Söndag

Jätte mysig dag hos Alvar, gott fika och såklart massa bus för barnen.. Tänk när vi sågs varje vecka, ibland två ggr per vecka.. Åkte därifrån tio över fem o hämtade upp Carolina o sen till viggbyholm, skit äckel prutt match & Noel hade med sim klubba o puck o ville såklart spela med stora killarna ( typ 9 år) i Norrtälje är dom så söta o låter han va med o är försiktiga, här sköt dom på han o sprang in i honom & han blev ju så så ledsen när han inte fick spela med dom för mig, hemska mamma haha.. Sen somnade han direkt i bilen o nu väntar vi på att pappan ska komma! Börjar känna mig förskyld igen, vill inte att Noel blir dålig igen alltså ursch!!! 


Adventsmys morgon.




Söndag.

Godmorgon. Väldigt trött idag, inte så konstigt med tanke på gårdagen.. Hade en sååå bra kväll igår, halv åtta hos mig! Så mysig o perfekt kväll! Dom åkte vid två o strax efter kom mina killar hem.. 
Idag vaknar vi till SNÖ, jag är sååå lycklig! Första advent till ära! Jag skulle ha gjort en paket kalender till Noel, dvs 24 julklappar med har inte vart iväg o handlat till det så tråkigt.. Men o andra sidan fattar han ju inte det nu så vi väntar ett år.. Han får desto fleeeeer på julafton istället, vet inte hur många jag slagit in o FLEEER kvar haha! Att jag alltid håller på med dom här jäkla klapparna! 

Idag ska vi fira Alvar som blev 1 i fredags, alla kompisar så mys vi ses så sällan nu när vissa jobbar.. Sen ska vi åka till hägernäs & kolla på pappans match., ändå borta matchen vi åker på, nära o bra! 




Syskonmatcha!




Våra hjärtan.

Jag har skrivit om varje vecka sen vi plussade, vet inte om jag ska publicera allt här o fortsätta skrivandet här.. Sjukt ointressant o jobbig läsning kanske. Vi får se. 

Vi har blivit tillbaka flyttade två gånger, jag gjorde ett UL här i Norrtälje i samband med ett läkarbesök för starkare må illa tabletter eftersom vi ligger i risken för tvillingar, då blev jag flyttat tillbaka 5 dagar.. Jag har ju trott hela tiden att vi är två veckor bakåt eller framåt hur man ser det.. Och så igår på RUL så blev vi flyttade yttligare så tillbaka till vecka 17 (16+4) 

Vilket vi är glada för, känns skönt med två månader emellan födelsedagarna..men det känns som jag varit i vecka 17 i en evighet.. Vi ska tillbaka om två veckor för ett nytt UL då bebisen är så liten fortfarande o dom gärna vill mäta o titta när den växt på sig.. 

Vi ville inte veta kön den här gången o tur att vi sa till för vi fick titta bort för den visade väldigt tydligt var det var haha.  Det är verkligen natt & dag i jämförelse med Noel, ingenting är likadant, inte ens magformen.. Hoppas att mitt mående iaf vänder snart! 

Här har vi iaf våran stora kille & vårat lilla hjärta! Så sjukt.. Visst är dom lika? Haha 




Ljuvliga.




Vårt andra lilla mirakel.

Har precis landat i soffan & tårarna rinner, idag fick vi se vårt älskade lilla hjärtas lillebror/lillasyster.. Kan inte sätta ord på våra känslor just nu. Det blev liksom så verkligt idag! 

Är världens lyckligaste tjej som fått den här gåvan igen.. Älskade lilla liv. 




Friday

Legat vaken sen halv fem o kan inte somna om, sååå mycket tankar o känslor som bubblar i hela mig.. Och snart ringer klockan, men det kommer nog bli en himla fin dag idag ändå.. Det är jag säker på. Hoppas solen kan titta fram också. 


Vardagsrum.

Hjärtat i vårt hem, när köket ska göras om och samma golv läggas in dåååå kommer jag vara lycklig! Haha 


Myskväll

En riktig myskväll, julstjärnorna lyser, inte satt upp alla än dock, tända ljus, slagit in julklappar med hjälp av min lilla kille, såå försiktig och duktig.. Tänkte strunta i pepparkakshus men han kommer nog älska det.. Sen har vi kollat på hockey, alltså inte ens bamse gick o locka med haha. Badat och så somnade han kvart i åtta.. Nu sitter jag bänkad o väntar på morden i Sandhamn, som jag lääääääängtat!! Jag följer såklart min stora killes match också, 2 mål och 2-9 än så länge, Woho! 



