Pyssel.

önskar att jag kunde skriva o måla fint, då hade jag gjort en såhär på en canvastavla.. Men nufick  datorn duga och så framkallar jag den till en liten ram. Kan nog bli fint det med. Noel el sover och jag ska skicka iväg 950 bilder på framkallning, vet inte vad jag ska göra med dom men kan inte välja ut några bara, tar cirka 4 tusen bilder i månaden och dom ska ju få plats någonstans.. Blir lite trött & matt på mig själv..  Fabian har som sagt lite hockey avslutning och kommer väl hem sent inatt, jag ska krypa i säng så fort framkallningen är klar, behöver va pigg inför en jobbhelg, både i huset och på jobbet! 
 

Födelsetavla.

Gjort min första födelsetavla & doptavla.. 
Väldigt nöjd faktiskt! Ska försöka göra något fint till Noel också! 
 
 

Minikånken

Idag fick Noel va en blåfis & då va jag ju tvungen o pröva hans ena mini kånken! Passade föööör bra i färgen ! Ska matcha med hans andra någon dag Också! Längtar tills han kan gå runt med den där och ett par svarta hunter stövlar eller hans vita converse. Och till det ett par schyssta solbrillor! 
 
Vi har gjort massa ärenden idag, träffat morfar & Noel somnade för allra första gången helt plötsligt i soffan.. Lilla hjärtat! 
 
 

Välkommen fredag.

Härliga fredag, även om varje dag är helg för mig så är det ju extra skönt när pappan är hemma! 
Jag måste åka till Rimbo o köpa o lämna färg. Sen måste vi tvätta alla dörrar, sen har nog Fab lagfest ikväll. Imorgon jobbar jag o sen ska jag ut i huset o hjälpa till o tvätta, sen ska jag nog ut. På söndag jobb och sen huset igen! 
 
Noel somnade nio igår och vaknade tio i åtta, så behövligt för oss alla tre att få sova en hel natt. Hoppas han slipper sova oroligt på nätterna mer nu.. Stackarn! Ett utslagen febrig nyvaken kille, 
 
 

Kids Concept.

Det här önskar sig Noel (läs jag) också, älskar alla deras saker & längtar tills vi får börja inreda!! Nu är det tråkig målning i huset, men snart känns det ljusare! Taken är färdiga iaf, blev så fint!!! Värt o ha en riktig målare! I helgen ska alla dörrar, karmar, foder och fönster tvättas, och sen spruta dörrarna o börja måla allt annat.. Det gick bra hos doktorn.  Noel va jätte duktig, jag skryter aldrig om Noel, för det är det absolut värsta jag vet, men när tillomed läkarna är chockade över hur stilla han sitter, säger ingenting när dom sticker i fingrarna eller när han fick andas in en gas i en inhalator i 1 minut då blir vi också skrytsamma. 
 
Han fick yttligare en medecin, typ slemlösande eller något för hostan.. Hoppas hoppas han får bli pigg nu, han är verkligen inte pigg! Som sagt, allt underbart är från Kids Concept.
 
 

Torsdag.

Inatt har vi nog haft den jobbigaste natten sen Noel föddes, han har vaknat i panik, skrikit & gråtit hysteriskt, hostat och nyst..  Fleeeeera gånger, man är så hjälplös och hatar att se han ha ont. när man inte har en aning om var han har ont, vårt lilla hjärta! 
 
Därför kunde vi inte åka till akademiska, han hade aldrig klarat av att ligga o bli undersökt flera minuter, vänta 3 timmar o få en nål i armen.. När han bara vill va i famnen. Så vi fick en tid till barnmottagningen igen, ska lämna blod & kissprov.. Han kan inte behöva ha feber toppar från och till i en och en halv månad, gråta nätterna igenom o ha ont.. Så trött på det här nu och tycker så synd om vårt hjärta! 
Så himla dålig timing också med allt vi måste göra i huset, jag jobbar och han fyller 1. 
 

Feber

Det blev ett lösen tillslut, dels för att jag tänkt ordna om designen o då blir bloggen ändå bara ett stort kaos, och för att jag rent ut sagt inte vill att vissa personer ska veta allt utan att bry sig annars.. Nästa barn vi får, kommer jag nog hålla met privat.. Det känns lite fel med Noel, men det är redan gjort o jag vill ju dela med mig så gärna.. Det är så många i min släkt & nära o kära som läser o känns bra att dom kan hänga med o se bilder.. 
 
Men som sagt.. Noel är så dålig, har blivit små rädd flera gånger ikväll o pappan försvann lika fort som han kom till huset.. Nu somnade han äntligen och hoppas hoppas att han får sova lite inatt, tempen visade 40,1 graders feber. 
 
Jag tänkte lägga mig snart eftersom vi ska åka kvart över sex imorgon .. Så trött jag kommer va! 
 
 

.

Happiness is not a destination.

It is a way of life.

 

Leo!


Onsdag.

