Fina höst!!


Måndag.

 
 
Måndag igen, tiden går föööör fort och helgen ännu fortare. Borde vara helg 3 dagar och jobb 4. Hursomhelst, hade en jättefin dag/kväll iGår. jag, Noel, mamma och pappa åkte till mormor och hälsade på innan matchen, sen kollade vi på matchen i Sveriges kallaste hall, tack gode Gud för att fabian inte spelar där.. Norrtälje förlorade, vilken var väldigt orättvist då dom var minst lika bra och hade massa målchanser.. Menmen. Sen pressade vi lite soa innan läggdags.. 
 
Idag är vi och fotar bussar åt pappa, sen har vi träffat Madde & Julia, tränat och snart tacos måndag och soffläge hela kvällen! Ha en fin måndag. 
 
 
 

Helgen.

I fredag åkte vi till rånäs, hämtade min kusin på dagis.. Sen åkte vi till thuns en sväng, och efter det ljuvlig middag hos mamma & pappa! Igår jobbade jag, sen tränade jag och gjorde en fantastisk middag till mig och min Kära. Firade vår 4 års förlovningsdag några dagar för tidigt, med skumpa som stått & gottat sig i flera år.. Kollade på film och hade en mysig kväll bara vi. Noel somnade halv åtta nämligen. 
 
Idag började jag morgonen med träning, sen åt vi riktig helg frukost. Kikade på SOA som vi börjat pressa igår, skulle se om OC men nä kul med något man inte sett, tiden finns ju inte riktigt för serie pressande men vi får se hur fort vi kan se. Sen har vi firat Fabians mamma som fyller år i veckan.. Nu ska vi röra oss mot Rimbo, jag och Noel ska till min mormor innan Fabians match börjar.. Sen blir det häng i hallen!! 
Trevlig Söndag! 
 
 
 

New nails.


Kyligt!

Det blev väldigt kyliga 1,2 mil idag! Norrtälje runt med Madde & barnen. Härligt, friskt men kallt! Hösten är verkligen här! 
 
 

Vinnare!

Jag vann, så glad! Tack snälla ni som
röstade på mig!! Puss & kram! ❤️
 
 

Friiiiiiiday!

Det är fredag, Noel har precis vaknat & sovit heeeeela natten igen, 20:15- 07:30 ! Så underbart att jag inte riktigt kan tro att det är sant! Han har dessutom börjat somna själv i sin säng, han kan gnälla & grina lite en stund.. Sen nät man går in och tittar sover han. Ä n t l i g e n !! ska njuta av den här dagen för imorgon jobbar jag, känns alltid jobbigt innan man kommer dit.. Sen är det kul! Ha en fin fredag! 
 

Så mycket kärlek du ger.

 

1 av 5.

Sista chansen att rösta på mig, please do!! 
 
Vilken trevlig morgon när jag fått info om att jag är 1 av 5 finalister i fototävlingen på den fantastiska fotografen KatarinaRatcliffe.se Blogg. ♡ så himla glad jag blev.. Nu behöver jag eran hjälp för att vinna, in & rösta snälla ni! Puss & tack på förhand. Klicka här för att komma till röstningen.
 
 

Torsdag.

 
Noel sov hela natten inatt, från 8 till 7:50! Jag vaknade ändå på rutin men hjälp vad skönt!! Hoppas så innerligt att det här kommer fortsätta! Sen gick vi upp och åt gröt frukost i sin ordning, lekte och sen va Noel trött igen.. En liten sovstund och sen var det lek igen och jag njöt av en själv roande bebis med en kopp te. 
 
Sen en tog vi oss ut, Noel somnade direkt i vagnen, jag gjorde mina 7 km handlade med lite pyssel hem från jobbet.. Satte mig på en bänk vid vattnet, njöt av lugnet, den fina dagen och en sovande undebar liten bebis! Som faktiskt inte är en liten bebis längre. Men ändå. 
 
Sen fick jag väcka Noel efter 2 timmar och så gick vi in, gjorde en ny höst dörrkrans, städade, fixade nytt med ljus och planterade om blommor.. Har lite kvar men det tänkte jag hinna imorgon, på söndag ska jag putsa alla fönster också tänkte jag. Nu har jag haft en kväll med Astrid, nya fina naglar och lite egentid. Behövligt. 
 
Imorgon kommer Madde & barnen och tränar, sen ska vi på husvisning och sen åker vi vidare till rånäs! Puss! 
 

The Brand.

 

Världens finaste.

 

Tackkort.

Tänkte att det är på tiden att visa Noels tackkort från dopet, så nöjd blev jag och går såklart i samma stuk som inbjudningarna. Det tar en massa tid, och dröjer alltså längre innan man kan skicka & visst blir dom man beställer på internet fina, har beställt såna förut men det är ju så tråkigt! Home made it is!!! ♡ värt varenda timme av slit. ♡ & självklart är det Noels lilla fot.
 
 

Nytt!

 

Uppdate.

