.

Så mysig dag med Marika på stan, köpte nya drick/drink glas från cervera till huset.. Ska hålla mig från att ställa upp allt nytt o få inviga allt sånt när vi flyttar in.. Fick med mig en ny bh också.. Sen hämtade vi ut Noels fina puff!! Älskar den! Ska visa bild imorgon, köpt lite tapeter & kollat på golv.. Nu är vi i Rånäs på middag!!
 
 

Om han va en hon.

Det är nog tur att vi fick Noel, hade handlat ihjäl mig ännu mer om han varit en tjej eftersom det finns SÅ mycket mer tjejkläder! Ingen jämnställdhet där inte.. Och det stör mig. 
 
 

Fredag.

Det har verkligen blivit en vana att jag vaknar innan Noel, och jag känner mig fortfarande trött men kan inte sova.. Väldigt skönt ändå att kunna ligga och dra sig i lugn o ro. Det händer ju inte annars. Idag ska vi träffa bästa Marika, ska bli så mys.. Och efter fabian kommit hem från jobbet så ska vi åka o titta ut lite tapeter.. Och sen hoppas jag att han ska strunta i träningen så vi kan åka till rånäs på middag & bubbel! Hoppas ni får en fantastisk dag & helg. 
 
 

Segt.

Sjukt lång dag, Noel har stått själv o gått med gåvagnen hela Dagen.. Det absolut roligaste just nu.. Och klarar att stå själv längre o längre för varje gång. Duktiga lilla kille. Fabian o hans pappa kom hem en snabbis innan samlingen o Noel sov såklart men vaknade lagom tills dom åkte o har varit gnällig sen dess men vägrat somna, så nu sover han igen tyvär. Blir troligtvis en sen kväll istället menmen. 
 
Så jäkla hungrig men som sagt noll matlust, får se om jag orkar göra tacos annars blir det apelsin middag! Blä. Vill ha sommar nu, tänk att vår kille kommer springa runt på våran gräsmatta då? Tyckte dom här skorna passade väldigt bra till sommaren.. Och den balla jackan, hoppas de passar!
 
 

Our home.

Några saker som ska inhandlas härnäst. Längtar efter att få ställa alla saker på plats o se hur hemmet blivit ett helt annat.. 
 
 

Newbie.

Vem kan motstå? Dessutom ta 3 För 2. 
love them. bäst o passa på medans han fortfarande kan ha storlek 74. 
 
 

You.

ni kommer alltid vara nummer ett.
 
 

Torsdag.

Fabian va hemma från träningen igår, det behövdes verkligen efter dom här 7 feber dagarna med Noel. Det är så mycket värdefull tid han missar med Noel o hans utveckling.. Önskar att vi båda inte behövde jobba o kunde ha Noel hemma för alltid.. Idag har han äntligen fått i sig mat, så skönt.. han har ju tappat 1,5 kilo så måste äta upp sig igen.. 
 
Jag har ingen matlust alls,är bara sugen på donken, tacos & apelsiner..  Inte alls kul.. Fabiam har samling halv fyra idag och är väl hemma sent inatt.. Vill inte riskera att Noel blir sjuk igen så vi håller oss ifrån ishallen tills nästa hemma match.. Idag ligger vi bara i soffan, pressar revenge och leker.. Noel sover o jag ska nog ta en nap jag med, sov så dåligt och oroligt inatt. 
 
 

Our house

Så mycket val som ska göras till huset, blir inte klok.. Kommer bli ett helt annat hus efter sommaren när vi målat om det också..  Tror vi har bestämt oss för vilket kakel o så vi ska ha i badrummet o hallen iaf.. Golv är kvar men väggarna är också hyfsat bestämt.. Kommer bli en tuff tid framöver.. Men oj så fint efteråt.. 
 
 

Yippi.

Febern är borta & Noel mycket piggare.. 1 & ett halvt kilo fattigare så tack gud för att han hade lite o ta av.. Han ser till och med tunnare ut. ❥ har vägt in, fotat & mätt mig idag, nu får det vara nog med fuskandet.. Frukost: kvarg med müsli + vatten. Får se hur dagen blir, mamma kommer snart o sen ska vi förmodligen träffa kompisarna! 
 
 

Chokladbollar

Bjuder på dom godaste chokladbollarna 
jag någonsin ätit! Och receptet är så enkelt! 
 
❥ 100 gram smör. 
❥ 1 dl socker 
❥ 1 msk vaniljsocker
❥ 3 msk kakao 
❥ 3 msk starkt kallt kaffe
❥ 3 dl havregryn 
❥ pärlsocker eller annan garnering
 
 
Gör såhär: 
 
❥ Smält smöret & låt puttra en kort stund. 
❥Rör ihop alla ingredienser i smörblandningen, kan behövas lite extra havregryn. 
❥ Ställ in blandningen i kylen i minst 1 timme. 
❥ Forma bollar & rulla i garneringen. 
 
