Bumperskydd.

Älskar Kreativa människor som syr & har sig.. Hittade en tjej som sydde bumber skydd även till Noels vagn. Lycka! 
 
 

Torsdag!

Min lilla kille vill helst inte sova inne på dagen, han har väl blivit bortskämd senaste månaden.. och jag har inte sovit många timmar inatt heller & haft huvudvärk som heter duga, så hade bestämt att det skulle bli en träningsfri dag idag men vad gör man inte.. Så 8 km pw & sen vaknade han lagom tills jag vände hemåt.. Sen fick jag en massa nya pärlor hem idag, nu ät det slut shoppat pärlor & så hoppas jag att några fler vill köpa! ❥ Fabian kommer hem snart, då ska vi äta & sen åker han till samlingen.. Noel ska helst sova en stund innan och om inte så får han väl somna lagom tills hockeyn börjar då, hemma match idag & vi ska kika tillsammans med Carolina! ❥ Hoppas ni får en trevlig kväll! 
 
Matglad skitgris! ❥ På tredje bilden ser man lilla tanden.
 

Den där magen..

Tänk hur mycket man kan sakna den där magen, att se den växa från vecka till vecka, känna starkare & starkare rörelser, känslan när man smeker den som om det där inne låg utanpå, så varsamt och med sån känsla.. Att prata med sitt blivande barn & undra undra undra vem som gömmer sig där i.. Hur hårt jag än kämpar med o få bort det som är kvar efter den här magen så vill man ju bara ha den igen, åh vad jag längtar tills den dagen kommer.., då jag & min kära fästman, vår älskade son får en fjärde familje medlem.. Det finaste någon kan få! 
 
 

Hard work pays off!

Vissa dagar tänker jag extra mycket på att jag faktiskt gått ner 8 kg på 2 och en halv månad, det syns väldigt tydligt i vissa kläder & då tänker man på det & blir så jäkla stolt! nu äger jag tyvär inte ett par enda jeans för det hade varit så kul att se skillnaden så.. Men just på foton syns det, när jag når mitt mål kommer jag visa bilder på min kropp för att ni ska få se men det dröjer ett tag till tYvär.. Den här livsstilen mår jag bra av, jag äter helt vanlig mat, lite mer sallad än kolhydrater, unnar mig fika och helg gottar.. Och vågen rör sig inye uppåt! Men sen tränar jag VARJE DAG nästan, i september hade jag inte en enda träningsfri dag & oktober tror jag det blivit 2. Inga tråkiga dieter, träna, ät & var glad! 
 
 

Training.

Noel sov 3 timmar & sen kände jag att jag var tvungen o väcka honom om han ska kunna sova en stund igen sen..  så härligt väder idag, blev 7 km intervaller.. Ska åka hemåt snart o försöka dammsuga av lite och sen iväg en stund.. Alltså Edvin Bergs låt går på repeat & jag gråter lika mycket varje gång! Skit cancer!!! 
 
 

Onsdag.

Då blev det onsdag, jag har sovit sjukt dåligt inatt.. Som tur är har N sovit hela natten så den energin behövde jag inte göra av med.. Sen myste vi i sängen, åt frukost och är nu i rånäs.. Noel sover så passar på att träna & så får han sova ordentligt i vagnen... 
 
IDAG HAR JAG FAKTISKT NAMNSDAG, Izabella.. Vet att Fabian har en present som inte hunnit komma så jag är nöjd med o få den när den kommer vad det nu än är.. 
 
 

Effektiv.

Idag har jag hunnit mycket känner jag, vi åkte till Gåsvik med mammorna & barnen.. Sen hem, och så kom pappa hit med lunch.. Och sen har jag tvättat två maskiner tvätt, fixat o donat.. Ska ta en dag o rensa o kasta en massa skit.. Vill bara göra om här hemma, allt är otillräckligt.. Hoppas vi hittar ett hus snart.. Sen kom Fab hem iaf, lyckade med chicken toast till middag fast med friscobröd.. Sen drog jag ut på 4 km intervaller, så tråkigt att det är kolsvart vid fem nu.. Inte jötte kul att träna ute då.. Men efter jul ska jag köpa träningskort iaf.. Sen har jag färgat håret, bäddat rent sängen och sen lekt med vårt vilda barn där och sen kollat på bagge waglhrens nya program, något jag helt klart kommer följa sååå bra!! Sen somnade vår lilla prina & vi kikade SOA. Ni ligger vi i sängen, renbäddat, tända ljus & lugnet! Godnatt! 
 
 

Tisdag.