Dålig uppdate, i måndags var jag & Noel i rånäs hos mamma, körde 7 km pw & 2 km löpning! Sen åkte vi hem och så kom Noels farfar & åt här, sen for dom iväg på hockey och Noel fick plaska i baljan. Sen somnade Noel & fabian kom hem. Sen kom pappa hit några timmar! ♡ igår åkte vi till rånäs igen fast till Madde och barnen, gick 1,1 mil och sen gick jag 4 till själv.. och så fick Noel busa med sysslingarna! ♡ Sen åkte vi förbi gammelfarmor & farfar som hade present till Noel.  sen åkte vi till viggbyholm och hejade på Pappa och NIK som vann och Pappa gjorde mål. ♡ 
 
Idag har vi varig med våra fina vänner, vi ökade utanför babyproffsen som hade utförsäljning idag.. Totalt kaos men köpte en massa fint, tänk om man hade varig gravid vad mycket man kunnat fynda. Köpte en geggamoja filt, snuttis, mössa & byxor. Färg & Form matstolsdyna & haklappar. och en leksak. Allt på 50% rea! Lycka! Sen gick vi och satte oss på ett fik, värmde våra frusna kroppar och myste. ♡ sen tog vi en sväng på stan & sen hämtade jag ut våra canvas tavlor, och hjälp vad fina dom blev.. Imorgon ska dom upp på väggen! 
 
Sen har Fabian varit iväg på träning, och jag & Noel har myst, gjort rent hela kylskåpet och rensat bort gammal mat. Sen kom pappan hem och Jag tog mig ut på 2 km löpning & 3 km pw i regn, mörker & kyla. önskar att vi kunde få ihop det så jag hann träna på gymmet. Nån gång Kanske. Nu är jag duschad, ligger i sängen ich tittar på gårdagens avsnitt av SHF. GODNATT. 
 
 
 

Måndag igen.

Noel sov från nio till tio över 4 idag, trodde inte mina ögon när jag kollade på klockan. Buffade lite och så sov han vidare till tjugo i åtta! Utvilad mamma med andra ord. ♡ Nu är vi i rånäs. Ska ut & träna men får vänta tills Noel ska sova igen, för det blåser så jäkla kallt idag.. Så han får ligga nerbäddad skyddad från blåst! Ha en fin dag! 
 
 

Helgen.

Vilken dag vi hade igår, solen gick upp tidigt & ner sent. Vi kom till Singö vid två tiden.. Njöt av det fantastiska vädret & gott Dricka. Jag och Louise gjorde goda pajer och sen njöt vi av årets kanske sista kräftor, massa snapsvisor & snapsar.. Tre kamp, beerpong, bad i tunnan, trevliga människor & lite fööööör mycket alkohol. Vilket känns idag, jag har inte varit bakis på typ, 1,5 år? Fabian tyckte det va jätte kul, så när vi kom hem slängde vi oss på soffan med varsin pizza!! Hade inte blivit människa annars.. Mått dåligt och kännt pressen över träning, klär på mig och Noel och går ut och så kommer det värsta tänkbara ovädret typ? Fy sjutton!! Så in igen sur som ett bi!! Men sen tog jag mig ut på 4 km ändå och det gjorde susen. Nu jäklar är det hårdkörning !! Puss & godnatt!! ❤️ 
 
 

Tävling.

 
Med denna bild är jag med i tävlingen som ordnas mellan Katarina Ratcliffe & Cupnation
 
♥   ♥   ♥
 

Fredagen.

Igår åkte vi ut till rånäs, så himla fin höst eftermiddag & kväll. Men oj vad kallt det blir när solen gått ner. Cyklade 1 mil & körde 4,5 km intervaller. Sen åt vi gott och kollade Idol.. Noel sov från 9 till tjugo över ett, vi fick buffa till tjugo i två och sen sov han till 7.01 !! Fick en chock.. Kan det här vara lösningen för oss? Så nu är vi uppe och leker, pappan sovee.. Vi ska ner på stan en snabbis idag och sen åker vi till Singö på kräftskiva! Ska bli jätte mysigt!
Noel fick lite nya kläder igår. Visar i ett annat inlägg ❤️ Älskar att det är höst och man får köpa massa fina höstkläder!! 
 
 

Min prins!

 

Lars.

Så jävla bra, mer behövs inte. Lyssna! 
 
 

Morgonmysunge.

Den här killen på morgonen, vill äta 
honom levande. Älskade charmtroll. ❤️ 
Du gör mig lycklig.
 
 

Mango&Banan puré.

Hade ingen "efterrätt" till gröten hemma idag, så fick mixa ihop egen. Sjukt snabbt & enkelt, och mycket godare.. Noel älskade det. Blev ju mycket lösare men vad gör det? Mycket billigare. ❤️ Ska försöka göra lite riktig mat också! 
 
 

Torsdag.

Vi hade en så fin & mysig inne dag idag. Tända ljus, te, mat, fika & våra älskade bebisar. ❤️ När dom åkt hem vid fyra, fick Noel sova med pappan & jag tog en tur i spåret, 3 km löpning och 4 km pw. Sen körde jag rockring 20 min & mina situps & planka. Sen har Noel badat & jag duschat, kikat hockey och sen läggdags för Noel vid åtta. Vi prövar sova hela natten från och med idag. Tack vare Joanna känns det mer possetivt och värt ett försök. Första uppvaket 23:05 och somnade om vid 00:00! Återstår att se hur natten fortsätter.. Kämpa!! Nu nån timmes sömn hoppas jag! Godnatt! 
 