Receptet går hur bra som helst att dubbla. En sats blir cirka 20-25 medelstora bollar. 
 
 
 

Onsdag.

Ligger vaken själv igen, Noel sover fortfarande o önskar att jag hade kunnat somna om.. Älskade mina två sista månader som gravid, kollade serier sent in på natten o sov till 11-12 på dagen.. Det är det slut med för länge sen. 
 
Vi hade en visning av lägenheten igår kväll också, hade vi vetat att intresset va så sjukt högt kunde vi sålt den själva och sluppit den dyra mäklarkostnaden. Men men. Får se vad som händer efter söndagens visning. 
 
 

Puff.

Det fick bli en beige puff till Noels nya rum, garderob är klart och det jag ska fixa här näst är en klädstång av trä, fina galgar, en vimpel och pompoms. ❥ så kul att äntligen kunna inreda ett riktigt rum åt honom..
 
 

Sjukis.

Idag är vi inne på 6:e dagen med hög feber, urinprovet dom varit på odling fick vi svar på idag & det innehöll bakterier.. Så nu äter Noel antibiotika och hoppas bli bra. Vi ska även få en remiss till Astrid Lindgrens barnsjukhus för ultraljud av hans njurar, det är rutin och dom trodde inte det var någon fara men visst oroar man sig.. Noel sov i 4 timmar i sträck efter lunch, det har nog aldrig hänt.. På dagen alltså! ❥ det värsta som finns är verkligen att inte kunna hjälpa eller veta vart han hat ont.. Stackars lilla älskling.. ❥ det är iaf väldigt mysigt att ha en sjuk bebis! 
 
 

Noel 10 månader.

Länge sen jag körde en update om Noel & hans utveckling.
Så här kommer det en, en månad missad.. Men ändå. ♥
 
♥ Han väger 9995 gram
♥ 71 cm lång
♥ Har blöjstorlek 4
♥ Står och går mot allt.
♥ Kan stå korta stunder utan stöd
♥ Säger Mamma, Pappa, Där, Titta, Hej
sen nån månad tillbaka.
♥ Vinkar, Klappar händerna.
♥ Frågar man vart är pappa o det är hockey på tv pekar han på tv & säger där. haha så söt.
 
 
 
 

Love it.

 

Tisdag.

Tempen visade nästan 40 grader igår kväll, en kokhet bebis som vaknade i panik och hosta tusen gånger fram tills halv två.. Då somnade han äntligen i sin säng sov till halv nio idag.. Jag har drömt en massa saker inatt så vaknade upp med magont. Har inte drömt jätte mycket sen jag var gravid & då var det extremt.. Vi ska piffa iordning det sista inför visningen o sen åka iväg en stund..  Ha en fin tisdag. 
 
New in, fick den här underbara tröjan av Fab igår.. Så skön och snygg!!
 
 

Sweetie.

 

Effektiv.

Har hunnit städa hela lägenheten inför morgondagen, skura väntar jag med tills imorgon! Sett 4 avsnitt av revenge, tvättat 3 maskiner tvätt och nu väntar vi bara på pappan så vi kan åka till thuns! 
 
 

Lägenhet

Vi var hos barnläkaren och han kunde konstatera att det inte var någon öroninflamation så himla skönt.. Det är ett virus som bara är att vänta ut, hoppas hoppas det blir bättre snart. Vi var till huset o mätte alla väggar så vi vet hur mycket färg & tapeter som behövs.. Golven har vi redan räknat.. Det är mycket gulare än vad vi såg i början så det är sjukt mycket jobb vi har framför oss nu.. Men det kommer det ju vara värt i slutändan.. Börjar få lite panik över att vi faktiskt ska lämna vårt fina hem mitt i Norrtälje. Jag som alltid hatat att bo här egentligen, men ens första egna hem är stort och känslosamt! 
 

Måndag.

Noel sover tungt i sängen, och jag är uppe för att hinna med den här dagen.. Lägenheten ska städas, vi ska till barnläkaren, mamma o pappa kommer och ikväll en sväng till thuns & kanske bubbla lite innan vi åker hem. 
 
 

You.

Saknar verkligen nyfödd tiden, den gick liksom för fort.. Som iofs alla andra faser också gjort, helt plötsligt kunde han vända sig, sen satt han själv, sen ålade han sig framåt, och så kröp han, och ställde sig och nu går längst allt och släpper taget o står själv i korta stunder.. Samtidigt som jag tycker att tiden gick sakta då och jag bara ville se nya framsteg varje dag så har den gått för fort. Och vi hat så sjukt mycket framför oss just nu att innan vi vet ordet av fyller han 1 år. Jag vill så djupt inte att det ska hända, samtidgt som jag inte vill något annat än att han ska börja gå och prata.. älskade Noel, att just jag fick bli din mamma är den största gåvan någonsin. 
 
