollar premiären av mordet.. Längtar redan! Men först dagis & jobb. 


60%



Måndag

Legat vaken sen Fab åkte o kan inte sova, vaknade inatt av igentäppt näsa & jätte ont i halsen och huvudet, o det är ännu värre nu. Så fram med kolsaltlösning, raggisar o en dag under täcket.. Noel hade feber igår så han blir också hemma, bara han klarar sig från förskylning. Det har ju kommit lite snö inatt också, onödigt. Klarar oss bra utan känner jag.. Menmen. Nä räkna lite får kanske.. 

Sitter o jämnför min mage med Noels i samma vecka o ska ta en bild imorgon på 25 veckors dagen så är dom på pricken, heeeelt olika magar o det syns så tydligt, o egentligen är den inte större nu men det har nog med formen att göra gissar jag.. Som sagt visar en bild imorgon. Jag är ju inte helt bekväm med den här magen, låg, bred & en basketboll.. Noels vattenmelon passade min kropp bättre. 


Helgen

Helgen lider mot sitt slut, den här helgen har varit sååå bra fast vi inte gjort massa. Men pappan har varit helt ledig från hockey o det händer aldrig.. Vi har fått massa gjort hemma, o jag börjar se ljuset med allt.. Äntligen. Fab har varit så duktig och hans pappa har också varit här o hjälpt till. 

Noel o jag tog en promenad, han somnade direkt o jag passade på o gå några kilometer.. Och det är väl därför jag ligger med vetekudden i soffan o har ont nu.. Så tråkigt. Längtar efter o vara mig själv igen.. 

Bebis sparkar så tydligt och hårt nu, fortfarande inte alls lika mycket som storebror men när det väl kommer är det såå tydligt.. Och fortfarande långt ner och neråt, och gärna på vänstersida, nästan alltid faktkskt.. Den här gången har jag inte haft några stora cravings direkt, men senaste veckan så " iskallt vatten med massa pressad lime i"  

Noel är i en liten trotts ålder nu, blir arg lätt o går iväg o surar och vill helst inte sova på kvällen. Men han är också i en underbar period, han är så söt, så omtänksam, pratar så fint o är bara bäst. Njuter! 




Baby bed.

Nu när vi flyttat allt från bebis rum så det är tomt och redo för renoveringen, fast vi nyss renoverade där 😴 så kunde jag inte låta bli att bädda sängen som bara stod där o väntade.. Så mysigt & overkligt. Noel går o pekar o säger bebis hela tiden nu haha. Den här sänghimmeln ska dock sitta på vaggan sen, och den fina som Noel har lika från ellos som ligger o väntar upp i taket.. 


Min lilla pärla.


Vecka 24 (23+5) 

Tulpaner


Vilken morgon.

Vi har ju haft kaos i rummet som först var tänkt som barnrum, när vattenläckan kom så fick bara kasta in allt från garderoben in i det rummet.. Så har varit en enda stor röra o inte gått att gå in.. Men eftersom vi ska flytta garderoben nu så satte jag igång imorse medans Fab höll på i rummet o badrummet.. Det är ju mycket bredare i det här rummet så måste köpa några nya saker men så skönt med ordning nu. Ska höja upp spjälsängen o bädda den idag också. Haha. Lite sugen bara! 

Nu ska vi ut o gå på isen, alltså vägen men är ren glans is.. Noel ska sova.. Igår sov han ju nästan 3 timmar ute så lika bra. 




Newbie

Orkar inte med Flick nyheterna från newbie. Såååå fint! 



Bebi

Bla det här ligger o väntar på att bebis rum ska bli färdigt, och en stege och sänghimmeln.. Kliar i fingrarna nu! Pappan kom hem med det sötaste lilla fåret imorse! ❥


Vecka 24 (23+4)

Tiden kan gäääärna få gå lite fortare nu..  Vi hade en supermys kväll igår, va hemma vid ett o Noel vaknade efter åtta imorse, men ändå är man piggare när man går upp i tid.. Solen skiner o snön smälter, vi ska ta sovningen i vagnen idag o jag försöka gå en promenad i raskt tempo.. Hoppas hoppas kroppen tillåter.. Ikväll bara mys! Med fetafylld, Parmalindad kyckling till middag. Mums! 


Tänk att vi har gjort dig.


Brunch


Friiiiday.