Känns som onsdag idag och det hade de gärna fått varit för min del.. Vi sänkte äntligen Noels spjälsäng igår när vi kom hem & sen kikade vi på sons, jag har drömt så sjukt mycket inatt & vaknade med huvudvärk.. Inte alls kul.. vi ska äta frukost & sen åka till Gåsvik med våra kompisar.. Ska bli mys o åka iväg med barnen faktiskt.. Även om det bara är en liten bit.. 
Köpte en korg fotölj till Noel igår som ska målas vit men ska visa sen hur mysigt det blev.. Hoppas ni får en fin dag! 
 
 

Ny favorit.

299:- från H&M. 
 
 

Måndag.

Jag & noel har bara varit hemma idag, så himla skönt!! Tog två varv i spåret & undrar alltid varför jag gör det med vagnen, helt äckligt sjukt jobbigt !! Men desto skönare efter, sen satte jag mig och njöt av lugnet och lät Noel sova ute.. Läste på om att starta eget.. Sen vaknade Noel och vi började traska hemåt, då somnade han om sittandes.. Lilla plutt. Så fick ta 3 km till.. Fick en drös nya pärlor och förhoppningsvis kommer massa mer fint imorgon!! åh vad jag ska pyssla då!! Noels lilla tand är uppe nu, sylvass!! Och han tycker det är skit kul när man rör den o säger aj.. Haha, vill inte ha en bit unge! Det ligger tydligen i släkten.. ★ 
 
Nu är vi på väg till barkbaby iaf, ska till Ikea & passar på att hooka upp med våra fina vänner!! 
Trevlig måndag kväll!! 
 
 
 

Dress.

Den här klänningen suktade jag på hela sommaren men kände aldrig att jag hade 700 kronor över till den, nu va det halva priset så då va jag tvungen.. Har något att se fram emot iaf! 
 
 

.

Blev 5,5 km intervaller, en snabb dusch och sen in i bilen och mot Enköping..  det gick bra att köra & Noel va vaken hela vägen dit & hem och mamma fick underhålla kan jag lova.. Norrtälje vann så det va ju värt åkandet.. Har kikat på solsidan och ligger i sängen nu.. Nu är verkligen hösten förbi känner jag, och det är ju faktiskt november i veckan.. Det är bara grått & trist ute och jag längtar efter vinter & jul mys nu.. Gå upp på morgonen, tända ljus, en stor kopp varm choklad & julkalendern!! Tänk att Noel ska få sina första julklappar, sin första jul. Mmmmm, låt tiden springa ftam tills dess nu! 
 
 

SkipHop.

Innan Noel kom tänkte jag att jag inte behövde någon skötväska, alltså en riktig.. Eftersom det dessutom är en stor kostnad.. så vi köpte en Björn borg väska med några fack i, och visst är väl den också bra.. Bara att jag aldrig hat den med, så nu köpte vi en svart skiphop.. Och jag är så sjukt nöjd!! Till nästa barn vill jag ha den som hör till syskonvagnen, såååå snygg och större!! Men tills nu blir den här perfekt! 
 
Noel vaknade 5 imorse, om klockan ändå inte hade ställts om och varit sex, efter typ 1 timmes kämpande somnade han om iaf, sen har vi myst i sängen hela morgonen tills Daniel kom, jag har lämnat grabbarna på stan & nu ät jag och Noel på väg till rånäs igen, träna och sen ska vi till Enköping och kolla hockey.. haha ja vi är en trogen hockey familj jag och Noel.. Jag längtar verkligen tills vi får sätta på Noels första skridskor som bara ligger o väntar o se han ramla & försöka o Åka.. Lilla hjärta, hur fort tiden än går & hur mycket man saknar när han va en pytte bebis så vill man ju bara att nya saker ska hända hela tiden. 
 
 

Lördag

Inlägget publicerades aldrig igår, så publicerar det nu istället.. 

Ja att va småbarns förälder är verkligen helt fantastiskt, men också krävande.. När Noel va liten och vaknade upp mot 4 gånger per natt så var jag helt död, men just nu är jag tusen gånger dödare.. Det är verkligen full rulle heeeela tiden, kissa är typ vad man hinner, nummer två funkar bara om Noel är med o det är ju inte drömmen precis.. duscha blir bara fort när Noel sover eller när Fabian är hemma då.. Noel sover ändå hela nätter nu och ändå håller jag på o somna på och klockan är inte tio och hela släkten livar runt om.. Haha ja, det är bara vänja sig.. Det lär ju inte bli bättre.. Snacka om att man måste vara medveten om hur annorlunda allt blir när man får barn, sen är det ju såklart livets ljuspunkt! Vårt lilla hjärta! 
 
Tänker på min fina vän & hennes familj ikväll. Hur tur i oturen man än har så är livet orättvist. 





Lördag.

Vet inte varför vår kära son väljer att vakna tidigt på helgerna för, han vaknade halv sju iaf, det är bäcksvart utanför fönstret, han röjer, pappan sover & mamman försöker hålla ögonen uppe ! Välkommen lördag!
 
