Ljuva sommarblommor.

Har plockat säkert 25 buketter liljekonvaljer redan, o massa syrener! O jag får inte nog, älskade sommar blommor! 


Flower

En blomsterbeställning på jobbet, helt sjukt stor bukett.. Bilden gör sig inte rättvis.. & en bukett till kvällens värdpar!




Lördag.

Regnet tog ju över dagen igår så vi åkte o shoppade istället, fick med oss krokar till Noels rum, en glödlamps vas, två tröjor från newbie o så kom Nike skorna vi beställt. Sen åkte vi till harängen en sväng o sen till Rånäs igen, ceasarsallad till middag, kvälls pw i spöregn, bubbel i bubblet och sen filmen Hurricane.. Helt sjukt bra verklighetsbaserad film, helt stört hur man behandlade mörka förr! Den slutade alldeles för sent,  så somnade väl vid  halv två två nån gång o så ringde klockan kvart i åtta.. Är på väg till jobbet nu känns heeeel bra med tanke på skit vädret! Så jag deppar inte! Ikväll är vi bjudna på middag hos våra vänner! Komner bli supermys! Have a Nice day. 



Since that day.

Det kommer nog aldrig riktigt gå att förstå att du är vår, tiden går så fort och du utvecklas så mycket för varje dag. Jag är rädd för tiden, för att du ska växa upp för fort, för att vi ska ändra vår vardag, för att vi faktiskt kommer vara utan varandra i väldigt många timmar per dygn, jag vill inte tänka så men tiden är ju snart här, vi pratade mycket om hur liten du var för ett år sedan, vad du gjorde hur du lät. Jag älskar dig så innerligt, varje liten del av dig. Du kommer alltid vara nummer ett. Min fantastiska lilla prins. Du kommer göra oss så stolta, varje dag för resten av ditt liv.  


beloved family.

Så älskad från första stund. 









Underbara syrener.


Me today.


Torsdag.

 Idag på dagen har vi myst, Fab åkte iväg o tränade o sen packade vi oss iväg till Rånäs, köpte med massa gott på vägen o började laga middag, min bror & hans tjej va här o sen kom bästa Emma! Massa god mat & promenad för o få lillfis o sova o sen körde vi mölkky & fikade! När alla åkt la vi oss i spat så välbehövligt i lugn o ro! Nu ligger vi i soffan o ska se film! Imorgon bitti sticker jag ut på en löprunda! ÄLSKAR rånäs! 




Ondagen.

Vi hade en perfekt kväll hos våra vänner igår, massa gott som vanligt & spel & prat! Nästa gång vi ses hopppas jag att vi äntligen får träffa lilla Filippa, vill gosa bebis nu! Vi åkte hem strax innan ett & Noel gav oss sovmorgon till halv tio! Helt sjukt skönt! 



Lillördag & långhelg.

& så tänker ni hon är ju hemma jämnt? Men oj vad vi njuter av att pappan får va hemma.. Så fantastiskt! Jag jobbat dessutom hela helgen ändå, men vädret är ju skit så det gör detsamma faktiskt. Igår somnade Noel halv sju, han hade bara sovit 1 gång på dagen så äntligen kunde vi se film tänkte vi.. Jag gick ut o sprang 4 kilometer, in o duschade gjorde en smoothie till mig & Milkshake till Fab, satte oss i soffan & Noel vaknar.. Hallelujah! O så somnade han mellan oss i våran sång halv elva! Egentid vad är det? Idag har vi myst med kompisarna & nu kommer pappan hem och senare åker vi till våra vänner på middag & mys! 


Tisdag.

Tisdag, sommaren är borta och tempen visade 5 grader imorse, hur är det ens möjligt? Hemskt!! Vi har myst ihjäl oss under täcket hela morgonen, Noel sover nu o jag kikar på the wedding pact. Jag tog en löprunda igårkväll och bredvid mig 50 meter bort står en helt sjukt stor älg, så snabbt jag sprang hem har jag aldrig sprungit haha. Och det värsta är att jag måste ut ikväll igen.. Sen kikade vi film och jag somnade med min lilla bebi i famnen.. Det bästa som finns! 