 

Allt vi nånsin önskat.


Eko.

Våran lilla kille är inne på fjärde dagen med feber, idag verkar han däremot va mycket piggare och febern har gått ner, han gallskriker inte när han hostar & det är så skönt.. Vi var på akuten i fredags natt på sjukvårdsupplysningens begäran, och igår sov han i primcip hela dagen, efter 3 dagar utan mat ville han äntligen ha lite välling imorse.. Hoppas hoppas det vänder nu. Vi ska till sopptippen idag o sen måste jag börja städa inför visningen på tisdag.. Allt tar så mycket längre tid med barn, det har jag ju som tur är lärt mig för länge sen så man får börja i tid.. Ikväll är det hockey, tror vi kikar.. 
 
 
Noels nya sovstil.. 

Feber fredag.

Min klängiga bebis berodde på 38,8 graders feber.. Ledsen kille inatt som bara ville sova i famnen, imorse visade tempen 38,4 så förhoppningsvis på väg ner.. jätte glad kille ändå men orkar inte alls på samma sätt.. Första vilan kom en timme tidigare idag istället. ❥ mitt älskade hjärta. Om du bara visste vad du betyder för mig. 
 
Vi ska ner på stan en sväng med Angelica & Alvar Noel behöver frisk luft och så kan han få sova gott i vagnen.. Och jag slipper sitta inlåst här hemma. 
 
 
 
 

Gullerumpa.

Vi har haft en super mysig kväll jag & min gullerumpa.. Låg i sängen o lekte o pekade på lampan, på pappa på tv (hockey) och hoppat och pussats.. Noel har blivit väldigt mammig o vill gärna klänga på mig o bli buren.. Men det tackar jag för. ❥ Sen badade Noel o jag duschade, undrar alltid hur vi får plats i våran lilla duschkabin.. Så mys iaf. Värmde oss i soffan framför sagostund med nalle puh, Noel älskar sången där i så det gör vi varje kväll. Sen somnade han utan protest i sin säng vid halv åtta & jag har kikat på hockeyn.. Ska lägga mig i sängen och försöka läsa lite, egentid är så behövligt.. Iaf när jag vet att Noel ligger tätt intill! Min lilla goserumpa! 
 
 

Torsdag.

Jag och Noel har haft bästa Emma här idag, hon kom med thai mat och jag hade terapi bakat massa chokladbollar, dom godaste jag ätit.. Ett nytt recept där man smälter smöret, mycket bekvämare också.. Vi är solo ikväll också, pappan är i Gävle och ska se på hockey.. Så får se vad det blir av den här kvällen, hoppas Noel somnar tidigt så jag kan plöja igenom min bok.. 
Nu hade jag velat ha ett stort bubbelbadkar att ligga o njuta i, det behöver jag verkligen. 
 
Eller ett färdigt hus, jag kan inte förstå att vi är husägare.. Det är liksom en av livets största händelser, direkt efter barn.. Vi kommer ha ett hus att fortsätta bilda familj i, behöver inte oroa mig för att bli gravid.. nu har vi massa plats för en till liten.. Åh vad jag längtar efter att renoveringen är klar & få börja inreda,  vi är så himla många som kommer jobba i huset så förhoppningsvis går det väldigt fort.. Lyckligt lottad! 
 
 

Sånt som gör mig glad.

Är så tacksam för alla fina människor vi har i vårt liv. Hur skulle man klara sig utan dom? Sånt som gör mig glad är att minnas tillbaka, jag längtar så mycket tills nästa gång vi får veta att vi väntar ett syskon till Noel, längtar efter att känna rörelser så mycket tidigare än vecka 17.. Längtar efter att få berätta för Noel att han ska bli storebror. Åh. men tills den dagen är här, njuter jag till max av min lilla kille, att se han göra framsteg för varje dag. Jag är så jäkla stolt.. Tror det kommer bli en liten hockey modell våran prins! 
 
 

bye.

Om allt i livet har en mening undrar jag verkligen när den meningen ska komma.. Motgångar efter motgångar. Så ledsen, så jäkla orättvist. 
 
 

you.

Ingen lust med den här bloggen alls. 
En bild säger mer än tusen ord, tio bilder mer än tio tusen ord. Älskar dig oändligt, ständigt glada underbara unge. 
 
 

Till lilleman.

 I Noels blivande rum. 
 

F.

Idag har mina älskade killar namnsdag. FABIAN. Noel finns ju vad jag vet tyvär inte med i almanackan. Så tur att han har två andra. 
 