 Noel fick feber igår igen, men va pigg idag så bestämde oss för att åka till thuns.. Åker aldrig från Norrtälje så litade på gpsen och den tog oss till urskogen haha, så på hemvägen åkte vi den vägen jag visste haha. Köpte två lampskärmar, två hjärtan, en Leo kofta som går ner till fötterna , dregglis till Noel, men ingen mössa. Den vitprickiga va inte så fin på och dom ansda nyheterna fanns bara i den storleken han haf nu och 9 geggamoja mössor hinner han nog inte använda..  Dock blev Noel dålig & jätte ledsen.. Vi är hemma nu o han är inte alls pigg.. Så ledsen.. Dessutom får jag bara massa dåliga besked om bilen hela tiden.. Men nu lagas den iaf o jag kommer få lägga ut massa egna pengar, pengar jag hade kunnat köpa inredning för.. Så himla tråkigt! Hoppas verkligen på att resten av året inte bjuder på fler kostnader med bilen alltså!! Blä!! Imorgon ringer klockan tidigt, håller tummarna för att allt ska se bra ut hos vår lilla kille! Ha en fin dag! 
 
 

Sängbord!

Köpte dom här sängborden idag, blir så fint till vår nya säng och hemnes byrån som hör till & ska stå i sovrummet..
 
 

Rosaprinsessa

Special beställde en helt fantastisk tavla till Noels rum, det är hans låt & kommer passa så fint! Nu har jag allt till väggarna, två namn tavlor en jätte fin fotoram o så den här. ska köpa samma ram från Ikea som jag har på allt annat.. 
 
 

Puss!


Golv

Nu är alla golv beställda, blev Khärs ek lava mattlack till alla sovrummen.. Hade tänkt köpa ett billigt parkett golv eller lite dyrare laminat! Men känns bra att lägga in ordentligt golv med bra kvalité ! konmer bli så jäkla snyggt! 
Ska beställa panelväggarna imorgon, det blir rough vit panel. Varit inne lite på titansvart men kör vitt så kan man betsa om mam vill sen.. Lite inne på att ha stående i vardagsrummet o liggande i sovrummet så det inte blir helt lika, vad tror ni? 
 
Annars har dagen med mammorna o barnen varit bäst som vanligt! Och imorgonbitti åker vi till thuns! Så mys! Ska köpa två lampskärmar & en mössa åt Noel tilö födelsedagspresent. Säkert massa mer fint också!
 
 

Bebe.

På torsdag ska vi till Uppsala till läkaren med Noel och efter det ska vi köpa en byrå till sovrummet och ska även passa på att köpa allt det här till Noel.. Så fint & blir bra som extra presenter till hans dag! Våran bebis blir 1 år om 1 vecka? Helt overkligt! 




Tisdag.

I typ en vecka har Noel vaknat 7, idag 6 och det är inte kul.. Kämpade för att få han somna om men nä, ändå va han såå trött. Nu äntligen klockan åtta somnade han och då måste jag gå upp? Orättvist. Hihi! Han sover dessutom så sött, vill bara ligga o lukta o pussa på honom tills han vaknar.. Men som sagt, ska gå upp o göra oss redo för dagen.. Ska ut till huset o hämta en färg o ska bli kul o se hur taken ser ut! 
ha en fin tisdag! 
 
 

Måndagkväll!

Fabian va hemma redan kvart över fem, sen åt vi busade med korven & åkte sen till Edsbro till  Johnny & Marlenes hus.. Herregud, blev typ tom på ord.. Bland det finaste jag sett.. Som en dröm haha, blev bjudna på fika & fick se golvet vi ska beställa från henne... Såååå fint! Det blev Khärs Limestone! Nu ska vi bara välja ett mörkt till alla sovrum.. Så svårt!! Imorgon har vi mamma dejt & sen måste jag till rånäs o fixa videon till Noels 1 års dag! Puss & godnatt! 
 
 

Vårt.

Kommer bli så fint här sen, ska få fram berget mer, ha mysiga lyktor och blomkrukor, bygga en bänk att sitta på! Åh vad jag längtar! 
 
 

Vilken dag.

Har landat hemma i soffan, helt slut! Fabian är kvar i huset med Johnny o sprutar alla tak! På typ 5 min var hela köket o vardagsrummet klart så borde inte ta så lång tid.. Måste dock sprutas 1 gång till eftersom det är inrökt o Gult.. 
 
Men vilken dag, vi har gjort helt sjukt mycket o glömde såklart ta bra före bilder och ingen förebild från förrådet, var så ivrig på att röja haha! Men visar ändå, vi har tömt hela förrådet som var PROPPFULLT, gick inte att gå in ens.. Två fulla släpvagnar till tippen, sparat alla bra saker som verktyg osv.. Fällt 5 träd, tagit ner enarna vid framaidan och gjort en skystor brasa, perfekt Valborgs brasa haha. Så tacksam för all hjälp vi får, mamma, pappa, svärfar & fabians målarkompisar såklart! 
 
Sen har mamma börjat med rabatterna som är ett enda kaos och nu sprutas som sagt alla tak! Känner mig så lycklig över massa saker och vet att hur dåligt det här året än har startat och alla motgångar som kommit så kommer året bli helt fantastiskt! Jag är så lyckligt lottad. Och vill bara ha vår, sommar & framförallt sensommar! Pirrar i magen när jag tänker på allt som kommer hända! 
 