Det är så mycket bebisar nu, och jag längtar ihjäl mig efter syskon.. Hur ska man klara sig från att skaffa tio syskon? 



Måndag.

Måndag igen, och kort vecka. Så härligt att pappan är hemma två dagar extra, jag som jobbar hela helgen igen är extra glad.. Idag på morgonen har jag städat, sen åkte vi in till Norrtälje o träffade kompisarna för shopping & lunch.. Supermys! Noel sover i bilen, jag har skurat & håller på o somna i soffan nu! Sååå trött, Måste vara för att solen inte skiner idag.. Fick såklart en avi om paket när jag kom hem, så får se om Fab vill åka in till nt igen sen..



Gallerfilt.

Tappade ju Noels blåa fina gallerfilt, visserligen har han sin vita men den blåa med stjärnor var väl helt ljuvlig? Tror det får bli en sån.. Tänk va fint o matcha med en rosa till ett syskon.. 


Bara lukten gör mig svag.

Äntligen är jobb helgen över, det är så kul men för varmt alltså! På rasten kom mina killar & vi gick och åt glass! Nougat & plopp smak, behöver inte ens skriva hur det smakade, Carolina & Basse kom också o sen åkte dom till nånö o jag tillbaka till jobbet.. Kom hem till halv fem o då åkte vi direkt till rånäs, har ätit, badat hela kvällen både i poolen och spat och klippt pappa & plockat en stooooe bukett till liljekonvaljer, det doftar helt fantastiskt i hela huset så imorgon ska det skrubbas här! 

Mamma & pappa åker till Albanien imorgon och vi ska va lillebror & husvakt, tackar inte precis nej.. Ska ligga o sola, bada & träna hela dagarna. Imorgon startar jag verkligen igen, inga kolhydrater, bara massa frukt, grönt & protein.. Det gick ju så bra förra sensommaren o så kom vintern, men jag ska dit igen!! Känner mig pepp!! Sitter med ett glas iskallt hallonvatten, dörren på vid gavel och doftar på mina fantastiska blommor!!! Det bästa med hela sommaren!! 



Syren.

Underbara blommor!! 





Världens finaste!

Sååååå fint halsband jag fick idag på min andra morsdag! Älskar det & kommer alltid vilja ha det på mig! 


Saturday.

Alltså, dagen på jobbet. Helt sinnessjukt varmt att jobba i ett växthus på sommaren & så funkar inte ac heller.. Har typ dött omvartannat & det har varit galet mycket folk hela dagen.. Kom ifrån jobbet fem i halv fem, in o köpte myggjagar maskin till födelsedagsbarnet, hem o duschade, bytte om o iväg till rånäs.. Massa god mat och all fin släkt! Supermys!! Haft en jätte jätte bra kväll & så är klockan alldeles för mycket igen, några timmars sömn & så en hel dag på jobbet igen & sen iväg på morsdag firande.. Min andra morsdag, så galet att jag faktiskt är mamma svårt o fatta än idag, och vi bara längtar ihjäl oss tills vissa kommande saker!! 

Får se om min ( lilla ) kille väcker mig med frukost på sängen imorgon.. Vore ju underbart!! Eller åtminstone ger mig sovmorgon. Min mobil dog tidigt ikväll & vad skönt det var utan den tills nu, inte ett dugg intresserad av att kolla igenom allt jag säkert missat på instagram heller haha, så sjukt men sant ! Nä godnatt! 


Liljekonvaljer.

Äntligen, som jag längtat efter er! 


Lördag..

