Magsjuk!

Det har varit lite tyst här, de beror på att jag jobbat non stop, i butiken har vi haft galet mycket att göra med nya vårkollektionen! Jag har knappt haft rast o knappt ätit & när butiken stängt har vi kört gärnet med vårt event, alltså de har varit gaaaalet! Vi har gjort ALLT för o vinna, de räckte inte, Västerås tog ikapp sista timmarna och vi hamnade på andra plats, så himla surt efter allt slit o jobb, MENA VI KOM TVÅA av alla Lager157 butiker i Sverige! Det är så sjukt bra, och de vi egentligen tävlade mot utklsssade vi o de känns såååå skönt!!

Vi lyckades få nästan 25 tusen personer inbjudna till vårt event & nästan 800 att tacka ja & de märktes igårkväll, vi hade lååånga köer, massa folk & en braaaa budget! Sååå skönt!!

Väl hemma efter att ha jobbat från 9-21 med 25 minuters rast sa kroppen ifrån, sen har jag bott på toan inatt, det hat sprutat från alla håll konstant och idag vill jag inte påstå att jag är speciellt kaxig, jag mår sååå dåligt!! Och jag tillåter mig själv att tycka synd om mig! Jag hoppas hoppas de vänder snart!!

Hoppas ni mår bra iaf & tack till er som hjälpt till att bjuda in till vårt event! Så tacksam!


Wedding plans


Gällstad

Alltså vilken intensiv, grym, galen & helt fantastisk dag!! Imorse ringde klockan 04:30, Mio passade på att hänga med mig o myste o när jag sen åkte somnade han om gott med pappa o storebror! Hämtade upp Elvira 05:30 och styrde bilen mot kungenskurva för o hämta upp två andra coacher & sen vidare mot gällstad, lager 157 kärna & huvudkontor!

Vi var där till elva och från 11:30 till 16:45 körde vi gärnet med hela gänget, årets butik och så det bästa, nya vår & sommarkollektionen!!

Jag är såååå taggad, så glad! Det kommer sååååå mycket fint, till tjej, kille & barn! Jag kommer bli sååå fattig! Skulle vilja visa er vartenda plagg jag fotat men ni får hålla ut, massvis av saker kommer iaf redan finnas i butik på onsdag 25/1, då är det vårsläpp & det kommer bli grymt!!

Vid fem rullade vi hemåt & vid tio var vid hemma, intensiv dag och jag kommer somna gott nu tills klockan ringer imorgonbitti för jobbhelg! Puss!


Mio


Helg!

Ledig helg, 5 dagar tillomed, sååå himla skönt o behövligt! I fredag hade vi Marika, Erik & barnen här.. så himla mysig kväll med fullt ös! Igår var Fabian o jobbade hela dagen, vi åkte o lekte ute i det härliga vädret med Petra, Sandra o barnen, så mysigt med varm choklad & fika tills barnen frös ihjäl (dom uttryckte sig så alltså) haha, sen åkte vi o hämtade våra nya köksstolar, jag är SÅÅÅÅ nöjd! Dom är så fina & gjorde hela vårt kök! När fan kom hem prövade vi nya chop chop, så smarrigt! Sen somnade vi med barnen vid nio och de behövdes också..

Idag har vi varig ute en stund, fab åkte vid nio o jobbade o vid 1 kom mina föräldrar, jag Noel o pappa gick på nya bamse på bio, Såå himla mysigt!

Barnen somnade vid 8 o vi har kollat på saknad & nu pressar vi sista avsnitten av skam säsong tre!


Linas Matkasse

I samarbete med Linas Matkasse

Igårkväll ringde det på dörren & där levererades vår första matkasse någonsin, jag är väldigt kinkig med mat och har tänkt tanken att prova på det här flera gånger men inte riktigt vågat.. Dessutom älskar jag matlagning, att tänka ut måltider mm. MEN, tiden finns ju inte alltid till.. Särskilt nu när stor del av min tid spenderas på jobbet & när jag kommer hem vill jag ju hinna pussa på mina killar! Dessutom behöver ju Fabian numera fixa middagen ibland, (vilket är något helt nytt för honom) & hur bra passar det inte då med en matkasse egentligen? Recept, allt finns och de är bara läsa och laga..  