 
Numera ställer sig Noel upp i badbaljan också, ingen lugn stund längre! Men det är ju så underbart med framsteg. ❤️

iOS 7.0

Uppdaterade alltså mobilen igår, försöker förstå mig på den nu.. Lite med blandade känslor, både för och nackdelar just nu känner jag. Blir väl bättre när man kan.. Idag är jag trött, Noel ville gå upp halv fyra så vi har kämpat på inatt för att då han att somna om, vill verkligen att sömnen ska vända snart? Tyckte det var jobbigt dom första tre månaderna, men åh vad skönt med bara ett uppvak per natt & få sova till 7-8. Ber till gudarna att Noel börjar gilla att sova. Någon med tips? Jag ska baka lite, göra mat & städa av här hemma. Vid elva kommer mina fina vänner & bebisar. Fabian får fly iväg ett par timmar, för att han själv vill såklart! Hade tänkt hinna träna på morgonen med vädret fortsätter suga.. Får bli ikväll istället. Ha en fin torsdag! ❤️ 
 
 

Hunter.

Äntligen har jag ett par fina underbara Hunter stövlar igen. Fick ju ett par av min kära man förra födelsedagen, och så var dom lite trånga & jag kunde inte bestämma hur jag skulle göra tills det var försent för att skicka tillbaka.. Sen sålde jag dom & först nu jag jag klickat hem nya, fick presentkort på Nelly av mina två killar så passade på. ❤ Som lycklig. Nu ska jag bara ha ett par primeboots så är jag redo för hösten. 
 
 

Onsdag.

Pappan blev hemma idag, haltar omkring. Jäkla skit hockey, varför ska den bjuda på massa skador jämnt för? Jag & Noel åkte till rånäs och gick 1 mil med mamma, sen åkte vi o hämtade F, gjorde ärenden och käkade sen sallad med min familj - storebror. Nu har vi landat i soffan och Noel vill nog sova en stund innan vi beger oss till ishallen. Imorgon ska jag ha mammaträff här så måste handla & komma på vad jag ska bjuda på. Fabian får vi köra iväg någonstans ! 
ha en fin kväll! ❤ 
 
 

 

Let go.

Blev ingen träning idag, förutom situps och plankan då.. Regnet vägrade sluta falla! Jag har suttit med bild redigering & är äntligen klar så imorgon läggs dom på lådan.. Ska såklart visa några bilder här så småningom, vill att familjerna hinner få se dom först. Men jag är jätte nöjd & hoppas dom blir detsamma. ❤ Vill ni få fina höst bilder? Kontakta mig. 
 
Fabian har varit på borta match, och såklart fått en puck på foten så han är nog hemma imorgon.. Vi ska framkalla bilder, förstorningar & canvas och sen blir det väl sängen. Noel har feber & har mest sovit hela dagen känns det som, lilla hjärtat. Tror det blir många uppvak inatt! Appråpå lchf, har fått en massa tips mm så numera kör jag GI, vill inte bli knäpp på kuppen, det kan inte passa alla & det passade inte mig!
Hoppas på bra resultat och bra mående! 
 
Imorhon åker vi nog till Rånäs och tränar skiten av oss om regnet slutar falla vill säga & Noel får ju hänga i vagnen så han ska ju inte tränas skiten ur, haha. Syftade på mig och min mamma! Godnatt! ❤ 
 
 

Depp.

Är det vädret eller dieten? Idag känner jag bara skit, har inte haft nån vidare matlust på senaste & framförallt inte på lchf mat.. Jag vill ut och träna & det vägrar sluta regna? Jag vill åka till rånäs men regnet förstör allt.. Övervägar att dissa lchf, har huvudvärk fortfarande.. Spyr på tanken av protein & sås osv.. värsta neggo inlägget, men även sånna behövs ju ibland. 
Min kropp skriker efter choklad, tror aldrig att jag kännt den känslan jag har nu. Suck. 
 
Har iaf myst på öppna med Nelli & Sandra. Pratat barnsäkerhet & fått massa nyttigt material. Så mys, hade packat för rånäs men sitter i bilen med en sovandes bebis och kan inte bestämma mig? 
 
 

Tisdag.

Noel vaknade sex idag, kastade in en maskin tvätt. Sen lekte vi lite och vid halv åtta ville Noel sova igen, och vaknade kvart i tio, sjukt skönt med mer sömn. ❤ Nu ska vi äta frukost, inte bestämt om vi bara ska vara hemma tills öppna eller gå ut och träna, om inte åker vi till rånäs och tränar efter tänker jag, F har ändå borta match! Får se, vädret lockar ju mest till att ligga inne. Men ut måste jag! Ha en fin dag. ❤ 


Måndag.

