Väääääärme.

Vädret visade ju skit imorse, så jag och Paulina velade om vi skulle gå ner till Lejdet eller inte.. Kyrkis "öppna förskolan" hade avslutning idag där, men vi bestämde oss för det och klädde på oss istället, men lagom till vi kommer till rånäs till mina föräldrar och ska gå hela vägen ner blir det världens hätta, man ska inte klaga men varma kläder va de mindre kul.. fick med mig ännu mer liljekonvaljer och en massa syrener hem. ❤ Vi stannar i rånäs ett tag, pappan ska åka Ålands båten så vi är solo. Tänkte sola lite om Noel vill sova en stund till sen ! Skulle suttit fint om poolen va färdig nu.. Behöver svalkas! 
 
Nere på lejdet bjöds det på god lunch och det godaste brödet jag ätit + massa fika.. MEN jag satt där fint med min lilla vatten flaska. Blä 
 

Dukan dag 4.

Frukost: yogurth + vetekli.
Lunch: äggröra + 2 köttbullar. 
Middag: avokado sallad. 
 
FUSKADE idag med en sallad till middag, var så jäkla hungrig. Men utan dressing & absolut inget bröd.. 
 
vikt: -2,9 ! 

Från & med du.


Song Saa Island, Kambodja.

åh vad jag vill boka en resa nu, vi planerar ju att åka till Mexico i mars men ändå.. Tänk och vara rik och kunna åka hit utan att behöva spara? 
 

Lundmyr.

Söt mjuk dress till Noel. ❤
 

Torsdag!

Är typ mer död än levande, Noel har haft en jätte jobbig natt, han är ju förskyld och näsan har varit helt igen täppt & det har varvats med hosta.. stackars lilla bebis. ❤ Så när Noel ska sova kommer jag också passa på idag, hela min kropp skriker efter att få sova typ 22-11 ! 
Jag skulle ha varit med Jehssie igår, men eftersom Noel är så grinig och hängig just nu skulle det inte bli mysigt, så vi tar det nästa vecka.. Vi åkte till Noels farfar istället, en grinig kille som tillslut somnade.. När vi kom hem fortsatte han sova och jag kunde i lugn och ro se greys, hade jag inte haft naglar hade jag bitit av mig dom så spännande det var.
 
Idag ska jag & Noel bara till Apoteket, annars bara vara hemma. Väldigt skönt. Ikväll ska pappa spela fotboll så jag och Noel måste ju upp och heja såklart. ❤ Louise kommer och kollar på sin kille så det blir jätte mys! 
 

Dukan dag 3.

Frukost: lätt yoghurt + vetekli
Lunch: köttbullar + 2 äggvitor.
Middag: lite kyckling + en halv rostbiff skiva.
Kvällsfika: 1 dl Hallon kvarg. 
 
Vikt: - 2,7 kg. 
 
hallon kvarg är inte ultimat, men jag är så sugen på söt saker så det får bli en liten klick sån då! 

Lovely.

Jag måste jobba med blommor, jag blir helt lyrisk. Det finaste som finns. ❤ Har märkt att jag är nära på att köra i diket nu för att jag tittar så mycket på allt fint. Måste bli bättre med kameran! Liljorna har slagit ut inne, nya fräscha liljekonvaljer lite här och var och så en våreld + ny städad lägenhet. Hur fantastiskt?  
 

Bloppis.

Jätte fin sommar klänning i gammelrosa. Från VILA Storlek M. Smock i ryggen och justerbara axelband. Volang & veckad vid bysten. 
150 kr eller bud! ❤ Kan skickas mot frakt kostnad. 
 
 
 
Superfin & mysig kofta från Atmosphere, storlek 38. Längre modell. Fantastiskt skön och fin! Bud från 100 kr. ❤ Kan skickas mot frakt kostnad.
 
 
 
HELT NY tröja med nitar från H&M, storlek 34. Bara prövad. Lite längre modell och tajt nertill. Bud från 40 kr. ❤ Kan skickas mot fraktkostnad.
 
 
 
Jätte snygg topp från VILA, helt ny. Aldrig tvättad, bara tags som tagits bort. Storlek S/M. ❤ 100 kr. 
 
 
 
Nattlinnne från H&M, aldrig använt! Storlek M ❤ 40 kr. 
 
 
Alla kläder finns att hämta i Norrtälje. 

