Måndag

Jaa, dagarna går.. jag har spenderat i princip hela min vakna tid på jobbet, vi har jobbat galet mycket, tidiga mornar till sena kvällar & imorgon har äntligen min första lediga dag, det behövs!! Jag är sällan trött, men jag har somnat ståendes senaste kvällarna så jag längtar till helgen då jag tänker sova uuuuuut! Ikväll har vi iaf hängt hos våra nya grannar efter jobbet, det är SÅ lyxigt att vi kan gå till varandra på några minuter!👏🏻 Och imorgon är det efterlängtad brunch & efterlängtade tjejer, saknat dom såå mycket!❤️

Och jobbstatusen då, det är skit kul, jag har fått avdelning barn & blev även den första coachen.. Det betyder väääldigt mycket ansvar men också ett grymt schema!

Som pricken över i:et fick jag idag en såå rolig förfrågan.. Emelie som är ansvarig för lager157 sociala kanaler har kikat på mina bilder o vill nu att jag blir lager157 ambassadör!✨ SÅ jäkla roligt & det gjorde min dag! Näää sängen kallar nu, ingen sovmorgon imorgon inte! 💕


Köpbarnvagn black friday

Mina favoriter!


Black friday!

Dax att fynda!
Mina favoriter från Ellos!


Fredag

Vet knappt vilken dag det är, är såååå trött! Idag har vi jobbat i 14 timmar, i fullt ös! Va hemma tio o imorgon ringer klockan 5:30 för yttligare 14 timmar på jobbet! och som grädde på moset tappade jag mobilen när jag kom hem så nu har jag ingen mobil, inga nummer osv! Livet leker! Och eftersom det är en sjua kostar det ju bara 4000:- att laga 😧

Nu ska jag sova, kommer somna på 1 sekund och på en halv imorgon! Inte träffat barnen sen igår o jag hoppas hoppas vi hinner träffas imorgon ! Mitt hjärta går sönder!


First day at work!

En tuff dag, först 4 timmars teori om Lager157.. Massa ny info, en jäkla migrän, lite mat o lite rast.. och massa full fart! Jag kommer va rätt off, i tre veckor kommer jag jobba gaaalet mycket o den lilla lilla tid jag har över måste jag ägna åt min familj, jag har saknat killarna såååå mycket idag.. och hann knappt pussa på dom.. jag hatar inte få vara där, trösta, mysa & pussa på dom hela dagarna! Och nu kommer vi knappt hinna ses alls! Det är en galet stor omställning, från hemma till inte hemma alls.. Ett härligt gäng som vi nog kommer få det skit kul med iaf, nu ska jag stänga ögonen några timmar innan ännu en låååång dag väntar!


Min älskling har ett hjärta av snö!

En kväll med gottis & Lars Winnerbäck på tv, Fina fina Lars! Han gör det om o om igen, hela tiden! Jag har fällt några tårar, för att ALLA hans gamla låtar påminner mig om sååå mycket, så mycket bra, dåligt & fint! För att Lars kom in i mitt liv på riktigt i samband med fabian, för att hans låttext " den vackraste stunden i livet var den när du kom" betyder Noel för mig, för att hans " kom ihåg mig då" får mig så lycklig! Det Känns ganska självklart att en av hans låtar blir vår bröllopslåt! 💞

Jag räknar ner, första dagen på jobbet närmar sig, ett helt nytt jobb, en helt ny butik..


Sista dagen på mammaledigheten!

Så är dagen här, den sista hemma med Mio & Noel! Det känns fruktansvärt, men jag har åtminstone ingen jobb ångest o det är väl det bästa! Jag ser fram emot ett nytt äventyr med gänget på Lager157. Men kommer sakna min killar varje liten sekund!


Monday

Helgen flög förbi i vanlig ordning, jag hade brudar här på tapas & sexparty, såååå trevligt & igår var det ju farsdag.. Fabian vlev uppvaktad på morgonen o sen hade jag fotojobb.. på kvällen åkte vi till rånäs o firade vidare, jag styrde tre rätters middag från mig o sysknenen o där hängde vi!