 

Mor&Dotter fotografering.

★  ★  ★
 
 
★  ★  
 
 
★  ★   ★ 
 
 
★  ★  ★

Så kan det gå.

Vilken jäkla match, Kallhäll hade bättrat på hejar klacken sen förra säsongen och hade en drös huliganer med sig.. Jag & Louise lackade rätt rejält haha.. Tur att vi hade Noel & våra mammor där tror jag.. Innan matchen hann jag och mamma träna lite iaf, i ett helt galet blåsigt Vigelsjö.. Sen kollade vi på Karlsson på taket som vanligt innan middagen & Matchen.. Norrtälje förlorade tyvär förresten, vilket var lite orättvist mm.. menmen, påt igen på söndag! 
 
Imorgon ska vi bara ta det lungt, storhandla och ha fredagsmys bara vi vår lilla familj.. paulina & Sandra med familjer skulle kommit, men det blev lite ändringar.. Och på lördagr det 25 års fest för min bror! Helgen kommer väl flyga förbi som vanligt! Ha en fin natt. ;) 
 
 

My beautiful prince.


Torsdag.

Noel sov hela natten, vaknade halv åtta och ville ha välling, och så somnade han om till halv nio.. Väldigt skönt kan jag säga! Vi har bara myst & lekt hela dagen & fotat förstårs! Det ingår liksom i vardagen! jag har duschat och ska göra mig iordning.. Noel skulle behöva sova snart igen också så får se om jag tar en promenad eller hur vi gör.. Ska ju träna senare och orkar inte krångla med trappor hit och dit.. Blä! Hoppas ni får en fin kväll! ♡ 
 
 

.

Då va onsdagen över, jag borde sova men fastnade i bild & kamera träsket.. Kommer komms upp lite bilder från fotograferingen jag hade i fredags snart! Annars va vi på kyrkis som sagt, hade det jätte mys! Sen åkte jag till rånäs & körde 7 km intervaller! Och sen hem, sen haf vi busat och badat och vid strax innan nio somnade Noel.. Hoppas på en bra natt, ögonen slocknar snart! Imorgon ska vi inte göra nånting alls på dagen, på kvällen ska vi träna med mamma och sen kika på hockey med Louise & hennes mamma också! så kul det ska bli! Daniel har nämligen börjat spela i Norrtälje och det innebär att jag & Louise kommer ses så mycket oftare, såååå underbart! 
 
Något jag verkligen märker att jag gått ner i vikt på är nyckelbenen, har aldrig haft synliga nyckelben.. Ja kanske förr men då tänkte jag inte på det.. Idag syns dom & det gör mig sjukt glad! Idag när jag tränade stannade även en bil, och jag tänkte såklart att hon skulle fråga om vägen men nä, hon sa i ordning " jag brukar se dig ofta ute här, du ser jäkligt sportig ut du. " haha. Så söt tant! nä fy tusan, godnatt! 
 
 

Onsdag.

Noel har ju haft några jobbiga nätter, säkerligen pga av tanden som nästan spruckit igenom.. Men inatt sov han från 20:45 till 07:40! Åh vad jag behövde det och hoppas han får slippa ha ont o sova ordentligt nu! Lilla hjärta! Vi brukar oftast lägga oss i våran säng och mysa, men nu Måste vi göra oss iordning ganska snart.. Halv tio ska vi möta Sandra & Nelli & sen till kyrkis med Paulina & Nova också! Så mys! 
Hoppas du får en fin dag. 
 
 

Geggamoja!

Mössor är verkligen min svaga punkt.. Har säkert köpt 50 stycken till Noel sen han kom & innan.. Rensade bort 6 lundmyr mössor han aldrig använt i helgen, och en massa massa mer hat han aldrig hunnit använda.. Och så köper jag en till tänker ni? Men försvarar mig med att den här fleece fodrad & att han inte har någon annan varm mössa.. Så, stod i valet och kvalet. Har varit inne på den hel svarta för att alla andra är randiga, färgade eller med något annat.. Men tänkte att stjärnan va så fin, men det blev en hel svart tillslut ändå. Känner mig nöjd & Noel kommer inte behöva frysa om öronen. 
 
 

Good work.

Det blev nästan 6 km intervaller med mamma & barnvagnen idag.. Fick en fråga om hur jag körde intervaller med vagn, och oftast är jag utan vagn, men annars kör jag på vägar som vagnen funkat på.. Dvs på vägar med asfalt eller hårtpackat grus.. Idag fick dock min mamma välja väg och vi hanmade i värsta träsket.. Herregud haha! Men jobbigt vare och skönt efteråt! Sen hängde vi där ett tag och sen åkte vi hem & lagade mat, tvättade en maskin tvätt och börjat städa av lite.. Fab har åkt på träning och Noel är nybadad, tänkte att vi skulle sova snart men han röjer som vanligt, han klättrar, ska ställa sig mot allt, riva ner alla saker, dra i kablar, blommor, lampor ja.. Lugnet är över!! Vill inte ta bort alla mina fina lyktor! Haha! 
 