Skor till prinsen.

Noel fick ett par sandaler idag, så söta. ❤ Har bara större skor, men dom här är perfekta nu.
 

Sunshine

Jätte mysig dag, mötte upp Paulina och Sandra vid flygis, handlade lite och traskade sen ner till parken och mötte upp andra Sandra. Lunch, bebisar, sol, skugga och mys!! Sen gick vi upp till öppna, mammaträff & baby massage.. Noel sov så missade massagen. Sen gick vi ner på stan en snabbis.. Har precis ätit min goda middag, eller ej.. Ska laga middag till fabian och sen dö i soffan typ.. Är så sugen på en ost fralla, jordgubbar och kakor.. Kämpa!!!! 
 

Ducan dag 2.

Frukost: lättyougurth + vetekli
Lunch: 2 ägg vitor + 3 skivor
            rostbiff + 1 dl kvarg.
Middag: kyckling + 1 skiva rostbiff 
              Keso & pressad lime. 
 
Vikt: - 1,9 kg. Sen igår morse. 
 

Tisdag.

Noel har varit väldigt missnöjd två
dagar & vi har tänkt att det måste vara något.. Inatt fick jag det verkligen svart på vitt, en liten snorig gris som försökte sova med näsan full av snor :( lilla älskade. Han äter inte mycket heller så tur att han har att han har att ta av. ❤ Vi har mamma träff idag med baby massage, innan ska vi ses och mysa i parken.. Tänkte inte gå, men Noel behöver vagnen och frisk luft för att få sova.. Sen kanske vi hoppar över baby massagen, men en sväng i parken gör nog bara gott för mitt lilla hjärta. ❤ 
 
Han har börjat vrida sig så mycket, men benen hänger inte riktigt med.. Nu har han börjat sova så också, haha. Lilla grodan. 
 

Dukan diet fas 1.

Här kommer mitt mat schema för första dagen. 
 
Frukost: yougurth 0,1 % fett. + vetekli
Lunch: 2 kokta ägg + 2 salami skivor. 
Middag: grillad kyckling utan skinn + lätt keso Och pressad lime. 
Massa vatten!! 
 
har kak abstinens redan. 
 
 

Gör om.

Här är projekten jag målade om, blev klar med att måla alla små svarta spännen idag!! ❤ Så nöjd. 
 

Maxiklänning.

3 månader efter graviditeten och jag kör gärna på maxi klänningar i sommar, det passar liksom figuren bäst just nu. ❤ Klickade hem den här, hoppas den är lika fin på. 
 

Dukan.

Idag börjar jag med dukan dieten, fy inte sugen alls men helt klart ett måste.. Återstår att se hur det går!! Första fasen " attackfasen " pågår i 10 dagar och jag får bara äta protein, & magra mjölkprodukter. Massa vatten och gärna kolsyrat. Börjar så. Wish me luck. 
 

Elodie Details.

påväg till oss. ❤
 

Söndag!

Min första morsdag, en väldigt underlig känsla, jag är verkligen mamma.. Längtar så efter att få höra Noel säga mamma, och allt annat med honom.. Varje tidsperiod har sin charm, just nu saknar jag våran lilla bebis, samtidigt som jag älskar nuet, samtidigt som jag längtar efter nya utvecklingar.. ❤ Älskade barn. Vårt barn. 
 
Noel blir 3 månader nästa vecka, ska köra en lista på hur han är då.. ❤ Jämnförde Noel med mig med och Fab idag från när vi va lika gamla, både jag och fabian föddes 49 långa, fabian 3205 gram och jag 3215. Noel hamnade också på 49 cm men 450 gram tyngre.. Jag har varit väldigt liten hela tiden, vägde bara 12,5 kilo när jag va 3 år.. Fabian började tjocka på sig men blev väldigt liten sen också, Noel är kort och tjock hihi. Ska bli kul och se om han blir lik oss, små, smala och vägrade äta typ. Lilla korv. 
 
jag blev klar med alla dopkort idag, herregud.. 34 kort gjorda och postade.. ❤ ska visa hur dom blev när alla har fått sina.. längtar redan till tack korten, eller inte! Sen åkte vi till svärmor & sen vidare till rånäs, mors dag middag med min bästa familj. 
 
 

Lördagen.

En väldigt bra dag igår. ❤ 
 

Så mycket kärlek.