Vi var i rånäs på middag, supergott o Noel glad att få träffa alla.. Imorse sov vi till halv tio och sen åkte vi o träffade kompisarna, Angelica hade ordnat brunch och vi åt mycket & länge.. Mums. Skulle fota barnen med djurdräkterna från libero men ingen var speciellt samarbetsvillig.. Sen handlade vi lite saker till bebis rum, så nu ligger sänghimmeln, en taklampa, ljusslinga, sängkläder, pall och lite annat på att få inredas.. 

Fab har iaf börjat idag efter att rörmokarn gjort sitt.. Så nu har vi ett jätte stort rum, det är så mycket fusk som aldrig slutar dyka upp. Och jag kommer nog aldrig sluta vara arg över att vi hade kunnat vara klara nu. 

Ikväll ska vi hem till basse & Carolina, Carolina fyller år så vi ska fira henne. Fab är ledig från hockey hela helgen o kommer jobba på här hemma. Visar bilder från kameran senare.

Här är våra hjärtan. 


Elodie Details

Vår nyheter! VILL HA 




Tulpanens dag.

Tulpanens dag & jag befinner mig oå blomsterlandet o säljer tulpaner, kom o köp. 


👗

Kan hålla på i evigheter.. Det här hade jag klickat hem till våren.. Nu får det komma lite fint till pojkarna också. 




Shoes

Nu finns dom här fantastiska skorna igen, Noel hade dom blå i somras och dom satt som en smäck.. Och i år är dom rosa ännu finare än förra året.. 

Ni kanske märker att jag lägger upp väldigt mycket tjejsaker, men jag är helt sjukt tjejig av mig. Skulle handla ihjäl mig & byta kläder två gånger per dag på min dotter om jag hade någon, hårband är nog min största svaghet undra om jag har runt 25 stycken? Och då har jag inte ens någon dotter.  Bara därför får jag nog ingen heller haha. Jag klär ju inte Noel i vad son helst heller, och skulle jag få för pappan skulle han nog ha ett hårband haha. 


KidsKoncept

Har alltid velat ha dom här sakerna från kids koncept men aldrig gillat den mörkblå färgen, det här önskar sig Noel i 2 års present, förutom lådorna. 




Sleep tight

Noel ville absolut inte hem idag, det slutade tillomed i tårar.. Inte så kul.. Den hann vi träffa pappan 1 timme innan han åkte på hockey, Noel sover nu han var helt slut redan när han kom hem o gissar på att han inte vill sova ikvöll på hockeyn så då fick han sova nu så han är glad & orkar springa runt o leka där sen.  

Den där sovmorgonen imorgon blev ett minne blott, rörmokarn kommer åtta och jag måste lämna urinprovet innan halv tio.. Det känns som att rummet & badrummet aldrig lommer bli klart, blir deprimerad av tanken.. Det har gått 3,5 månad nu och hade allt gått som det skulle hade rimmet varit klart nu o badrummet färdigt för platt sättning.. Nu ska vi hinna göra det själva.. Dessutom har vi bestämt att rummet blir bebisens, så riva tapeter, spackla, slipa & måla.. Jag är fortfarande så himla kluven till det rummet men det blir nog finast med två stora fönster som släpper in massa ljus.. Det andra rummet blir garderob & kontor.. Som sagt, sitter med magont nu för att jag Sktev att det var bestämt.. Vart kom den här jäkla skit beslutsångesten ifrån? Blir galen! 

Sen har vi bestämt oss för att beställa vagnen nu också, bugaboo donkey all black. Ska bara dubbelkolla leveranstiden.. O jätte fina Bumperskydd ska beställas också.. 




Stolt som en tupp.

Från typ ingenstans pratar Noel jätte mycket, man hör tydliga ord och förstår vad han menar, frågade igår morse om vi skulle åka till dagis, " ja, gagis" svarade han, ett ord han aldrig sagt, idag när vi klädde på oss på dagis säger han "smilla" och pekar på smillas bild, o massa massa annat som " heja pappa, öra lål " göra mål.  Så himla himla kul och han blev såå stor helt plötsligt.. Brås han på mig kommer folk önska att han inte lärt sig prata haha. 


Några timmar gammal. Helt galet! 

Newbie

Om jag längtar efter newbies home kollektion men också den här tröjan, samma stuk som den blå o beiga som funnits o de var em favorit här hemma, jobbigt med två barn bara. Vill ju matcha allt haha. 




Fifty shades of Grey

Som jag längtat, nu har vi något mysigt o se fram emot. Bästis & jag. VIP-balkong bio och middag! 




Onsdag.