 

När för evigt känns för kort, då vet man att man älskar.


 

Söndag.

Nu är vårt hem så jäkla perfekt, har rensat bort massa saker inför fotograferingen imorgon. Städat o dammat varje litet hörn.. Och piffat med detaljer.. Så förväntansfull på hur bliderna kommer bli, är man fotogalen som mig är man ganska noga med att dom tar bra bilder men det hoppas jag & tror. Är iaf helt slut, jag plockar undan o Noel river fram.. Kommer ha många jobbiga stunder med städning, flytt, renovering & mera städning. Vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer bli att rensa allt här hemma! Ska KASTA så mycket! Fabian är snart på väg hem från sin hockey match, jag o Noel har duschat & tagit en powernap och ätit middag. Snart läggdags för lillen. 
 
 

Bloppis!

 

One year.

Ett helt år har gått, det här känns som igår. En 34 veckors mage, sprudlande sparkande bebis, -20 grader och mitt käraste hjärta. Kan inte förstå vart tiden tog vägen. Snart blir våran kille 1 år, han som låg där inne för ett år sen. så overkligt. Hjälp vad jag ÄLSKAR er. 
 
Foto: christin martinsson. 

Lördag.

Noel sov till halv nio idag, sen åkte vi och köpte flyttkartonger.. Fab åkte på träning och vi har rensat och gjort rena ytor till fotograferingen på måndag, våran lägenhet ska alltså säljas och ut på hemnet.. DET är så sjukt blandade känslor, satt och tittade ut från köket idag. Njöt av våran fantastiska utsikt och försökte förstå att vi faktiskt inte ska bo här längre. För mig som bara flyttat en gång i livet och det hemmet står ju fortfarande kvar för mig så känns det konstigt att aldrig mer få gå in i sitt första hem.. 
 
Men nu väntar nya äventyr i hus, jag har nog aldrig varit lyckligare!! Allt jag nånsin önskat. Och nu får vi plats med nya familjemedlemmar.
 

Friday.

Den här dagen har gått i ett, inte en enda lugn stund förns vi landade i Mikaela & Davids helt underbara lägenhet.. Såå fin!! Fantastiskt sällskap och juvlig mat&dryck!! Fredag och alla är trötta, men vi är på väg hem nu iaf och kommer somna bums! Godnatt! 
 
 

❄️


Fredag.

Underbara fredag, veckan har gått väldigt fort tycker jag.. Himla skönt! Idag ska vi gå på stan med Noels mormor. Och ikväll åker vi till Solna till bästis på middag! Ska bli så himla himla mysigt & att få se deras nya fina lägenhet! 
Have a nice one! 
 
 

Från kylan in i värmen.


.

Nya dagar väntar med nya tidsfördriv. 

.

Intervaller, mage & armar på gymmet. Sen har jag legat i sängen med jordgubbskvarg! På måndag ska jag köra igång med nya matrutiner igen!! Imorgon ska min bil lagas, får se om jag och Noel får våldgästa Paulina & Nova eller inte, annars blir det lite pw. Tänkte kanske hinna gymma också om pappa vill va barnvakt, på kvällen är det hockey.. Godnatt! 
 
 

Snow.

vi har bakat bröd på morgonen, galet gott men svällde inte speciellt mycket men men.. Noel har inte velat sova så ändrade dagens planer och tog 6 km pw med Angelica & Alvar och en vända på stan, Noel fick den sömnen han behövde och jag fyndade pinsamt billiga saker, man skäms nästan liksom.. Riktigt kyligt ute och snön yrde! Men så skönt! Hann bara säga hej till fabian o sen åkte han igen, hockeyn tar verklgen värdefull tid.. Det är inte alltid jätte kul att vara själva. När Fab kommer ska dessutom jag sticka iväg till gymmet.. Men det blir väl så.. Känner mig lite låg idag. Men hoppas det kan vända snart & saker går som vi vill. 
 
 

Lilla tigerunge.

 
Hur perfekt får man bli? Så underbar. Mitt allt! 

Skit natt.

Den här natten tänker jag stryka från mitt minne, förstår inte vad det beror på och hur Noel helt plötsligt orkar med dagen på få timmar & störd sömn.. Jag är ju helt död. Man vänjer sig fort vid att sova till nio tiden.. Tur att han är så söt och go. Nä vet ni vad, vintern är fin men vill ha vår & sommar nu, har såååå mycket att se fram emot.. 
 
 

Newbie.

Dumma Newbie, kan liksom inte motstå sånna här saker! Och jag total älskar den likadana blåa Noel har.. Men det här blir nog sista plagget från 44-74 kollektionen. Min kille börjar bli för stor! 
 
 

For you.

Till den bästa! 
 
 

Aja baja vita soffan.