Geggamoja.

Har äntligen köpt en underbar solhatt från geggamoja till Noel, ville egentligen ha en annan färg, men fanns inte i dom två butikerna i Norrtälje som har geggamoja & orkar inte skicka efter och betala dyr frakt. Så nu blev de den här. ❤ 
 

Syren.

 
Nu har även den fantastiska syrenen slagit ut, man kan inte bli mer lycklig just nu tror jag. ❤ En underbar familj, sommaren väntar runt hörnet, Sverige blommar sådär fantastiskt och det är helg. ❤ 
 

Gårdagen.

Jätte mysig dag igår, stan med Madde, barnen, Paulina och Nova. Från tio till halv fyra.. Sen hem och hämta fabian och en sväng till
arninge.. Sen åkte vi till rånäs och kikade på fotboll. Sen till Norrtälje och storhandlade mat. Fullspäckad dag. Kom hem och så kikade vi på film och sen somnade alla tre i soffan. ❤ 
 
Det är helg vilket innebär att fabian hjälper till med Noel, guldvärt att slippa gå upp vid sex.. Idag ska vi hinna en hel del och sen fira min fasters man. Tur att vädret är kanon!! 
 
Här är lite fint jag köpte till Noel igår, plus en jätte fin body till från newbie men den va vi tvungna att ta för att han kissade igenom lite. ❤ 
 

Friday.

I två nätter i rad har Noel hållt på med jag vet inte vad, han har rört sig, åmat sig och gråtit, har fått vagga på vaggan säkert två gånger i timmen, tillslut tar krafterna slut, flyttar över honom i våran säng för igår natt sov han bättre då, men inte idag inte.. Är helt död nu, nu somnar han förhoppningsvis efter maten så jag också kan ta en powernap innan vi ska ner på stan.. Sen ska vi storhandla, pengarna rullar in & rullar ut lika fort. 
 

Kvälls promenad.

 
Igår somnade Noel i min famn när vi gick promenad, vägrade ligga i vagnen, ville absolut inte sova, men somnade direkt i famnen, så idag struntade jag i vagnen och tog baby björn, bättre träning och han somnade så skönt nästan direkt!. ❤ Lilla skruttunge. 


Torsdag.

Jäkla dopkort, blev klar i tisdags och skulle bara göra det sista, då går den saken jag ska ha sönder, fick hem en ny idag och den går också
sönder.. Väldigt less. så måste köpa ny fast en annan sort... Vill ju inte avslöja mig här.. Vi har varit i rånäs om kvällarna, Fabian hjälper till med poolen och terassen, kommer bli så jäkla snyggt!! ❤ Så vi är på väg dit nu med, jäkla köer i den här staden bara.. Imorgon ska jag och Noel  hänga på stan, vi båda behöver nya kläder. Har längtat, varit väldigt duktig som inte handlat till mig eller Noel på säkert tre veckor.. Två iaf. 
 
 

Ett liv för mig är ett liv med dig. ♡


Söta saker.

Det här är sånt jag verkligen älskar, perfekta dop presenter för den som tycker det är lika svårt som mig med att hitta bra saker. ❤ 
 

Lilla korv unge vad jag älskar dig. ❤ 
 

Nails.

Idag ska vi äta lunch på stan med Paulina & Nova. ❤ Sen har vi mamma grupp med baby massage. Alltid så mysigt. Här kommer bild på mina nya snygga naglar, hade bestämt mig för turkosa men Astrid hade fått in massa nya glitter så blev dom här nu, nästa gång blir det turkosa!! Cant wait. ❤ 
 
 

Newbie höst kollektion.

Längtar till hösten nu, så fina kläder från Newbie.. Overallen ska jag sätta klorna i så fort den kommer ut. ❤ iiiihhhh!! 
 

Monday.

Helgerna går för fort, vill ha Fabian hemma mer. ❤ När Noel vaknade igår vid ett, bestämde han sig för att va vaken hela dagen och kvällen, så vid halv tio somnade han äntligen, alltså lilla unge? ❤ Tänkte att nu blir det bra sömn inatt men nä.. Tur att han vaknade glad idag ändå, jag ska göra det allra sista på dop korten idag, imorgon läggs dom på lådan.. Ikväll ska jag göra nya naglar och Noel vara med sin pappa, men han hjälper till och lägga trall så mormor får passa honom. ❤ Sverige vann igår, gissa om min kille va glad. Kuuuuuul. 
 