Jag är uppe, jag somnade halv tre inatt så jag är väldigt utvilad eller inte.. Noel har precis vaknat och jag städar.. Ska ta en dusch o sen åka till jobbet iprincip, vill ju helst inte när solen skiner för fullt redan nu, kommer bli en vaaaaaarm dag på jobbet! Menmen! Direkt efter jobbet åker jag o hämtar killarna o så är det släktkalas, blir en toppenkväll så det är bra iaf. Jag är så lycklig, hela huset doftar liljekonvalj.. My favourite. Och dom kostar inte en krona. 



Best place in world.

Alltså, den här dagen.. Vill vara ledig o bättra på brännan o mysa hela helgen.. Bajs bajs bajs! Vi har badat heeela tiden sen vi kom hit, bränt mig men det är ju det som ger bäst grund ändå i slutändan haha. Vi har ätit ljuvligt god middag, bubblat, gått lång promenad & äntligen hittat helt utslagna liljekonvaljer, en stor bukett med mig hem och många många tiotal fler kommer det bli!! Fab & pappa hat gjort hela plattformen som trappan ska byggas på, så grym kille jag har! Nu ska dom nog ta ett välförtjänt dopp & bubbelbad! Sen åker vi hem o sover några timmar, Noel sover i vagnen sen klockan 8. Tog helt galet fina bilder på liljekonvaljerna men måste visa kamera bilderna sååå mycket finare så imorgon! 


Freeeedag.

Jag har trott att det är torsdag idag ända tills igårkväll, väldigt skönt. Den här veckan har sprungit fram.. Jag njuter verkligen till Max, igår hängde vi i parken och hade det verkligen för bra, sen hade vi myskväll till hockeyn långpromenad med lilleman vi har för varmt för att han ska kunna somna inne & det är så mycket mygg att vi inte kan ha öppet, igår på dagen fick han massa blaffor.. 

På morgonen har vi varit på hm VIP shopping, fick med mig en bikini hem, shorts o t-shirt till Noel o presenter.. Sen gick vi runt o myste lite i vår vackra stad med Angelica & Alvar. Roslagen på sommaren är svårslaget.. Noel somnade i bilen på vägen hem, jag har pressat i solen i två timmar o mer blir det! Åker till rånäs o bosätter oss i poolen när pappan kommer hem, hela helgen består av jobb.. Ska plocka med mig massor av syrener hem ikväll. 




Blöjtårta

En blöjtårta jag gjorde härom kvällen.. Dom är ju så fina & gulliga. Ångrar att jag plockade ner den ena jag fick faktiskt.. Den stod länge länge o bara va fin. & det tar ju bara drygt en timme o göra, så värt. 





Gårdagens kille!








Hjärtat.

Våran kille är inte helt hundra, han som slutade med napp vid 5 månader går o hämtar nappar hela tiden & somnar med napp! Han somnade i vagnen ikväll vid åtta & vaknade inte ens till när jag flyttade honom till sängen, hoppas på en bättre natt inatt. Det blev en väldigt sen middag ikväll, taket tar sån tid o än är det inte klart.. Men så fint det blir o vilken jäkla skillnad! Avnjöt iaf en ljuvligt god grillad middag ikväll igen.. 









Selfie.


Geggamoja.

Det fick bli den marinblåa solhatten på pappans begäran! 





Onsdag.

Igår hade vi städdag & Noel låg i baljan o plaskade o mamman solade.. Sen på kvällen kom mamma o pappa o plockade ner tältet från festen o klippte gräset.. Sen bjöd vi dom på middag! Noel har riktigt dåliga kvällar o nätter nu, somnar vid 10-11 tiden o vaknar runt 2.. Idag sov han till kvart över nio, flyttade till min famn i soffan o sov 1 timme till.. Han har ju tänder uppe så är väl det om vi har tur.. Han har börjat med napp också, jätte knäppt men kanske också är lite för tändernas skull. Om mam ändå visste! Sen har vi varit ute HELA dagen, haft picknick vid sjön, solat o badat i baljan, sovit och Noels farfar har börjat tvätta taket o nu håller Fab också på.. Tar en jääääkla tid men oj oj oj så fint det blir! Ny färg på huset bara så ! 