 
En del av allt som fyllde röda Boden! 
 
  
Efter! 
 
Före! 
 
Efter! 
 
Före! 
 
Efter. 
 
 

Måndag.

Fabian skulle ha jobbat halv dag idag för att huset ska besiktigas.. Men hans jobbar kompis va sjuk o då kunde han ta ledigt hela dagen som vi ville.. Så vi har myst hela morgonen, ätit god frukost, duschat o nu varit o kollat klinkers o kakel och nu är vi på väg till huset! 8 + ute idag, så himla härligt ! 
 

Igår fyllde väldens bästa pappa & morfar år! Jag glömde det inte alltså utan glömde bara skriva det här! Så grattis igen!!  
 
 

Mina hockey killar!

Älskar er så mycket att hjärtat vill sprängas! 
 

Hockey

En bra dag, jag täckte alla fönster o dörrar o började i köket, Fabian har hakat bort alla dörrar o fixat o hans pappa allt möjligt, han gör allt roligt som att rensa avlopp & slipa haha, så tacksamt iaf. Sen åkte vi hem till matchen, lagade tacos åt grabbarna och så åt vi.. Sen åkte dom till matchen o vi snäppet efter, en tråkig match med förlust men våran älskade pappa gjorde mål o det är det som räknas.. Noel fick glida med pappa på isen för första gången och jag längtar ihjäl mig tills det är dax för honom.. Han har höga krav på sig i ishallen haha, alltid någon som frågar eller tjatar.. Jobbigt läge om han inte vill åka ens. 
 
Måste bli bättre med mat & träning när vi flyttat, nu är det så jäkla mycket med allt så hinner eller orkar inte.. Så tråkigt men snart snart snart!! 
Imorgon kommer mamma o Pappa o vi ska till huset, såklart.. ska bli fint väder sägs det så hoppas det!
 
 

Söndag.

Fina söndag. Solen skiner igen och vi är på väg till huset, ska täcka för imorgon sprutas taken, så sen kan vi börja måla fönstrena o salningen det är ju det som tar mest tid.. Men till helgen kan vi nog börja tapetsera, då jobbar jag dock men har lite kortare tider Iaf Så hoppas hinna! 
 

Family.

Så kul!! Svårt o få till Noel söt bara menmen! Hihi! 


Mini rodini.

Är helt såld på mini rodini nu.. Att man inte visste  det här märket när Noel var nyfödd.. men det bästa är att allt detta finns ändå upp till 92/98 dey kan ju Noel garanterat ha i höst o vinter o då ska det bli hans.. Onepiecen passar ju bra nu.
 
 

Vårens inköp till Noel.

 

Sun

Så fin dag, underbart väder & det gör mig så lycklig.. Har tagit första promenaden vid huset o prick 200 meter från vår trappa ligger en fantastisk mysig sjö, åhh. Satt o njöt av solens strålar medans lilleman sov i vagnen.. Tänk att vi ska bo där snart..  Jag har röjt buskarna på framsidan o allt är slipat, nu ska vi börja måla! Jocke & Carolina kom förbi jätte trevligt.. Planerade inflyttningsfest haha, det viktigaste.. Barnfri såklart! Sen vid sex åkte vi till rånäs på middag, så gott! Här stannar vi nog ett bra tag till! Imorgon en sväng till huset o sen är det hockey hela dagen o kvällen, os final och sista matchen för killarna, det får vi inte missa! 
 
 

Lördag!

jag vaknade klockan 7 pigg som en nötkärna! Har suttit o försökt få igång ett program på datorn så jag kan göra klart en video till Noels 1 års dag, men det vill inte så får ta det hos mamma o pappa i veckan..  tittat igenom alla videos jag gjort på mig o fab på youtube, haha så små o kära! Inte för att vi inte är kära nu men ni vet nog hur jag menar! Det gick ju bra med lösenskyddad blogg? Haha. men har rensat lite på instagram iaf o ska fortsätta när jag orkar! 
 
Noel vaknade för en stund sen & snart ska vi väcka pappan och åka till huset.. Snön är ju nästan borta så jag ska jobba på tomten tänkte jag Medans fabian o hans pappa slipar det vi spacklade igår! Tror inte det behövs spacklas igen för skarvorna va nästan helt släta innan! 
Ikväll ska vi ha tacomys! 
 
 

Noels rum.

I Noels blivande rum kommer han ha vita väggar o en fondvägg. Sen kommer det vara mycket naturfärger, han ska få en grå sänghimmel som ett tält, fylld med kuddar, en riktig myshörna! Dom här kuddarna blir perfekta ihop med den & sen den underbara vimpeln! Åh vad jag vill inreda nu! 
 
 

Fredagkväll.

Vi ligger i sängen o kikar på hipp hipp hora, det var inte igår! Vi är helt slut efter kvällen, vi har spacklat färdigt alla rum.. Och börjat slipa i två.. Dvs cirka 110 kvm. Puh!! Fabian har rivit bort hela korkmattan i hallen, där det ska läggas klinkers sen.. Vi har också lagat & ätit vår första middag i huset, hamburgare.. Planerna för morgondagen ändrades, så ingen takmålning men vi ska slipa allt och rensa ut förrådet! 
Sen kommer Jocke & Carolina ut ! Blir nog en bra lördag! Noel har återigen suttit nöjt o lekt o tittat, vi busar, pratar och tar ju upp honom såklart.. Men så stolt, duktiga älskade kille! 
 