Fin dag.

 
Så glad kille idag. ❤ Sov 3 timmar ute och sen har vi spanat runt. Sen kom mina kusiner så jag, Noel och min gud dotter tog en promenad och så hittade vi liljekonvaljer som slagit ut.. ❤ Min älskade favorit blomma, när vi har hus ska jag plantera sånna.. ❤ Ikväll ska jag fixa efterätt, grillad frukt med glass! Visar sen! 
 

Söndag

 
Jag hann klart med alla dopkort igår, nu ska bara själva texten klippas och klistras in.. Ska skriva ut det idag i Rånäs.. ❤ Så skönt och så nöjd! Ska försöka posta på tisdag! 
 
Vi hade en jätte trevlig kväll framför Eurovision igår med Stina & Johnny.. i den sjukt sega röstningen slumrade både jag och fabian till, sånt är livet som småbarns förälder. Haha, tror dom gick hem vid halv ett tiden iaf. Noel sov 8 timmar i sträck inatt, fick lite mat och sov två till. ❤ Vi är i rånäs idag, mina föräldrar ska byta trall och bygga in spat och bygga en pool. Så Fabuan hjälper till. Behöver jag säga att jag är världens lyckligaste? Kommer bo i poolen i sommar.. ❤ Nej, ska passa på att njuta lite medans Noel sover och grabbarna jobbar! 
 

Days.

Dagarna går, att fira fem års dag med en bebis är en så häftig känsla, vi va inte längre ensamma. ❤ det betyder också att Noel bestämde hur kvällen såg ut, och han somnade kvart i åtta och sov sen tills två för lite mat och somnade om.. Så jag och Fabian fick mysa lite själva till hockeyn. Jag har även suttit med dopkorten i flera dagar och kvällar, ångrar lite att jag gör allt för hand, klipper och klistrar.. 33 kort tar sin lilla tid. Men det är nog så värt det när man är klar och ser hur fina dom blev.. ❤ Igår va jag och Noel hos Marika & Thyra, den lilla fina tjejen fyllde 1 igår. ❤ Hjälp vad tiden gått fort. Fick en massa gott fika och sen gick vi och Malin & Melwin en promenad.. Idag är det väl hockey på schemat, mer vet jag inte än. Får se. 
 
Igår kväll när Noel somnat såg vi på Film, så långe sen.. ❤ Safe Heaven, helt sjukt bra! Se se se!!! 
 
 

Torsdag

 
Det gör så mycket med hela kroppen att få vara ute en hel dag.. ❤ vi började dagen med BVC & 2 månaders läkarbesök. Korven väger nu 5950 gram & är 56,7 lång. ❤ Kämpar på med sina centimeter, han brås på mig stackarn. Hos doktorn var allt jätte bra " en exemplarisk helt fantastiskt fin son skriver jag in i journalen: " man blir verkligen stolt som mamma, en kvinnlig läkare och jag tror hon sa att han va så fin tio gånger under den lillq stunden vi var där. ❤ Han har dessvärre en tendens till platt huvud på höger sida, vilket inte är konstigt då vi lagt märke till att han gärna sover på den sidan, så nu ska vi träna på att ligga med huvudet åt andra hållet & hoppas det rättar till sig, vill slippa sjukgymnast. 
 
Sen åkte vi till rånäs, blev bjuden på frukost av Madde och så gick vi promenad och hängde nere vi sjön.. Idag var det inte lika varmt så sparar mitt dopp en vecka till. ❤ Nu är vi hos mamma och sen ska jag hem. En mys kväll med mina käraste på vår dag.
 

Fem år.

Idag har jag och Fabian varit tillsammans i 5 år. ♡ I fem hela år utan pauser och annat trams, tror vi kännt varandra i 6 och ett halvt år ungefär. Men för 5 år sen blev det verkligen vi, 5 år med väldigt mycket upp och ner gångar, men vi har alltid hållt ihop. ♡ Idag har vi en fantastisk son tillsammans och för fem år sedan hade jag nog aldrig kunnat drömma om det här.. Jag är världens lyckligaste. Jag älskar dig. 
 


Lillfis

Morgon stunden när jag flyttar över Noel till våran säng och han vill mysa är så fantastiska, vill aldrig kliva upp. ❤ 
 

Onsdag.

