Daniel Wellington !

Den allra finaste klockan från DW har jag fått hem, en helt ny kollektion & jag ÄLSKAR DEN! 

Den heter Classic Petite Melrose & finns i silver & roséguld, med vit eller svart urtavla.. 

Med koden " Izaabella15" får ni 15% rabatt när ni handlar hos Daniel Wellington! Passa på att unna er en ny fantastisk klocka! 

Grönt är skönt!

Inget ger mig så mycket ro i kroppen som att åka o köpa ett lass nya snittisar & sen binda ihop dom.. Blommor har effekten att göra mig så glad & då är de värt att lägga flera hundra på i veckan tycker jag!🌿🌿 
Ellos nya hemsida

Tips tips tips!


Ellos har gjort om hemsidan o nu får ni 40% rabatt på en valfri vara, exkl.varumärken! Dessutom kan man numera kombinera två rabattkoder samtidigt, så även 25% på barnkläder & skor! Fantastiskt bra! Flower

Tulpaner är inte min grej, jag älskar dom krispiga knoppiga men sen nja, men dubbla, papegoj & dessa Franstulpaner är sååå fina! Dom här kom min fina mamma med i lördags!🌿
Noels kalas

En helg med massa firande, kalas,vänner! Fantastisk på alla sätt! Noels fikabord såg ut såhär i helgen, dekorationer från kalasdekorationer.se
Cronspis!

J


Bygga hus drömmarna!

Jag är sååå himla redo att lämna vårt hus, få bygga vårt eget & få det precis så som vi vill! Det känns som vi kommit till slutet i det här huset, ett badrum kvar & en massa tråkig hemsk tomt planering och skit.. Jag har aldrig känt de så starkt som nu, de kanske är meningen, kanske dyker den där perfekta tomten upp snart som vi väntat & letat efter så länge? Jag hoppas, varje dag tänker jag hoppas på att vi har lite tur i letandet! 

Men just nu står hall projekt på listan, färgen står redo o väntar och lite såhär kommer de bl.a. Se ut, de kommer bli jättefint tror jag, önskar bara någon ville komma o göra de tråkiga jobbet åt mig haha, men på söndag tänker jag börja 👏🏻👏🏻 En fantastisk fyraåring!❤️

Skriv inläggstext 


En sentimental kväll!

För exakt fyra år sedan hade vi blivit inskrivna på BB, vi skulle snart få träffa den lilla fantastiska mini människan som legat i min mage i nio månader, så förväntansfulla! 


Han hade inte särskilt bråttom precis, men när han väl bestämde sig för att de var dax tog de inte många minuter, imorgon blir han fyra år, FYRA, det är sååå himla overkligt, är han fyra år?? På riktigt? Han föddes ju nyss! 

Jag blir så sentimental, tårarna rinner och jag har så mycket känslor stt jag inte vet vart jag ska göra av dem! Min fina lilla underbara kloka Noel, som varit världens nöjdaste och gladaste unge sen han slog upp sina blåa ögon för första gången! Sååå evigt tacksam för att vi fick honom! Hemskt massa hej!

Jag vet, jag suger! Men just nu består tiden av jobb, barn, hem, vardagssysslor osv.. När jag tänker efter är det ju så livet kommer se ut nu, de känns fortfarande bara som att snart ska jag va hemma igen typ.. 


Men vi lever, vi mår bra & vi har hängt med fantastiska människor sen sist vi hördes.. Jag är Såå glad över alla fina vänner vi har runt oss, särskilt ner en del andra tar såååå mycket energi och man bara vill ligga ner o gråta stundvis. Det är så himla tråkigt, men så de förmodligen alltid kommer vara i livet. 

I helgen firade vi iaf Carolina, ett gäng glada vänner, god mat dryck osv! I lördags hade jag två fotojobb, sen kom
Louise och barnen och myste ända till 4 på morgonen när grabbarna kom hem från krogen! Sååå bra kväll.. mycket bröllopsprat och det är sååå kul, jag längtar efter hösten och att få gå på deras bröllop! 

Idag har jag, mamma & inez varit i mos, bara massa tjejmys & shopping! Så härligt! Grabbarna fick hänga med morfar & dom var mer än nöjda! 

Nu har jag en jobbhelg framför mig & jag är så taggad! Tror den kommer bli grym! Dessutom blir vår stora kille ännu större på lördag, alltså han blir på riktigt 4 år? Det känns helt overkligt, han föddes ju nyss? Kan liksom ta på dagarna för fyra år sen? Så läskigt är det!