Torsdag!

Vilken toppen dag & kväll igår, vi började med ett besök på bästa glass haket, sen vidare till badplatsen vid sommarstugan o barnen lekte i vattnet och sanden med deras mormor & min kusin! Vi var hemma vid halv fem o då åkte Fab direkt o hämtade ut massa paket, jag fixade mig o vid halv sju hämtade Marika upp mig o så åkte vi till Norrtälje o ett glas o mötte alla mina fina vänner! Drinkar, god mat, massa tjejbabbel ! En toppen kväll!💞 

Imorse gick vi upp tjugo i elva, mina barn älskar att sova helt klart! Nu ska vi äta pannkakor som frukost lunch 🙈 o direkt när Fab kommer måste jag åka o handla & sen inventera!👊🏻 




Onsdag

Lillördag vilket betyder middag med brudarna, jag är redan hungrig!👏🏻 det ska bli så himla mysigt, alla mina fina vänner (minus de som inte kan såklart) god mat, massa tjejbabbel o lugn o ro! Jag behöver verkligen sånt! 

Först ska vi till väddö, glass i stora lass & bada vid kanalen! Vädret är ju topp! 
Imorgonkväll har vi inventering på jobbet o jag ska hinna storhandla inför helgens bravader!👏🏻  Det kommer vara simpel o enkel mat för jag vill inte tänka alls på mat, kök o disk i helgen utan bara på att fira!🙈👏🏻😍 



Mina!

Har knappt sovit inatt av olika anledningar, o då vaknar man liksom inte riktigt utvilad.. Killarna sover fortfarande så jag passar på att ligga o dra mig lite! Det är måndag igen, två veckors till jobb för Fab o sen är det semester! Men först, min 25 års vecka!🎈 Idag ska vi till Marika o mysa, på tisdag är det brunch, onsdag ska vi ut o äta på ett glas jag o mina tjejkompisar för o fira mig, på fredagkväll kommer släkten, på lördag är det min fest för vänner & på söndag fyller jag år, med andra ord rätt fullspäckat! Såååå trevligt! 

Det betyder att jag ska va utan Mio för första gången en hel natt, nog för att han aldrig sovit med mig men ändå, det känns liiiite jobbigt!🙈 



Midsommarhelgen!



Midsommar förberedelser!

Ja dagarna går, vi tar vara på de fina dagarna och jag målar, idag har vi fixat inför morgondagens midsommarfirande! 

Jag har bundit kransar, tvättat 7 kilo färskpotatis, städat o fixat mysigt ute, gjort potatissallad, midsommartårta! 

Vi har klätt midsommarstången, tvättat bilen, hälsat på i nånö & jag har fotat färdigt midsommarbilderna redan idag, väldigt skönt! Imorgon har jag med andra ord inte överdrivet att göra, utan kan bara umgås och ha det trevligt! 

Vi startat dagen vid 12, sillunch, lite lekar, snaps, dans kring stången & sen åker jag iväg några timmar & fotar bröllop och kommer hem lagom till middagen! Vi firar med fina vänner & jag tror vi kommer få en toppen dag, kväll & helg! 



Smoothie!



Naturell kvarg 
Ananas 
nektariner 

Jag delade frukten i bitar och frös in ett tag för o få smoothien riktigt isigt kall! Sen är det bara att mixa ihop!🌿🍑 

1 år sen!


Tänk vad mycket som händer på 1 år, helt galet läskigt! Vi hade liksom en 1,5 månads kille då, så liten & pluttig.. Kolla dom där smala benen och armarna liksom!😭 Jag får fullständig panik av att kolla på sånna här bilder, Noel är liksom också jätteliten & det känns ju som att han inte förändrats ett dugg! 

Jag är så tacksam, tacksam för livet, för mina killar, för all kärlek! Livet är något helt fantastiskt! 

De finaste vi har!



Fullt upp!