ÅIdag har vi tagit det lungt, Noel ville vakna halv sju sen låg vi i sängen till halv åtta, gick upp och åt frukost, och gjorde oss redo för en pw. En väldigt blöt sådan. Sen gick vi hem, tog en varm dusch, tände ljus och myste till en film medans prinsen sov. ❤ Sen gick vi ner till stan, träffade Madde & Julia. Vi var tillsammans ett tag sen tog jag & Noel en pw till. Sen hem och myste med pappan. och hela kvällen har jag suttit med bilder, armen värker, ögonen går i kors och jag är långt ifrån klar. Många timmars efter arbete. Puh! Imorgon har vi manmaträff på öppna, blir nog bara jag & Sandra men det blir mys. Barnsäkerher står på schemat! Pöss! 
Juste numera tar sig Noel från sittande till krypställning hur lätt som helst, och fort går det. Förut slog han huvudet i golvet. Duktig kille!

Världens finaste lilla kille.


Dag 8.

Kommer köra dag 8 osv i en månad, fram till nästa invigning. Mest för er men för mig själv också såklart..
Frukost: äggröra med lite grädde.Lunch: räkröra och avokado.Middag: Köttfärssås & sallad 
Träning: 6,5 km pw.100 situps, plankan 1 min x 2. 

Dag 7.

Frukost: Lchf bulle med ost.
Middag: Grekisk sallad. 
Ingen lunch idag tyvär, noll matlust just nu.
 
Träning: 1 mils pw + 3 km löpning. 
100 situps, plankan 1 minut & 20 sek, 
20 armhävningar. 1027 kalorier borta.
 
 

älskade familj.

 

Du & Jag.


Dag 6.

Jätte trevlig kväll med våra fina vänner. Som dock slutade i tröttisar, så sängen it is nu! Gode Gud låt Noel få sova bra inatt, behöver sömn! En 3 km pw & plankan blev dagens ända träning, fanns ingen tid till annat heller. 
 
Middag: Räkcocktail med avokado.
Fetaost & soltorkade tomater fyllda 
köttfärsbiffar med feta crème & sallad. 
 
recept kommer imorgon. ❤ 
 
Fabian stod för efterätt eftersom jag inte 
äter, choklad mjukglass! ❤
 

Dagen.

Dagen har gått bra, jag hittade parkering direkt precis innan djurgårdsbron, glömde dock kvar bankkortet i automaten såklart, så fick ringa @ spärra det mitt i allt. Jag är verkligen så snurrig just nu, men alldeles för lite sömn, massa träning och ändrad kost gör nog sitt. Så fina familjer & små bebisar, 3 pojkar & en liten tjej. Två stycken blev sjuka tyvär. Hade en paus på en och en halv timme.. Så tog en pw längs Djurgården på 3 km & sen mötte jag Mikey & David & åt lunch. Blev inte nån lunch direkt då jag var tvungen och rusa iväg men så mysigt att ses. 
 
ska skicka allas bilder i veckan så har att göra nu!! Nästan 2000 bilder tagna! helt galet även om massa raderas! Vill bara sätta mig direkt! Men nu är det laga middag & fixa som gäller! Fast först pussa ihjäl min minsta korv och sen min största. Som en klump i magen, har längtat ihjäl mig.
 
 

on my way.

Sitter i bilen påväg till Stockholm, ska spendera hela dagen där med fotograferingar non stop, fem familjer med små bebisar i Noels ålder. Första 10:00 sista 15:00! Ska bli sjukt kul såklart, men 8 timmar utan min bebis.. Några tårar föll när jag fick lämna honom imorse. ❤ 
 
Har lite ont i magen, ska nämligen hitta en parkering som inte kommer kosta mig 500 kr.. Så håll en tumme. Tur att jag har en taxi pappa som typ hittar överallt & en bästa vän som kan Stockholm utantill typ. Det ska nog gå bra, lite läskigt att virra runt själv bara. 
 
Efter min dag kommer våra fina vänner på middag. Är i valet & kvalet om jag ska dricka eller inte, vill inte sabba allt men vi får se. Ha en fin dag, hoppas vädret håller va det lovat och solen skiner på oss! 
 
 

You hade me at Hello! 
 
 

Dag 5.

Fredag igen, snart har en vecka gått med lchf.. Känns okej, men lite huvudvärk har jag haft. Känner mig dock väldigt mätt fort. Är väl fettet. 
Idag kändes det tungt med träning, inte alls kul. Men ut kom jag!! 
 
Frukost: 2 kokta ägg. 
Lunch: Gulaschsoppa utan potatis. + ostfarn
Middag: kycklingfilé, fetaost crème, halloumi och sallad.. och en massa bubbelvatten hela dagen! 
 
Träning: 3 km löpning, 3 km pw & så intervaller i backe! 100 situps, plankan 40 x 3 & 10 tappra armhävningar. Inte min dag idag.
 

New in.

Nytt till Noel Poel. ❤ 
 
 

M.

En liten del av fotograferingen av min kära bästis.. Så kul att fota äldre personer också. ❤ 
 

Ego.


Min fotokille. ♡

Helt omöjligt att välja ut ett tio tal bilder som favoriter, när det blev 200 favoriter. ❤ Mammas duktiga lilla kille. Imorgon har jag 5 fotograferingar inne på Djurgården, så laddad.
 
 
FOTOGRAFI: JAG.
Bilderna får inte kopieras utan tillåtelse. 

Finaste platsen.

Det rinns guldkorn överallt i Rånäs.
Världens finaste lilla by. ❤ 
 
 

3096 dagar.