Torsdag

Torsdag & efter idag tar jag helg! Så himla himla skönt! Igår efter jobbet åkte jag o hämtade Noel o sen tillbaka till rånäs o till Uppsala med mamma o pappa, julbord på Ikea o lite shopping.. Sen somnade Noel i bilen på väg hem o jag o pappan kunde mysa i lugnet.. Ikväll har han borta match o jag o lilleman ska bara mysa! 

Har börjat lyssna så mycket på Håkan, Lars & melissa igen.. Nästan varje låt har en betydelse för mig, kan nästan känna o ta på känslorna jag hade då.. Visst är det läskigt & häftigt hur stor betydelse låtar kan ha.. En väldigt fantastisk, jobbig, omtumlande, galen & helt underbar tid.. Tänk hur många tårar som runnit till dessa låtar, bra som dåliga!! 


" Du är resan som jag velat ska ta fart, du är gåtan som jag aldrig löser klart. Du är början på nåt nytt & nånting underbart, för mig, för mig, för mig. " 

" Jag är hög nu sen den dagen när du kom, ja jag är hög & kan inte somna om. Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång, med dig, med dig, med dig"

" Det här är slutet på resan & början på en ny, med dig, med dig, med dig. "

Klappar

Känns lite absurt o lägga ut en önskelista men det är faktiskt på begäran sådetså.. Påminner om saker till Noel också. 




Betong.

Är helt såld på betong, vill måla en betong vägg hemma man har ingen bra ledig vägg så nu är min tanke att det får bli betong liknande kakel som detaljer i badrumet? Såå svårt o bestämma oss! Och kanske ett handfat i betong & spara det stående till det stora badrummet? 


Ner

Nu blir det kallare, inget mig emot.. Men Noels overall fick hänga med till dagis idag, vi kör på kaxs & vinterskorna från kavat.. Skorna har han redan prövat i vatten o lera o dom läcker inte in o håller sig varma.. Återstår o se vad overallen har att ge.. Det känns nu att jag inte sovit inatt kan jag lova, så himla himla trött.. Lär somna tidigt ikväll. 




Sömnlös natt.

Har legat o vridit o vänt sen halv två, tittat på mina fantastiska killar, försökt förstå vilken tur jag haft i livet som fått just dom två.. Försökt somna utan att lyckats, tagit en dusch och sen lagt mig för att försöka igen, hopplöst så nu har jag sett ett avsnitt revenge o snart ringer Fabs klocka... Då kanske jag kan sova två timmar med min lilla skrutt. 





Tisdag.

Uppe & redo för förskola & jobb.. Hoppas hoppas Noel får vara frisk fram till jul nu.. Kan inte förstå att det är så mycket sjukdom, men föräldrarna lämnar väl tillbaka barnen alldeles för tidigt.. En väldigt ond cirkel.. Var massa barn på Noels avdelning som jag hade haft hemma utan o tveka med det snoret men nä dom var ju där. Så ja, där har vi det. Snart komner polygen o mäter fukten & jag hoppas hoppas han har bra besked och tar med sig allting härifrån idag.. Håll tummarna. 

Vill ha heeeeeeeeeelg NU. Men ikväll är pappan hemma så det tackar vi för.. Behöver ordna lampor osv till julstjärnorna så det ska vi nog göra. 


💙


JAG ÄLSKAR DIG. 

Att ta en bra bild.

En liten grej bara, alla kan fota, men vissa har det där lilla extra för att ett kort ska bli bra, det finns där inne.. Alltför ofta ser & hör jag frågor, vilken kamera har du, vilket objektiv använder du för o få så fina bilder? Ja, kameran & objektiven spelar så klart en stor roll, men glöm inte att det STORA avgörandet för en bra bild är det personen som håller kameran som står för.. Man trycker inte bara och hoppas att det ska bli bra.. Tänk på det några gånger extra. Till alla som fotograferar. PUSS! 