Imorgon ska vi hänga med kompisarna!! 
 
 

Brrrrrr!

På bara några dagar har det blivit sååå kallt ute!! Vill ju inte ta fram vinter jackan än precis! 
 
 

Tisdag.

Skrev ett jätte långt inlägg igår som försvann så orkade inte skriva om det utan somnade strax innan tio, har inte hänt på väldigt länge.. 
igår kom mamma hit iaf & så åkte vi o köpte presenter till min kära bror som fyllde 25 år igår! sen åt vi lunch och åkte vidare till Rånäs, lagade klart kvällens middag och sen fick pappa ha Noel så jag i mamma kunde köra 5 km intervaller! Sen tog jag 3 km pw med Noel för att få honom att sova men nej, det ville han inte.. Sen kom Fab, nick & farmor o farfar. 
Vi åt god mat & tårta! kom hem vid nio tiden och då hoppade jag ner i sängen direkt! 
 
Noel vaknade kvart över sju idag, nu sitter vi och ska äta frukost och senare åker vi till rånäs & tränar med mamma! Skulle kunnat köpa 2 träningskort om man tänker på bensin kostnaden för att jag åker till rånäs och tränar haha!! juste Noels första tand är äntligen på väg att spricka upp, han har vaknat två nätter i rad och gallskrikit så antar att det kan va det.. Har ju trott att den dka komma för läääänge sen eftersom han haft feber, diarré och varit gnällig jätte mycket men nä.. Återkommer med ett foto bär den ploppat upp helt hihi! Ha en fin dag! 
 
Noel premiär åkte kundvagn igår, hur kul som helst! Lilla gryn!! 
 
 

Fuck cancer.

Armband 50:- 25 kronor går direkt 
till cancerforskning! ❥ Gör en god gärning! 
 
 

Armband.

Vill du beställa ett armband? 
Maila: [email protected]
 
Går att få i princip vilken design man vill, rosa, lila, turkos, blå, grön mm. Hel färgat eller vitt med färgdetalj. 50:- oavsett färg och pärlor. 
 
 

Instagram.

Ni följer väl mig på instagram? Izaabella

Om inte, gört. Har numera även en instagram för enbart fotograferingar, allt jag gör med kameran i jobbväg! In & följ! ❥ photobyizabella ! 
 
 
 

Helgen.

Nu är helgen snart slut & vilken helg. I fredags var jag och Noel bara hemma, så behövligt.. När fabian kom hem möttes vi bara i dörren & jag åkte iväg på foto jobb. Sjukt kallt men roligt.. Sen körde jag & Noel Fab till träningen, dom hade lagfest efteråt.. Så vi gick och shoppade lite.. Eller en hel del! Så kul. Sen åkte vi hem och så mattade jag Noel och så blev det värsta spontan vin & drink kvällen med Sandra.. Jäklar vad kul vi hade.. Sen kom fabian & Daniel och så körde vi spel & korkade upp champagne. Dom gick hem vid fyra tiden.. I lördags jobbade jag och sen åkte vi till rånäs och sov där sista natten.. Idag har vi varit i skärholmen på hockey grossisten.. Fabian har prövat ut massa saker.. Sen åkte vi till Vällingby centrum en snabbis och sen till Louise & Daniel med inflyttningspresent. 
 
Nu nu är vi på väg hem, mamma och pappa landar snart på Arlanda & jag ska hem och fixa middag och städa lite.. Ikväll är det solsidan för hela slanten! Så efterlängtat!! 
 
 

Mini Vans.

Noels helt bedårande små Vans.. Synd bara att dom helst sparkas & dras av. ♡ 
 
 

Gladfis.

Åh vad behövligt att bara vara hemma i vårt hem idag. ♡ När pappan kommer hem åker mamman, har ett foto jobb och sen ska jag på Mary kay party.. Sen är jag & Noel solo hela kvällen och halva natten, och sen ska jag upp & jobba. Så hoppas pappan är lagom pigg då! Numera är Noel ÖVERALLT, och fort går det.. Inga långa toabesök här inte. ♡ men åh vad kul det är att se han utvecklas för varje dag. 
 

Från kyss till kyss.

 
Mitt röda hår är borta, snön faller på en rad platser runt om i Sverige, det är " fredag morgon" jag är lycklig, jag ligger vaken, med min käraste sovande tätt intill, med den finaste sonen sovandes en bit bort. Ja, jag är lycklig! 
det är tillåtet att vara det ibland. 