För ett par kvällar sen såg vi den här filmen, så gripande, hemsk men även bra. Verklighetsbaserad. Se se se se den! ❤ 
 
 

Dag 4.

Fullspäckad dag med min bästis. Massa foto, träning & bad. Idag har jag fastat så bara 1 mål mat. När jag fastar har jag inte samma ork till träning så idag fick det bli lite lugnare. ❤ 
 
Lunch: Kebab sallad.
Träning: 5 km pw, planka 40 sek x 3. 
100 situps, 40 armhävningar. 15 minuter rockring. 
 

Torsdag.

Noel brukar vakna mellan 7-8, helt okej att gå upp då, ligga och mysa lite i sängen, äta frukost och sen vill Noel sova igen. Men dom senaste dagarna har han bestämt sig för att vakna 05:00, spelar ingen roll om han somnar senare.. Ligger och pratar, skrattar och har jympa! Halvt döende är jag idag, klockan visade 01:47 sista gången igår och vid tre ville Noel ha lite buffande i rumpan & så upp 5? Äh, sömn är ju överskattat. 
 
tror dock jag skulle behöva det nu när jag tränar så mycket också.. Kroppen orkar inte. Men men.
 
 

Sömnlös.

För första gången sen Noel kom kan jag inte somna? Har bara behövt lagt mig och slocknat, jobbigt eftersom jag snart ska upp med lilleman igen.. Dessutom har jag två snarkande killar bredvid mig, den ena väldigt mycket värre den andra såklart. Sjukt jobbigt, F har aldrig snarkat förut.. Men nu för tiden, ursch.. Högt och lååååååånga Snarkdrag!!!! 
 
Idag tog vi morgon halv sju, fixade med massa och åkte sen till Madde och barnen & John.. Dom kom hem från Turkiet igår och hade köpt så fin tröja till Noel ❤ sen åkte vi till mamma & pappa, trodde båda jobbade men pappa va hemma så vi drog ut och tränade.. Sen blev det lagom att åka hem och duscha, laga mat och sparka pappa lycka till i rumpan.. Sen kom Emma och sen åkte vi och hämtade Frida och åkte upp till ishallen, Noel somnade till andrs period och har sovit sen dess. Lilla hjärta! 
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. ❤
 
 

Gratinerad kassler i ugn.

Du behöver: 
 
❤ Kassler, så många skivor du vill ha.
❤ Riven ost
❤ Grädde 2 dl 
❤ Crème fraiche ca: 2 dl. 
❤ Vitlök 3 klyftor 
 
Skiva kasslern & lägg i en ugnsform.
Blanda grädde, crème fraiche och pressad vitlök i en skål.. smaksätt med salt & peppar.. 
Häll blandningen över kasslern. 
Strö över rivenost
In i ugnen i 200 grader tills osten fått fin färg.
Servera med en god sallad! 
 
 

Avokado med räkröra.

Du behöver: 
❤ 1 Avokado
❤ Skalade räkor 
❤ Röd lök 
❤ Majonäs
❤ Dill
❤ Citron 
 
Hacka räkor, dill & lök. 
Blanda med Majonäs och smaksätt
med pressad citron & saltopeppar. 
Välj mängd efter smak på alla ingredienser. 
 
Fyll avokadon med röra & ät. Snabbt & gott! 
 
 

Dag 3.

Frukost: Lchf frukostbulle med ost.
Lunch: Avokado med räkröra. 
Middag: Gratinerad kassler i ugn.
 
❤ Recept i annat inlägg. 
 
Träning: 1 mils pw mitt ut i ingenstans, men den som väntar på något gott, se så fint vid vägens slut. ❤ Idyllisk liten torpar gård. ↓↓
 
 

Dag 2.

Frukost: Lchf frukostbulle med ost. 
Lunch: omelett på grädde & ägg + ost.
Middag: skinksås & grönsaker. 
 
Träning: 5 km + 3 km powerwalk.
Löpning: 2,2 km.
 
Passar på att träna mycket när jag är i rånäs, vagnen står ute hela dagen, behöver inte konka upp och ner för trappor, istället för att lägga Noel Inomhus får han sova skönt ute i vagnen och jag får träning, vill han inte sova eller ligga i vagnen kan jag bara vända, ta upp bara honom och låta vagnen och allt annat stå kvar ute. det är alltid skönt med lägenhet på vintern, men annars? Rent självmord, mår ju psykiskt dåligt där inne. 
 
 

Höst.

Nä, hösten är så fin att det känns helt okej 
att vi är inne i den nu. Kliar i foto fingrarna!
 
 

Mammas stora kille.

I och med större storlekar, blir det ju ofta två
delat.. Inte helt ultimat men åh vad fint. ❤ 
 
 

Såhär gör jag.

Nu har jag fått frågan om jag kan berätta lite mer om min resa.. Så kör ett inlägg! ❤ 
 
Innan start: 
Började med att väga & mäta det datumet jag bestämt.. Det gjorde mig mycket mer motiverad. Satte upp del mål & mål. Gjorde en kalender för vikt, mått och träning som fylls i varje ny månad. Sen mäter jag utan att skriva varje vecka bara för att bli peppad! Stirra dig inte blind på vågen, fram med måttband. muskler väger mer än fett.
 