Igår hade Noel en väldigt konstig dag, vi gick ju upp med Fabian för att gratta honom vid fem, sen somnade Noel inte förns elva igen, det är inte vanligt, sen sov han en stund och vaknade och va mega ledsen, vaggade och somnade som en stock hade jag inte varit tvungen att väcka honom hade han nog sovit väldigt länge. Men Emma kom och vi åkte och hälsade på en tant från hemtjänstens tid, en favorit tant såklart. ❤ Hon hade sett Noel i tidningen och blivit så glad, och där kom vi utan förvarning och OJ vad glad hon blev.. Fina lilla gumma. Blir 97 i sommar, helt klar i huvudet och klarar sig själv. Så rart som hon säger. Vi stannade i två timmar och Noels tidningsutklipp stod vid hennes barnbarn, bland det vackraste barn hon sett. Man dör ju lite smått efter så fina ord. 
 
På kvällen kom Fabians pappa & Johnny, kikade hockey och fikade för Fabian. ❤ 
 

Världens bästa.

Grattis på 24 års dagen, världens finaste & bästa  pappa, sambo & pojkvän. ♡ Vi älskar dig. 
 

Little foot.


Måndagen.

Igår åkte vi till rånäs och gick en pw ner till badplatsen och åt lunch med Madde och barnen, sen fortsatte vi runt hela rånäs.. Sjukt svettigt i hettan, Noel somnade inte förns vi typ hade en kvart hem, så han sov i nästan två timmar i vagnen ute och jag fick ta igen mig i solstolen. ❤ Sen målade jag och pappa och sen for vi hem. På kvällen pysslade jag och Noel med Fabians presenter, han fyller nämligen år idag.. Ska upp och fixa frukost och sjunga om några timmar. ❤ Bästa! 
 

Gullvivor.

Jag blommor och fotografering är en livsfarlig kombination. ❤ Rensade mobilen från 10 tusen bilder till 7 tusen i måndags, idag visar den 9354. 
 

Husvisning, födelsedagsfirande & mjölkstockning.

Idag startade vi morgonen med husvisning, jätte fint men för litet när vi blir fler i familjen.. Det är verkligen svårt, och Fabian & jag är väldigt olika med vad som är viktigt för oss själva, jag är väldigt kräsen och tror inte att jag kan trivas till hundra procent om det inte är som jag vill, sen menar jag inte att jag ska ha en pool osv som faktiskt är min dröm eftersom jag älskar att bada, men just att det är ens eget och ingen annans. I lägenheten är allt omgjort förutom köket och där vantrivs jag.. Men det är svårt, men jag vill ändå bygga vårt eget, så är det bara.
 
hur som helst, efter visningen åkte vi till Noels farfar och grillade korv till lunch. Sen åkte vi vidare vi till Nånö och firade fabian & sebastian. 
Jag var inte på topp, har fått en knöl i ena bröstet som jag haft i 2 veckor, väldigt stor och gör ont när hem trycker på den. Men idag började den göra jätte jätte ont. och det är väl troligtvis mjölkstockning, 2 månader efter att jag slutat amma? Spenderar iaf kvällen nerbäddad med bröstet i en värmekudde och hoppas att jag inte får feber, känns som det är på G. 
 

Lördag

Så fin dag i stan med Mikaela, fick massa fina kort på Noel bla.. Men ni får vänta att se tills jag ordnatt kamera bilderna. ❤ Sen kom vi hem och vid sex kom mamma och pappa och vi pussade hejdå på våran underbara kille. Väl på ett glas väntade våra fina vänner som en överraskning jag ordnar till Fabian, han blev nog väldigt glad tror jag. ❤ Fantastisk middag och sen gick vi vidare till Åtellet och uteserveringen med drinkar och myggor. Blä!! Längtade så efter min lilla fis. Tror vi va borta 4 timmar, kändes så mycket längre.. Han hade skrikit lite men för att vara första gången va det väl bra! Bästa mamma & pappa. ❤ sen fortsatte vi här hemma, jätte trevligt som alltid. ❤ Noel har vaknat och ätit och nu ska vi också sova. Godnatt. 
 

This day.