Armband.

Har gjort lite armband på kvällskvisten, så roligt!! ❥ Älskar organzabanden.. Gör på beställning. 50:- för ett vuxen armband i valfri design ❥ 30:- för barn storlek. Armbanden är gjorda i elastisk tråd. Och INTE barnsäkra, men tåliga! Går att få i princip vilken design som helst, hel rosa tex. 
 
Går att få skickad mot en kostnad på 6:- 
 
❥  ❥  
 

.

 
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn. 
 
 

Min stjärna.

 

N.

Några kort jag tog på Noels bästisar idag.
 
NELLI
 
 
NOVA 
 

Underbar dag.

Så mysig dag som vanligt med kompisarna!! Vi åt som sagt våffel lunch, sen tog vi en promenad och sen bubblade vi.. Så mysigt!! Har även hunnit med 7 km pw! Mer än så blev det inte, har fin fin träningsvärk & Fabuan kom hit så sent.. 
 
Fick ett så himla roligt samtal idag, är så lycklig!! Mer om det en annan gång.. Lite hemlighetsfull måste man ju få vara.. Våra fina små liv.. 
 
 

Randig!

Idag har Noel mina gamla byxor på sig, farligt söta tycker jag.. Har tagit med kameran också men får visa när vi kommer hem sen.. Gullefjun. Idag kommer kompisarna till rånäs på mamma träff, vi ska bada bubbel!! & äta våffel lunch! Vädret är ju kanon fint just nu iaf så hoppas det håller sig! 
 
 

Newbie news.

Påväg till lilleman, så jäkla fint.. Nästan att jag tänker köpa det i rosa ifall vi får en lillasyster nån gång! 
 
 

Höst morgon!

 

Tisdag.

Vädret hade ju lovat fint idag med men nä, idag är jag helt slut.. Noel vägrade sova själv inatt & det dög bara att ligga PÅ mig.. jag har vaknat helt sjukt många gånger & trott att han ramlat ner, tillslut kände jag att jag va tvungen att försöka flytta honom till sin säng, och då blev han klarvaken.. efter massa buffande fick han somna hos mig igen.. Mer död en levande känns det som men vem blir inte piggare av 1 mils pw? Sjukt skönt nu när man landat i soffan med en varm kopp te.. Vi skulle åkt hem idag men stannar tills på torsdag istället, allt är så mycket skönare här.. Ha en fin tisdag! 
 
 

Hard work.

Det blev 1,5 mils pw idag + 1 mils cykling! Och ska snart ner till gymmet ! Love life! 
När Noel sov så satte jag mig nere vid vattnet som låg helt perfekt stilla och bara njöt av lugnet! Sen vaknade Noel & då va vi tvugna att fota såklart!! 
 
 

Dom tre N.

I fredags fotade jag Noel & hans två bästa tjej kompisar. ♡ Världens underbaraste små liv. 
 
Dom tre små N. 
 
 
 
Noel 
 
 
 
Nelli 
 
 
 
 
Nova 
 

Måndag.

Noel slog upp ögonen halv åtta idag, sen låg vi kvar i sängen länge och sen har vi varit ute på 8 km pw i ett soligt, dimmigt och kyligt rånäs.. Helt fantastiskt! Har fotat med kameran så ska lägga in dom lite senare så ni sha få se vilken fantastisk morgon det är här! Tvivlar inte på att den är fin hos er Heller men iaf. 
Hoppas eran dag blir toppen fin!! 
 
 

Söndag.

Den här dagen har gjort mig så lycklig, vi är hus vakt ett par dagar, vädret har vart helt enastående och jag har utan att behöva känna att det är jobbigt kunna träna 4 gånger, tänk vad vältränad jag skulle bli om vi bodde såhär.. Först 1,5 mils cykling med Madde! Direkt efter 3 km löpning, hem och gav Noel lite mat och sen drog jag med fabian på 4 km pw.. Nu har vi käkat middag, feta ost och vitlöksost gratinerad laxfile, satt fint i magen och nu har jag varit ute på yttligare 7 km pw i mörkret ! 2,9 mil !! Älska livet på landet !! Måste hitta ett hus, eller ta tag i att hitta en tomt & bygga som vi vill! 
 
Nu ska vi hoppa ner i ett varmt bubbel spa, hela familjen.. Doften av den kyliga hösten och det bubblande rykande varma vattner runt omkring! Sa jag att jag är i ett lyckorus idag? 
 
 

Familjefotograferingar.

