Stubben

I jul unnade jag mig själv en Såå fin julklapp jag velat ha länge, stubben från svenskt tenn.. den ligger fortfarande i sin fina låda o väntar på imorgon när jag är ledig & ska få packa upp den! ÄLSKAR den!! 




Christmas day!

Världsbäst! 




God Jul!❤✨🎁

Skriv inläggstext 


Uppesittarkväll

Skriv inläggstext 


Vänskapsknuten.

Högst upp på min önskelista, försilvrade vänskapsknuten, en perfekt bröllopspresent, hint hint!🙈😍




Årets fantastiska julkort från framkalla!

Årets julkort fick bli enkla o små men väldigt fina tycker jag! Så fint att kombinera både foton & bilder & texter! Det är hur smidigt som helst o beställa med deras enkla app!✨❤ 




Influensan

Jag försöker gång på gång intala mig själv att så många har det värre än mig, o det vet jag ju Men när man mår såhär dåligt så får man tycka synd om sig själv, jag har inte ätit nånting mer än 2 liter nyponsoppa sen i söndags, jag svettasihjäl ena minuten för att sen frysa ihjäl andra, jag hör ingenting eftersom jag haft lock för öronen i 4 dagar, hostar varje förbannande minut och har någon som eldar mig i halsen varje sekund jag är vaken, 6 dagar med över 39 graders feber och ingen mat, jomen jag är så himla pigg. Jag har knappt förflytta mig från soffa till säng förutom i onsdags när jag var tvungen stt jobba 6 timmar, dom timmarna gjorde nog sitt.. mina öron värker, tänderna värker, varje liten led & muskel värker! 


Jag är så sjukt deppig nu, det är jul om en vecka, imorgon skulle Louise, Daniel o barnen kommit på middag, något vi längtar efter så länge! Och något fabian verkligen hade behövt.. julmarknad, sista klapparna som skulle handlas & så lilla julafton på söndag!! Nej jag tänker vara så sjukt bitter nu, får folk gnälla på lite feber & halsont får jag gnälla gånger 40 tusen för så mycket värre är detta, aldrig mått så dåligt i Hela mitt liv o då ksn jag räkna mina sjukdomar på 2 händer! 

Dessutom, jag är aldrig sjuk, ringer aldrig läkaren, idag gjorde det o bad om något mot min fruktansvärda hosta eftersom jag hostar blod, hon lovade ordna ett recept o att ringa tillbaka när hon gjort det, efter 6 timmar ringer jag tillbala, då har hon gått hem & inte fixat något recept???? Nu har jag väntat yttligare 1,5 timme på att en ny tant ska ringa tillbaka, o hon trodde jag behövde ringa husläkarjouren 16:30 o få en akuttid?? På riktigt, jag ringde väl imorse för o få hjälp NU?


Nytt till mamman!

Jaa allt utom skorna då, för precis när jag skulle klicka på beställ så blev dom slutsålda! Nu ska jag ut o leta ihjäl mig efter dom här! Så fina!! 


Annars då, jag är liiiite sjuk, nej på riktigt nog mitt sjukaste tillstånd, 39,3 i temp, ett huvud, bihålor & öron som värker, hemsk hosta & nu börjar snoret smyga sig på! Alltså inte helt kaxig idag, har knappt rest mig ur soffan/sängen sen jag kom hem från jobbet! 

Noel är också dålig men på bättringsvägen, inatt hade han nästan 41 i temp o va inte alls pigg, så hemskt o se sina barn så! 

Hoppas ni mår bättre! Något fantastiskt är ju iaf snön som kommit, goooodd Gud låt den stanna till jul nu! 



Beautyemporium.se

I samarbete med @beautyemporiumse


Jag har fått hem det här trevliga paketet till mig själv, sånt man inte unnar sig allt för ofta, parfymen är min absoluta nya favorit och jag vill aldrig att den ska ta slut, mascaran har jag bara hunnit prova en gång men hudkrämen, alltså wow! Jag älskar älskar älskar den, perfekt för torra vinter hudar! Dom har med andra ord både hudvård, make up & parfymer, himlans bra! 

Dessutom kan man få sina varor inslagna, huuur himla bra är inte det?✨ Kika gärna in på deras hemsida och ubba er själva något i jultider! 




Här kommer ni direkt till deras hemsida!

December

Så var det december, jag hade tänkt försöka blogga lite flitigare Men hinner inte med, jag jobbar ju 9-18 mån-fre åker hemifrån innan 8 o är hemma 18:30, ibland 19:30 & på helgerna ställs klockan & jag har fotojobb i princip varje  lördag & söndag. Det finns med andra ord inte mycket tid över alls, inte för nånting.. det är väl något man kommer in i kanske men ja de är ju tufft just nu måste jag erkänna.. 


Hur som helst, imorse gick jag upp tidigt & åkte till Upplands Väsby på mitt första bc möte, sjukt kul o givande & jag känner mig sååå pepp på 2018! Va hemma sent o har bara hunnit pussa på killarna o nu landat i soffan innan läggdags!