Söndag.

Jag är tröttare varje morgon när Noel sovit hela natten konstigt nog.. Igår vaknade han tjugo i tio dessutom, menmen.. Jag är ju utvilad egentligen.. Fab åkte på träning igår & jag och Noel ordnade massa mys tills hockeyn och lagom tills han skulle komma hem, men det gjorde han inte utan ringde o berättade att han fått en puck på munnen, blä vad jag inte vill ha fler skador från den där skiten nu.. Tre år i rad har det varit stora skador som han fortfarande lider av.. Nu blir det soppa i sugrör.
 
När han kom hem så kikade vi hockey, sen rensade jag & Noel en del av min garderob så kommer lägga ut lite saker på bloppisen Under dagen.. Sen duschade noel och hoppade i säng.. Vi kikade på nya filmen About time, jag hade höga förväntningar & hade föreställt mig en helt annan film, men den var bra! 
 
Noel el har precis vaknat & pappan får sova ut idag, på tisdag börjar han jobba igen.. 20 dagar har sprungit iväg.. Jag ska en sväng till gymmet och sen ska vi vara barnvakt åt mina kusiner & se hockeyn såklart!! Ha en fin dag! 
 
Samma kille, samms tröja, prick 8 månaders skillnad. 2 månader & 10 Månader. Bästa!
 
 

Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0