Det är verkligen fullt upp nu, det händer saker hela tiden och jag är lite stressad! I tisdags kom Sandra o lillebror hit, vi åt lunch o fotade bebis, vädret var galet o när vi hämtat Noel badade killarna ute! Sen på kvällen åkte vi till havet o bara sprang runt o myste hela familjen! 

I onsdags hade vi brunch och sen grillade vi hos svärfar med kusinen o päronen.. Igår åkte jag o Mio o ordnade presenter till Noels fröknar eftersom han fick sommarlov igår, vi kom hem halv elva o Mio somnade i bilen och sov till halv två när jag fick väcka honom för att hämta Noel, under dom tre timmarna hann jag ordna presenterna, städa lite och se på Titanic medans regnet öste ner utanför! På kvällen åkte Fab o hjälpte till i jockes o carolinas kök o jag tog med mig barnen på en tripp till ödemarken typ för att träffa brudparet jag ska fota på midsommarafton.. En vääääldigt fin plats så hoppas hoppas vädret inte sviker! Sen hem o så rensade vi bland barnens skor, jag skämdes lite när jag precis klickat hem två par nya skor åt dom eftersom Mio hade cirka 13 par och Noel typ 15.. Helt onödigt jag vet,  men skor är ju sååå himla kul dessutom får ju Mio ärva av Noel så det blir ju mycket! 

Idag vaknade jag strax efter halv tio och alla sov fortfarande, så jag låg i sängen och drog mig till tio när Mio vaknade, pannkaksfrukost och sen in till Norrtäjje för att handla inför kvällen! 

Vid tre kom Marika, Erik & barnen och vi försökte heja fram Sverige till vinst men det gick ju sådär.. Så himla orättvist sådär i sista minuterna.. Menmen! Sen hat vi ätit o druckit gott o bara varit, så mys! Mio sov 1 gång idag o vägrade sova förns de åkt hem så hoppas på sovmorgon imorgon igen! 🙈 

Helgen kommer swisha förbi och då är vi inne i midsommarveckan vilket betyder massa fix o trix, killarna kommer få ha samma kläder som förra året faktiskt, ville ha de nya från årets newbie men tyckte nog ändå att förra årets va snäppet finare & jag köpte på mig en extra heldress till Mio jag hoppades han skulle kunna ha iår o de kan han, liiiite stor tom. 

Sen är ju midsommar över och min 25 årsdag väntar, två dagar fyllda med festligheter plus en utekväll på onsdagen med mins favvo tjejer, god mat & dryck och bara massa tjejbabbel! ÄLSKAR att fylla år! 





Jag blir 25!

Alltså om typ 1 månad blir jag 25?! Helt galet, att det redan snart är juli och att jag ska bli 25? Det känns galet, o jag vill inte bli äldre än det helst! 

Jag har som alltid en lång önskelista, så den som vill ha tips kan ju ta emot, vet att många undrar tusen gånger o det är lättast såhär!🙈 annars  låter man bli! 

PÅFYLLT






En väldigt bra start på veckan!

Picknick i parken, lek o bus för barnen och det är sååå härligt att se Mio gå omkring! Sen åkte vi hem till Emma o hälsade på alla djuren, ritade i lugn o ro då Mio sov läääänge i bilen! 

Sen hem till mina föräldrar o så kom Fab med hämtmat lagom till innan matchen! Noel har fått en fyrhjuling av morfar så han har åkt o åkt o åkt hela kvällen o ville inte åka hem ikväll! 

En hel dag med våran Emma, fantastiskt! 




Syrendrink


Du behöver ca 2 cl outspädd syrénsaft /syrénsockerlag Jag körde på de sista! 
3 cl gin, citron & sockerdricka!

Fyll upp ett glas med is, blanda gin och syrénsaften/lagen & pressad citron efter smak! Häll över isen o toppa med sockerdricka & färska syréner!  

Syrénsockerlag gör du såhär : 
1 dl syrénblommor 
1 dl socker 
2 dl kokande vatten! 

