16 maj, 10 ÅR!

Idag för 10 år sedan bestämde vi att vi skulle bli vi, vi satt på fabians sängkant i hans pojkrum helt tysta länge länge & bara tittade på varandra,  vi behövde egentligen inte säga nånting för vi båda visste.. Minns när jag sen gick därifrån, klev på bussen och fick ett sms " jag älskar dig " minns hur det pirrade i hela kroppen och hur fort mitt hjärta slog. Ganska otroligt efter ett stormigt år av dejtande, bråk, tårar, pussar & kärlek så blev det vi. 

Idag om 2 dagar & 3 månader är vi dessutom gifta, Fabian är min man & jag hans fru? Det är såklart en helt overklig känsla jag inte kan sätta ord på, en känsla jag drömt o längtat efter i så många år, & helt plötsligt är det inte år kvar tills dess, det är ynka månader, dagar, timmar, sekunder. 

Min Fabian, så många upp & nergångar de här tio åren tillsammans & ändå är vi starkare nu än någonsin, jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom på något sätt alls, inte tänka en tanke där jag inte är hans, där han inte finns vid min sida. 

Jag är lycklig, lyckligt lottad, för att han är min & för att jag får vara hans. 

För några månader sen såg vi Lars Winnerbäcks film, fina Lars som betyder så mycket vi, det var under våra första år ihop som han tog oss båda med storm, en artist vi tillsammans började älska, en artist vi tillsammans sjöng till, skrattade till, hoppade & grät till. En artist med Låtar som satte sig i djupet av våra hjärtan, låtar som fick oss att både bråka & älska, låtar som gett oss minnen för livet, låtar som varenda en har en betydelse i vårt liv. 

Ingenting hade känts mer rätt än att just en av Lars låtar kommer vara med oss på vår stora dag. En dag som snart snart är här! 

Grattis älskling på vår 10 årsdag, för att vi stått ut med varandra oavsett vad, jag kommer alltid älska dig hejdlöst mycket & det kommer alltid pirra lite extra med dig! 


(null)
(null)


(null)     

Mios kalas!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Långledigt

Jag tänkte skriva om helgen men insåg precis att en ny helg strax börjar.. tiden går läskigt fort & jag börjar bli lite stressad över vårt bröllop, det är så mycket saker kvar att planera, köpa & fixa!

Hade iaf en helg i världsklass, på fredagen vad fabian med vänner & jag jobbade och sen bakade jag till elva på kvällen, i lördags hade vi Mios kalas & det var på riktigt en stor succé, ansiktsmålning & ballongfigurer.. Tror alla kommer ha detta på kalasen framöver haha! Vädret var galet bra & vid 4 korkade vi upp inför en tjejkväll, en drink på åtellet, hämtmat och firande av Angelica & sen en kväll på dansgolvet! På riktigt så galet kul!!

Nu väntar en ny långhelg & det ska bli så härligt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Midsommaroutfit till killarna!

Såååå himla fint, till midsommar? 
Mina små hjärtan i det här, tok gulligt! 

(null)


MAJ.

Helt galet att vi är inne i Maj månad, äntligen lite possetiva o fina månader framför oss! Ska njuta av varje liten sak som betyder sommar, världens bästa tid är nu! 

Vi hade ett så bra avslut på April, vänner, gott att äta & dricka  och massa bus o lek för barnen! Nu väntar ett fullsmockat Maj som alltid, tydligen en bra månad att fylla år & bli kära på! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Viktresa!

Även om jag jag har 5 kilo kvar till min målvikt i livet och inte är nöjd på långa vägar så måste man ändå titta på sånna här bilder & känna att shit vad grym jag  faktiskt är, för dålig på att berömma mig själv! 3,5 månad till bröllopet, 10,8 kilos skillnad 👇🏻 5 kilo kvar!  Det ska jag klara! (null)
(null)
(null)
Bye bye April, Hello May.

Underbara efterlängtade Maj! Som jag längtat efter dig! Lämnar ett grönt April bakom oss!🌿🌿🌿
(null)