Måndag

Måndag igen, och regnet öser ner.. Inte allt för trevligt.. Vi tog en pw imorse innan regnet kom, sen kom Isa & Lily-Adéle och myste., sen fotade jag lilla charmtrollet som bara låg där helt nöjd, att ha Noel hemma när jag ska fota är inte ultimat, han blir såååå svartsjuk.. Och en svartsjuk liten kille kombinerad med övertrött va ingen bra kombo.. När dom åkte vid två somnade Noel på några minuter.. Han sov dock bara 1 timme som han numera gör, menmen.. Får vara glad att han sover från halv åtta till halv nio iaf.. När pappan kom hem blev det våffel middag, sen satte vi upp julbelysning i flaggstången.. Ville ha en sån stor man fäster utåt men det går inte med altanen så fick bli en spiral runt.. Har tagit fram lite stjärnor o efter jobbet Imorgon ska jag köpa ljus till adventsstaken, inte riktigt bestämt hur den ska se ut än! Vart kom min beslutsångest ifrån?? Nu ät pappan på hockey, först fotografering o sen träning så han är hemma efter tip nån gång.. Så kan de va ibland.. Vi ska mysa innan läggdags. Sen ska jag göra gino.. Eller fruktsallad, hat nämligen ingen glass kom jag på.. Köpte såååå goda jordgubbar igår, lite sommar vore ändå inte fel.. Det kunde väl vara 5 månader sommar, 3 vår, 2 höst och 2 vinter? 


Film

Fullt upp på jobbet så kom till sista perioden & det gick så bra för Noel o mamma.. Dessvärre mindre bra för grabbarna.. Som förlorade men några sekunder kvar på Sudden, jätte tråkigt.. Sen hämtmat, myyyys med mina killar och sen somnade Noel strax innan halv åtta o vi har kikat torpederna o nu filmkväll!! Känner mig inte pigg alls, vill ha helg igen redan nu!! 


Söndag

Söndag, vi hade en himlans mysig kväll igår.. Gott att äta o trevligt sällskap.. Noel körde gärnet tills dom åkte hem o sen somnade han på 1 min typ.. Det där med o sova när vi har gäster är bara att glömma.. Upp kvart i åtta imorse o duschade o gjorde mig iordning för jobb.. Mys med grabbarna och nu på jobbet.. Hoppas kunna gå kite tidigare så jag hinner se matchen och mamma slipper springa efter Noel där uppe! 
Känns som det blir en lugn dag.. 

Inorgon är dagis stängt så en ledig dag. Isabelle & Lily Adéle kommer på dagen, ska bli supermys! Och kul att få fota henne såklart! Hihi. 


Lördag

Fastnade framför filmen igår, så somnade runt två tiden.. Sen vaknade Noel halv sju men somnade om tack o lov o gick upp med mig halv nio.. Fullt upp på jobbet idag.. Har förberett kvällens middag o nu inväntar vi våra gäster.. Fab satte upp ena julbelysningen idag, blev sååååå fint!! 


Min kärlek

Vi gick ut i hopp om att regnet äntligen slutat falla, men nää rätt blöta blev vi.. Sen kom pappan o vi åkte iväg o köpte lite ute belysning o annat.. Sen trönade pappan o vi myste hemma.. Har försökt bestämma mig för julkort men näääää, får sån beslutsångest.. Vill ju helst klippa o klistra själv men vet inte hur jag vill ha dom heller så ja.. Sen har vi kikat idol & Sune i Grekland.. Ska snart lägga mig, ska ju jobba imorgon men som alltid då är jag inte trött.. Så mycket saker som behövs fixas också, blä har ingen motivation alls..

Nu började robocop så fastnar väl framför den också haha. Fabian sover bredvid i soffan.. Trevligt sällskap.. 


Newbie vårkollektion.

Fina nyheter från newbie i vår. 
Älskar byxorna! 





Hyacinter.

Är inne på dom tolfte hyacinterna o då är inte december här, jag är tokig i hyacinter & dom är billiga.. Win win.. 
Har putsat lite fönster också, och nu ska vi gå ut o plantera lökar medans det är mjukt i marken. Får se om dom kommer upp i sommar! 


Friday.