Jag är iallefall väldigt spänd på att prova det här.. Vi valde Linas Barnkasse den här gången, väldigt varierade rätter och mycket grönt! Första rätten fick godkänt av alla och var väldigt lätt att laga.. 

 

Just nu har jag ett grymt erbjudane till er, om ni också vill prova på en påse.. Ni får prova på rabatt på en valfri kasse från 299:- beställer ni en påse med min kod får ni dessutom 4 st Melamin muggar på köper värde ca.200:- hur grymt? Ange koden "TACKIZABELLA" ! Här finns en direktlänk för o komma till erbjudanet. Gäller alla nya kunder. 

 

 
 
 
 
 
 
 

Resa!

I mars åker vi förmodligen hiiiiiiiiit! Jag L ä n g t a r efter att boka, vi ska bara ha lite is i magen och vänta in ett bättre pris!


Ledig vecka

Nästan en ledig vecka, jobbar imorgon pga inventeringen men inget annars.. det känns välbehövligt.. jag lämnade Mio själv på föris i måndags, han grät hysteriskt o jag stod kvar ute i hallen, kunde inte gå förens jag hörde att han slutade, de måste sluta, annars kommer mitt hjärta gååå sönder, han slutade iaf grina efter typ tio minuter och då åkte jag hem o rensade garderoben, på allt skit utom kläderna, de ska också göras, MEN 10 påsar kastade och de blev sååå fint där inne nu. Så himla skönt, nästa rum blir tvättstugan, måste få ordning och rensa där med.

under tiden fick jag en bild från förskolan på Mio där han var jätte glad och spelade bandy med de stora killarna, sån himla lättnad.. Sen satt han stilla i 30 minuter & åt mat?!? De har ALDRIG hänt hemma & när jag varit med satt han i typ 5, sen fick han sova i vagnen o somnade direkt och sov över 1,5 timme tills dom väckte honom när jag kom, sååå skönt o veta att de går bra, och Såå mycket bättre när jag inte är med!

Min lilla älskade Mio!

Imorgon ringer klockan 05:00 och sen väntar jobb 06:09-19:15, yaaaay!!!

Nästa vecka ska jag, Eva & Elvira till gällstad med resten av Lager157 chefer & coacher, vi ska få se nya vår kollektionen före alla andra, få veta årets butik o massa annat kul! Sååå taggad!


Världens enklaste & godaste brownie

Du behöver
4 ägg
1 burk nutella cirka 350 gram

Sätt ugnen på 175 grader
Vispa äggen i cirka 7 minuter med elvisp.
Värm nutellan i en skål i cirka 30-60 sekunder i micron, den ska bara bli mer lättjobbad..

Häll försiktigt i nutellan i äggen och blanda ihop väl, häll i en form klädd med bakplåtspapper och grädda i 30 minuter!

Sååå enkelt och den blir Såå seg & god..
jag hade en rätt stor form, ta en mindre om du vill ha den lite tjockare!


Pancakes


Förskolan

I tisdags började vår lilla bebis på förskolan, vet inte vem de är jobbigast för riktigt.. och i skrivandets stund sitter jag och tittar/lyssnar på Adele live at radio city Music hall så jaa ni kan ju tänka er mina gråtaprängda ögon..

Hur som helst, det går bra, Mio har en vilja av stål & ett humör utan dess like men också ett hjärta av guld! Det pussas & kramas & trotsas! Jag tänker att allting kommer falla mer på plats när jag inte är där, de har iaf gått väldigt bra fram tills vilan, inte helt otippat, vi har varit själva han o jag men de har inte gått alls och vi har fått åka hem, så nya tag imorgon!

I måndags körde jag o Angelica en vända i spåret, 8,5 km och tror det var runt -2 och rätt vindstilla, ikväll visade tempen -9 och de blåste storm, men vi tog oss ut gick 5,5 km med blåst som piskade i ansiktet.. Såå här sitter jag under en filt & försöker tina, resten av familjen sover & imorgon väntar ännu en dag på förskolan, sen återstår jobbhelg igen! Hoppas ni har det toppen!


Prepp


Happy New Year


Happy New Year


New Year's Eve


Nytt från hm.

Det blir grönt i soffan såhär lagom till ett nytt år ! Älskar kuddarna!