Vi hade bestämt oss för att ha en dusch i badrummet vi ska göra om men nu har vi nog kommit fram till att det blir ett hörn bubbelbadkar. Noel älskar att bada och jag har alltid velat ha ett badkar.. Sen har vi ju en dusch i det andra badrummet o det ska vi ju göra om i framtiden också.. blir ju trängre men ändå! 
Näää sov gott! 
 
 

Noels önskelista!

Noel blev 11 månader i tisdags, om en månad blir han 1 år. vill helst inte tänka på det, men han önskar sig iaf lite saker (läs jag) !  Av oss ska han bla få converse skor, ett armband ingraverat med hans namn o födelsedatum, kulbana jag ska måla om..
 
Men det här önskar han sig. 
påfyllning.
 
 
 
 


& så kom snön igen.

 
 

Friday.

Hatar att vakna till den här jävla snön.. Försöker vara possetiv men nä, ursch vad tråkigt det är.. Solen gav så mycket energi o glädje.. Så kul att vår prinsessa fick en dotter imorse, ska bli så spännande att få se en bild o höra namnet ! Kul att hon o Estelle nästan föddes på samma datum! Fabian kom hem efter halv två inatt? Helt sinnessjukt & tyckte så synd om honom när klockan ringde halv sex.. Så skönt att det är över snart, inte mänskligt att hålla på sådär.. 
 
Som sagt packning hemma idag, och efter hockeyn ska vi täcka i huset för i helgen kommer fabians jobbar målar kompisar som är så snälla o sprutar alla tak! Guldvärda! Ska köpa en spegel också som vi kör ut direkt.. 
 

Du&Jag.

 

Du betyder allt för mig.

 

Torsdag.

Igårkväll kände jag att nä vi kan inte vara ensamma hela dagen och kvällen, slängde iväg ett sms till mina pinglor och brunch blev bestämt, älskar mammaledig livet o att spontant göra massa saker!! Vi träffades kvart i tio och har haft en fantastisk dag. Pappan är på match och vi har myskväll. När som helst dax för sovtime för lilleman. Och jag ska nog krypa ner i sängen med en bra film.. imorgon ska jag börja packa ner massa glas & kläder tänkte jag! Sen efter hockeyn åker vi väl ut till huset ! 
 
 

Min kärlek.


Puss mamma!

Det bästa som finns. 
 
 

Före - Efter

 

Onsdag

Ännu en effektiv men lugn dag, började med bad för lileman, frukost till Sverige matchen.. städning & sen mötte vi upp Emma för shopping & lunch! Hämtade ut Noels converse som han ska få i 1 årspresent och så köpte jag en onepiece till det då också..  Även om han kommer bli firad senarw nu pga renovering & flytt så ska vi ju fira honom på hans dag såklart!! Håller på o gör en liten amnan betydelsefull sak också! Sen åkte vi ut till huset, tanken var att vi inte skulle göra så jätte mycket men oj vad vi hann & det var så kul att klippa ner allt o fixa, visar före o efter bild i ett annat inlägg! Sen hem för middag med killarna, sen åkte fab på träning ! Sen har vi äntligen bestämt golv & tapeter! Så så skönt!! Längtar ihjäl mig nu! 
 
 

H&M påslakan.

Alltså, hm levererar! Vill ha ALLA dom här påslakanseten!! Längtar tills jag får städa huset, hänga upp gardiner, bädda sängarna.. 
 

Pigg!

Vet inte varför men senaste veckan har jag inte kunnat sova på kvällarna, känner mig Jättepigg och skulle vilja dammsuga typ.. Kroppen är däremot mör, har slipat och rivit och dammsugit o soppat hela kvällen! Men känns så bra att jag faktist är med o gör vårt hus! 
 
Noel somnade i bilen på väg dit vid fem & vaknade när vi parkerade bilen i norrtälje igen tio i nio! Sen har vi lekt o Noel har prövat kulbanan som blev klar idag & den fick högsta betyg. Sen har vi pussats, det är Noels nya grej med hela munnen öppen, han har nog tagit efter det från en liten tjej på öf! Så häftigt! Noel somnade direkt för en timme sen utan protest! 
 
Imorgon ska ska vi mysa med bästa Emma! Sen till huset o röja på tomten! Gäsp!
 
 

Perfekt dag!

Vädret har gett så mycket energi & glädje idag! Angelica hade ordnat en ljuvlig brunch idag, och vi har haft så mysigt & trevligt! Vi är på väg till huset nu, jobba jobba jobba! Hoppas vädret håller sig för då ska vi sätta oss på uteservering nästa vecka, äta god lunch men viktigast, dricka goda drinkar! Längtar!!
 
 

Soliga tisdag.

Solen är här för att stanna & när Noel vaknade kvart över åtta hoppade jag bokstavligen upp.. Så fantastiskt! Kanske hinner jag få njuta av några mornar på balkongen i solen innan vi flyttar! Har målat ett varv på kulbanan så den är klar nu, ska köpa ett överlack idag så den håller bättre! Det var sjukt pillrigt o kladdigt o blev inte helt som jag ville men till nästa gång så! 
 