Lagom till att filmen nästan var slut igår o Noel skulle sova så kom hans mormor o morfar, o han blev såklart överlycklig.. Körde gärnet med hockey o dans o vinkade glatt hejdå till oss när dom skulle åka, haha kul att han gärna åker med dom hem.. Sen somnade lilleman o vi kikade lite film.. Sen fick jag sovmorgon till halv tio, o vi tänkte gå ut o gå men regnet öser ner så känns mindre lockande.. Vi ska in till Norrtälje o handla lite men innan vi är redo så är klockan halv ett o då kommer ju nästan pappan hem så vi väntar på honom.. 

Ikväll har pappan träning o sen ska vi bara hänga i soffan.. Tänker alltid att jag vill äta massa gottis men varje kväll vi bestämt det är vi inte sugna haha. Så får se om vi lyckas ikväll.. Annars består min helg av massa jobb, o på söndag hockey.. Äntligen. 




Mysdag.

Vi har haft en mysdag, Noel har varit glad men märker att han inte är pigg.. Tog vilan inne idag o han somnade på två minuter av lite sång o gos.. Men sov bara 50 minuter o vaknade jätte ledsen.. Så myste i soffan i hopp om att han kunde somna om en stund men nä, så vi gick ut o gick 4 km idag igen men han ville inte sova då heller haha.. Pappan är på träning, vi har ätit fruktsallad o ska hoppa i säng så fort smurfarna är slut. Noel vill helst spela hockey haha. 

Vi hängde upp en stjärna idag, utan lampa än så länge men va tvungen.. Sen tände vi en brasa o myste! En bra krya på oss dag, 


Fail.

Fick ett mail från hm att Noels jul outfit blivit slutsåld fast jag beställde för flera veckor sen? Alltid massa strul med hm för mig.. Såå nu fick det bli det här från lindex, bäst o passa på med rabatter ! 


Två år sen.

Tänk att våran kille låg där inne, att det hela tiden var våran Noel.. Ganska precis 26 fulla veckor.. Älskade du. Hur kan ditt andra år redan snart vara förbi? Hur kan du bli två år om drygt 3 månader? Helt obegripligt! 


Torsdag

Igårkväll gjorde vi oss redo för jobb o dagis idag.. Men Noel har hostat & gråtit heeeela natten, han kanske har sovit två timmar sammanlagt, pappan var helt slut när han åkte & jag? HELT slut o åndå kan jag inte sova.. Så han får va hemma dom här två sista dagarna o förhoppningsvis hålla sig frisk fram till jul ledigheten.. Här kommer en outfit som Noel skulle haft i höst om han blivit en tjej.. Skulle vara ruinerad om så var fallet haha.. 


Brr.

Så har den här dagen gått också, skabörja  med maten tills pappan kommer hem.. Vi tog en 4 km pw, 2 min sämre än vad jag brukar så det känns helt okej för att inte ha tränat på flera månader..  Jag frös ihjäl typ, så svårt o hitta varma träningskläder utan att behöva ha tusen lager.. Det var ju bara 3 grader insåg jag när vi väl kom hem så ibte så konstigt.. Noel somnade på 3 minuter och hade det varmt & skönt.. När han vaknade vid tre så myste vi i soffan, nyvaken Noel är det goaste som finns, pussar, klappar på kinden o kramas.. 
 



Onsdag

Godmorgon.. Noel vaknade såklart tidigare än vanligt bara för att jag önskade sovmorgon.. Så vi har precis landat i soffan, har lyckats skurit mig rätt djupt i fingret, 5 plåster senare o det dunkar av bara sjutton.. Fy. Idag ska vi bara slappa, lugga o mysa.. Kanske gå en promenad för o få lite frisk luft.. Men inte mer än så.. Pappan är ledig från hockeyn ikväll igen, väldigt behövligt..

Nä vill ha advent nu! Hela helgen består av jobb så hoppas verkligen jag mår bättre då.. Tråkiga inlägg va, men vädret är ju såååå grått o det förstör allt. 




Tisdag

Tisdag, känns som torsdag, vill ha torsdag.. Men men. Vi fortsätter hänga i vår sjuk bubbla, Noels snor är inte grönt längre men istället har han fått en jäkla hosta, och jag känner mig allmänt sänkt.. Svintråkigt. Så en hemma dag imorgon med.. Idag har vi iaf ätit brunch med Angelica & Alvar här hemma, Alvar är också sjuk och Noel behöver leka lite.. Sen några försök till julkort.. Helt slut var vi nog alla när vi väl var klara.. Sen middag & fika i basse & carolinas färdiga hus, superfiiiiint!!! 