Mina mål: 
Jag har satt upp tre långsiktiga mål, mitt första mål var 4 kg för att hamna på en vikt jag inte varit på på väldigt länge, mitt del mål nummer två är dagen innan julafton, då vill jag ha gått ner yttligare 5 kg. Och såklart förlorat cm. Mitt sista mål har jag tänkt ska vara i vår, april-maj beroende på hur det gått. Har en mål vikt men kommer fokusera mer på hur min kropp ser ut. 
 Sätt mål som du tror att du kommer klara, långsiktiga mål är bäst. Iaf för mig.
 
Träning: 
Träning varje dag nästan, raska promenader eller springning. Använder mig hela tiden av en app, för varje gång ska jag gå eller springa minst 1 sekund snabbare, man blir taggad av det. 
100 situps varje kväll, och plankan runt 4-5 gånger i veckan. Fr.o.m. Idag kör jag även planka utmaningen återkommer om den & lägger till armstyrka.  Jag använder appen "Endomondo" där ser man hur fort man gått/sprungit varje km, kalori förbrukning och du kan ställa in precis all träning, från promenad till volleyboll! Testa! 
 
Kost: 
Från dag 1 har jag inte ätit en enda godisbit eller druckit en droppe läsk / alkohol. I matväg har jag uteslutit potatis, ris, pasta & bröd. Med undantag för fusk vissa dagar. Har haft en syndar dag i veckan, då jag får äta kolhydrater.
Men fr.o.m. Idag blir det inga syndar dagar, utan lchf. Ska pröva det ett tag och se vad jag tycker.
Dom två första veckorna körde jag stenhårt med 5:2 dieten, fastade två dagar i veckan och åt exempelvis en grekis sallad till middag / lunch beroende på när jag va hungrigast. 
Dom två sista veckorna blev det snarare 5:1 metoden, men nu kör jag 5:2 igen. Jag kommer kombinera båda dieterna! 
 
Sötsaker då? Jag köper inte hem nånting, min sambo äter väldigt mycket godis & dricker läsk så det är jobbigt ibland, men innan du tar godis biten, är det värt det? Träningen blev plötsligt bortkastad, och vad dåligt samvete du kommer ha efteråt., tänk alltid en gång extra innan du stoppar ner en sötsak i kundkorgen. 
 
5:2 dieten går ut på att man två dagar i veckan fastar, antingen dricker man bara, eller så äter man ett mål på 500 kalorier. Jag väljer från vecka till vecka om jag fastar två dagar i rad eller delar upp dagarna. 
 
 Jag brukar tappa motivationen, jag vill helst se resultat fort.. Men den här gången gick jag in för långvarigt resultat och inte alls den där chockstarten. jag tävlar mot mig själv, utforskar ställen, springer i slingriga skogar, allt blir så mycket roligare. Med en bebis som ogillar vagnen skarpt är det inte alltid helt lätt. Men det går, bara man vill. Nu hoppas jag att även denna månad visar bra resultat.. 
 
vill ni veta något mer? Fråga på. ❤ 

I close my eyes.

Varför ger den här låten flashbacks från kvälls promenader på stranden i ett annat land? Dom varma vindarna, hans hand i min. Hans läppar mot min mun, solen som går ner fframför oss. 
Vågorna som slår emot strand kanten. Den måste ha spelats när jag varit utomlands helt enkelt, hursomhelst helt fantastisk fin. 
 Måste komma iväg på en resa med min lilla familj i vår. ❤ 
 
http://youtu.be/bSZIq1Fr--8
 
 

Dag 1.

Idag fastar jag, så endast ett mål mat. 
 
Middag: Lchf tacos. Egen tacokrydda! 
Träning: 3 km löpning, 100 situps, plankan 40 sekunder x 3, 40 armhävningar. 
 
Nu ska jag och Noel ta ett kvälls bad/dusch. ❤ 
 
Recept på lchf tacokrydda.
 
Du behöver: 
❤ 1,5 tsk salt 
❤ 1 tsk vitlökspulver
❤ 2 tsk chilipulver
❤ 1 tsk lökpulver
❤ 2 tsk paprikapulver
❤ 2 krm cayennepeppar
❤ 1 tsk spiskummin
 
Blanda och strö över köttfärsen. 
Tillsätt lite vatten som med vanlig påsmix. 
 

Lchf frukostbullar.

väldigt enkla & goda frukost bullar för att vara nyttiga. Dessvärre kostar ju allt nyttigt även mer, och i produkterna är det Inte många gram. 
 
Här kommer receptet iaf! ❤ 
 
Du behöver: 
❤ 3 dl Mandelmjöl
❤ 1 dl Kokosmjöl
❤ 3,5 msk Fiberhusk
❤ 3 tsk Bakpulver
❤ 1 nypa salt
❤ 4 dl vatten
❤ 50 gram Smör
❤ 4 Ägg
❤ 1 dl Solrosfrön
 
såhär gör du: 
 
Sätt ugnen på 175 grader. 
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 
Tillsätt sen vatten, ägg & det smälta smöret.
Låt degen stå i 5 minuter & dra ihop sig.
Forma sen cirka 12 bullar & lägg på plåt.
Pensla på vatten & in i ugnen i cirka 30 minuter.
 