Tisdag!

Inatt har Noel sovit emellan oss och det blir oftast inte så bra nätter för mamman & pappan, Noel är typ överallt o ingenstans.. Men det är ju mysigt att somna tätt intill & att bli väckt av.. Så vi 8 gick vi upp och gjorde våffelfrukost. Smarr!! Sen har vi busat & gosat i sängen, solen sken ju men inte nu när vi skulle gå ut på långpromenad för o få lilleman att sova? Blä! Noel är mega snorig & jag har jätte ont i halsen så det bästa vore ju att bara va inne o mysa, men frisk luft är ju så bra också. 

Ikväll vill jag mysa till en bra film. 
Samtidigt som vi har MASSA att göra på tomten! 




Solhatt

I sommar är ju Noel ingen gullig liten bebis, utan en cool liten kille.. Skämt o sido. Och solhatt känns sååå svårt i år, kepsar skyddar ju inte nacken, jag älskade geggamojas vi hade förra sommaren så nu får det bli en sån igen, men vilken? Båda är ju så fina! 




Måndag.

Skulle behövt en till helg dag känner jag,   så tråkigt när våran bästa pappa jobbar.. I veckan ska vi tvätta huset så det får torka lite tills det ska målas! Som jag längtar, tänk vilken skillnad det kommer bli med ny fin färg! Gult är inte min favvo färg precis! Vi ska väl gå upp från sängen snart o göra oss redo för en dag med kompisarna! Vädret är sämre igen, men jag är så glad över vilken tur vi fick med vädret i helgen! Galet! 




Underbara dag!

Skulle kunna flytta hem till mina föräldrar från maj-september alltså, helt fantastiskt. Vi ätit massa god frukt vid poolen, badat massa, gått långpromenad, plockat blommor, ätit middag & bubblat i kvälls solen! Alltså, så fantastiskt! Nästa måndag bor vi här lite när mina föräldrar åker till Albanien på semester.. Om jag ska njuta. Bada, träna, sola.. Vi lär hänga här väldigt mycket i sommar. Jag är ju ingen strand människa jag! 




Lördag den 17:e maj!

Sååå länge jag har planerat & smusslat om
den här lördagen, och igår äntligen var den här.. Slut på smusslandet, jag lurade Fabian att jag åkte iväg till jobbet.. Hämtade upp ett gäng grabbar o körde dom sen hut där dom stormade o överraskade Fabian, helt ovetandes om vad han skulle göra.. Paintboll för killarna och vi tjejer hem fort & styrde massa massa mat här hemma,  pappa kom & klippte gräset l satte upp partytält så tacksamt o sen fortsatte det att va fullt upp, gästerna ramlade in vid 16 tiden och efter halv fem kommer fabian med ögonbindel och suprise där väntade alla! Så jäkla lyckad kväll, verkligen!! Massa trevliga vänner, mat, dricka, kubb, skratt och en perfekt kväll! Pappa tog med sig Noel hem till rånäs och vi har fått sovit en hel natt & kan ligga och mysa i sängen nu.. Men snart ska vi hämta våran efterlängtade kille! Som jag längtar efter honom! Tusen tack till alla inblandade! 
 
 

Så älskad från första stund.


Man kan upptäcka världen på ett helt nytt sätt med egna steg i livet. 

Vi två sen jag var 17 år.

Ni vet en sån där obeskrivlig kärlek, så hela ens inre bara skriker av lycka, varje liten sak han gör & säger, hur han ler & hur han tittar. På mig, just mig. Jag kommer alltid älska honom lika hejdlöst som för 6 år sen & alltid vara evigt tacksam för det lilla miraklet som just vi fick äran att bli föräldrar till. Hur han är världens bästa pappa, som alltid prioriterar oss framför allt annat, att han är min familj!  Grattis till oss på våran 6 års dag världens bästa Fab. 




Tänder.