Nu ligger jag tätt intill min lilla sjukling, ska smyga upp snart och sen hoppas på sovmorgon! 


The brand fynd.

På väg hem till lilleman.. 40% man tackar. Perfekta julklappar! 



Newbie

Den här ska jag klicka hem, japp den är rosa men fantastiskt! Såå fin att den kommer få hänga framme.. Sjukt dåligt IGEN att den bara kom i rosa, det kanske kommer i blå men det ska komma DIREKT.. Samtidigt som den rosa? Behöver pojkar inte en filt? Folk tycker att jämställdheten är åt helvete i Sverige, är verkligen beredd o hålla med men snarare stackars pojkar & män!! Ingen kan säga någonting om att tjej utbudet av kläder är sjukt mycket större än killars.. Äcklig diskriminering.. Blir uppriktigt sagt förbannad. Och ändå gynnar jag & köper en rosa! 




Soffbord

Att byta soffbord ger mig sån ångest, helst ska det vara helt vitt med exempelvis betong eller marmorskiva upptill.. Helst två mindre bord, men då är det bara med trä färgade ben, det får inte vara för stort för o passa emellan soffan.. Ja jag kommer väl aldrig hitta det där perfekta! Och min handyman vägrar ju bygga både det och ett matbord åt oss, fast jag vet att han verkligen kan.. Vad är det med män o dålig självkänsla, åtminstone lider min av det. 




Måndag.

Idag har vi sjukstuga, Noel är lika dålig & nu har han smittat mig, för mycket pussar.. Har så ont i halsen, huvudet o bihålorna av snoret som sitter proppat.. Och hur blir man piggare i Sverige? Helt seriöst, det känns som jorden ska gå under, det är kolsvart vid 4, jätte mörkt när man går upp halv nio och så mööörkt hela långa dagen!! Alltså, vad tusan? Jag blir så trött o deppig och tänker inte komma någon snö o sol får det lika bra bli sommar nu tack!! Jag vill börja träna ute o det är ju också dödsdömt i mörkret här i skogen, nääää fy blä ursch.. Funderar typ på o flytta till Mexico ! 




Rent

Ja, en fm på tomten.. Det vi tyckte kändes som lite visade sig vara MASSOR, som vi bärt, lyft o släpat.. En hel stor buss full av virke o skit.. Nu är tomten tom o redo för vintern, i vår ska jag fixa en massa o ha mig.. Nu ät vi i rånäs, pappan iväg på match, Noel är snorigare så ingen ishall för honom.. Så vi hänger här ikväll.. Imorgon får vi se hur Lill-fisen mår, om vi blir hemma eller inte.. Vi tog nåååågra julkort idag också, Noel hatar ju min kamera så det är ett jäkla maraton haha. 


Söndag.

Ingen sovmorgon med barn inte, eller ja för vissa är väl det här sovmorgon.. Igår skulle vi ha åkt till singö till våra vänner men Noel är sjuk IGEN, o vi ville inte smitta Filippa.. Jätte tråkigt. Noel som aldrig typ varit sjuk har varit sjuk såå myvket sen dagis, visst att vi var beredda på det men det är verkligen inte klokt. Så himla tråkigt! Menmen.. Fabian va borta på dagen igår, sen åkte vi o handlade mat pch bänkade oss i soffan. Noel spelade hockey som vanligt och sprang ett maratonlopp typ.. Den där energin!! 

Idag kommer pappa hit så vi kan kasta allt på tomten.. Så behövligt o få det gjort nu! Ikväll har pappan borta match, såå tråkigt.. Överväger att åka till Enköping för att titta men ja.. 




Fredag!

Så skönt med helg, även om pappan har hockey ikväll, ska bort hela dagen imorgon och på söndag ska bort på hockey! Ja, vi ses inte så mycket under hockey säsongen tråkigt nog.. Men vi ska ändå ha fredagsmys med tacos ikväll. Och imorgon kväll till singö för mys med våra vänner! Så det blir en bra helg iaf. Vi måste verkligen ta tag i tomten, massa skit som ska kastas men vi hinner aldrig & har ingen bil med dragkrok och ingen kärra.. Alltså ja, det är mycket man måste ha när man har hus.. Som ett garage? Åhh trodde aldrig jag skulle säga att jag vill ha ett garage haha! Men det här är vårt första hus, förmodligen inte det sista o det är väldigt bra tycker vi, att samla erfarenheter och bli klokare tills det riktiga perfekta huset! Men vem vet, när vi väl är klara här, då kanske vi är as nöjda med att bo här.. Men det är en väldigt lååååång väg dit. 
 