Samma visa imorse, Noel reagerade inte ens över klockan som ringde.. Jag gick upp, fixade mig, gjorde frukost, tog fram kläder till lilleman, och väckte honom fem över halv nio.. Stackarn alltså haha. Jag har sovit så dåligt, någon har sparkats o bökat.. Imorgon ska Noel gå till halv fem då jag jobbar senare, så då ska han få lite sovmorgon istället. 

Ikväll är det hockey match, det börjar bli rätt tungt att vara där när Noel är vaken vilket han i stort sett alltid är.. Det ska bäras, hoppas, upp och ner för alla trappor.. Och klart han inte vill sova när han förstår att det är hockey på gång, så ikväll säger jag inget, taskigt nog så får vi se.. 




Lindex vår

Alltså, var tvungen o beställa dom här direkt.. Till både mini och storebror, såå fint dom kommer matcha i sommar & som jag längtar! Hoppas dom är lika fina på riktigt. Ibland är jag så glad att vår lilla kille har små fötter, och förhoppningsvis kan lilla bebi ärva sen.. Det blir ju många par converse. 




Smoothie

Huvudvärk, foglossning, halsbränna & sammandragningar. Check! Livet är fantastiskt ändå! Har ju världens finaste killar & världens finaste blivande familjemedlem i magen. När bebis bestämmer är det här vad som går i, inte mig emot. Jag & Noel är ensamma ikväll igen, ursch det är inte helt lätt o vara Noel till lags när jag får ont så lätt o det gör mig så ledsen.. Dessutom är vi själva imorgon igen, fjärde kvällen i rad. 


Hela min värld.


Vecka 24

Välkommen vecka 24, även om jag önskar att det var vecka 34 som sagt.. Magen växer så det knakar, ska försöka fota med kameran nån dag men ljuset gör ju allt mindre kul.. Dagens mage & vågen visar +2 kg. Hoppas det fortsätter i samma lugna takt.. Däremot har mina höfter & rumpan exploderat, inte alls kul haha. Särskilt när magen med Noel bara stod rätt ut, jaja ska inte jämföra.. Men lite jobbigt äre iaf. Jag tror ju att jag har fått uvi, jag har aldrig i hela mitt liv haft det så vet ju egentligen inte men kissar runt 30 gånger per dag o har som magvärk så lika bra o kolla, fick en tid på torsdag så får vi se. 




Godmorgon tisdag.

Klockan ringde tio över åtta, Noel vaknade inte o vill inte vakna än.. Försöker pussa lite på honom men han sovee vidare o jag skulle hemskt gärna också sova.. Men. Ska fixa mig o väcka lilleman i sista stund sen dagis o jobb. 




Vill ha.

Vill ha i bebisrummet, hade bestämt mig för rosa o så ser jag dom här.. Blir det en kille kommer dom pryda hallen. 


Snow

Snön har verkligen öst ner idag, kommit massa.. Vi hängde på Ikea, fick nya glas, ljus o smått o gott av mamma. Sen köpte jag ett par varma boots till mig själv och ett par gummistövlar till Noel till sommaren, nästan gratis så slog till. Och så lite mat handling, älskar Ica maxi.. Vill ha här.. Men den allra bästa ligger i Solna (som jag besökt) såklart. 

Hämtade plutt på dagis, ville absolut inte åka hem o dom sa att det var som han varit borta en helg o inte fyra veckor.. På fredag åker hans fröken till Thailand i 8 veckor, jätte tråkigt.. Tycker så bra om henne. 

Sen hem, massa bus men framförallt vila, någon var väldigt trött efter en dag med kompisarna.. Sen kom Pappan o fick klättra upp på taket o sopa bort snö från parabolen, älska husliv haha. Sen byggde vi en snögubbe & snölykta hela familjen, mini sparkade för fullt så det var nog jätte kul.. Men när vi sen gick in började det regna ordentligt o fina lyktan har redan rasat ihop haha. Så tråkigt, vädret måste bestämma sig. Blir galen! Sen middag och sen åkte pappan på träning o vi hade kuddkrig i sängen, Noel somnade halv åtta och nu sitter jag framför Alice i underlandet och ett gäng blodapelsiner.. Lillen sparkar o sparkar o långt långt långt ner. Tänk att vi inte har nån aning om det är liten kille eller tjej där inne, så konstigt o läskigt! 


Sömnlöst.