Våran lilla kille har fått sin sjunde tand & det har märkts, Väldigt mammig, klängig, ledsen och ett jäkla kliande i munnen.. Jädra tänder alltså! Dessutom fick han sin första lilla fästing idag, eller jag hittade den idag iaf, hatar hatar hatar alla äckliga kryp.. Men är det någon som vaccinerat en ettåring? Mot TBE alltså? Har min funderingar på det.. 

Dagarna är fullproppade hela tiden och orkar inte skriva om allt vi gör det är nog inte så intressant ändå tror jag.. Men Noel går o går o går nu, runt runt runt det är såååå kul & jag skrattar ihjäl mig väldigt ofta. Imorgon är det yttligare en stor dag! Som sagt, maj är en fullspäckad månad, varje år. 




Flower




Världens bästa pappa!

Det här väntar på pappan när han kommer hem, kalasfin kille & paket! 




25 år!

Idag fyller mitt älskade hjärta 25 år, för 6 år sedan var vi som allra kärast, ni vet den där pirriga känslan innan man bestämmer sig för att bli vi.. Så så så mycket fjärilar i magen.. Tänk om vi vetat då hur våra liv skulle se ut idag.. Tänk hur mycket vi gått igenom & upplevt ihop, svårt som lätt, tråkigt & lyckligt.. Allt som gjort oss till dom vi är idag.. För oss finns ingen bättre pappa i världen, vi ÄLSKAR ihjäl oss i dig. 


Bästis&Bundis.

Kvällar som den här, med min bästa vän.. Helt ljuvligt god ceasarsallad på balkongen i kvällssolen med bubbel.. Massa pysslande med bröllopsinbjudningar, och resultatet blev heeeeeelt enastående!!!! Tänk o få jobba med sånt, så personligt.. Hatar tråkiga färdiga inbjudningar.. Så mycket skratt och mest stumma på ord, över en helt perfekt kväll, min fina underbara bästis. Tänk om vi bara bodde liiiite närmre varandra. Jag ska rulla hemåt snart & åka förbi Rimbo och hämta en present till mitt stora hjärta, imorgon blir han 25 år.. Tänk att han varit min i 6 år! Sen dka det bli helt fantastiskt att få stå o titta på min sovande lilla prins och sen krypa ner till min stora! Underbara familj, tänk hur mycket det känns att vara ifrån dem i ett par timmar! LyckligaSt i världen. 




Home.

New in. 


It's you.

Underbara lilla du. Vad fyllde våra dagar med glädje innan du kom, du ger så mycket.. Varje dag är en ny utmaning med dig, varje dag är så fylld av kärlek & framsteg att jag skulle kunna skriva en hel bok för varje dag jag får dela med dig.. Jag är så tacksam för att vi fick chansen, gåvan och äran att bli just dina föräldrar. För oss finns ingen perfektare. 





What do I say, what do I do.

I wish you had words
to cool this fever that is killing me
what do I say, What do I do
to show you all the ways
my heart is slowly shattering for you
what do I say, what do I do
 
I don't want hold you if you want to go,
I'm not going to make you feel love if you don't
I would rather learn what it feels like to burn
than feel nothing at all
 

Den här låten påminner om så så så mycket. Så mycket roligt, tråkigt men framförallt om väldigt mycket kärlek. Kärleken till mitt första hjärta! 

Two monkeys.

Dom här aporna fyndade vi på lundmyrs lagerrensning! Noel älskar dom, men mest den röda & jag den gråa! Haha. 
 
 

Newbie.

 
Från Noels mormor! 

Söndag.

Ikväll känner jag bara att jag inte har lust med något, vill skriva massa här men det skulle vara långt ifrån trevlig läsning så struntar i det.. Har iaf haft en toppen dag med bruka fynd och en sväng på Ikea! Nu ligger jag tätt intill min kärlek, utan mina två killar vet jag inte vad jag skulle göra! Världens bästa! 
 
 

Perfect.