Utomhus spa.

På önskelistan. Efter badrummet är klart så kanske! 




Egentid.

Noel sover sen klockan 7, på ett sätt är det jätte skönt att han somnar tidigt, vi får tid för varandra, en film osv. Men när jag är själv, då kan jag lika gärna ligga kvar i hans lilla säng o bara snusa o pussa hela kvällen..kikar iaf lite på tv, det händer inte ofta längre, försöker heja på killarna hemifrån men det går sådär, dom ligger under men pappan har gjort mål.. Så tråkigt när dom vunnit varje match hitils, ja aningen sur.. Haha tänk när våran kille börjar spela, som jag kommer svära, men såklart mest heja! 




Meningen i mitt liv.




Torsdag.

Idag mötte jag Angelica, Alvar, Sara & Vincent på espresso house för frukost mys.. Supermysig morgon, sen skulle jag ha fotat Lily-Adéle men hon blev sjuk så vi fick skjuta upp det.. Istället gick vi runt på stan och fick med mig några julklappar hem.. Vill helst få det klart nu.. Kan inte bestämma mig för om Noel ska va pepparkaksgubbe eller tomte i år, beslutsångest deluxe.. 

Ikväll har pappan borta match & jag ska fixa ögon & bryn.. Väldigt skönt! Noel hänger med o får kika på nykläckta hundvalpar, han lommer nog bli rätt nöjd! 


Jul

30 minuter kvar på jobbet, sen iväg o handla hem MASSA.. Blir både kavring, knäck & lussebullar.. Och det bästa av allt, juuuuuulmat till det! Ja, jag är sugen på julmat varje dag ! Men min kära man skulle förmodligen flytta om jag lagade det varje dag haha! Men ikväll bestämmer jag! Visade Noel kaveln idag o han blev överlycklig o visste ju precis hur man gjorde, så vi ska ha vårat första gemensamma julbak ikväll! Huuuur mysigt? Svårt o greppa att han är så stor redan! 






.

Blev inte en sån kväll jag tänkt mig ikväll, och nu sitter jag framför Wallander o kan inte sova.  Killarna sover och jag måste egentligen tvätta håret, visst är det de tråkigaste som finns? O så måste det torkas innan man kan lägga sig! Suck.. Imorgon ska jag baka, saffransbullar & kavring!! Men först, jobb.. 




Foto familj.

Jag vet att jag aldrig visar några fotograferingar här, det glöms bort.. Men i söndags fotade jag miliams dop, kyrkor har inte ett ultimat ljus o jag får alltid väldigt stor prestationsångest, men många bilder Blev så fina! Jag finns på instagram " photobyizabella " men efter dopet fotade jag även några bilder på familjen ute, som jag måste visa! 

Marika lärde jag känna i sjuan, vi har haft en massa roliga år tillsammans och hon är person jag ofta beundrar.. Hennes fina lilla familj har kämpat sig igenom en hel del saker som jag tror att dom flesta aldrig skulle klara, men dom klarar det! Och titta på dom här bilderna, den här kärleken. Mitt hjärta smälter! 




Noels outfit i jul.





Tisdag.

Tisdag, Noel somnade i sin säng igår vid åtta, jag tvättade 3 maskiner tvätt och kikade på fotbollsgalan.. Sen kom pappan hem o myste innan vi gick o la oss.. Sen kom en liten kille springandes vid halv två, och fick sova hos oss.. Under julen ska vi gå o lägga oss med honom i Hans säng igen men nu med jobb funkar det inte.. Vi lämnade in julledigt igår, Noel blir ledig 4 veckor under jul & nyår & pappan 23 dagar, 3 veckor.. Så himla mys och skönt! 

Ikväll är det ingen hockey o det vite skönt o bara ligga hemma, men vi ska göra lite saker.. Försöker bestämma mig för vilka färger vi ska ha i jul, lutar åt vitt & rött! Tänker faktiskt klä granen innan doppar dagen i år, en fin gran vill man ju njuta av ett tag! 