Jag kunde inte somna igår, hade så himla ont och låg vaken till två tiden, sen somnade jag och vaknade igen halv fem, gick upp när Fabian åkte till jobbet halv sju och kollade serie o sen kröp jag ner till min lilla kille o somnade såklart o vaknade halv nio, rätt stressig morgon med ett bäcken som gör sååå ont.. Går som om jag vore 80 år liksom.. Men men.. Noel var så trött halv nio o ändå somnade han åtta igår, ville inte till dagis men när vi väl kom dit blev han sååå glad!! 

Och jag Ännu mer slut, kan någon uppfinna ett par bra vantar till små barn eller? Har köpt 3 olika & fått två o alla är ju förstora o då är de dom minsta?? 

Är på väg till Uppsala nu med mamma, ska strosa runt lite bara.. 


Grönt

Bort med julen och in med nya krukor & blommor.. Mina orkidéer som precis fått knopp fick flytta in i ett annat rum. 


Att klaga.

Jag vill absolut INTE vara den som klagar över en graviditet, och jag förstår dom som håller med o tycker att man ska vara tacksam.. Och tro mig, jag är sååå tacksam. Men att gå från världens bästa första graviditet, till typ den sämsta är inte jätte kul.. Jag kan inte göra nånting i princip utan att få ont, idag gick jag o Noel ut för o skotta snö ingen tung eller några jätte mängder, men när jag sen la Noel så ville jag typ gråta tills någon kom o hjälpte mig, kom knappt ur sängen, kunde inte vrida mig & nu sitter jag med hemsk värk.. Och så kollar jag ut en timme senare & ännu mer snö har kommit igen?? Det var ju inte så otippat men ja så känslig är jag just nu. 

Men som sagt jag är tacksam, även om det inte är så kul jämnt.. Hoppas hoppas jag får njuta av den här sista tiden också. 




Nya sängkläder.

I lillemans säng, här har vi legat o myst o läst saga efter saga, inte mig emot.. Har så himla ont i magen så det passar utmärkt idag. ❥ nu vill Noel såklart heja på pappa, så på med Brynäs SM guld, en favorit haha. 


DU.

Inga ord är tillräckliga, helt j-vla perfekt.


Sleeping beauty

Vårt lilla hjärta har somnat sittandes i soffan hela jullovet, när vi varit Hemma vill säga.. Ljuvligt o mysigt för pappan eftersom det alltid är dom två som somnar ihop. Idag behöver jag också vila, men städar o plockar istället.. Bebisen sparkar så låååååångt ner, att det strålar & hugger där nere, så kände jag med Noel 5 sista veckorna kanske och det är inte behagligt.. Men såklart njuter jag av att känna dom. 

Pappan ska åka snart o vi ska bara mysa inne hela dagen, i myskläder o utan smink.. Så himla skönt. Vi behöver nog båda ladda för kommande veckan.. 


Perfektion

Dör lite. 




Vecka 23 (22+5)






Ändrade planer

Det blev ändrade planer ikväll, Filippa blev sjuk så festen blev inställd och dry kändes som ett klokt beslut för oss att inte åka, vädret var hemskt och vägarna så himla dåliga.. Men väldigt tråkigt.. Våra barnvakter hade redan kommit så vi gick ut o käkade ändå, himla mysigt med god mat & goda alkoholfria drinkar & trevligt sällskap.. Vi unnar ju oss inte det alltför ofta precis. Sen hem o la Noel och så kikade vi nya Beck, såååå jäkla bra!! Älska älska älska. 

Sen kikade vi även på fjorton suger en stund, vilka minnen.. Imorgon kommer en rörmokare hit och sen har pappan match, vet inte vad jag o mini gör faktiskt, laddar för dagis antagligen. 

Ikväll har bebis haft disco, så mycket tydliga hårda sparkar, långt långt ner som känns rätt i härligheten.. Så långt ner kändes det inte med Noel förns i vecka 33 typ.. Så himla mysigt. 


baby

Nu ligger lilla bebisens nedräkning i bloggen igen, det syns ju inte via
mobiler så visar en bild haha. Med Noel hade jag samma. ♥
 
 

Vår

Varför kommer det alltid såå mycket snyggt till våren, ha begär! 




Next

Våriga nyheter till lilleman. Hoppas fötterna växer liiiite iaf så skorna passar, lillefot. ♡


Lördag.

Vi hade en mysig kväll igår, god matoch  trevligt sällskap. Vi åkte hem precis eftee tolv när Noel var såååå trött att inget var bra, det händer inte ofta att han blir så när han är trött. Men han somnade åtta i bilen på väg dit så blev lite knasigt.. Tänk när han va liten o man bara kunde bära med han o han sov vidare varsomhelst.. När bebis kommer så blir ju allt annorlunda från med Noel då har man två som kräver uppmärksamhet och närhet.. Vill verkligen inte känna mig otillräcklig men det lär väl hända. 

