Årets första kräftor!




Söndag

I torsdags natt kom vi hem från underbara Gotland, jag har så galet mycket bilder att jag aldrig kommer kunna visa alla.. Det får komma lite pö om pö.. Vädret visar sig från sin bästa sida & jag jobbar helg, galet varmt igår och ännu varmare idag, inte helt konstigt när man jobbar i ett växthus.. 

Efter jobbet igår åkte vi o picknickade vid havet med killarnas kusin o föräldrar, bad spel och mys! Jag somnade halv tio och det behövdes känner jag idag, efter jobbet idag packades det igen, tidigt imorgon (idag) åker vi till Ullared och på onsdag smögen! Ska bli Supermysigt men sen ser jag fram emot några lediga dagar hemma! Vi har även hunnit med thai middag hos Micke & Nok, för himla gott! Jag borde sova, klockan ringer om 4 timmar men är inte trött, har betalt alla räkningar och försökt styra en lista till ullis! Har verkligen bestämt mig för o hålla en budget iår, det är inte rimligt att lägga flera fleras tusen kronor varje år, nää strukturera upp och tänka smart & snålt ska jag göra iår! 👏🏻 



Tavlor

Okej lite hjälp, två av det här tre ska få flytta in här, såå vilka är finast ihop? 



Mera Gotland!





Gotland

Jaa, jag hinner inte med bloggen just nu! Jätte jätte tråkigt, hoppas hitta lite skrivlust snart igen! Just nu är vi på Gotland & har det fööööör bra! 




Dragmammut!

I samarbete med babyland.se fick Mio den här ljuvliga
mammuten, den är verkligen så himla fin! Fin som både
inredning & leksak. Vill ni ha en likadan så hittar ni den här! 
 
 

En bra kväll med vänner!



Blueberries



Väddö

I onsdags åkte vi ner på stan o strosade runt i kvällssolen, jag köpte en ny klänning & fabian en tröja, Noel fick en lastbil! Sen promenerade vi ner till parken, glass & lite lek i lekparken! Sen somnade killarna påväg hem vid kvart i sju o jag stack ut på en löprunda o seb myste vi i soffan till en film! Igår åkte vi tidigt till väddö stugan, grabbarna byggde bastu o vi chillade! Idag öser regnet ner och vi myser inne medan pappan polerar bilen! Vi ska göra oss redo, en kväll med vänner väntar! Hade hoppats på kubb väder men nää sommaren tycks inte komma på riktigt ännu! 




Shoes

Alltså dom här små skorna? Alla med döttrar måste ju köpa! Tänker typ köpa ett par för prydnad 🙈😂 



Tre år sen!

Idag för 3 år sen döptes våran fantastiska lilla unge Noel! Den nöjdaste gladaste lilla killen jag träffat! Har gråtit några dl till låtarna som Rebecca sjöng, alltså dop är sååå stort! Att det gått tre år känns helt overkligt däremot! Underbara älskade unge!💚 



Days


Ja alltså gamla hus & lador, de ligger mig varmt om hjärtat! Vi vill ju bygga ett hus, men skulle vi lyckas hitta ett äldre hus med typ två som lador på tomten till ett rimligt pris hade jag slagit till direkt! Helst med en stor trädgård fylld av äppelträd! Det är såååå himla himla fint, gamla trägolv och dörrar, spisar och knarrande golv! Bilderna här ovan kommer från Granby i rånäs, den finaste lilla hembygdsgården! 

Picknick!

Ikväll bjöd jag vännerna på picknick, vädret var väldigt ostabilt kan man säga, Norrtälje hade översvämning iprincip överallt medans vi fick lite dugg, så när solen sen tittade fram bestämde vi att vi kör, det blev en mysig men ganska kort picknick, en picknick som kunde varit i flera timmar, regnet kom nämligen o efter ett tappert försök till att skydda oss fick vi avsluta! Och när alla pkt slutade det såklart att regna! Men vi hade en toppen kväll iaf! 

Fabs första semesterdag idag, såå himla skönt även om jag känner mig liiite stressad.. I helgen har vi hunnit vara på thuns, fabian hittade mest o jag är typ gladast över hans byxor, sååå snygga som jag velat köpa så länge! Jag hittade en fin blus iaf o lite annat smått! Vi har hängt i rånäs, fikat o varit på granby, igår grillade vi med basse, Carolina o Wilma o idag har vi hängt i nånö o sen handlat! 