Gosiga

Skulle ju köpa i blått men när jag ändå var i en butik o dom bara hade beige kunde jag inte låta bli, så gosiga & ljuvliga! 


Livingroom.

Såhär blev det med gardinerna istället, funderar dock på att dra ihop dem uppe o sen knyta fint stort siden band runt om lite längre ner, vad tror ni? 




Måndag

Måndag igen, vill redan ha fredag,. Igår fotade jag ett väldigt fint dop, många tårar rann hos många och sen god mat & fika. Sen hämtade jag min lilla hockey kille som bara vill spela hockey just nu, pappan är väldigt lycklig iaf.. Och så kikade vi på pappans match, vinst igen & nu väntar 3 bortamatcher tråkigt nog. 
Sen till rånäs för farsdag middag, sen sov lilleman i sin säng till halv två o kom gåendes in till oss.. Fick väcka honom halv nio idag för o hinna till dagis.. Idag hade han knappt tid att vinka hejdå så det var skönt! Efter jobbet måste jag tvätta, säkert 5 maskiner väntat ursch! Så tråkigt! Men tack gode Gud för torktumlare! Pappan har träning i vanlig ordning ikväll! 


Instagram

Alltså måste spy lite galla, instagram är lite av en gåta för mig.. Dom jag följer, följer jag för att jag gillar att se deras bilder, och därmed trycker gilla på.. Menar inte att man behöver gilla allt någon lägger upp, men om man aldrig gillar något varför ska man då följa någon? För dom gillar ju andra bilder, för att snoka? Jag vet inte så jag rensade bort 97 följare som aldrig gillar något, o ändå envisas dom med att skicka förfrågningar igen då? Så nu har jag klargjort det, behöver ingen som tittar o håller koll på mitt liv utan o visa det..  Ni kan tycka att jag är skit & jag kan skita i vad ni tycker!  Bra va! :) 

Söndag fars dag.

Redan söndag, i fredags myste jag o lilleman hela dagen, sen åkte vi o handlade med pappan och lämnade sen honom på träning, han kom hem till middag & sen myste vi till idol & robocop. Igår var vi på kalas pch på kvällen kom brudarna för premiären av halv åtta hos MIG.. Jätte mysig kväll! Idag är det farsdag, pappan har fått en stor fin ros, klocka & vinöppnare av sin lilla kille! Nu frukost & sen dop för lilla Miliam & sen vidare på hockey match! Efter matchen farsdag middag hos min pappa! Perfekt fullspäckad söndag! 




Pastell

En till Noels rum o kanske en till mamman! Så ljuvliga!




Home.

Att komma hem igår o kramas med mitt lilla hjärta, åh den känslan!!! Sova tätt intill varandra o nu mysa hela dagen & ha en ledig helg ihop! Fantastiskt! 
Idag ska jag byta gardiner i vardagsrummet,. Har en ide jag ska pröva får se om det blir fint.. Sen ska vi handla det sista till min halv åtta hos mig kväll imorgon.. O invänta pappan för pappamys såklart! 


Torsdag.

En väldigt bra kväll igår, min huvudvärk släppte eftee bowling o middag, supergod buffé middag massa prat.. Och sen gick några av oss vidare och tog några öl och drinkar.. Supertrevligt! 

Ikväll åker vi hem, vi har några timmar innan planet går klockan 19:00 så vi ska spana in Malmö, något köpcenter som nyss öppnat bla.. Äntligen får jag träffa mina älsklingar, men ändå är jag sur för att jag missar Fabs match.. Haha! 




Onsdag.

Jaha, ligger på hotellet i Malmö efter en hel dag på AkzoNobel.. Är helt slut, har haft huvudvärk i 4 veckor, mer eller mindre och idag är det mer inte jätte passande.. Väldigt mycket o ta in, massa färg & kulör prat och vi har kikat runt i fabriken och om en timme drygt ska vi iväg o bowla allihopa, sen äta middag vid åtta! Imorgon frukost tidigt o sen tillbaka till AkzoNobel för mer färg & fribrytning! Saknar mina killar så mycket o ångrar att jag ringde hem, ännu värre.. Det jobbiga är nog att man är så långt ifrån, tror jag! 


Sista myset.