Idag ska vi på brunch hos Angelica & Alvar innan öppna förskolan.. Myspys dag! Ska försöka hinna med en promenad i underbara vädret också! Ikväll åker vi till huset igen och fortsätter slipa! Sen kan vi börja spackla imorgon. 
 
Min solstråle! 
 
 

Vår.

Alltså, underbart väder idag? Lyckan blev total! Och det gjorde susen med mitt humör om motgångar, plus fina vänner!  Tills det där samtalet om att min fina älskade bil inte är värd att laga! Så arg, ledsen o frustrerad man kan bli tror jag! Nu hoppas jag bara på att försäkringsbolaget ger oss en bra summa pengar + bilen så vi kan laga själva! För att skrota min fina bil som typ allt är bytt på plus motorn? Det finns inte på kartan! Dumma människor!! 

Vi har varit i huset hela kvällen och kom hem vid tio.. Noel är verkligen så duktig o sen åkte vi en bit med bilen o så somnade han för natten o vi kunde fortsätta jobba! 


skit måndag.

Det här året har bjudit på så många motgångar, aldrig varit med om liknande o då är vi inte ens inne i mars månad? Fabians bil gick nämligen sönder idag också, så nu har vi ingen bil.. Vi har ju tur som kan låna bilar men ändå, vi behöver alla pengar till vårt hus ! Livet är så orättvist! Och om inte dom här motgångarna vänder snart, vet jag inte vad! Läkarbesöket gick bra idag men vi ska få yttligare en remiss till Uppsala, där dom ska spruta in något i armen på Noel som ska ta sig till njurarna och utifrån det kan dom se om njurarna tagit någon skada av infektionen. Så trött på allt just nu.. När livet ska vara som bäst blir det som sämst.. 
 
Tur att vi har en liten underbar kille ! 
Du betyder mer än alla motgångar i världen. 
 
 

This day.

Dagen blev inte riktigt som vi tänkt, fabian blev borta 9 & en halv timme med hockeyn, helt stört och därmed ingen Renovering! Men vi handlade istället o det behövdes det med.. jag fotade ett hus i Rånäs som jag snällt fick låna.. Och sen klippte jag farfar! Såg Sverige ta ännu ett guld och sen for vi till Uppsala, fick med mig en del hem och började mitt lilla projekt direkt när jag kom hem, köpte ikeas tråkiga fula kulbana o håller nu på o måla om den, ett jäkla slit men blir nog så värt det tillslut! Jobbigt att nästa barn måste få en också! 
 
Imorgon ska vi på återbesök med Noel hos läkaren, han är inte helt hundra än och vill inte äta.. Så får se vad dom säger, hoppas på att få väga honom.. Sen ska vi hem till Paulina för veckoträffen! godnatt sov gott! 
 
 

Söndag.

Idag känner jag ingen söndags ångest för solen skiiiiiiner! Fab åkte redan vid tjugo över nio på hockey och vi ska göra oss redo o åka till rånäs, ska fota lite bilder på min kille, på ett hus och sen klippa farfar! Och så ska vi till Uppsala & ikea! Skulle ha kikat matchen men dom är redan ute o Noel är förskyld! Ikväll ska vi till huset igen och göra dom sista rummen! 
 
Newbie nyheter! Dom står också med på Noels önskelista om dom hunnit komma till butik! 
 
 

Saturday.

Sån effektiv dag, vi åkte ut till huset.. Noel somnade lagom tills vi var framme och sov runt 2 timmar, sen satt han i matstolen o lekte o tittade nöjt på oss! Våran snälla kille!
 
Vi har rivit nästan alla tapeter, två rum kvar och dom ska vi hinna göra imorgonkväll! Sen är det bara börja spackla! Mina föräldrar kom med spritt nya tvättmaskin & torktumlare, så skönt! Och snällt såklart. Sen kom även Noels farmor och dom tog en promenad så Noel somNade.. 
Har fyllt 1 av många lass skit och i veckan ska jag börja rensa och packa ner massa! 
 
Vi vi har bara myst ikväll, blev utmanad på skit öl grejen på fb o hade jag haft pengaf hade jag köpt mig ur det med en platta öl men fabian blev så glad också över att få filma mig så bjuder på det..  Imorgon ska vi till Uppsala är tanken! Godnatt. 
 
 

Lördag.

Så var det lördag igen, jag somnade kvart över 1 inatt och Noel vaknade både vid 4 och 6 o hostade ihjäl sig typ.. Stackarn sen vaknade vi halv tio av honom igen.. Vi ligger i sängen o myser, ska väl åka till huset så fort vi fått oss i lite frukost! Have a Nice one. 
 
 
 

Perfect.

Helt perfekt kväll! Mys med killarna & sen fick jag den stora killen för mig själv när den lilla somnade.. Fab sover tätt intill och jag borde krypa ner jag med men det är så sjukt mycket tankar i mitt huvud just nu! Vill bara ha sommar & helst typ augusti. Tur att vi har så mycket att se fram emot.. Imorgon går vi upp tidigt igen och åker till huset. Noels farmor ska ha honom lite det är så vi får göra nu för att komma någonvart med huset! Saknar ju ihjäl mig efter honom. 
 
