Home lansering

Vi har haft en grym home lansering dom här två dagarna & nu ser jag fram emot 1 dag ledigt imprhon innan de är 5 dagars jobb igen.. egentligen borde helgen bestå av 3 lediga dagar, man jobbar ju egentligen för mycket, man jobbar ju mer än nånting annat i livet, rätt otroligt.. 


Vi har iaf firat lite att jag är butikschef ikväll, jag har faktiskt inte riktigt förstått det än, tre veckor är ju inte lång tid men på onsdag är det November & då komner der nog kännas mer på riktigt, då jobbar jag 9-18 mån-fre, just nu jobbar jag två timmar mindre i veckan, men ändå.. så kul med nya utmaningar i livet! 🥂🍾 



Regn

Inland är det helt okej med em mörk regnig dag men när man inte sett solen på över en vecka börjar der bli lite väl alltså!!! Får panik.. men men i onsdags var jag ledig & då var brasan tänd hela dagen lång, det var mysigt! ❤ Nu är jag snart färdig på gymmet & ska jobba! Hoppas ni iaf får en dag med sol för det komme vi inte få här! 




Panties.

Två nya byxor är påväg hem till mig, varför köper man alltid svart??? Hur snygga var inte dom gröna o rosa liksom? Men ändå blir det alltid svart tillslut! Hursomhelst tror jag dom svarta kommer bli sååå så fina! 




Helgen

En grym helg, i fredags efter jobbet åkte vi till rånäs o sen vidare mot ishallen, hockey med fina vänner & hallsta vann som tur va!🙏🏻 


I lördags fixade vi i Boden, rensade o plockade undan sommaren, sen kom Linn & Keith o Nova på middag & en grym kväll, massa skratt, dans & sång! Nån gång inatt gick dom hem, alltså gick, tänk att vi bor sååå nära 🙏🏻🙏🏻 

Imorse gick jag upp medan killarna sov o fotade Nova, sen frukost o så vidare mot kusinerna, så svårt o förstå att Wilma inte är själv längre.. sen en kväll i rånäs med middag o mys! Nu en dusch, sen jordskott & så är ännu en helg över.. 

Jag är sååå stressad över helgerna nu när jag jobbar 40 timmar i veckan, så mycket som
Ska hinnas med.. men man kommer väl in i det!🙏🏻 



Love.

En av mina absoluta favorit bilder från Sardinien, hade gärna packat väskorna & åkt imorgon igen!🌴☀️ 




Wedding.

Såhär är det, numera är jag butikschef, det känns sååå jäkla kul, jag känner mig verkligen redo i det här steget nu & är så taggad på alla nya utmaningar det medföljer.. Det kommer bli mycket mycket jobb nu, det blir den stora förändringen för hela familjen & såklart mest mig, o mitt i allt jobb planerar jag & drömmer om vårt brölllop, sååå svårt o förstå.. det börjar kännas på verkligt när saker börjar falla på plats. Det ska bli så kul att få göra detta.. Även om det fortfarande mest känns som en dröm..  




La Pelosa

Cirka 45 minuter från hotellet, vackra La Pelosa, på riktigt thailändsk strand & hav, magiskt! 




Sardinien

Vi har det så himla bra, vi har åkt en hel del bil till ljuvliga stränder med magiskt turkost vatten, vi har fått nya minnen för livet & i torsdags gick jag & fabian iväg själva på en 3 km strandpromenad, jag stod vid vattnet & fotade ( inte helt ovanligt ) haha och när jag vänder mig om har fabian skrivit i sanden, " Vill du gifta dig med mig?❤" & där stod han,  och gjorde något jag aldrig trodde han skulle göra,  inte på det sättet!! Jag var lite i chock, trodde han skojade men blev & är såklsrt världens lyckligaste, vi ska gifta oss? Hur galet underbart är är inte det? Min Fabian har friat,❤❤❤




Italien

Väskorna är packade, barnen sover sen länge & jag som alltid kan inte somna, inte ens lite trött längre, 03:50 ringer klockan och vi åker mot Arlanda & Sardinien! 


Fantastiskt! 



Louise & Daniel

Vi har haft en världsbäst helg, alltså på riktigt, orden räcker inte till, i lördags morse lämnade vi barnen hos världens bästa mormor & morfar, det bästa med att lämna barnen där är att dom kutar in till dom, skriker av lycka o kramar o pussar på dom, vinkar knappt hejdå & saknar oss inte en enda sekund, att veta att de finaste man har har det fööör bra är sån lättnad! 


Sen hämtade vi iaf upp Johnny o Sofie & styrde bilen mot Uppsala, checkade in på en nytt galet fint hotell, bytte om och satte oss sem på bussen till länna, där blev Louise o Daniel man & hustru, det är galet? Det var sååå Såå fint, jag hade den stora äran att fånga den här dagen på bild & jag älskar varenda bild jag tog! 

Vi hade en galen dag, kväll & natt, som jag aldrig ville skulle ta slut, jag är så fullladdad med kärlek efter dessa dagar! Grattis till mina fina fantastiska vänner, ni är bäst!❤