Vi blev väckta halv elva idag, trött kille. Noel ska hänga med mormor, morbror och  morfar ikväll..  Vi ska fira Louise & Daniel som har 50 årsfest, och innan käka middag ute med Sofie & Dennis. 

Men först städa & fixa, våran gamla stora teve ska in sovrummet även om jag helst skulle slippa det, så fult haha. 


Tv

Imorse kom Noels mormor, och farfar.. Vi fick upp teven och så.. Sen åkte vi till Norrtälje för att köpa massa lister att dölja kablar med osv, sen hem o fixa och det är ju ett helt sjuuuukt jobbigt projekt och tog lång tid.. Men tillslut så. Sen kom basse också. Nu är pappan på träning, sen hämtar han oss o så åker vi på middag hos Jocke & Carolina. Mys. 

Fabian är väldigt nöjd över teven, jag däremot är så J-VLA nöjd över att den sitter på väggen, att alla fula kablar är dragna snyggt o inte syns.. Ja jag svävar lite på moln o tänk va bra att kunna va lycklig över en sån liten sak haha. Tog ingen före bild, men det kan jag ordna sen, det var iaf kaos då. 


Bebi Room.

Nu är vi verkligen i valet o kvalet om vilket rum bebis ska få, jag får seriöst ont i magen som att man gjort något jätte dumt, så himla fjantigt haha. 

Hursomhelst kommer en vägg vara fondvägg, och resten vita så allt kommer vara vitt tills vi vet vad som döljer sig där inne, och sen blir det någon av dom här tapeterna, blir det en kille lutar det åt romberna i pastell grönt,  annars grå.. En flicka ballerinorna fast troligtvis i grå bakgrund istället för vit eller romberna. Det är både lyxigt och jobbigt att jobba med tapeter, det finns så mycket fint! 




Zara Spring.


Bomberjackan & skorna skulle jag själv gärna vilja ha ! Så snyggt! Lucky me som har små fötter, ska faktkskt beställa skorna. Noel har för små fötter, annats kunde vi ha matchat.. Han brås verklugen på mamma, fortfarande 20/21  !

Friday.

Ledigheten börjar lida mot sitt slut, det känns inte kul men snart ät det påsk, sen kommer bebis & sen är sommaren Här & lång ledigt här för pappan.. Han ska dessutom vara hemma varje fredag från start så jag ska inte klaga. Känns så bra! 

Nu har vi våran tv så vi ska sätta upp den idag, så ivrig även om jag är mest ivrig på att få ordning på alla fula kablar haha. Noel är fortfarande dålig så vi är hemma idag, han ska sova borta imorgon också så lika bra. 

Alltså nästan varje vecka har netto grymma grejer till grymma priser, det är nästan varje vecka jag vill åka till Sollentuna för att fynda, den här veckan tog priset dom här två helt underbara korgarna med brickor, son jag velat ha så länge för 299:- ?!? Blir galen.. Såklart slutsålda i typ alla butiker.. Lånad bild. 




Så overkligt.




Beck - Familjen

På lördag visas andra nya Beck filmen, på cmore såklart. Tuuuur att vi har det, dock kommer vi missa premiären.. Fäller nästan en tår, haha jag o mina filmer. 

Ska passa på o tipsa om två bra filmer, " sex tape" sjuuuukt roligt film, & " gone girl" bra, helt störd, knäpp och hemsk.. Se se se! 

Hockey

En skööööön vinst mot Iron, är helt slut nu och vill se film när vi kommer hem haha. Imorgon ska vi mysa med kompisarna om Noel är piggare, vill ju inte smitta någon.. Våran tv kom till Norrtälje idag men körs ut imorgon, så segt. Men den som väntar på något gott.. Typ. 

Till bebisen när de kommer in i butik. 



Torsdag.

Torsdag, vi blev väckta halv tio av Noel imorse, så skönt & bäst att njuta, på måndag är det slut på sovmorgon. Noel är förskyld & igår o idag blev det värre, hoppas han hinner bli pigg tills dagis börjar. Han blir sååå gnällig när han är trött, o det hör inte till vanligheterna.. Ikväll är det serie premiär, Iron hemma.. Mååååste vinna, nu kommer varje match va fylld av nervositet! 