 

Hus.

En liten sneakpeak på vårt hus innan det är ett minne blott. Idag har alla socklar och kontakter tagits bort, inbyggda garderoberna rivits och skruvar och krokar rivits bort. Och det "fina " planket är borta.. Imorgon ska vi riva tapeter och spackla! Känns rätt ljust ändå, o det kommer bli ett helt nytt hus när alla golv, tak o väggar är bytta. Ett badrum ska göras om och köket blir i höst! I somnar ska det målas om och tomten fixas! Så ivrig och vill helst flytta in NU. 
 
 

Alla♡Dag.

Går inte att sätta lösen via mobilen så får se om jag ens orkar det, och vill ju skriva för att kunna se tillbaka sen.. Hursom, har verkligen inte förstått att vi är husägare.. Det blir nog mer verkligt när vi flyttar in & det dröjer ju. Men imorse ringde klockan halv åtta, mamma kom o hämtade mig & Noel och vi rullade mot Astrid Lindgrens barnsjukhus.. Fab åkte ut till huset och har börjat riva! Har fotat allt innan med mobilen tyvär då objektivet fick reklameras o jag inte hunnit köpa ett nytt! Men efterbilderna ska bli bra! Allt såg jätte bra ut på ultraljudet, Noel var så himla duktig och låg stilla hela tiden och fick massa beröm! Våran duktiga kille! 
 
Sen tog vi en shoppingrunda i Solna centrum.. Fick ett par våriga byxor av fab i alla hjärtans present & hemma väntar blommor! ♡ 
 
sen en köpte jag en fin kofta & fick en foundation och läppbalm från bodyshop & en flaska likör av mamma&pappa i hjärtans present! ♡ Noel fick en extra present också för att den första låg kvar i rånäs & Fabs present ligger också där. Dom skämmer bort oss alla tre! 
 
Nu är vi på väg hem och till huset! Lite paus för hockey och sen påt igen! Ikväll blir det mys och firande av huset med skumpa! 
 
 

Vårt nya hem.

 
VI ÄR HUSÄGARE!
Den absolut bästa förtidiga allahjärtansdag presenten!!! Imorgon börjar det rivas! Så förväntansfull! Så stort! I och med det får bloggen lösen, förmodligen inte sååå länge är ju så dålig på att hålla saker för mig själv, så lagom tills huset börjar likna något o jag vill visa alla före och efter bilder så öppnar jag väl upp igen!
 
 

.

När oron är större än glädjen, och man inte vet om man gör rätt eller fel val.. 
 
Vet ni, jag har ju nämnt att jag tänkt sluta skriva öppet här, jag tänker på det varje dag, och på dom 420 personerna som följer mitt liv på instagram när bara ett femtiotal gillar&kommentetar! Ibland många fler men själva principen, varför ska vi dela med oss, varför ska alla veta allt om oss? För att jag velat det, för dom som faktiskt bryr sig, mina nära & kära, för att dom vill veta. Men jag känner att det lite är nog, bloggen och instagram ska bli mer privat. För att det känns rätt just nu. Bli inte arga om ni blir borttagna, ni gillar ju eller kommenterar ju inget ändå. 

Onsdag!

Perfekt onsdag, sovmorgon till nio, myste i sängen med mitt hjärta till tio i tio, sen duschade vi ihop, fixade oss och åkte till kompisars vid tio i elva! Där har vi hängt till kvart över fyra! Så mysigt! Jag fick brynen plockade och Paulina blev klippt! Nästa gång ska vi ha lite Mary kay lyx!! Älska livet som mamma ledig, dax att börja baka en ny liten bebi! 
 
Sen mötte vi bara pappan i dörren, vi hat lekt och övat på att stå själv på golvet o det sitter nu.. Släpper taget o ställer sig upp själv utan stöd. Åh vill på något sätt att han ska börja traska omkring nu, lilla korvunge. Noel sover nu & vi kikar hockeyn såklart! Imorgon är en stor dag i vårat liv!! Pirrar i kroppen!!
 
 

Säng.

Har velat så länge på vilken text som skulle få pryda Noels säng, och nu blev det äntligen den här.. Så nöjd!! Den kommer förmodligen behövas bytas efter några månader o då tar jag den andra texten! Såååå fint. 
 
 

Tisdag.

Noel har varit piggare idag, det är värst på kvällen o likaså ikväll. Vi har myst med kompisarna på stan, ätit lunch kikat runt och sen hängt på öppna! Full rulle! Sen hem till pappan, tacos med papadum och sen åkte han iväg på träning och vi har myst.. Har precis fått legat med Noel o pillat han i håret och pannan så han skulle somna, det är närhet som gäller för vår kille just nu! Nu ska vi kika film! 
 
Förresten, dagen började med solsken, fågelkvitter & converse! Jag vill ha våååååår, Måstw komma igång med träningen igen men just nu har jag ingen lust eller tid. Vi är husägare på torsdag, kan inte förstå det! 
 
 

Feber.