Elodie Details.

Hade bestämt mig för att det skulle bli retro revolution till Noel, Åkpåse, regnskydd & så kommer Petit royal? Vill ha allt att matcha med. 
Herregud vad fint! Dör! ❤ 
 
 

1 månad.

Okej, en månad har gått.. 
Vikt: - 4 kg
Mage: - 9 cm
Armar: - 3 cm
Lår: - 5 cm
Rumpa: - 6 cm
 
Då har jag bara tränat kondition, situps & plankan.
& fuskat en del med maten, men Inge godis
eller läsk alls, inte ens på syndar dagen. 
Jag är sjukt glad, men många kilo kvar. Mitt första mål av 2 är dagen innan julafton.. Alltså 4 månader efter start! Återstår att se om jag grejer det. Nu är det hård körning! Inge fusk! ❤ 
 
 

Monday.

En bättre natt? Noel vaknade vid tolv lagom tills mina ögonlock slutade kämpa. Från tolv till ett låg han och lekte, sparkade och jag vet Inte vad. Från 1 till 3 skrek och grinande han, efter en panodil somnade han och sov till sju! Nu ligger han och är på bästa humöret igen.. Måste vara nätterna som är kämpigt!! Nu haf jag också fått ont i halsen så eftee idol ikväll går jag och lägger mig!! Tänk och få sova sju timmar ostörd sömn.  Hjälp vad min kropp skulle behöva det. 
 
 

Last day.

Nu är helgen snart slut igen. Vi hade det jätte mysigt hos Noels farfar idag, promenad till vattnet och myste där.. Och sen grillade vi, njöt av god mat och sen tog jag en löprunda runt harängen i den fina kvällen. ❤ när vi skulle åka hem hittad vi inte Noels nappflaskor, helt spårlöst.. Visste att dom låg under vagnen men nä! Tillslut hittar F den ena nedanför altanen och sen den andra och min dricka en längre bit bort. Den ena nappflaskans napp var sönder biten och det krävs ett smartare djur än katt för att få upp tre flaskor ut vagnen och bära bort dom? Lite läskigt tycker jag, ett lo möjligen! 
 
Noel är lite piggare men hat svårt att andas eftersom han sover med stängd mun.. Hoppas på en bättre natt inatt, lilla hjärta! 
Jag ska köra lite planka, situps och triceps sen ska vi kika film. ❤ 
 
 

Träning & Hälsa.

Imorgon är det en månad sen jag började New Life, ska mäta och väga då så återkommer om det.. Men på 1 månad har jag haft 2 tränings fria dagar, sjukt stolt över mig själv, orkar springa 3 km på ett helt annat sätt. 
 
Men imorgon startar jag LCHF, minus lite fett mängd.. Inte min grej. Kolhydrater är min bov så nu jäklar! Någon med bra och goda recept & andra tips? Dela gärna med er. ❤ 
 
Idag hänger vi i harängen, ska grilla och njuta av vädret & självklart träna! 

Sjuk bebi.

När jag kom hem från jobbet igår möttes jag av en snorig, hostig och febrig bebis. Inte alls min glada kille & hade knappt sovit någonting. Vi hade en tuff kväll & natt med många vakna timmar & en ledsen bebis. Det värsta som finns att inte kunna göra något. ❤ Idag vaknade han glad iaf så det var skönt. Lilla älskling! 
 
 

Zara.

Åh vad jag önskar att Noel hade en storlek större, den här höstjackan får mig att smälta.❤ Speciellt ihop med resten av plaggen. Nästa år, då blir det dyrt i mamma kassan, men så underbart Fint & coolt. ❤ 
 
 

Black&White.

 

Det finaste jag vet.

 
❤ ❤ ❤ 

Jobba.

Det kändes sjukt tungt både igår & imorse att behöva lämna min lilla korv hemma med pappa för att jobba. Men väl här med fantastiska kolleger känns allt bättre, och tänk vilken underbar känsla att få gosa ner båda mina killar när jag kommer hem sen.. och att veta att jag inte jobbar imorgon igen? Helt ok med en dag i veckan. ❤ 
 
 

Höst bebis.

Fick tillslut tag på en sån här underbar låda, den kommer användas flitigt i höst.. Har så mycket idér! ❤ Prövade mest idag med en trött kille som nästan somnade i lådan tittandes ut över sjön. 
 
Mitt älskade barn, du är världen för mig. ❤ 
 
 

TGIF

Fredag, Noel välkommade fredagen med att göra nummer 2 rätt rejält i babysittern. Ner i ett bad och sen frukost och somnade vi om, och har legat i sängen och myst ända tills pappan kom hem halv två. ❤ Mysigaste ungen idag. 
Nu är vi på väg till rånäs, ska bada, äta gott & njuta av det fantastiska vädret! 
 
Imorgon ska jag jobba, för första gången på 8 månader. Med blandade känslor, det är mitt eget val att nu jobba varje lördag men åh vad jag kommer sakna min Plutt. Får se hur det kommer gå! Ha en fin helg. ❤ 
 
 

0- 6 månader.