Tänkte tajma in Noels sovning på vägen dit, får se om jag lyckas.. Min kropp säger liksom lite ifrån att bära på en liten kille med tjock overall.. 

Fab & hans pappa har flyttat golvbrunnen idag iaf, så duschen kommer vara i motsatt hörna nu.. Så mycket bättre. Alltså längtar efter att få ordning nu.. 

Hade kunnat handla såååå mycket gröna växter idag, nästan så jag vill åka in imorgon och köpa nån stor Palm typ.. Men så fint det blev i köket nu, vill verkligen ha våååår nu! Sen har vi ätit tacos middag precis o snart åker pappan på samling. Lite mys innan såklart. 




Day

Ingen tv idag & inga blommor, bara krukor.. Imorgon blir det gröna växter då vi kör 50% på utvalda. Hoppas verkligen tv kommer imorgon, vill få ordning NU & så blir pappan i huset lite glad också.. Jag hade massa energi idag men den försvann ganska fort o sov nån timme, pappan är på träning och lilleman somnade för ett tag sen. Ska krypa ner under en filt i soffan & kika på en film. Klippte vår lilla kille ikväll också, han har såååå tjockt hår så det rök en hel del o han blev genast så stor.. Snart är ledigheten slut, vill verkligen inte det.. Men om det är något jah vill, så är det vår, alltså har alltid tyckt bäst om maj månad till september men nu längtar jag efter Mars & april om dom blir fina vill säga, men känslan när vägarna sopas från grus, solen värmer så mycket att man klär av sig alldeles för tidigt, blommorna blommar dikena. Vissa känslor går aldrig att beskriva, lite så är det med allt. 


Våran nya tv. Älskar funktionen amb light, färgen bakom styrs efter färgen på bilden. 


Till mini

Lite neutralt till mini, ja byxorna är tjejiga, men kunde inte låta bli haha.

 

Favorit

Man får många favorit bilder under två år på sitt lilla hjärta, och jag längtar så efter att få se om lillebror/lillasyster är dig lik, Samma mörka tjocka hår som en tuppkam, tjocka underbara kinder som alla älskar.. Ja jag börjar bli rätt ivrig nu, har svårt o somna o funderar bara en massa.. Vem är du? Jag blir mer o mer säker på en kille även om det mesta pekar mot tjej, bara för att jäklas eftersom jag är så nyfiken typ. Hur som helst är jag överlycklig över båda & ett friskt barn, men klart man undrar ihjäl sig! Och pluttis sparkar o sparkar nu. Som jag saknat det här!

Den här bilden har vi på en jätte stor canvas och ska sitta i hallen & sen en likadan på lillen i magen under. Kommer bli såååå fint!! 




Onsdag.

Då var det onsdag, vi blev väckta av hantverkare kvart i åtta o Noel hade verkligen behövt sova mer, menmen. 

Nu har vi iaf hunnit bada tillsammans, ätit frukost o lagt oss i sängen för morgon mys igen.. Så mysigt! Hantverkarna åkte ganska fort eftersom vi ska göra allt själva efter allt strul mm! 

Idag kommer nog våran nya tv också, så då ska den äntligen upp på väggen o kablar dras snyggt.. Och i veckan kommer spegelglasen till mina fönster, kommer bli sååååå fint!!! 

Carolina o Jocke kom ju igår, vi åt middag & kikade på film. Perfekt tisdag! 




Rosa

Jag föll för det rosa, i vår blir det rosa, grått & brunt i vardagsrummet. 



Newbie

Den som spar den har, en gammal gammal favorit från newbie. 




Tisdag

Vi startade dagen med våffelfrukost halv elva, sen åkte grabbarna iväg och jag har städat, sånt tråkigt som inte syns men som är såå behövligt.. Rensat i skåp, sorterat mm. Och planterat några planteringar. Dom här krukorna är nyinkomna på jobbet så köpte två till sovrummet, och imorgon tänkte jag köpa i större modell till köket. Behöver förnyas lite nu.. Vill även byta gardinerna i köket, det gör jag nog också imorgon. 

Killarna kommer snart hem, fab o Jocke ska på hockey i Rimbo o sen konmer Carolina hit och sen killarna och så äter vi middag ihop. Trevlig tisdag! 




