Brunch


Hagaparken

I söndagsmorse åkte vi mot Solna och Hagaparken, jag fotade världens gulligaste Rebecca & hennes familj, det är andra gången vi ses och det känns som vi känner varandra såå väl, konstigt det där!

Sen kikade vi runt i den magiska parken och sen tog vi en sväng i fjärilshuset och kikade på hajar!
En väldigt mysig dag med mina killar som avslutades med Thai middag hos Micke och Nok!

Idag hade vi veckans brunch och Mio somnade påvägen hem och sov sen 3 1/2 timme, samma igår och sen somnade han för natten 19:50.. Det är lite av en rutin så hoppas den håller i sig!

Jag är sjuk, kände mig så dålig inatt och nu har jag ont typ överallt och snoret bara rinner! Sådär lagom passande när jag ska vara gräsänka i fem dagar! Fab åker ju till Italien tidigt torsdag morgon så vi träffas sista gången imorgonkväll, och sen syns vi på tisdag! Buhu!

Men jag kommer ha huset fullt av brudar så vi kommer nog klara oss fint! Hoppas jag!😅👏🏻


Kräftskiva!

Igår bjöd vi våra vänner på kräftskiva, vädret var fantastiskt och vi hade en föööör bra kväll!

Jag hade gjort Västerbottenpaj, mini pajer med ost & Parma, sallad, massa frukt, skagensnittar, massa ostar bröd och annat gott!

Sååå gott & jag älskar att få bjuda vänner sådär!

Idag var vi ganska slitna när vi rullade mot Hagaparken för foto jobb och sen en mysig stund i fjärilshuset, men så kul var det!


Summer is back!


Brunch

Äntligen dax för brunch, som jag längtat! Och sommaren är tillbaka? Ingen är lyckligare än jag!👏🏻👏🏻


Helgbukett

Helgens bukett fick bli höstig, jag älskar höstens färger och den här buketten blev helt fantastisk! Går o tittar på den flera gånger varje dag! Men jag är INTE redo för hösten bara därför, men det trodde ni väl inte heller?🙈


Bröllopsinspo

VNär man fotar bröllop & ser många som gifter sig blir man såklart vääääldigt sugen själv, jag vet i princip precis hur jag vill ha det, en nätt spets klänning med öppen rygg & långt släp. En "slarvigt" uppsatt frisyr med blommor i! Massa natur i dukningen, träskyltar, en stor trädgård, gammalt & nytt! Modernt ihop med gammalt! En dag så!

Bilder från Pinterest!


Blåbärscrunch!

Du behöver:

Kaksmulor:
1 1/2 dl råsocker
2 dl mjöl
3 dl mandelmjöl
140 g smör

Blåbärsås:
200 gram blåbär
30 gram socker

Vaniljkräm:
2 dl vispgrädde
1 msk socker
160 gram Philadelphiaost
1 vaniljstång
1/2 dl florsocker

Gör såhär:

Sätt ugnen på 175 grader & blanda ihop allt till kaksmulorna, bred ut blandningen på ett bakplåtspapper & grädda i ugnen i cirka 16 min, tills dom fått fin färg! Ta ut o låt svalna utan plåten!

När kakorna är tillräckligt kalla så krossa dem försiktigt i önskad storlek!

Mixa blåbär & socker till en blåbärsås & ställ in i kylen under tiden!

Vispa grädden med sockret tills du kan göra spår i den, rör ihop osten, florsockret & märgen från vaniljstången och blanda sen ihop med grädden! In i kylen en stund och sen är det bara varva kaksmulorna med såserna!😋😋😋


Bukett

Den här kombon, kärleksört, fontängräs & rosor, hur fin? Det bästa är att min rabatt är full av kärleksört, bara att plocka in 👏🏻💐


A walk in the park

Alltså fredagen, herregud vilken kväll!! Det är så sällan det bara är jag o fabian på det här sättet o det var såå himla kul! Vi hämtade upp Jocke, Carolina, Petra & Tobbe och åkte till rånäs o bytte chaufför till min lillebror, sen lämnades vi av precis utanför botaniska trädgården!

Vi brudar dukade upp picknick och grabbarna gick o köpte dricka! Sen njöt vi av gott att äta medans Miriam bryant spelade i bakgrunden! När Melissa Horn började spela gick vi fram till scen o sen väntade tre timmars sjungande, dansande och drickande till dom bästa, Lasse var så jäkla grym som alltid och inga ord kan beskriva den där kvällen tillräckligt bra! Sen traskade vi ner mot ån o satte oss på en pub med drinkar medan vi väntade på skjutsen hem! FÖÖÖR bra kväll jag kommer leva länge på! 👏🏻👏🏻


Nytt från hm till mig.

Hm just nu, livsfarligt! FÖÖÖR mycket fint!


Ljuvliga nyheter från Elodie Details


Augusti picknick

Gårdagens ljuvliga picknick, på en klippa, vid havet, vänner, gott att äta & dricka & solen som sakta gick ner framför oss! Sommaren ta aldrig slut!


Doppresent

Wilmas doppresent från oss, hur söt? Älskar den!


Flowers


Ljusdal



Tid

Ja tiden flyger förbi och jag hinner inte med, sommaren är snart slut och tanken på att det är min sista lediga sommar som mammaledig känns inte kul alls. Men först ska jag mysa hela hösten och vintern med min lilla kille! Det känns som ett så himla bra val att låta han börja i januari på förskolan, han blir två månader äldre än vad Noel va och det kändes så bra med Noel! 

Vi har två veckors semester kvar ihop alla, i veckan skulle Vi åkt över till Åland några nätter ihop med Sandra, Johan o barnen men så blev det inte så vi får se vad för mys vi hittar på istället.. På fredag väntar iaf Lars winnerbäck och sen en helg med jobb! 

Vi har ju hunnit vara på Gotland, Ullared & uppe i Ljusdal med vänner, så härliga dagar och fantastiska minnen att bära med sig!💞 

I helgen har det varit dop för Wilma, sen middag hos Johan o Sandra och igår fotade jag bröllop! En bra helg!