Juste, dog lite när jag såg att solsidan mickans bok blivit en riktig bok, så var ju tvungen o klicka hem den på en gång.. Så förväntansfull, sjukt kul! Och Noels bok förråd behöver verkligen fyllas på.. Längtar tills det är dax att inreda hans riktiga rum! I vårt hus. Måste bara hitta det där rätta! 
 
 

Tisdag.

Dagen har verkligen gått nonstop, Noel väckte mig åtta, gick upp, fixade frukost & åt.. Fixade fabians tidrapport, packa väskan byta om och så iväg till Sandra, Johan o Nelli för att lämna Noel.. Jag o Sandra köttade en timme på gymmet, intervaller, mage, rumpa, ben och lite triceps.. Fast jag bestämt att bara köra vissa saker kan jag inte låta bli när jag är där.. Sen hämtade jag Noel och det hade gått jätte bra, hem Noel somnade i sängen, fort duscha, fixa mig & packa om.. Mötte brudarna på stan för lunch, och sen upp till öppna.. Sjukt mysig dag med mina fina vänner som jag är så glad över att fått lära känna! Sen handla mat och så kom pappa & lillebror, våffel middag och sen kom Noels farmor för att vara barnvakt och vi andra åkte på bio, hobbit! Väldigt bra, jag älskar ju sagan om ringen filmerna också så.. Noel sov när vi kom hem och skulle bara vilja väcka honom och pussas! 
 
Den dagen vi inte ska gå här hemma tillsammans på dagarna är här snabbare än man kan ana och jag vill verkligen aldrig att den kommer! Bara börja producera det där hockey laget! 
 
 

U n d e r b a r a.

 
 

New.

Reafynd till lilleman. 
 
 

Winter.

Vaknade av solens strålar imorse och strax efter vaknade den största solstrålen. Bakade scones och avnjöt frukost i lugn & ro.. Städade och fixade inför en sak och sen kom Sandra & Nelli. Vi tog en härlig promenad i det vackra vinterlandet, det är verkligen det enda possetiva med snön att det är så ljust o fint nu.. Vi passade på att fota barnen och jag fick äntligen pröva kameran.. Det är så mycket jag behöver lära mig & bli bättre på men jag har goda förhoppningar.. Fab hade ingen träning ikväll & det var behövligt, vi har skrivit massa papper och när Noel somnade satte vi på Monica Z, så jäkla bra film!! Åhhh.. Ska tammetusan se den igen!! 
 
Imorgon ska jag & Sandra o gymma och Johan ska få känna på att vara tvåbarns pappa haha. Får se hur det går. Sen ska vi till öppna förskolan  och mysa! Hoppas ni får en trevlig tisdag när den väl är här! 
 

Så älskad från första stund.

 

Det finns inga dåliga kläder.

Vi åkte till rånäs idag, åkte lite pulka i snö stormen, Noel tycker det är så kul.. Sen var min älskade pappa barnvakt så jag och mamma kunde åka ner o gymma.. Köpte med thai mat hem och så stannande vi en stund. Mamma upptäckte att Noels tredje tand hade kommit ut, en framtand tänkte jag men nej det är tanden bredvid framtanden, haha kommer se helt galet ut när den växer ut mer. Min lilla älskling! 
 
Noel somnade i bilen och somnade om direkt i sängen efter blöjbyte utan välling och med tummen, så skönt.. Jag har städat undan alla leksaker som åker fram imorgon igen haha. Nu sitter jag med en hallonsmoothie framför hur många lingon finns det i världen i väntan på Fab, så vi kan se kvällens avsnitt av äkta människor.. Jag uppskattar verkligen egentid  hemma så mycket nu, helt tyst, en sovande bebis och bara jag och tv.. Absolut ingen sport framförallt! 
 
Trevlig kväll! 
 
 

It's winter outside.


Brunch!

 

Ego.

 

Söndag.

Igår åkte vi till sopptippen med massa skit, så jäkla skönt att bli av med massa, pantade o kastade flaskor.. Handlade.. Sen tränade Fab, och vid halv sex kom han hem med Stina & Johnny, ljuvlig tapas middag det är alltid ett säkert kort! Vi hade en super kväll och kom väl i säng vid halv två tiden.. 
 
Snön ju här & även om jag tycker att det inte hade behövt komma någon nu när det inte behagade att ligga under jul så Gud vad ljust det är.. Kan äntligen gå upp klockan 8 utan att tro att det är mitt i natten.. Så idag ska vi till Rånäs, åka pulka och fota!! Ska äntligen få pröva min nya kamera!! Fabian har match i Östhammar o det känns inte lockande att åka dit tyvär..  Ha en bra dag! 
 