Blanda syrener och socker, slå över de kokande vattnet o låt sen stå så länge man kan vänta, mitt stod i en timme! Sila sen bort blommorna! 

Mina finaste!



Nu går han, våran Mio! Det är så häftigt, från att ha gått väldigt många steg men varit lite för feg såå går han hela tiden nu! Man märker hur lycklig han blir och jag är liks lycklig jag & stolt! 

Helt plötsligt går han liksom? För ett år sen såg han ut såhär!💙💙 



Vilken helg!

I fredags tog min lillebror studenten, så vi var på utspring o hängde sen i rånäs till halv ett, hem o sova tills jag hämtade Jim från krogen tjugo över 3, sov några timmar o åkte sen o fotade dop! Fotade även Marika o barnen!  Så fina bilder! 

Va hemma vid kvart i fyra o vid sex kom Louise, Daniel o barnen på middag o mys! En toppenkväll! Idag var vi i rånäs till halv elva, jag hade fotojobb och sen åkte vi o firade Filippa som blir två år i veckan! Sen lämnade vi Fab i Norrtäjje för o hjälpa Jocke i köket så vi har myst ute hela kvällen! En väldigt fullspäckad bra helg!💞 



Dinner!

Ensam kväll ikväll, ja mina två trotsiga huliganer var förstårs hemma! Jag älskar & blir galen på dom omvartannat känner jag, och så fort jag skällt på dom får jag dåligt samvete! Men ja, dom är fantastiska just nu, bråkar, slåss, pussas och myser! Skriker, gnäller, grinar & skrattar! Låt oss hoppas att det är en genomgångsfas! 

Vi var till Täby idag, något jag kände rätt jobbigt inför, men vi var tvugna o det började så himla bra, men jag valde nog fel butik att börja i om man säger så, efter 20 minuters kö för att få betala var Mio inte road längre.. Jag hade tänkt kolla efter lite fint till mig själv men nää, ska försöka unna mig en shopping dag ensam snart! 

Sen kom vi hem o jag städade hela bilen, tvättade den och sem lagade jag middag till mig själv, dumt o deppa över o va själv när vi tar helg känner jag! 

Sen gick vi ner till vattnet o kastade kottar o blommor i sjön, killarna skulle kunna hålla på i en evighet o Mio ville helst bada! Sen somnade den minsta, jag o Noel myste till film o sen ville han också sova! När Fab kom hem började jag baka tårtbottnar till morgondagens studenttårta! Så är precis klar och ska sova nu, klockan ringer 7! 



Bath day!

Vilken sommarvärme, 21 grader när klockan slog 9 imorse, så vi åkte o badade i havet efter dagis, jag o Mio doppade oss, det var svinkallt rent ut sagt! Men Noel plaskade i strandkanten länge! Nu är vi i rånäs, ska fota min bror & kusin i student kläder, på fredag tar dom studenten, galet!  Har åskar lite, så hoppas vi klarar oss ifrån regn! 



Tid.

Vet ni, ganska ofta trycker dom här känslorna i bakhuvudet, hur mycket man än vill försvinner dom inte. Dom där ångestfyllda känslorna om hur jäkla fort tiden går, det är skrämmande, fruktansvärt, hemskt men såklart också fantastiskt. 

Innan våran lilla Noel flyttade in i min mage tänkte jag aldrig på tid, det var liksom aldrig lika uppenbart som nu när vi har barn, tiden från det där plusset tills han tillslut lades på mitt bröst gick väl inte överdrivet fort, det var ju en evig längtan, en massa mental & fysisk förberedelse. Men sen, från den dagen han tog sina första andetag på vår jord så har tiden sprungit iväg, nu när Mio kom är det så lätt att tänka tillbaka, hur var Noel, när började han le, skratta sitta, gå osv.. O då minns jag knappt, o det är ju fruktansvärt. tiden springer liksom ifrån en, jag är ofta kvar i att Noel är 4 månader och det var tre år sen? TRE ÅR! 