Melondrink

Min favoritdrink helt klart, gjorde den första gången på en tjejkväll för typ 4-5 år sen? Den smakar lika bra nu! 

Du behöver: 
1/2 ganska liten vattenmelon 
Lime juice 
Is 
Lite lite röd karamellfärg (behövs inte) 
Sprite 
Ljus rom om man vill 

Skär melonen i små bitar o ta ut de stora kärnorna, spara melon till garnering.. Frys in melonen i minst 1 timme. Ta ut melonen o häll i limejuice, lite is & karamellfärg cirka 2-3 droppar (endast om du vill att färgen blir lite mer röd) 

Mixa allt i en mixer eller med stavmixer, fyll på med Sprite & rör om! Servera & drick direkt!



Juni



Om Mio varit en tjej!


Ibland är jag rätt glad för att killarna är killar, nu lägger jag ju väldigt mycket pengar ändå på kläder till dom men alltså hade dom varit flickor, jösses vad fattig jag hade varit då!!🙈 

LASSE!


12:e augusti ska vi på A walk in the park i Uppsala, kombon Lars winnerbäck, melissa horn & Miriam bryant känns svårslagen! Hoppas innerligt att Lasse och melissa kör sin duett!👏🏻 Längtar!! Båda är fantastiska live och jag gissar att Miriam inte är sämre hon! 


Tisdag

Vädret är helt Weird o det blir ju så jobbigt att planera då, först sol, sen regn sen sol osv osv! 

Killarna somnade i bilen påväg hem i söndags tio i sex o sov för natten, vaknade 9:15 igår, helt galet men väldigt behövligt efter helgen! 
Igår gjorde vi absolut ingenting, städade lite o inget annat, Fab åkte till Jocke o Carolina i lägenheten o hjälpte till o vi var hemma, mamma o pappa skulle komma men killarna somnade kvart i sju så det var liksom lite meninglöst.. 

Så jag i min ensamhet försökte njuta av att sitta i soffan själv framför en serie, gick skit haha! Såg ett avsnitt o sen hade jag ingen ro till det!

Idag väckte Mio oss kvart i åtta istället o det känns som vi varit uppe i tjugo timmar typ.🙈😅 Vi åkte in till Norrtälje o myste med Sandra, Nelli o Viggo i lekparken.. Lagom tills regnet kom åkte vi hem, nu sover killarna o jag ska förbereda middag, mamma o pappa äter här ikväll! 



New in

Unnar mig själv!



Today is my day!


Idag är det ingen vanlig dag för det är MIN 25 årsdag hurra hurra hurra! 

Alltså vilken 25 årsvecka, jag är verkligen lyckligt lottad! Vilka fina vänner, familj! Jag har fått galet fina presenter! Galet! Så himla tacksam! 

Vi hade dessutom en grym dag igår, fördrink o tilltugg, tipsrunda, middag & så 4-kamp, killar mot tjejer, VI VANN! Kubb, massa dans och sång och BeerPong ! Helt galet underbart bäst! Jag la mig 04:10 och vi gick nog upp vid halv elva imorse kanske! Vi degade i soffan innan vi åkte till rånäs o hämtade våra juveler! Som man saknar dom!❤️ 




Lördag!

Igår hade jag släkten över på 25 års firande, himla mysigt, bra väder och jätte fina presenter! Idag väntar nästa firande, vilket betyder barnfria, känns sååå konstigt o kunde knappt sova inatt, så är det nog första natten utan sitt lilla barn, ja Noel har också sovit borta ytterst få gånger, 3 om jag minns rätt och då är när vi födde barn inräknat.. Såå det känns lite galet! 

Vi har kompliterat lite mat o dryck till kvällen, alltid jobbigt o beräkna mat o dricka till så många tycker jag men det är mat och dryck för flera tusentals kronor, så det borde räcka hoppas jag!😅🙈

Man fyller ju bara 25 en gång o det känns liksom som den största födelsedagen för mig, nu vill jag gärna stanna här i ålder o ha det bra!🙈😅