 

Diamonds.

vi har pratat länge om att göra nya ringar, jag fick knipsa min när jag blev gravid & dom var vldigt vassa.. Jag har velat vara traditonell o ha rött guld som innan men jag äger inga guld smycken för tycker inte att det passar mig, så det fick bli vitt guld.. Jag tycker det är synd att det är så likt silver menmen.. Så himla nöjd, 6 st briljantslipade Wesselton/SI ! Världens lyckligaste tjej. Världens bästa fästman! Och såklart sittandes på vårt mirakels underbara små fötter. Jag är verkligen världens lyckligaste. 
 
 

Våra små hjärtan!

Haft en mysig dag hos kompisarna. Bara lungt i skönt o mysfika!! Våra stora barn. Tiden rusar ifrån oss. 
 
 

Friday

Återigen en natt när Noel vaknar och vägrar somna om själv, men mellan mig o Fab är det utan problem? Vill verkligen inte få in det här som en ny vana så helgen kommer gå åt till lite sömn och försöka då honom att somna om i sin egen säng igen.. Tror dock att det är fler tänder på väg också så det kan ju ha med saken att göra.. Idag ska vi träffa Sandra & Nelli, Paulina o Nova har tyvär haft magsjuka. Ikväll blir det en lugn hemmakväll, imorgon kommer våra fina vänner på middag! Ska hinna besök på gymmet också! Ha en fin dag! 
 
 

Say goodbye to your broken heart.

Så himla himla bra. 
 
 

Love like ours.

 
Så oslagbar kärlek & vi har så mycket att dela & uppleva.. Hela framtiden är vår. ❥ Är världens lyckligaste tjej & det här året kommer bjuda på så många fler stora ögonblick i våra liv. 

Torsdag.

Fabian blev magsjuk, Noel vaknade halv fyra o vägrade somna om själv så han fick krypa ner hos mig.. Klockan ringde tjugo i åtta, fick i lugn o ro göra mig iordning, väckte Noel låg o myste i sen packade vi oss iväg till BVC. Läkarkontroll där allt såg jätte bra ut, vägde och mätte och våran kille har äntligen kommot över 70cm strecket, 71cm står längden på & vikten visade 9955, inte över 10 än och det är jag glad för! 
Jag ska försöka fortsätta rensa lite här hemma, men känns taskigt att dammsuga o hålla på när Fabian sover men vi får se.. 
 
Jag är väldigt inne på att köpa en bugaboo donkey nu, har bestämt att det blir en sån till nästa barn eftersom Noel kanske kommer vilja sitta i vagn fortfarande, och den är ju så underbar att köra.. Är egentligen döds nöjd med våran Smile o den har många funktioner bugga aldrig kommer slå men man blir ju så
sugen på en ny vagn haha. Efter sommaren kanske när jag jobbat en del. 
 
Ha en fin dag! 
 
 
 

Med en enkel tulipan.


Rensar dag.

Idag har vi haft en rensar dag, fyllt två svarta sopsäckar med skit och kastat.. Så värt med contrainar, även om det bara är brännbart! 
Ska fortsätta imorgon efter att vi varit på BVC besök.. en paus i rensandet och nästan 1 mils pw med Angelica & Alvar, grabbarna sov hela promenaden.. Köpte hem ljuvliga tulpaner, jag älskar tulpaner tills dom slår ut. Hjälp vad tråkiga o fula dom blir då.. Menmen.. Fabian kom bara hem för att vända o tanken var att Noels farfar skulle ha honom en liten stund så jag kunde åka till Rimbo på skivstång men fick migrän,Väldigt  passande så blev fabian jätte illamående och stupade i säng efter träningen, så har med migrän försökt göra min kille nöjd.. Han har en liten period då bara närhet duger, inte jätte kul idag.. Så för fjärde kvällen i rad duger bara mammas famn att somna i.. Har precis kollat klart på Maria Wern min favorit av alla som gjorts.. Ska njuta framför ph nu med en sovandes kille på bröstet.. Sen lägga över Noel i sin säng och krypa i säng, vi har en alldeles fööör tidig tid på BVC Imorgon.. 
 

Tisdagen.

Tidig morgon som sagt, vid halv åtta somnade jag & Noel om tätt ihop till halv tio, lagom svettiga. Hihi. Sen blev det fullt ös fram till halv tolv då Noel somnade med mig igen.. Sen åkte vi upp till öppna med Angelica o Alvar o en massa andra som var där.. Super mysig eftermiddag. Hem o gjorde pannkakor, sen åkte fabian till träningen och Noel sov tills vi också packade oss iväg, lämnade Noel hos farfar i ishallen och sen gick jag o tränade på gymmet.. Hämtade mina killar och sen dess har vi myst i soffan, Noel somnade i min famn o nu ska vi väl gå o lägga oss snart! imorgon ska jag rensa, hela tvättstugan, alla dricka glas burkar osv.  Kommer nog upp lite mer på bloppisen också ! 
G o d n a t t   S o v    G o t t !
 