Så mysig kväll igår, Emma kom över också.. Noel sov typ hela dagen och kvällen så natten bLev inte jätte rolig för mig, men thats life. Han sover så jäkla bra ute, mamma och jag tog en promenad vid åtta och då somnade han direkt. Nu sitter vi på tunnelbanan, jag fabian och Noel. Fabian hade gärna velat sluppit men jag tänker inte missa körsbärsblommen i år, och jag vill även fota Noel svårt att hålla och fota samtidigt.. Så han följde med till slut, vi ska träffa Mikaela också ❤ Så länge sen så det ska bli jätte mysigt. Ska försöka hitta en klänning också och sen måste vi hem för jag och fabian ska ut och äta ikväll utan Noel, för nästa vecka fyller fabian år och vi firar 5 år, så Noel får vara med mormor och morfar.. Kommer säkert tänka på Noel hela tiden men vill ändå vänja mig i tid. ❤
 

Solhatt.

Såhär nöjd blev Noel över sin nya solhatt. Älskade lilla hjärta. ❤ 
 

Balkong.

Snart sitter jag gärna på våran balkong igen, städat från topp till tå, ska bara måla några saker vita och sen så. ❤ Ska visa före och efter bilder på sakerna jag ska göra om sen När det är klart. ❤ Nu är vi i rånäs, grill och fotboll på schemat och så sover vi kvar.. Första gången vi ska sova borta med Noel, men det är bra att börja i tid.. Är nog mest det bekväma som är jobbigt.. Ha en fin kväll. 
 
 

Balkong.

Noel som bara sovit 6 timmar sammanlagt ville inte sova mer, så ska försöka hinna städa idag innan fab kommer hem, och fixa på balkongen. Ska ta med två saker till rånäs som ska få en omvandling, älskar sånt så hoppas det blir bra.. Har verkligen slitit i balkongen under hösten och vintern, då samlar vi mest skit där, en väldigt dålig vana.. Men nu ska det bli fint har jag bestämt ! ❤ 
 

Maxi.

Dom här klänningarna lyckades sälja slut direkt på hemsidan, så imorgon om vi åker in till stan ska jag försöka hitta dom. P e r f e k t a.  ❤
 

Warm day

Vilket väder dagen bjudit på? Vi kom till rånäs vid ett, Noel somnade direkt i vagnen och vi gick en lång promenad och min pappa kom med också, vid tre vaknade Noel och då badade vi, inte svalkande med 37 grader, men så skönt ändå och Noel stormtrivs. Underbara unge. ❤ Sen åkte Fab på träning och jag och Noel myste, sen kikade vi på hockey hos Noels farbror. Han somnade på den lilla biten vi har hem och väl hemma med avklädning och blöjbyte blev han jätte ledsen, så han och jag har kollar kvällens avsnitt av Sofias änglar där han somnade halvt sittandes.. så trött, om dom ändå bara kunde få somna när dom är sådär trötta som en själv? ❤ 
 
Appråpå kvällens avsnitt av Sofiaa änglar, det är helt klart säsongens hittills bästa.. Jag har gråtit så mycket.. Kan inte på något sätt förstå eller sätta mig in i såna här situationer.. Beundrar verkligen människor som lever med barn med funktions hinder, och när jag ser dom här små underbara söta barnen vill jag bara hjälpa dom, helt fantastiskt vad dom kan trotts allt?
Man måste vara så oerhört tacksam för ett friskt liv och för ett friskt barn.. Och det är jag verkligen. ❤ 
 
 

Thusday

Torsdag och jag fick sova lite extra då Fabian är hemma, så tacksamt. ❤ Idag skulle vi varit i rånäs och hjälpt till och bygga den nya altanen, men dom ska inte börja förns imorgon, och Mikaela skulle kommit men blev sjuk ;/ men vi åker nog till rånäs ändå, måste hinna in till kungsan innan dom fina träden försvinner, förra året missade jag att fota och iår vill jag fota med Noel, har mima ideer. men helst ska Fabian vara med och han jobbar ju alltid, men på lördag kanske ❤ ha en fin dag. 