Återigen en sjukt bra dag & kväll, såååå fina människor överallt! Startade med fotograferingar i kylan & det dåliga vädret, men jag är så så nöjd! Sen hem o myste med mina killar & sen fixade jag mig & blev lämnad hos Angelica, fördrink och sen vidare till Sandra, vi har haft så sinnessjukt kul, och fast vi äntligen är lite barnfria pratar vi om våra små? Men som sagt, galet bra kväll med mammalyx, nyfärgat hår med riktiga frisör färger & nu är jag violett igen.. Har precis kommit hem & ska krypa ner.. Imorgon ska vi på bruka outlet! Taggad som få! 
 
 

Fredag!

Ja vi jag hunnit massa idag, orkar inte skriva allt haha.. Iaf varig med Noels mormor, och sen kom
våra fina vänner hit på middag, jag ska krypa ner snart för imorgon har jag en fullspäckad dag & väldigt lite tid med mina killar.. Två gravidfotograferingar, hem o fixa mig & så iväg på tjejKväll, massa gott dricka, mat & hårfixarkväll!! Lyxigt värre!! Längtar! 
 
 

Family.


Torsdag.

Nu får vädret skärpa sig, så trött jag varit idag har jag inte varit på länge länge.. Tog liksom en nap från 6 till halv 8.. Det har inte hänt sen Noel va nyfödd.. Vi ställde klockan imorse iaf & hämtade Sofie och mötte Angelica, Alvar, Sara & Vincent & åkte till Sollentuna & lundmyrs lagerrensning, hittade massa fint. Sen åkte vi till stinsen & åt god lunch & shoppade lite där med.. Noel tappade sin fina virkade filt & det gjorde nog mig mest ledsen.. Tur att det inte var den han fick på bb! Noel somnade tidigt ikväll och vi har myskväll!!! Vill ha sommar nu & allt vad det innebär för oss! Min fina fina familj! 
 
 

En väldigt bra dag.

Alltså vilken fin & bra dag, startade med att få veta att våra fina vänner fått en fjärde familjemedlem, en perfekt liten pojke så himla lik  sin storasyster.. Och med en väldig fart på ett väldigt speciellt sätt. Jag är så stolt över min fina fina Marika! Längtar ihjäl mig efter att få gosa med honom.. 
 
Sen kom mammorna & vi har haft en Supermysig dag, jag & Paulina tog en runda på 3 km också för o få barnen o sova! Sen kom pappan & vi har myst.. Min pappa kom förbi med min cykel också & en cykelstol till Noel så cyklade lite upp o ner på grusvägen & han älskade det, måste köpa en hjälm bara så vi kan ut o cykla på vägarna! 
 
Sen ringde min kära bästis, blivande frun.. Och jag ska vara tärna, jag är så lycklig så lycklig!! finner inte ord. så nu måste verkligen 5 kilo bort!!  
 
Enastående dag. Massa lycka & glädjetårar! 
 
 

Onsdag.

Mitt peppar peppar funkade inte, Noel vaknade två & fick kämpa för o då honom att somna om.. Och sen vaknade jag av att han va uppe o busade med pappan som skulle till jobbet halv sex.. Sååååååå trött!! Om hans nätter ser ut såhär i höst när det är dax för dagis & jobb vet jag inte vad jag gör riktigt.. Nog om sömn. Myser i soffan framför hela faniljens favvofilm, frost! Ska ligga här och halv sova ett tag & sen upp o förbereda inför dagen.. 
 
 

Tisdag.

Bara för att jag skrev så om Noels nätter igår så sov han hela natten och till kvart över åtta.. Om det var välbehövligt? Jaaaa!! Sen fixade vi lite här hemma o åkte till rånäs, skrev ut lite papper som ska in till fk och sen åkte vi till Noels Gammelfarmor&farfar.. Sen handlade vi massa mat & åkte hem, Noel somnade som vanligt i bilen och sov två timmar.. Sen har vi bara haft en myskväll, Noel somnade utan protest helt själv så hoppas hoppas peppar peppar att det vänder.. Imorgon kommer mammorna det ska bli myspys.. 
 