Zombie.

Våran lilla kille som en tid sovit till halv nio halv tio har vaknat alldeles för tidigt två mornar, halv sex och idag kvart över sex.. Man blir liksom levande död.. Och han är full av energi.. Imorse vaknade vi utan pappan bredvid, Noel kollade på kudden flera gånger och tittade runt om sig o sa pappa, lilla skrutt.. Efter 20 dagar med pappa hemma blir det ju lite konstigt att inte få hoppa på honom o busa på morgonen.. Det känns jätte tråkigt & jobbigt för mig med. Menmen. Vi ligger fortfarande i sängen, i en halv timme låg vi bara o myste, kind mot kind o pratade o pussades.. älskade lilla kille..
 
Igår var på husvisning igen, samma hus. Får se vad veckan har att erbjuda ang det.. Sen åkte jag och Noel till Rimbo till bästisen Nova som fyllde 1 år, helt galet! Bästisarna busade även Nelli alltså och vi åt gott.. Så mysigt. Sen pkte jag till rånäs och lämnade en sovande Noel till morfar, så åkte jag, mamma o lillebror ner till gymmet.. Sprang och körde lite armar och sen kom min faster så vi körde hennes skivstångspass själva, plus Linda, Astrid o Elin. Sjukt lyxigt att få vara så några.. Sen hem till rånäs igen, stannade på tacos middag och sen åkte vi hem kvart över åtta o hämtade pappan.. 
Saknarr honom här hemma men ska bli jätte skönt med rutiner igen ändå.. 
 
Idag ska jag tvätta i vanlig ordning, blir ju nån maskin varje dag numera, och vid ett ska vi till öppna förskolan. Super mys!! 
 
 

Bloppis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so much love.

 

Söndag.

Jag är tröttare varje morgon när Noel sovit hela natten konstigt nog.. Igår vaknade han tjugo i tio dessutom, menmen.. Jag är ju utvilad egentligen.. Fab åkte på träning igår & jag och Noel ordnade massa mys tills hockeyn och lagom tills han skulle komma hem, men det gjorde han inte utan ringde o berättade att han fått en puck på munnen, blä vad jag inte vill ha fler skador från den där skiten nu.. Tre år i rad har det varit stora skador som han fortfarande lider av.. Nu blir det soppa i sugrör.
 
När han kom hem så kikade vi hockey, sen rensade jag & Noel en del av min garderob så kommer lägga ut lite saker på bloppisen Under dagen.. Sen duschade noel och hoppade i säng.. Vi kikade på nya filmen About time, jag hade höga förväntningar & hade föreställt mig en helt annan film, men den var bra! 
 
Noel el har precis vaknat & pappan får sova ut idag, på tisdag börjar han jobba igen.. 20 dagar har sprungit iväg.. Jag ska en sväng till gymmet och sen ska vi vara barnvakt åt mina kusiner & se hockeyn såklart!! Ha en fin dag! 
 
Samma kille, samms tröja, prick 8 månaders skillnad. 2 månader & 10 Månader. Bästa!
 
 

10 månader.

vårt älskade hjärta, 10 månader idag! 
Vi hinner inte med, för världen är du bara någon men för någon är du hela världen. För oss. Älskar dig oändligt vårt hjärta! 
 
 

2013

♥ Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Födde fram det perfektaste lilla livet jag någonsin skådat & blev mamma. Inget kommer någonsin slå den känslan.
 
 
♥ Höll du några av dina nyårslöften?
Jag la inga löften. 
 
♥ Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja & jag lärde känna en massa nyblivna mammor
 
 
♥ Dog någon som stod dig nära?
känns som många lämnat oss i år, men ingen sådär jätte nära mig. 
 
♥ Vilka länder besökte du?
inga.
 
♥ Är det något du saknat år 2013 som du vill ha år 2014?
Har inte saknat en enda sak, det här är det bästa året i hela mitt liv. 
 
 
♥ Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Den fjärde mars 15.32. 30630 gram, 49cm ren perfektion & kärlek.
 
 
 ♥ Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej. Väldigt frisk tjej. 
 
♥ Bästa köpet?
Varje sak till Noel, han är värd allt. och min nya kamera.
 
♥ Vad spenderade du mest pengar på?
N O E L.
 
♥ Hur tillbringade du julen?
Med mina nära & kära.
 
 
♥ Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få bära ett barn, föda ett barn bli mamma & se mitt barn utvecklas för varje dag.
 
 ♥ Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?
Du finns inom mig & The Fox. 
 
 
♥ Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
oavsett hur ledsen jag kännt mig har jag bara behövt titta på min älskade lilla kille & allt har kännts bra direkt. Inga ord kan beskriva. 
 