Har helt glömt bort att visa bilderna från familjefotograferingarna jag hade på djurgården för en tid sen. Så här kommer dom.  ♥ *Såklart bara en bråkdel av alla bilder, levererade omkring 200 bilder per familj. ♥
 
Lilla Ludde & hans föräldrar. ♥
 
 

Axel & hans mamma. ♥
 

 
 
Oscar & hans familj. ♥
 
 
Lilla Stella & familj. ♥
 
 

Vill ha vill ha vill ha.

Sååååå nära att klicka på beställ! 
 
 

Lördagkväll!

körde 3 km pw innan jobbet, jobbade och tog en löprunda på 3 km på vägen hem.. Kommer hem till världens finaste familj, som sover så gott!! Sen kom mamma och pappa förbi och sen har vi ätit kina mat, kollat Brynäs och nu SOA. Har hunnit med lite träning på golveT & rockring också!  imorgon åker vi till rånäs och bor där tills på tisdag, hoppas vädret är lika underbart som idag, ska träna hååååårt!! och imorgon kväll ska vi njuta av livet i bubblet med bubbel! Söndags lyx!! trevlig lördag på er! 
 

Lördag.

Noel vaknade tio i åtta idag, sen har vi legat o myst i sängen tills nu.. Måste väl gå upp, börjar jobba snart! Ursch vad jobbigt det är innan man kommit iväg.. Menmen.. Ska gå till jobbet så jag kan köra ett träningspass efter.. sen ska vi träffa mamma & pappa för dom åker till Grekland Imprgon.. Sjukt orättvist! Hoppas er dag blir Fin! 
 
 

Insida.

Började skriva ett väldigt lågt och deppigt inlägg, men det blir aldrig bra nu för tiden.. Det där djupa jag kunde uttrycka förut, det är inte lätt längre.. Det är ju egentligen bra men jag behöver skriva av mig, tänk va mycket folk inte vet, hur lycklig man ser ut att vara, va lite människor vet om insidan.. Hur folk dömer utan att fråga.. Ibland vill jag bara börja om på noll. 
 
Hur som helst är ju inte allt mörkt, vi har haft en sjukt kul, intensiv & rolig dag med våra bästisar.. Att fota 3 bebisar och ta hans om dom ät inte lätt, men åh vilka fina bilder det blev.. Sen tränade vi och sen har vi firat fabians mormor & morfars 55 års bröllopsdag.
 
Noel sover, fabian tränar & jag kikar fotboll & går igenom dom 1578 bilderna jag tog idag. Puh! 
Hoppas grabbarna kommer hit snart, ikväll är en sån kväll jag inte gärna är ensam på! 
 

Friday.

Fredag och vädret är toppen, idag träffar vi kompisarna istället.. Ska göra lite saker hihi.. Så
ska snart Åka.. Ikväll hoppas jag min kära vän Louise kommer hit, ska övertala henne! 
 
Det fick bli den här åkpåsen från Lundmyr åt Noel, ville ju så gärna ha Petit Royal men campadre hade halva priset nästan och svart passar ju både vagnen och allt annat! 
Trevlig fredag!
 

This day.

 Blev ändrade planer idag pga vädret.. Så jag och Noel myste ända fram till tolv, då åkte vi till Rimbo & fick pyspunkan fixad.. Och det gick ju bra! Sen åkte jag upp till rånäs till Madde & barnen, vi gav oss ut trotts dåligt väder och värre blev det ju! Rätt blött! Men 6,5 km terräng pw!! Sen bänkade vi oss i soffan framför Nils Karlsson pyssling. med varsin kopp te! Välförtjänt! Nu ska vi hem och pussa på pappa, för han ska iväg på träning i sin ordning! Jag ska försöka få ihop en timmes träningspass på golvet också! Hoppas ni haft en mysig dag i höst rusket! 
 
 

Torsdag.

Dagarna springer iväg.. Jag har sovit typ 3 timmar inatt, vaknade fem och har legat och vridit & vänt i sängen sen dess. Noel väljer såklart att ta sovmorgon idag då, men minns inte när jag låg såhär senast så det känns ju skönt ändå.. Idag ska vi träffa kompisarna! Ha en fin torsdag! 
 
 

Sentimental.

Kan inte sova, tusen tankar & minnen som hindrar mig.. Tittar tillbaka på en nyfödd son, så liten så hjälplös. Inte förns nu så ser jag hur mycket han växt, hur mycket han har förändrats.  Våran lilla kille, 3630 gram, 49 cm perfektion! 
Jag förstår inte hur tiden kunde gå så fort? Noel är ingen bebis längre, han är sju månader och fem dagar, han har egen personlighet och en egen vilja, han gör framsteg varje dag & förändras varje dag. Jag hade aldrig i mitt liv kunnat ana hur stark en kärlek kan vara, den kärleken jag känner för den här människan går aldrig att sätta ord på. Den tacksamheten jag känner för att vi fick just honom. Hur ont det än gör att tiden gått såhär fort, att tiden kommer fortsätta gå såhär fort och att vips så är tiden som mamma ledig över så blir ju varje dag med den här killen bara underbarare & underbarare. 
 
