Världens finaste glasskillar!



Shoes!

Mina favvo skor till killarna just nu, dom har ju dom vita o nu har blåa och blommiga släppts & var ju tvungen o köpa de blåa! Skor slits ut o är dom såhär billiga tycker jag att man kan få massa, tror Mio har fått 6 par riktiga skor med hård sula o sen har han ju en del att ärva från brorsan och han kan inte ens gå haha! Och Noels skoförråd behöver vi inte gå in på!



Lantligt!

Även om jag & vi verkligen vill bygga ett hus så har jag alltid velat hitta ett gammalt charmigt  stort hus att rusta, sådär perfekt kombinerat av modernt & lantligt, ni vet med jättehöga socklar, dubbeldörrar inomhus, gamla fönster med massa spröjs i, trägolv, en stor matsal, grusgång och ett växthus! Ja det är lite av dröm för mig! 



Torsdag

Jaa, redan torsdag? Hur är det möjligt? Vi hade en toppendag med Louise o Filippa, massa mys, lek o gottis! Idag hade vi brunch, alltid såå trevligt o givetvis gott! Sen har vi myst hemma killarna o jag! Imorgon ska vi till Kungsträdgården som sagt, håll tummarna för att vädret håller vad deg lovat, dvs inget regn!



Brothers!



Måndag!

Den här helgen har bestått av massa skratt, mys, tjejer, mat, vin, drinkar, tårar, frustration, människor & såklart mina finaste små killar! Jag känner mig helt slut ikväll o borde sova, vi har precis kommit hem. Pappan har varit på Bajen match o vi i rånäs! 

Vi hade iaf tjejkväll i lördags, något vi bestämde för typ 7 veckor sen? Och det var så jäkla perfekt på alla sätt! Det var ANDRA gången jag var utan Mio en hel kväll o de andra två gångerna har jobbat o varit i Ullared så de var på tiden och väldigt behövligt! Imorgon komner Louise o Filippa, det var så länge sen igen så de ska bli jättemys! 

På kvällen middag med basse o Carolina, torsdag brunch o sen träffa en kompis! På fredag ska vi in till Kungsträdgården o fota så länge vädret tillåter så håll tummarna! O sen middag med Mikaela, David o Moa! 



Key lime strawberry muffin.


3 ägg
4 dl mjölk 
2 tsk bakpulver 
1 tsk vaniljsocker 
2 dl socker 
2 dl skivade jordgubbar 
1,5 dl flytande margarin
Saften från 1 lime 
0,5 dl mjölk 

Blanda mjöl, bakpulver & vaniljsocker i en skål! Rör ihop ägg & socker i en annan & tillsätt smöret! Rör ner saften från limen och mjölken o rör ordentligt! 

Blanda sist i mjölblandningen i äggsmeten! Skär jordgubbarna i lagom små bitar & vänd ner i smeten o rör försiktigt om. Smörj en muffinsplåt o klicka ut 3/4 med smet! Grädda mitt i ugnen på 200 grader i cirka 14-16 minuter, håll lite koll mot slutet! 


H&M!

Hm från topp till tå i sommar!🙏🏻🍦☀️




Vääääääädret!

Vädret är magiskt just nu, jag njuter till fullo för jag vet att det snart kommer bli regn igen! Vi vaknar av att solen skiner in, lämnade Noel på dagis o så kom Emma o vi haf suttit ute i solen med gottis, hög musik o bara njutit! Sen åkte vi o hämtade storebror o köpte glass o åkte o satte oss i Norrtäjje, där va vädret inte lika bra så de blev en snabbis bara mem vi lyckades hamna vid massa vitsippor, alltså mitt hjärta slår typ volter.. Sån foto nörd är jag! 

Sen hem o här skiner solen för fullt, vi bor helt klart på solkusten! Mio sover, fabian o Noel grejer på tomten o jag fångar de sista solstrålarna för idag! Imorgon ska vi till bästis number two!

Jag blir verklihen så glad för alla fina kommentarer om mina bilder, ni anar inte! I helgen på jobbet i kassan säger en tjej helt plötsligt " du har magiska bilder, jag älskar dom.. Din familj måste vara så tacksamma för alla fantastiska bilder!" Varav jag svarade att dom mest hatar min kamera haha, men som hon sa, senare kommer dom vara sååå tacksamma & det tror jag med!









 

På Mios önskelista.

Mio viskade dessa saker i mitt öra idag! Helt ärligt så har killarna leksaker i ÖVERFLÖD, nackdelen med o va lillebror kanske att man fär ärva MASSA saker och det är så onödiga pengar för leksaker som inte används o som Mio ändå inte förstår! Så därav är leksakslistan rätt fattig, men jag fyller nog på för er som vill ha tips! 




Måndag

Underbar dag! Mina fina fina vänner, brunch, massa sol, lek, prat & mys!! 



Helgen!



Newbie

Hemklickat till killarna!👏🏻




Kitchen!



Altan.

Vi sålde ju vår ena utegrupp o nu ska den här få flytta hem till oss, sen vill jag hitta en fint parasoll i trä med vitt segel, och stora vita krukor.. Hoppas på en bra sommar iår!🙏🏻 killarna ska få en liten gullig cafegrupp också! 