♥ Blev du kär i år?
Aldrig i hela mitt liv upplevt en sån stark kärlek som jag känner för Noel & Fabian iaf.
 
 
 
♥ Läste du någon bra bok under 2013?
Om Mr Grey.
 
♥ Favoritprogram på TV?
Sons Of Anarchy
 
♥ Bästa filmen på bio?
Minns inte, måste varit i februari. Vi som gick på bio 1 gång i månaden typ. 
 
♥ Såg du någon Artist eller Band live?
Gyllene Tider. 
 
 
 
♥ Något du önskade dig och inte fick när du fyllde år?
Har allt jag nånsin önskat.
 
♥ Vad fick dig att må bra?
vårt barn, varje dag, varje liten sak.
& min viktnedgång helt klart. 
 
 
♥ Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En resa.
 
♥ Besökte du några platser? 
Halmstad, tylösand, Ullared, Ljusdal
 
 
 
 ♥ Hur skulle du beskriva din klädstil år 2013?
Mammakläder, leggins och stora sköna tröjor. 
 
 
 
 ♥ Något du tänker göra annorlunda 2014? 
Jag kommer inte lita på människor på samma sätt, kommer lägga all energi på dom som finns för mig istället för dom som aldrig mer kommer vara en del av mitt liv, har skänkt alldeles för många sånna tankar iår. 
 
 

Clean

Jag har hunnit städa bort julen idag, och hela lägenheten så underbar känsla.. Sen åkte vi o hämtade ut ett stort paket kläder från Lundmyr & Svea till Noel, så fint men nästan allt är bara växa i kläder men det är också det enda han behöver, 74/80 är verkligen köpstopp nu! Fattar inte hur jag lyckas! Sen chansade jag på att min kamera kommig efter att fabian tjatat, och där låg den och väntade!! Så lycklig och ivrig på att då testa den!! Sen åkte vi upp på hockeyn och pappan blev utvisad för resten av matchen o var inte så glad så vi åkte hem! Men fick iaf träffa fina Louise & Carolina och louise kompis Jennifer så det blev en perfekt fredag. när vi kom hem gjorde jag Milkshake och melon bitar, har kikat på film i sängen, fabian sover sen länge o det borde veekkihen jag med göra! Godnatt 
 
 

Friday

Blev 1 timme på gymmet imorse + 400 kr i parkeringsböter!! Precis vad jag behövde efter att ha köpt ny kamera!! Men men life is good!! Ikväll är det hockey i vanlig ordning.. Hoppas på bättre lycka ikväll, tur att dom har oss trogna fans som åker land o rike typ för att heja! Vi är bra vi! Imorgon tänkte jag besöka gymmet igen, och inte glömma p-skivan! Sen pwa med Angelica & Alvar! Have a Nice one. 
 
 

Torsdag.

Finns inte så mycket att säga om gårdagen, låg i sängen och soffan hela dagen o kvällen.. Noel blev aldrig dålig så måste varit något jag ätit.. Hemskt var det iaf, idag mår jag bättre fick sova till halv tolv och det var välbehövligt kan jag säga.. Jag och Noel låg och myste igår innan läggdags, han älskar att bli pillad i håret och ansiktet och efter ett tag sov han & jag lika så.. Jag skulle ha inventerat på jobbet imorse och sen tränat på Friskis, men imorgon bitti ska jag äntligen dra igång träningen igen. Så taggad! 
December har varit en väldigt dålig tränings månad, vädret har varit blä och jag har haft fullt upp med kransar, jobb, och min familj såklart! 
Men imorgon köper jag kort på Friskis och det känns så skönt att slippa tvinga sig ut ute nu när det är så trist ute! Idag blir det en dag i soffan igen, Fabian framför hockey som vanligt och jag o Noel på golvet med alla tusen leksaker.. Så tröttsamt haha, vill bara kunna ha dom i hans egna rum! some day. 
 
 

första januari tvåtusenfjorton.

Jag & Noel firar in det nya året med magsjuka.. Jag är totalt sänkt och känner mig bokstavligen ö v e r k ö r d!!  Vi hade iaf en perfekt dag igår, gudomlig mat, trevligt sällskap! Kom hem vid halv åtta imorse efter en natt på toa & utan sömn. Jag fortsätter så, sittandes på toa med hinken i knät. Behöver få i mig något så Fab ska få åka iväg o köpa lite lätt att dricka.. den här dagen känns skit men jag är ändå väldigt förväntansfull inför det här året, vi har så mycket planer som jag hoppas går i Fullo. Tänk att våran lilla kille kommer fylla 1 och börja på dagis i år? Det skrämmer mig! stanna tiden nu tack! 
Hur som helst, önskar er ett gott nytt år & en fantastisk start och fortsättning.