Noels mormor kom hit och så åkte vi ner på stan och kikade runt, spanade på presenter till Noels morfar som fyller år snart och sen åt vi lunch! Sen kollade mamma synen och jag passade på att ordna Noels andra födelsedagspresent, ett armband med hans namn och födelsedatum ingraverat. Hoppas det blir fint! Tycker egentligen att gravyren var sjukt dyr men det blir nog bra iaf.. Har lite fler saker Noel önskar sig så kommer upp nya saker på listan..
 
Ingen träning för pappan idag, så mys. Dock fick Noel 39,5 graders feber IGEN.. Så han har varit gnällig o hängig och sover nu emellan oss. Våran lilla skrutt.. hoppas hoppas det är tänderna som spökar..  Är han piggare imorgon blir det kompishäng på öppna! 
 
 
 

Måndag.

Kan man hata en dag mer än måndagar? Den ända bra måndagen var när vår kille föddes..  Solen sken som starkast, åh. Mitt hjärta! 
 
Så seeeeg dag hur som helst, vi gör absolut ingenting känns skönt att resten av veckan är total fullspäckad Iaf! Sitter o försöker bestämma vilket golv vi ska ha i huset, i dom tre sovrummen blir det mörkt, vårt sovrum ljust, och så vardagsrummet, köket o hallen då? Ljust eller mörkt? Hatar beslutsångest, mer än måndagar. 
 
 


Borsta tänderna.

 
 

you.

 

Dinner

Kom hem till min efterlängtade lilla kille. Jag tänker verkligen på honom ständigt när jag är iväg, vill inte missa en sekund av hans utveckling. Klippte lillebror & sen åkte vi till China garden och åt en ljuvlig middag! 
 
När vi kom hem har vi busat, rensat lite inför flytten och Noel som bara sovit en gång vid 11 idag somnade direkt utan gråt ikväll, så tacksamt.. Hatar att behöva se han så. Prövade att ha lampan lite dimmrad och det kanske också gjorde sitt, vem vet han kanske är mörkrädd? 
 
 

Söndag.

Har rast på jobbet, så lungt med folk men är ju 100% ob så känns okej att vara här.  Ska klippa lillebror när jag kommer hem och sen inte mycket mer.. Heja på pappan från soffan. Ha söndagsmys med mitt älskade lilla hjärta.
Imorgon är det måndag igen, ursch vad fort helgen alltid går..  vill bara ha torsdag nu!! 
 
 

Lördag.

En Väldigt bra lördag, firade min kusin som fyllde 7.. Hem till Noels mormor & morfar, sen vidare till Fabs mormor & morfar där Kerstin fyllde år. Kom hem lagom till mellon, haft lördagsmys!! 
Noel sover i min famn, det ända som duger nu.. Och Fab tätt intill, kikar på en film men ska väl flytta oss in till sängen.. Sover så mycket bättre när Noel ligger i sin säng men vet att han kommer vakna o vara ledsen då.. Så han kanske ska få sova hos oss ändå.. Jobbar 10-15 imorgon, fabian åker halv ett så då kommer morfar & morbror o är med Noel. Sen ska jag locka till mig middag på Kina! 
 

Inga ord skulle någonsin vara tillräckliga för att beskriva min kärlek till er. O ä n d l i g. 
 
 

Lördag.

Nu får tiden gärna gå sakta, vill inte ha söndag kväll än.. Jag jobbar dessutom imorgon.. Vi kikade film igår och somnade i fabians famn.. Noel har jätte jobbiga nätter just nu och vägrar somna och vaknar sen en gång per natt o vägrar somna om, tror vi kämpade i två timmar inatt.. Lagom pigg idag! Fab är på träning och kommer hem med färsk frukost till oss, underbara älskling. Vi ska iväg på två kalas idag så det är fullt upp.. Älskar att regnet faller, vill att all snö försvinner, helst igår! 
 
 

luckiest girl on the planet.

 

❥ ❥ 

 

No one else will ever know the strength of my love for you. After all, you're the only one who knows what my heart sounds like from the inside. 


Hockeytorsdag.

Jätte mysig dag med Louise, shopping, och middag och nu hänger vi i ishallen! Fab har gjort 2 mål & Noel har fått sin första puck! kan tänka mig hur många han kommer springa efter kommande år.. Kan inte låta bli att längta tills han får ställa sig på isen!! ❥ mitt älskade lilla hjärta! 
 
 

Sjöman.

Vill ha vår och sopade torra vägar, tussilagon i dikeskanterna, fåglar som kvittrar och tygskor på fötterna. 
 
 

Torsdag.

Så glad att det är torsdag igen, snart helg igen! Idag ska vi mysa med Louise, sen till banken för att göra klart med lånen.. Noel somnade alldeles för tidigt igår, försökte hålla honom vaken när vi åkte bil i väntan på att få komma hem men det gick tillslut inte, så vid tolv vaknade han och ville inye jätte gärna somna om.. Tillslut vid 1 somnade han iaf, men vaknade igen vid 3 så fick sova mellan oss och sen vaknade han halv tio, jag är d ö d! Kroppen vänjer sig för fort med en hel natts sömn och sovmorgon.. 
 
