Hede / Vemdalen

Okej, här kommer ett fantastiskt tips för alla oss föräldrar! Vem tycker inte att ytterkläder till barnen är svindyrt & rätt tråkigt att lägga pengar på? 


Jag hade aldrig provat Lager157 funktionskläder innan jag började jobba där, men nu så, i vintras var det overallen Sarek & nu har vi hunnit prova Hede & Vemdalen två regniga dagar, killarna hoppade i stora djupa vattenpölar, satt i vattenpölar, kröp i skogen och provade det mesta, dom var varken blöta eller kalla när vi kom in, Noel är väldigt varmblodig & ofta väldigt svettig men inte det heller i dessa, jag älskar de justerbara kardborrarna som finns i både ärm & benslut, perfekt för Mio som är lite kort.. 

Vemdalen är en vind- och vattentät skaljacka Tillverkad av HYDRATEX-material som tål vatten och vind samtidigt som den släpper ut fukt inifrån. Slitstarkt material med tejpade sömmar.
Coating: 5000mm/5000g/m2 efter 5 tvättar
Slitstarkt material med god andningsförmåga
Fri från flourkarboner
PFC-fri vattenavvisning
Avtagbar huva, Reflexer, Justerbara kardborreband vid ärmslut och huva, byxorna är av samma kvalité, med justerbara kardborre vid benslut & dragsko i midjan & med reflexer! 

Dom är grymma, och till ett grymt pris! 


Här kommer ni direkt till kläderna!

Hemskt massa hej!

Det har ekat tomt här, det gör mig glad att så många fortsatt gå in o kika här ändå.. Vi har tagit vara på varje fin sommardag och nu är den över, nya fina minnen för livet med alla våra nära & kära!

Lyckligt lottad! 

Kan inte lova att jag blir jätte aktiv igen Men jag ger det ett försök! Puss & kram!