Jag längtar så jag spricker tills du säger ditt första ord, tar dina första steg, kommer springandes och kramar om mig & jag får säga allt jag vill säga dig & du kommer förstå det. 
Jag längtar tills den dagen du ska bli storebror, se dig lära ditt syskon allt du kan. 
 
Du ska alltid veta att du är meningen med livet. 
Jag vore ingenting utan dig mitt hjärta! 
 

Fint!!

Idag fick jag hem ett paket med det här fina som en tjej gjort! Blev själv så sugen på att göra sånna armband så beställde hem en massa saker idag! så ska börja göra lite armband! Sugen på att börja göra napphållare också.. Ska suga på det ett tag till! 
 
 
 

9 oktober!

Idag fyller min kära lillebror 16 år! Så jag & Noel har varit och firat honom med släkten! Smörgåstårta & prinsesstårta! Och efter kalas blir det träning! 3 km löpning & 1 km pw!! Lämnade nämligen kransbeställningar, ville inte springa med kransarna! ;) idag när jag ställde mig på vågen gjorde det min dag, jag är nu nere på mitt första del mål! 
- 7 kg så lycklig! 
 
Annars bara har jag och Noel bara varit hemma idag, putsat alla fönster utom ett och gjort fint! Även hunnit läsa en del om mr Grey! Började innan Noel kom och sen dess har det inte funnits någon tid.. Eller har inte prioriterat läsning när han sovit.. Hoppas eran dag varit fin!! 
 
 

Time.


Aldrig utan er!

Det finaste i livet.. Tänk att få ha helt två perfekta killar i sitt liv. Ingenting skulle kunna blivit bättre. Ni är det bästa för mig. Aldrig utan er mina
älskade hjärtan. 
 
 

Tisdag.

Idag har vi varit på bvc med mamma gruppen, det lilla som finns kvar av den.. Tandsköterskan var där och berättade en massa massa viktig och bra information och så fick vi lite saker! 
Sen lekte vi där ett tag & sen givk jag o Paulina ner på stan och åt lunch och kikade runt! Fick med mig lite på rean hem.. Sen Kom mamma o så åkte vi och åt och sen har vi tränat & nu ät vi på hockey! 
 
Noel har haft lite tuffa två dagar & anar tänder.. Tandsköterskan kände idag och det är på gång så dom kanske ploppar upp snart! Hoppas. vill ju att bebi får må bra! 
 
 
 

Måndag igen.

2 månader sen jag började ta tag i träning och kost, den här månaden har bestått av mycket fusk. Jag har ätit vad jag vill i princip.. Dock har jag tränat varje dag utom i lördags & då känner jag att man får unna sig!! Men från och med idag får det bli lite ändring, vågen har nämligen stått still i nästan två veckor & det gillas inte! Kör en liten uppdate iaf om resultatet! 
 
Vikt: - 6 kg. 
Mage: -12 cm.
Armar: - 5 cm.
Lår: - 8 cm.
Rumpa: - 9 cm. 
 
 

Höstkille.

Alltså älskade barn. ❥ Den här killen ska nog bli modell när han blir stor & hockey proffs förstårs! 
 
 
 

7 månader.

I fredags blev våran lilla kille 7 månader. Tiden går verkligen för fort, och det händer saker hela tiden. Så kör en liten lista på hans utveckling. 
 
❥ Storlek 68 i kläder. 
❥ Storlek 3 & 4 i blöjor. 
❥ Sover nu äntligen hela nätter.
❥ Sover själv i sitt rum! 
❥ Har börjat krypa. Är en lat & smart kille dock, när han märker att han kommer nå leksaken kastar han sig fram på mage. Haha. 
❥ Äter riktigt mat frukost, lunch & middag. 
Där emellan baby semp 2.
❥ Han ålar! 
 
För varje dag som går, för varje nytt framsteg så älskar jag den här varelsen mer & mer. Det finaste i livet & det vore inte värt nånting utan dig.
 
 Nyfödd Noel & 7 månaders Noel. 

underbara höst.

 
 

Söndag.

Det blev rätt hårt igår, Fia med hutt är livsfarligt!! Men vi hade jätte trevligt och åt gott! Idag ät vi i rånäs, väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så jag får sätta klorna i ullareda sakerna! Sen ska vi ut och träna & plocka mossa och dylikt! Fab åker hem och tränar! 
Vi stannar här & äter middag. Trevlig söndag! 
 
 

Mitt hjärta!