Vecka 23 (22+0)

Välkommen vecka 23, skulle kunna fått vara vecka 33, men å andra sidan har vi massa som behöver göras innan bebis kommer.. Det har inte hänt så mycket på 1 vecka, jag mår fortfarande illa & spyr på morgonen, foglossningen är värst på kvällar & nätter och när jag går långt, huvudvärken är mycket bättre men är ju ledig nu så vi får se..  Nu visar vågen + 2 kg sen plusset.. Har lite små panik över vikten den här gången, när ledigheten är slut är det slut med socker , inga onödiga kilon tack.. Är inte precis förtjust i den här magformen som sagt, hoppas det blir lite bättre när den växer om den iofs växer rakt fram o inte runt hela mig som den gjort hittils. 




Magen i samma vecka.

Noel till vänster & bebis till höger.
Det är verkligen ett bowlingklot den här gången o sist en melon. Haha. 




Du

Som vi undrar vems små fötter det är som sparkar där inne. ❥ ingen som vågar gissa? 



Måndag

Bara Jocke kom förbi igår, vi la Noel innan annars vill han aldrig gå och sova när vi har gäster, men efter typ två timmar kom han springandes.. Ursch rutinerna är sämst nu under ledigheten, det enda possetiva med att dagis börjar igen.. Idag kom snön tillbaka, Noel var överlycklig över att få leka en snabbis innan vi åkte, så länge han slipper overallen är han nöjd.. Stackarn, jag har alltid hatat overall o termobyxor och slutade med det så fort jag fick & hatar det fortfarande haha. Hellre fryser jag lite. Så han har väl ärvt det.. 

Vi ska som sagt fira Nova nu & sen åka skridskor & på kvällen fira farmor. 

22 fulla veckor idag, Noel vill gärna vara med på kort när jag ska fota magen, pussar, klappar och säger hej bebis. Mitt hjärta smälter! 




Täby C

Behövde inte ens fråga Fab idag om Täby utan han frågade mig om jag ville åka så gör vi det.. Så sagt o gjort, Noel fick en Lilleskutt & en ny keps.. Jag köpte en halsduk, 4 linnen och en tunika. Sen åt vi gott & avslutade med en iskall smoothie. Perfekt eftermiddag & kväll. Ikväll är det hockey & antingenkommer  Jocke o Carolina eller så åker vi dit. Imorgon har vi fullt upp med kalas. Nova blir två år imorgon, helt galet & sen på kvällen fira farmor. 




Throwback

Idag har det kännts som förra året när vi köpte huset, bar mark, snödropparna blommade i våran rabatt, solen sken och det kändes sådär fruktansvärt fantastiskt. Idag kändes det precis så, nästan att luften ute doftade samma. Vi har snart bott i vårt hus i ett år, helt galet. Längtar efter våren nu när vi får börja fixa på tomten, plantera nya häckar, blommor. 



Clothes

Jag har köpt bebis kläder sen jag var sjutton tror jag, jag bodde iaf hemma. Både tjej, kill o neutrala.. Kommer jag över billiga saker så slår jag till. Och det är ju svårt o låta bli när man ser sånna här söta saker.. Även om jag aldrig får en tjej i mitt liv så kommer jag förmodligen ändå köpa tjej saker.. O då har jag massa fantastiska kläder att ge bort sen. 




Söndag.

Söndag, pappan är ledig en hel vecka till så fantastiskt skönt. Basse & Carolina kom hit med mat igår och sen kikade vi film.. Dom åkte halv två och vi somnade halv tre så är rätt död idag trotts att jag precis vaknade haha. Men som man bäddar.. Fab har träning idag & jag ska ta bort allt juligt.. Förutom den stora stjärnan i vardagsrummet, den skulle nästan kunna få vara där året om haha. 

Sen ska vi till Marika & Eriks hus o kika hur det ser ut och blir. Så spännande. Sen tänkte jag lura med mig Fab till Täby efter hans träning, han är inte sugen kan jag lova men hoppas.. Vill inte bara va hemma. Och så behöver jag faktiskt köpa några saker. Trevlig söndag. Hoppas solen kommer fram idag också. 


Mina hjärtan!! 

Vecka 22 (21+4)

Kanonkulan. ♡ lilla hjärtat sparkar riktigt ordentligt nu, även om det är betydligt mindre än Noel i samma vecka.. Lyckades fånga det på film idag också. Som jag undrar & undrar varje dag, varje timme vem som döljer sig där inne.. En liten lillebror, eller lillasyster. 


Sunshine

Lördag & solen skiner! Känns som en riktig vår dag, inte mig emot. Vi är på väg till Uppsala, ska försöka hitta en ny tv men o bestämma tv för en karl är ju inte lätt verkar det som.. Sen ska jag in på Ikea lite fort. Alltså återigen, vädret blir alldeles lycklig! Om det ändå vore vår nu. 