 

Ett tomt hål.

Jaha, lägenheten är såld.. Innerst inne är jag ju överlycklig, över hur fort det gick & hur sjukt bra pris den gick för. Men så den där ständiga tomheten, våååååårt hem ska bli någon annans.. Nu är vi jätte glada för att det blev just dom här köparna, men.. Åh vad jag ska njuta dom sista veckorna här hemma, ska sitta varje dag och njuta av utsikten och allt annat.. ❥ 
 
 

Onsdag.

Vi hade en perfekt går igår, skrev ett jätte långt inlägg vid tolv igår innan ögonen slocknade som inte publicerades så orkade inte skriva om.. 
 
Noel sov till tio i tio och vi fick genast bråttom, telefonen gick varm o beskedet om att lägenheten är såld känns så skönt!! Ikväll skrivs kontraktet. Sen mötte vi Paulina & Nova och gick runt på stan.. Sen mötte vi Sandra & Nelli, Angelica & Alvar & Mikaela! God räksallad till lunch, och en mysig fm.. Dom andra gick till ÖF och vi och gudmor kikade i affärer på stan, åkte ut till vårt hus o fick äntligen visa. Hon tyckte det var helt sjukt stort o fint, kommer bli fint om inte annat! Sen pkte vi o köpte fika & middag och hem o lagade och avnjöt det.. Lämnade henne vid bussen och hämtade Fab från träningen.. 
 
Vi har kommit överens om det mesta till huset nu, ska bara få så lite kakel på riktigt osv. Längtar ihjäl mig! 
 
Idag kommer Noels mormor och jag ska fortsätta vakumförpacka bebiskläderna som ska sparas, läskigt mycket vi aldrig använt.  Noel bjöd på sovmorgon till 10:15 idag och det behövdes då jag somnade sent och låg vaken från 5-7.30 och inte kunde sova. Tack 
 
 

Leo.

Skulle kunna gå i den här koftan varje dag. 
 
 

Egentid.

Imorgon ska vi äntligen träffa kompisarna efter sjukdommar och för lång tid ifrån varandra! Viska  äta lunch på stan och mysa och sen till öf. Har umgåtts med Marika ikväll skönt att komma iväg & få lite egentid. Konstaterat att alltför många människor inte kan glädjas åt andra utan jämnt o ständigt måste kontra med hur mycket bättre deras liv är, så less på det nu att jag skulle kunna göra jag vet inte vad.. Jag har tur som vet själv hur jäkla underbart liv vi har.  
 
 

Monday.

Måndag igen, vill bara ha helg jämnt o ha pappan hemma.. Som vi saknar honom på dagarna! Noel sover sen en timme och jag pressar serie, har snart sett alla avsnitt på säsong tre, bra jobbat för att ha en bebis tycker jag! Budgivningen på lägenheten är igång!! Sitter med fjärilar i magen! 
 
 

Vårt första hem.

Städade & piffade till lägenheten och sen åkte vi till rånäs, har varit där sen två.. Ätit middag och nu har vi åkt hem till pappan.. Det hade varit jätte många på visningen så det känns bra. Får se hur det låter iMorgon.
 
Igår när jag låg i sängen o inte kunde somna tänkte jag verkligen på hur jobbigt det kommer bli att lämna vårt första hem. Vi har varit med om så mycket dom här fyra åren i lägenheten. Även om det var vi två år innan så blev ju ändå allting mer på riktigt när vi flyttade ihop. ❤ Vårt första gemensamma hem, här fick vi beskedet om att vi väntade en liten bebis, här fick vi känna hans första rörelser i magen, det var det här hemmet som vi fick ta hem vårt barn till, här har vi fått lära känna honom, fått se honom utvecklas och göra stora framsteg, här har han gett oss en massa massa obeskrivlig kärlek, här har vi fått uppleva det största i livet. I den här lägenheten blev två tre, vi blev en familj. ❤ Det kommer jag aldrig nånsin glömma. ❤ Även om det här är vad jag längtat efter i flera flera år & så många gånger Fabian fått höra mig klaga över hur mycket jag hatar att bo i lägenhet så kommer jag ju ändå sakna vårt första egna hem, där våra största minnen i livet skapades. 
 
 
 

söndag

Söndag igen, helgerna går verkligen för fort.. Killarna är uppe och jag får ligga & dra mig lite. Ska upp och sätta igång med städningen dock, ursch vad jag inte orkar det egentligen. Hoppas det här blir sista visningen nu. Mellan 14-14:30 har vi visning så kom & kika! 
 
Fabian har samling 10:45 och är väl hemma vid 7-8 tiden kväll, får se vad jag & Noel ska hitta på. Måste ju fly lägenheten en timme iaf. 
Hoppas ni får ett fint avslut på helgen. 
 
 

Första februari.

Sovmorgon till kvart över nio idag, så skönt. Kom en del snö igår och oplogade vägar på vägen hem va inte kul. Noel sover igen, jag pressar min serie och fabian tar en nap han med.. Vi ska handla lite idag och kolla kakel.. Måste köpa nya fina snittblommor till visningen imorgon. Ikväll får vi se vad som händer. 
Ha en trevlig lördag 1 februari.