Ja, det är rätt töntigt mitt beteende.. Men alltså, kommer sakna Noel såååååå mycket! Kan inte förstå, två jäkla dagar liksom! Ikväll har vi handlat, ätit thai och fikat hos G-mormor & G-morfar.. Jag har färgat håret & det blev verkligen jätte fin nyans.. Noel sover o jag ligger tätt intill, ska också sova men först andas in min lilla bebis! Han var så ljuvlig ikväll vid nattningen, smekte mig på kinden smackade med läpparna o ville pussas och sen la han sig o sjöng, o jag tänkte vad sjunger han, kollade dit o då gjorde han i ett hus vid skogens slut rörelserna, så underbar!! Och sen vips så sov han! 

Klockan ringer 03:30 imorgon, läääängtar redan hem! 


Tisdag!

I söndags somnade Noel fem i sex o sov för natten, hade ingen mys kväll i min ensamhet då varken Internett eller tv funkade.. Lagom till pappan kom hem gick vi o la oss typ.. Igår jobb & Paulina o barnen kom förbi! Sen tandläkaren, åh vilken bra tandläkare.. Har bytt till en privat, Samma som fabian.. Var sjukt orolig över att jag skulle ha hål, men allt såg såå fint ut.. Lite tandsten som jag visste och det tog han inget extra för o ta bort! Betalade 190 kronor och kan inte påstå att jag kännt mig lyckligare över ett tandläkarbesök haha! 

Sen hem där pappan redan var, han byggde ihop Noels nya säng och sen åkte jag o hämtade hem loppan, om han var lycklig över att pappan redan va hemma, och sängen lekte vi o myste i och på kvällen vägrade han sova där, men lyfte in honom dit när han somnat hos oss vid sju, o sen sov han där till 4 inatt.. Vi får kämpa på, det konmer ju förmodligen ta lite tid o ändra hans rutiner.. 

Noel sover och jag ligger o bara luktar o pussar på honom, imorgonbitti halv fem åker jag till Arlanda o vidare till Malmö.. Gråter en skvätt.. Jag tycker det är SKIT, att sova utan mina båda killar.. Antingen är det någon som är med mig.. Okej om jag skulle på spa, men när det är jobb så ja.. Jaja, det kommer hända oavsett.. På torsdag ska det dessutom bli snökaos, och stämmer det kommer det förmodligen bli en massa förseningar.. Åhhh håll tummarna för att det inte konmer! 




Hockeyfru.

Har varit helt ivrig framför stats idag, killarna vann med 3-7 på Åland & pappan gjorde 3 mål, JAAA jag är stolt.. Ibland. Haha. Sen pressar jag Bajen matchen, allt för Fabs skull så han blir uppdaterad.. Och det ser ju väldigt lovande ut, mina föröldrar kommer in med Noel till Norrtälje istället och så ska vi äta ute allihopa! Supermys! 



Söndag.

Jobb igår, på kvällen firade vi mormors födelsedag.. & hälsade på morfar såklart på kyrkogården.. Väl hemma vid halv elva somnade vi & imorse gick jag upp halv sju för o duscha o sen kröp jag ner till killarna igen innan pappan åkte på hockey halv åtta, och kommer hem typ 10 ikväll, älskar det.. Så Noel ska vara med morfar idag, precis lämnar honom så ska tillbaka till Norrtälje o jobba o sen hämta hem honom igen vid halv fem.. Alltså hur sjukt är det inte att jag skulle vilja lägga mig o gråta över att inte få träffa honom på två dagar? Sova utan mina båda killar, fyfan!! Vill bara att det ska vara över nu tack!  Kämpa på! 

Imorgon är det jobb igen & Sen ett tandläkarbesök på em.. Något jag också hatar!! Fyyyyy! 

Idag fyller min fina vän & världens bästa gudmor år, grattis vårt hjärta! 




Bus eller godis!


Frost morgon:


1 november.

Välkommen november. Helt galet att det är november även om jag tycker tiden går mycket saktare nu med dagis o jobb.. Vi hade en jätte bra kväll igår, massa god mat och trevliga människor! Vi somnade vid halv två två tiden & imorse smög jag upp o gjorde mig redo för jobbet, killarna sov kvar o sen kröp jag ner en stund till innan jag var tvungen o åka.. Efter jobbet ska vi till kyrkogården och morfar, o sen fira mormor som fyller år! Vill hem i tid o ligga i soffan o bara mysa med killarna till så mycket bättre! Får se hur det går haha!