 

This day.

Vi mötte upp Sandra, Nelli, Angelica & Alvar för lunch & lite shopping.. Sen åkte vi till jobbet o hämtade sommar schemat, alltså vill inte vara utan mina killar.. Sen åkte vi hem, jag planterade blommor, skurade hela huset & Noel sov i bilen.. Pappan kom hem redan vid efter två och Noel sov i nästan 3 timmar.. Sen åkte vi o köpte en bänk till hallen, och imorgon ska jag beställa en steghylla & sen är det bara 1 möbel kvar, jag har ju sån beslutsångest.. den vi vill ha kommer isåfall 10 juli, inte alls kul men det andra alternativet kikade vi på på Mio idag o det var inte alls så vi tänkt så den går Bort! Vill bara få iordning överallt nu.. 
 
Äsch nog om det, har påbörjat ett nytt målar projekt & blir nog klar imorgon så ni får se.. La mig i ett bad och somnade och nu är jag jätte pigg.. Men måste sova för Noels nätter är långt ifrån okej just nu.. Godnatt. 
 
 

Måndag.

Måndag igen och mina 4 timmars sömn natt i lördags gav verkligen effekt idag, och Noel har bjudit på en mindre trevlig natt på alla sätt så jag ligger fortfarande i soffan med täcke & Kudde.. Jag som skulle hinna så mycket.. Tror vi får åka till rånäs imorgon istället.. O bara städa o åka en sväng till Norrtälje idag.. 
 
 

Viiiii.

Om jag fick välja igen, skulle jag välja Fab hundra gånger om. Han har gett mig det allra finaste. Hoppas så innerligt att vi får uppleva ett till litet barn ihop. Tar ingenting för givet, så mycket hemsk saker som händer tycker jag. 







Du.

Idag är vårt lilla hjärta 14 månader, det är så himla svårt att förstå. Överallt ploppar det ut små bebisar & jag blir verkligen sååå sentimental . För ett år sedan hade vi faktiskt också en helt nykläckt liten son, det perfektaste vi någonsin sett, hållt och pussat på. Vårt lilla lilla barn, hälften mig & hälften Fab. Tiden har gått så himla himla fort, och även om han är så mycket roligare för varje dag som går så vill jag aldrig ha september, jobb & dagis.. Min underbara älskade lilla kille, tänk om du bara kunde veta hur hårt mitt hjärta slår för dig varjevarje dag. Du är det absolut dyrbaraste & finaste jag har. 


Söndag.

Så kall dag, hatar det så mycket!! Men dagen gick fort på jobbet har haft snitt hela helgen o då går det ju såklart mycket fortare..  Sen åkte vi till mamma & pappa, jätte god grillad middag & mys. Mamma och jag plockade massa gullvivor som jag såklart glömde kvar där. Men glömde också skriva ut ett papper från fk så får åka dit imorgon.. Skönt o få komma hem lite!  Annars ska vi bara städa hela dagen om jag hinner något vill säga! 
 
 

Piggelin.

Mycket folk på jobbet igår men dagen gick fort & vi hade kul.. Sen åkte jag hem o hämtade grabbarma, Louise & Daniel kom och så lämnade vi grabbarna hos Jocke o tog med Carolina o åkte handlade massa gott! Massa underbar tapas & sen pannacotta med nutella botten.. Massa massa prat & mys. Noel vaknade till vid halv två o fick vara vaken tills vi skulle åka o hämta pappan, så vid strax efter 3 hämtade vi grabbarna, stannade på Statoil såklart & sen lämna Jocke och väl hemma vid fyra nån gång, sovit knappt 4 timmar & rullar snart mot jobbet! Undra hur det ska sluta.. Men det går väl bra förhoppningsvis.. efter jobbet är vi bjudna på middag hos mina föräldrar!
 