Frukost innan jobb!


6 frysta jordgubbar 
1 fryst banan 
1/2 urgröpt passionsfrukt 
1/2 kiwi! 
1 dl kvarg 

Mixa allting till lagom konsistens!😋😋 

Mio 11 Månader!

Idag för 11 månader sen föddes våran Mio. Det är galet, läskigt, fantastiskt men overkligt! Det känns som nyss samtidgt som jag glömt bort när han var en liten bebis o bara sov hela tiden, hanälskade verkligen o sova, annat äre idag haha! Jag var till BVC en snabbis igår för o lämna papper så passade på att väga honom, med kläder & blöja visserligen men nu har vi passerat 9 kilo o med det på vägde han 9120 så gissar att det är något litet gram mindre kanske! Längden får vi vänta med tills 1 års kontrollen, 1 år?? Om en liten liten månad?? Bryter ihop! Vill aldrig att han växer upp! Annars då, han har storlek 4 i blöjor, 68 i kläder, kan stå utan stöd men vill helst hålla i något.. Röjer och klättrar på allt, slår i huvudet en hel del och nöter ut knäna på alla byxor! Han älskar sin ersättning, vet inte riktigt när han tänkt skilja sig från den haha men han ligger ju under medel på vikt så det är väl inte hela världen kan jag känna, äter i princip alltid samma mat som oss ch somnar runt halv sju tiden på kvällen & vaknar runt 8 på morgonen! Och däremellan är en gåta, ibland sover han hela nätter, ibland vaknar han 1 gång och ibland hundra?! 

Han har 8 tänder, 8:e har precis spruckit igenom.. Och tänderna har varit svin jobbigt varje gång för honom..  Annars är han våran lilla mini, ett litet solsken! Jag tycker fortfarande han är lik Fabian mest, Noel o han kan va väldigt lika med mössa på men annars är dom två egna små killar! Även om de man bara träffat enstaka gånger tycker dom är JÄTTELIKA! Dem är väldigt olika till sättet också så det passar väl bra! 

Mio min Mio, Jag älskar dig till månen & tillbaka!



Nybakta bullar!




Ord.

Jag känner mig sjuk, eller påväg att bli sjuk.. Har haft magknip i flera dagar, känt mig nedstämd o hängig, eller kanske bara allmänt låg för så är det ju ibland! Man vill så mycket men kan ge så lite! 

Det händer iaf massa roliga saker, imorgon är det torsdag och det innebär helg, däremot jobbat jag fre, lör & söndag och är hemma vid typ åtta på fredag.. Buhu. Men de händer en del saker i helgen iaf o de känns bra! 

Igår åkte vi till rånäs, gick en promenad o letade vitsippor o 1 enda liten sippa hittade jag, sen gungade vi o lekte, åt middag & sen blev det kvällsträning med pappa.. Sen fika med de nybakta bullarna, för de som fick äta, men faktiskt känner jag inget direkt sug!🙏🏻 

Idag stod veckans brunch påschemat  hursomhelst & idag haf jag börjat rocka rockring med tygnder igen, minns vilka galna blåmärken jag fick förut o efter 30 minuter idag så har jag rätt ont haha! Återstår o se om de är bättre imorgon! Då ska vi hem till Jocke o Carolina, Fab ska hjälpa till o lägga golv o vi ska väl hänga i lekparken! 




Klänningar till mamman!

Nu kan vädret bli liiiite bättre tack!



Smoothie bowl varvat med chiapudding



Chiapudding: 
1 dl kokosmjölk 
2 msk chiafrön 

Smoothiebowl: 
1/2 banan 
1 dl turkisk yogurth 
1/2 dl fryst mango 
1/2 dl frysta blåbär 
1/2 msk hampafrön 

Blanda iordning chiapuddingen och ställ in i kylen, mixa ihop allt till smoothien och mixa ett tag så den blir ganska tjock.. Varva sen chiapudding & smoothie om vartannat & toppa med bär!😋😋 


This two little boys!

Mitt hjärta svämmar över!




Min gamla polarn&pyret dress!



Söndag!

Helgen är snart slut o den har som alltid gått för fort! I fredags efter att vi varit på stan kom vi hem o njöt av lite frukt o varsin drink.. Sen åkte vi till rånäs o käkade gambas piri piri och rånäs oxfilé ! Killarna bubblade och vi var hemma efter halv 1 nån gång! Igår var vi hos Jocke o Carolina o fikade o hjälpte dom rita kök, sen hem o så kom basse, Carolina o Wilmis på middag! Sen massa gottis till Beck o barnen sov 🙏🏻 

Idag skulle vi åkt till Uppsala o köpt ett skrivbord bla men de va såklart slut o jag hade ingen lust o åka till barkaby.. Vi har varit ute o fixat med vår utegrupp som blev Såld idag.. Killarna har skrattat o jagat såpbubblor o vi har hoppat studsmatta allihopa! Nu har jag varit ute o löpt och nu blir det hämtmat, Kina!😋😋



Fredag!

Morgonens smoothie! Jag och Noel ska hänga på stan med kompisarna, en god lunch och bara vara! Solen skiner & jag ser fram emot en helg utan måsten!✨ 



Loka!