Att komma hem till världens gladaste lilla kille efter flera timmar utan honom.  Är en obeskrivlig känsla. Hjälp vad jag älskar dig! 
 
 

Lördag!

Vi hade jätte mysigt på mässan! Barnen var vakna hela tiden och gnällde inte, somnade på
vägen hem och så hamnade vi i värsta köer.. Och sen blev det skrik maraton.. Haha. Helt slut efter dagen.. När jag kom hem tog jag mig ut på en 4,5 km löprunda! Så omotiverad! Sen hälsade vi på fabs mormor & morfar och sen hem och åt tapas tallrik till idol och SOA. 
Det är typ vad vi gjort på morgonen också. 
 
Nu är jag på jobbet! Och efter det vi får vi gäster! Trevlig lördag! 
 
 

Underbara barn mässan.

Att jag inte sitter på bussen till den årliga ullareds resan just nu är inte kul.. Är sjukt arg för att jag valde att inte åka med, men åh andra sidan vill jag inte vara utan min lilla bebis i två dagar.. Och så hade jag ju missat underbara barn. Så här är vi nu, gick galant att köra och två snälla sovande bebisar! Ha en bra fredag! 
 
 

Marknadsdagen.

Idag är det den årliga marknaden, bästa marknaden. I fjuttiga Rimbo liksom. Vi har varit där, mamma & pappa gick med en bit och så gick vid med Stina & Johnny! Noel fick en mössa & tossor, annars inget mer än det vanliga, remmar & mandlar! 
 
Imorse mötte vi Stina & tog oss 1 mils pw runt Norrtälje. Så fin höst dag! Sen åkte vi hem & bakade bullar, rosa bandet bullar.. Jag gillar inte kanel bullar & inte heller att baka det.. Men några blev det iaf, ena lasset lämnade jag till pappa och hans jobb och resten blir till fabian och hans jobbar kompisar imorgon! 
 
Nu ser vi slutet på hockeyn, sen blir det lite SOA innan sängen. Imorgon ska vi hämta Sandra & Nelli och sen åker vi till Älvsjö & underbara barnmässan! Ska bli mys! På kvällen kommer Stina & Johnny! Godnatt! 
 

Canvas.

Nu pryder det finaste vi har våran tomma vägg! 
 
 

4 års förlovningsdag.

Idag har jag & mitt käraste hjärta varit förlovade i 4 år. ♡ tiden springer iväg & idag har vi våran fina underbara son. Jag är så tacksam, så lyckligt lottad, så kär i den här människan! 
 
jag älskar dig, mer än du någonsin kommer förstå. Föralltid din. ♡ 
 
 

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.


Onsdag.

Min kropp börjar vänja sig vid att sova hela nätter nu, jag vaknar inte längre och är inte lika trött på morgonen. Väldigt tacksamt! 
 
Idag har vi hängt med bästisarna, hemma hos Sandra! God lunch som vanligt, lek och en sväng på marknaden! Sen träffade vi Stina & tog oss ut på en pw. 7 km sammanlagt idag. Skulle kört lite träning här hemma nu, men fabian ät på träning, Noel sover sen kvart i sju och jag fick migrän.. Såå ensamtiden blir i sängen och jag kommer somna så fort jag lägger ner telefonen! 
 
Imorgon har vi bara träning med stinsa på schemat och marknaden på kvällen! Väldigt skönt då jag inte har ork till något annat, det ät verkligen så skönt att bara bara hemma också! 
 
På fredag skulle jag suttit på bussen till ullis, för första gången på typ tio år åker jag inte med. Så himla tråkigt, men det blev som det blev i år & mamma ska få köpa massa saker till vår prins! Vi ska istället till underbara barn mässan! Det blir ju kul det med! Nä puss & godnatt! 
 
 
 

Du är allt jag nånsin önskat.


Ego.

 

SOA.

Ja, vi har ju börjat pressa SOA, är klara på säsong 1 nu och jag som började älska den här serien, hatar den nu. Jag har så jävla ont i hjärtat, magen, allt. För en skit serie. Ni som
sett den vet vad jag menar. Kommer inte kunna somna ikväll! Skit skit skit! Skrämmande att det där är en verklighet. 
 

Du är himlen för mig varje dag.


N.

 

1 oktober.

& så var oktober här.. Kyliga men fina oktober månad.. Och det bjöd den verkligen på, en fin men kylig första dag. Vi åkte och träffade Madde & barnen för att fota. Inte helt lätt med två tjejer med stark vilja, men skam den som ger sig.. Sen har vi tränat, 1 mils pw! Sådär lagom kall nu. 
Ikväll är fabian ledig från hockey, vi ska äta hemmagjorda hamburgare, bada Noel & bara mysa. Min älskade fina familj. 
 
 

Days like this.