 

Hallen har fått lite möbler.


Bord.

Resultatet av det färdigmålade bordet.. Lackfärgen blev dock helt grusig så kommer nog slipa ner det lite o lägga på en färdig färg igen.. Återstår o se.. Före och efter! 
 
 
Efter 
 
 

Lördag.

lördag, solen skiner, mina killar sover & jag ska röra mig mot jobbet.. Inte kul någonstans, det är ju kul när man kommer dit men just dom här stunderna innan, när dom man älskar mest ligger o sover.. Då vill man också krypa tillbaka under täcket o ha en mys dag ihop. Lär ju vara galet på jobbet också så det blir nog kul.. Senåker  jag hem o hämtar grabbarna, lämnar den största kvar och sen åker vi o handlar massa gott inför kvällen.. ska bli så så mysigt med en tjejkväll! Vi hade en jätte bra dag & kväll igår, fick upp hatthyllan o gjorde provisoriskt fint.  Sen åkte vi till AngelIca, Jens & Alvar blev bjudna  på en super god middag & hade jätte jätte kul! vid tio åkte vi vidare till Jocke & Carolina, klippte Jocke & blev bjudna på fika! jätte mysigt. Nä klockan tickar, ha en fin dag! 
 
 

Freeeeedag!

Det är fredag, pappan är ledig och vi har sovit till halv elva.. Badat, myst, handlat & nu ska vi sätta upp hatthyllan.. Jag ska måla sista gången på bordet med klarlack! Sen är vi bjudna hem till Angelica, Alvar & Jens på kalas.. Myskväll! Imorgon jobbar jag, sen kommer tjejerna på tjejkväll & grabbarna på lagfest.. Lär väl få hämta på natten.. Söndag jobb igen! 
 
 

Respons.

Kolla vilken fin  respons/likes jag fick för mitt fönster på återbruka mera sidan.. Så kul & blev så glad att jag tog tag i vardagsrumsbordet.. Vi ville ha det i vitt när vi köpte men det fanns inte o fabian ska göra ett men det är inte prio ett nu så idag när solen började skina igen så åkte vi o handlade roller.. Hämtade Jocke & Carolina o hade dom kvar här ett tag.. Sen planterade jag min liljekonvalj planta, min absoluta favorit blomma.. Hoppas hoppas den förökar sig. Sen började jag slipa bordet, grundade och har kört en färdigstrykning, behövs nog bara 1 till! Visar bilder sen.. Vi tog en kvällspromenad på 3 km och Noel somnade halv åtta i vagnen, men nät vi skulle flytta honom sen så var dry bara min famn och vaggande som dög, så fort jag la ner honom eller satte mig ner vaknade han så han fick va uppe & är fortfarande vaken, på världens bästa humör, har gått massa massa och gjort bus! Men nu är det läggdags för mamman & därmed även barnet! 
 
 

Återskapa gammalt,

Återbruka är såååå kul, har två fönster som legat o väntat så länge och nu blev det ena äntligen klart igår.. så himla nöjd! Älskar det! & så kan man byta ut fotona då o då ! Fönstrena kommer från min Gammelmormors hus som jag så snällt fick av min faster. Det andra ska få spelar & sitta ovanför sängen.. Men den som väntar på något gott. 
 
 

Världens bästa!


1 Maj.

 
Inte riktigt vad jag hade tänkt mig för väder idag,  hoppas innerligt att det vänder redan imorgon! Blä! Vi hade en sjukt bra kväll igår, så jäkla god mat, bästa sällskapet! Ja det kunde inte blivit bättre! Dom sista åkte vid tre tiden och då somnade vi bums kan jag lova! Noel väckte mig med en inte så trevlig överaskning så vi är uppe men jah är pigg så det gör inget, pappan dock är det värre med, inte alls konstigt & undrar verkligen hur de andra grabbarna mår! Hade tänkt åka iväg o köpa lite grejer till hallen idag men vill nog helst inte ens gå utanför dörren!