Hormoner.

Innan jag blev gravid igen tänkte jag ofta, vad skönt att veta allting, hur man mår osv.. Nu är ju absolut ingenting sig likt, och det är verkligen så jobbigt, jag vill verkligen inte låta bitter, jag är evigt tacksam för att vi fått den här gåvan igen, evigt.. Men att ständigt känna sig tjock, ful fet & äcklig tär på psyket.. Gör ett försök till en bild på magen, ser resultatet o vill typ helst spräcka skärmen som visar den.. Jag hoppas hoppas att magen får en finare & tydligare form för just nu känns det mest som skit.. Jag blir liksom bara bredare o bredare, med Noel hade jag vergkihen bara en mage. Är det någon som kännt samma? Jag som älskade att vara gravid med lilleman.. Frustrerande. 

Här är en uppsvälld 11 veckors mage.. Då kändes den helt okej. Men ja, jag ska försöka vara possetiv, jag lovar mig själv det. 




Inventering.

Inventeringen gick bra, sen åkte jag o handlade lite o hem o förberedde lunch. Sen kom Louise, Daniel & Filippa på våffel lunch och mys. Önskar att vi sågs oftare. Avstånd suger. Sen däckade Noel sittandes i soffan och sov 1,40 minuter o sen fick vi åka direkt.. Träffade tjejerna o kikade runt lite, o sen middag & fika mys på espresso. Nu är vi på väg hem, Noel somnade i bilen o Fab o Jocke ska kika hockey.. Jag är rätt trött så får se om jag lägger mig med Noel. 


Till lilleman.

Att ha på lite kyliga sommarkvällar, hoppas den här finns kvar när vi vet vad som döljer sig i magen så syskonen kan matcha. 




Rosa

Känns som rosa är poppis i vår! 




Friday.

Är helt död, ska åka till jobbet om några minuter och känner mig jätte taggad på inventering.. Eller.. Nu är typ all snö borta, så himla deprimerande.. Då kan det lika gärna få bli vår nu, hellre en riktig vinter även om den är kall. Jag har sååå ont när jag ligger i sängen, kan knappt vända mig pch att gå upp ur sängen är typ det värsta som finns, men så fort jag kommit upp känns det bättre.. Trodde de skulle vara tvärtom.. Oavsett är jag redan trött på att ha ont och det är såå lång tid kvar. Jösses. Ha en fin fredag! 




Beck

Lugn dag, Emma åkte vid tolv tiden.. Sen däckade Noel i soffan i pappans famn, för några timmars sömn helt klart. Sen har jag fått vilat & Noel hängt med pappan, så behövligt har haft jätte ont i bäckenet idag & bebis har sparkat långt långt ner som pricken över i:et ! Sen blev det nya Beck, såå glad att vi har cmore o att de visas där. Jättebra tycker jag, är ju svag för alla svenska " kriminalare " ! Nu måste jag gå o lägga mig, imorgon står inventering på schemat 06-10 så klockan ringar innan 05:00, alltså minns inte ens när jag gick upp så tidigt, olagligt tidigt iaf. Efter det ska jag ner på stan lite fort o sen ska vi mysa med Louise, Daniel o Filippa. På kvällen ska pappan träna, o Noel också hänga i ishallen, jag ska kvälls fika med Sandra & Paulina. Supermys. 



DU!


Våran nyårskille.


Boom

Fyrverkerier är ju bland det bästa som finns!! Och vi körde bla 3 stora bomber samtidigt, det var helt galet! 




2015

Nu är 2015 här, 1 Januari 2015. Helt galet. Vår lilla kille blir ganska precis 2 år om 2 månader, så ofattbart svårt o förstå.. Har beställt hem massa fina dekorationer, förra året blev det ju inget riktigt stort kalas eftersom vi flyttade mitt i födelsedagen så i år slår vi på stort. 

Vi hade en oförskämt bra kväll igår, fina vänner, massa god mat & helt galna fyrverkerier. Precis som det ska vara. Idag fick vi sovmorgon men är ändå rätt sega,. Vi avslutade 2014 på bästa sätt & ser fram emot 2015 och allt som kommer hända. Kan fortfarande inte greppa att vi blir fyra, vi ska få vara med om ännu en förlossning, ännu en liten underbar människa som blir våran. Mitt hjärta slår volter. 

Vår kväll i bildform.