Samtidigt som hela min kropp skriker stanna tiden så är varje ny dag, varje nytt framsteg med dom de allra finaste jag har! Jag älskar varje dag dom driver mig till vansinne & varje dag jag får älska dom! MEN, tiden! Den borde bara gå lite lite saktare! 



Håkan!

Jag fäller några tårar över att vi inte lyckades få biljetter till Håkan i helgen, det är ren tortyr att se alla bilder o filmklipp från Ullevi!😭 rent ut sagt så jävla orättvist! Fina älskade Håkan! 

Jaja, jobbhelgen är över och nu är jag ledig 6 helger, såå skönt! Även om jag gissar att jag kommer hoppa in några dagar o hjälpa till! I fredags va vi i rånäs hela dagen o kvällen som sagt, Igår efter jobbet styrde jag godaste salladen med massa gottis tillbehör, några glas rosé och bara mys! Idag hämtade killarna mig på jobbet o mot rånäs, drinkar, gambas piri piri och grillat till middag! Så gott! Sen bubblade vi i kylan, det blev en väldigt kall kväll! 

Nu har vi precis kommit hem o ska sova, ja killarna sover ju redan.. Imorgon ska fab hjälpa Jocke i köket o sen ska vi grilla hos oss på kvällen! Mys! 

På dagen tänkte jag gå en sväng på stan o sen köpa med något gott till parken o låta killarna leka där! 



5 juni

Igår för 6 år sedan tog jag studenten! 
Det känns helt galet, SEX ÅR? Minns det som igår, fyra galna timmar på ett flak! People change, memories dont! 



3 Juni

Om 1 månad blir jag 25 år, helt galet!
 25 liksom! 🎉🎈 

Och vi är inne i juni vilket betyder SOMMAR, o vilken sommarvärme? 41 grader i solen just nu och vi smälter bort! Men njuter! Det är fantastiskt! Har längtat efter fina sommarkvällar sååå mycket! 



Maskros!




Torsdag

Imorse när vi lämnat Noel på föris så gjorde vi bananpannkakor, nyttigt, enkelt o snabbt fixat! Sen gick vi ut o lekte o grävde o hade oss, när Mio sen skulle sova målade jag räcke, nu är det tre baksidor kvar o sen är jag färdig! Såå himla skönt! 

Sen hämtade vi Noel o tog en pw o plockade in fräscha liljekonvaljer, de bästa stället ligger 1,5 km bort så blir en perfekt liten 3 km runda! Sen badade killarna hela em, graderna visade 40 grader i solen idag? Det är galet! 

Sen kom Fab hem o klippte gräset, jag dammsug o städade inne o sen åkte vi på korpen match o nu är killarnas lag ute.. Tråkigt menmen!  Sen njöt vi av sommarkvällen vid havet, såg solen gå ner o kastade stenar! Killarna somnade i bilen på väg hem så Vi har kikat Johan Falk o ska sova nu! 

Klockan ringer 7 imorgon, Fab ska jobba åt mina föräldrars vänner hela dagen imorgon så jag o mina små killar ska sola o bada pool heeeela dagen! Så lyxigt! 



Brothers



Kavat



Picknick!



Morsdagpresent

Den här fantastiska vasen jag önskat mig fick jag i morsdagpresent, fylld av liljekonvaljer.. Huuuur fint?😭 



Onsdag

Igårkväll hjälpte Fab Jocke med deras kök så jag o killarna va själva, vi passade på att tvätta hela altanen, 110 kvm tar ju lite tid, plus alla möbler.. Blir galen på den här jäkla pollen! Sen tog vi en långpromenad, o killarna somnade därefter o jag kröp upp i soffan o kikade på film, rätt mysigt o va själv ändå! 

På dagen myste vi hos Marika & Thea i hettan o sen handlade vi blommor som jag o Noel ska plantera idag! 

Nu har vi våran vecko brunch utomhus, himla mysigt! Och vädret? Föööör fint! 



Islatte