❤ 0 dagar! 
 
 
❤ 1 vecka 
 
 
❤ 2 veckor 
 
 
❤ 1 månad 
 
 
❤ 2 månader. 
 
 
❤ 3 månader. 
 
 
❤ 4 månader. 
 
 
❤ 5 månader. 
 
 
❤ 6 månader. 
 
 
 

Torsdag.

Såklart blev det jätte stressigt igår bara för att jag skulle gå upp till spc, men fabian hade tagit med bilstolen så blev en pw upp så slapp ha jacka på haha.. Norrtälje förlorade men var duktiga, Noel är nog en riktig hockey kille, men något annat vore väl konstigt med pappa, farfar & farbror i hockey träsket. han är verkligen tok nöjd så länge han ser planen. ❤ Jag längtar tills han förstår att det är pappa på plan. Idag har vi varit på 6 månaders läkarbesök.. Allt såg jätte bra ut. Sen åkte vi hem och tog en powernap, sen mötte vi Emma i Rimbo och åt lunch och hade mys. Nu är vi med mormor och när morfar kommer ska vi ut och träna, kanske träffa lila Frida också! Full fart varje dag. 
 
 

Färg/svartvitt

Mycket färg eller verkligen fint. Men oj vad fint även svart vitt kan vara. ❤ 
 
 

Onsdag.

Noel har haft världens bästa morgon idag, måste vara för att han fick presenter? ❤ Hihi. Så vi har myst och skrattat & lekt. mitt hjärta. 
Sen åkte vi till Rimbo och träffade paulina och nova, köpte med lunch och satte oss nere vid stranden.. Så mysigt och tajmat ville våra bebisar somna samtidigt. Så mysig dag. Noel sover nu och när han vaknar ska vi gå upp til sportcentrum, hockey onsdag! Love it!! 
 
 

Noel 6 månader. ❤

Kan inte förstå att den här dagen är här, våran älskade lilla kille blir ett halvår, i 6 månader har vi haft honom hos oss. Hjälp vad tiden gått fort, och vad du berikat mitt liv med lycka & kärlek. Du det det finaste i livet. ❤ 
 
❤ Storlek 69,, en del bodys
fortfarande i storlek 62. 
❤ Äter gröt till frukost, mat till lunch. 
Resten ersättning. 
❤ Sitter helt stadigt sen en månad tillbaka.
❤ Står i krypställning och gungar.
❤ Ålar bakåt & runt fortfarande men
framåt är svårare. 
❤ storlek 4 i blöjor.
❤ Älskar babblarna! 
 
 
 

Tisdag.

Imorse va vi till sjukgymnasten, knappt nått platt kvar och hon tyckte han va jätte stark och långt fram i utvecklingen. Så skönt. ❤ Sen åkte vi till rånäs, försökte fixa lite till dop tack korten och sen hängde vi med morfar ett tag och sen tog vi ett intervall pass på 6 km. Så skönt att ha träning gjord till kvällen, Noel har börjat vilja sova redan vid 7 halv 8 nu också så det passar inte så bra med kvällsträning. Sen träffade vi Paulina, Nova, Amamda & Elias och fikade. Supermys & varmt i det fina vädret. ❤ Kom hem och myste med pappan, lagade middag, tog ett bad och Noel sover nu i min famn. Ska lägga honom i sängen och bänka mig framför Idol på golvet, styrka it is!! 
 
 

Måndagen.

Igår va jag och Noel hemma under dagen, tvättade & bäddade rent sängen. Det är sånt jag brukade göra varannan vecka, men nu blir det snarare var tredje eller en gång i månaden och då blir det extra lyxigt.. Sen kom F hem vid ett och sen for vi direkt till Stockholm. Jag hade tid på bröstcenter för att kolla bröstet efter varbildningen.. Lite vätska kvar som tömdes och så fick jag besked om att de va helt ofarligt så det va skönt.. Sen tog vi en tur i nya Täby C. Sen hem och ut och tränade. Missnöjd bebis & spöregn inte jätte bra kombo men ut kom vi.. 
I söndags va vi förresten hos fabians mormor & morfar, grillade och så tränade jag och Noel i den fantastiskt fina kvällen. ❤ 
 

underbara älskade.

 

September.

 

Helg.

Helgen är över igen, och i fredags gick jag och Noel på stan med mormor, åt lunch och köpte en massa nytt till Noel som halv års present. ❤ Sen kom pappa hem och vi myste och åt god middag. åka åkte han på träning och jag och Noel köpte hem en massa gott till kvällen och drog sen ut och tränade. Igår träffade vi Madde, Julia & Petra och Noel gjorde debut i hockey hallen.. Pappa skötte sig bra & gjorde ett mål för oss. Så kul att hockeyn är igång igen. Längtar ihjäl mig tills nästa vinter när Noel förstår och ska få börja åka själv. ❤ Sen gick vi och handlade lite och åt lunch. Sen åkte vi till Noels mormor och morfar, middag, film, svenska kräftor och jag tog mig en löprunda! Fy sjutton vad skönt!! Idag har vi legat i sängen tills nu, ska klippa mina kusiner och sen får vi se! ❤