Aprilväder!

Vilket aprilväder, sol, hagel, snö & sol igen! Allt under 1 o samma timme typ.. Jag har varit ledig 1 hel vecka då jag vabbade i tisdags, så skönt mysigt & välbehövligt! 


Jag har tränat massor i vanlig ordning, haft både tjejkväll på ett glas & i onsdags AW på glaset! Lyxigt värre! Fabian har varit borta i Gävle mycket & igår hoppades vi så mycket att Brynäs skulle vunnit, men nu väntar sista matchen på lördag & jag är sååå taggad!! 

Vi får stora förändringar i vår familj, såklart klarar man av allt ihop men deg har känts lite tufft men blir nog bra tillslut! 

Nu börjar jobbhelg, fre-mån! Hoppas ni får en grym helg!❤❤ 


Bland körsbärsblommor

Skriv inläggstext 


Högst upp på min önskelista!

Skriv inläggstext 


Dress

Ny klänning påväg hem, tänker att den blir perfekt till midsommar eller min födelsedag! Eller alla andra festliga tillfällen sommaren bjuder på!👌🏻 Mio fyller 2!

Våran lilla kille fyller ju 2 närsomhelst, vet inte vart tiden tog vägen riktigt! 

Hur som helst har några undrat vad han önskar sig, och här är några saker mamman gärna vill ha till hans rum, o annars satsar vi på utelek tycker vi!🙈😍 Sömn & träning!

En grym helg! Med nära o kära, mycket träning & mycket sömn! Eftersom vår minsta kille från en dag till den andra bestämde sig för o börja sova i sin säng igen o dessutom

Sova hela nätter, från cirka 19-20 till 08-09 så är jag ganska utvilad, ni förstår, från att aldrig haft Mio i vår sång eller vårt rum, till att han i somras började sova med oss o vägrade något annat, och dessutom alltid vaknat minst 1 gång per natt för o få flaskan? Lite turbulent, och trångt och orolig sömn! 

Nu är jag pigg, som en mört, alltså jag kan knappt somna vissa kvällar, en så härlig känsla för finns det något värre än att vara trött? 

Imorse började jag lite senare på jobbet & hann med ett intervallpass, dessutom fick jag sluta tidigare & städade o tvättade bilen och sen träffade jag tjejerna o körde 6 km Pw och sen utestyrka, det är såååå kul att vara igång, ett gäng! Man kan kanske kan ligga i halva vassen i sommar tänker jag 😂 

Imorgon har vi kurs i kungenskurva med jobbet, så klockan ringer 05:40 yey! Men deg blir nog intressant! Hoppas ni mår bra! Bedroom

I samarbete med Ellos! 
Pray for Stockholm!

En fin dag som startade med löprunda 05:30, sen en dusch, somnade om o väcktes av Noel  08:45 Mio sov fortfarande efter en hel natt i sitt rum, o vi väckte honom vid nio!🙏🏻 städning, tvättning & handling med grabbarna,  sen kom ett fruktansvärt tråkigt meddelande, vårt Stockholm utsatt för terrordåd! 


På riktigt, så jävla brutalt & vidrigt! Finner inga ord! Vårt trygga Sverige, trygga Stockholm! 

På kvällen kom iaf vänner över,  lite bubbel, grillat och väldigt bra kväll! Nu jobb! Im back.

Ibland tänker jag att jag ska lägga ner bloggen helt o hållet, eftersom jag ändå suger på att uppdatera nu o har gjort ett bra tag, men sen kommer suger tillbaka, som nu..


Ingen idé o försöka dra en lång historia kort om allt som hänt, deg händer för mycket hela tiden.. Det känns som jag inte suttit still i soffan på länge.. Förra onsdagen började iaf jag, Linn & Sandra med o bryta alla dåliga vanor och börja träna, vi tränar, äter bra och ofta o räknar kalorier, det är svinkul, nionde dagen utan socker, det känns så bra! Kroppen mår sååå bra! 

Jag jobbar, i helgen är det ledig helg men jag jobbar extra på lördag, helt okej ändå och April bjuder på 9 helg jobb dagar och jag längtar till maj lönen redan haha! 

Barnen mår bra, trivs sååå bra på förskolan och somnar nästan sittandes efter em lång dag där! Idag lämnade vi in semesterlistan & i sommar väntar sju veckors semester, det är ändå väldigt lyxigt med tanke på att vi båda faktiskt jobbar nu! Mitt sommar schema är också iprincip klart och det känns så bra över att faktiskt ha tagit ordentligt ledigt! 

Imorgon är det fredag, helgblommornq ska givetvis inhandlas, rosét står på kylning, sängar ska bäddas rent och huset städas! Längtar!