Idag kom Petra, Sandra & barnen o vi styrde brunch! Officiellt min sista, på torsdag börjar allvaret! En toppen dag!


Ellos

Hade tänkt göra om hallen innan jul, men med jobb så får det bli efter nyår, men det här från ellos kommer helt klart få flytta in där! Gråa väggar, och lite ommöblering!

 
 
Lampa   Pläd   Hängare  Poster  Kuddfodral  Bänk 
 
 

Selfie mic från lekia!

Den bästa grejen just nu här hemma, en selfie mic från lekia.. sjung & dansa med hjälp av en app till telefonen som du kopplar ihop med micen, Noel tycker den är Såå rolig att sjunga med o Mio försöker han också! Ni hittar den hos lekia.se och den kostar 299:-


En perfekt gå-bort present!

En flaska glögg, lite snöre & några kvistar blommor & grönt.. går att göra på tusen olika sätt & blir ju sååå mycket trevligare & finare, blir ju hur fint som helst med vilken flaska som helst givetvis! Men just i jultider är ju glögg något uppskattat!✨

Jag har så många roliga samarbeten på gång så svävar runt på rosa moln just nu!💞


Winter outside


Tjuvstartar julen

Tiden går sååå fort o jag passar på att göra allt jag inte kommer hinna när jag börjar jobba, det låter så överdrivet men det kommer bli en så stor omställning för oss alla.. Snön kom & inte så lite, i onsdags kom vi inte till dagis & jag skottade hela infarten 4 gånger, helt galet egentligen, sen bakade vi lussebullar, pepparkakscheescake & peppakakspannacotta, städade, tvättade två maskiner tvätt & lagade middag, sånt man lätt hinner när man är hemma, det kommer bli tungt att släppa!


H&M exclusive!

Vill ha ALLT från hms nya cosy nordic, alltså ALLT! Men Mio får skorna, koftan med luva & byxorna i julklapp!✨


1,5 år!❤️

Igår blev han 1,5 år, det är så läskigt o se hur mycket som hänt på 1 år! Min underbara lilla kille! Tiden går för fort o jag känner mig så himla oredo för att lämna honom!


Söndag

I fredags startade jag dagen med en löprunda i två minus grader medans killarna fortfarande sov, det känns så skönt att starta dagen med träning o veta att man inte behöver träna sen!

Sen lämnade vi Noel i rånäs, han sov där o har fått mysa helt själv, det behövdes & vi hade egentid med serier, rödvin & vår lilla kille tills han somnade! Det var så himla mys, Mio är en helt annan kille när han är själv, helt tyst o bara myser och det var skönt för alla att slippa bråk!

Igår efter jobbet åkte vi till rånäs för o hämta noel, taco middag och grabbarna och våra små bubblade, när vi kom vid elva tiden pressade vi lite serie & idag har jag jobbat min sista dag på blomsterlandet, det känns svin tråkigt & sorgligt efter 4,5 år.. Men nu blir det nya äventyr!✨ Jag fick iaf ett fint kort, fin choklad & fick välja saker i butiken för 500:- perfekt då jag redan tittat ut massor!

Ikväll är Fabian på hockey & jag o killarna ska mysa lite innan läggdags!


Yesterday brunch!


Husbygge drömmar!

Även om vi bor i hus kan jag inte låta bli att längta efter o få bygga vårt drömhus, varje kväll ligger jag o spånar o ritar o föreställer mig.. Det känns bra, vi kommer ha hunnit tänka igenom saker hundra gånger innan vi hittat den där perfekta tomten o innan vi ens kan börja bygga.. men jag längtar!

Alla bilder kommer från Pinterest!


Mio min Mio.


En helg med spa!

9:30 i lördags hämtades jag för spa på marholmen med brudarna, bubbelbad inne, ute, ångbastu, torrbastu o massa god frukt! därefter en för god brunch och sen vidare mot vår lilla stuga.. En promenad med massa skratt i den härliga höstsolen och sen väntade en kväll med mat, gottis, vin, spel o bastu! Ett toppen dygn med andra ord!