Noel har en period just nu då bara famnen duger, jätte mysigt men också väldigt jobbigt eftersom man själv behöver få i sig mat, gå på toa, klä på sig mm. När han somnat i famnen och jag ska lägga ner honom börjar han gråta direkt, mammas lilla hjärta. ❤ allt går med lite trix men någon mat får jag inte i mig på dagarna, lite yogurth eller typ 2 digestivekex, inte alls bra för mig som ska komma i form.. Men så är det med en liten bebis, sig själv i sista hand såklart. ❤ Fab kom hem efter åtta från träningen, hockey med hela familjen, men den som är mest intresserad somnade? Sååååå viktigt är hockeyn alltså.. Suck. Noel sover sen en timme drygt, lite mer så ska också passa på. ❤ Godnatt. 
 

Summer?

 
 
 
Idag hade vi inget inplanerat & jag tänkte redan igår att hur ska dagen gå om det är lika varmt som då, och idag är det ju ännu varmare. Nackdelarna är att jag behöver städa, och att Noel inte vill sova inne på dagarna.. Och då suger det att på i en lägenhet två trappor upp. Efter en timmes kämpande gick vi och hämtade vagnen i bilen och tog en sväng, han bara lägga ner Noel så sov han. Är det den friska luften? Kände inte för att gå runt i två timmar som han skulle behövt sova, så prövade bära upp honom til lägenheten men han vaknade, tillslut somnade han iaf och fick sova 1 timme till ute på balkongen och det funkade. ❤ Men solen ligger nästan på hela dagen här så i sommar är det inte heller en möjlighet.  det är verkligen hemskt att bo såhär på våren och sommaren.. Eller nä, enda tiden det är skönt är på vintern. 
 
1 dag i lägenheten per vecka får man väl stå ut med kanske. Men kul är det inte, oavsett om vi inte sitter i sjön som alla säger. 
 

Lovely.

 
Vi åkte ut till Farfar i harängen och åt god middag, dock jobbade farfar men vi lånade huset och hade mys.. Tog en lång promenad, ner till vattnet och njöt av solnedgången och sen en liten sväng till. ❤ Så himla fin kväll med dom finaste i mitt liv. ❤ 
 
 
❤   ❤  ❤

Svea

För tidig 5 års present från min käraste. ❤
 

Sunny day.

Vilken dag! Helt ljuvligt väder, mötte Paulina och Nova vid kvart i elva sen gick vi ner till parken och åt lunch, Noel sova hela tiden. Jag som
hade tänkt ta så fina kort i dagsljuset, men fick fota Nova istället. ❤ I parken satt vi till ett och sen gick vi upp till familjens hus för mamma träff ! Jätte mysig dag helt klart. ❤ 
 
 
u n d e r b a r a   b a r n  ❤

Sömn.

Inatt sov Noel i 6 & en halv timme i sträck, lite mat och sov yttligare tre tillsammans med mig i våran säng.. Vaknar av en bebis som pratar, helt underbart. ❤ Så glad bebis och ännu gladare mamma. Nu lite frukost och sen ska vi möta Paulina & Nova. ❤ Ha en fin dag. 
 

Vitsippor.

Såhär underbar va kvällen idag för den som missade det. ❤ Njuter av livet som mamma ledig, kommer få njuta av varje fin dag. ❤ 
 

Våran dag.

Haft en hel dag i Rånäs med min familj, främst mamma då men.. Vi gick en promenad direkt för att Noel ändå sov, sen klippte jag pappa och sen lagade han lunch, pasta carbonara.. Sen ville mamma till thuns så vi åkte dit! ❤ Fick några saker, hihi. Sen kom vi hem och pappa tvättade min bil, mamma lagade pannkakor och sen gick vi en kvälls pw med Madde, John och barnen. 21 grader vid 18:00 och en så fin kväll. Kom hem till Norrtälje efter åtta, slängde ihop varsin räkmacka till mig och fab framför hockeyn. ❤ Nu ska vi försöka få Noel att sova, han gillar nämligen inte den idén. 
 
Imorgon ska vi mysa med Paulina och Nova innan mammaträffen, lunch mys i parken. ❤ 
 

Nike Free

I somras investerade jag i ett par sjukt sköna skor, för pw och Intervaller.. Helt ljuvliga! ❤ Nu vill mamma köpa lika och jag vill ha ett par till men kan inte bestämma mig för vilken färg.. Jag har dom översta, och grönt är verkligen en favvo nu, noel har en massa grönt så kanske ska matcha? Men orange och turkos är ju också underbara! vilken färg tycker ni mest om? 
 

En sån dag idag.

 
När människor påpekar hur stor Noel blivit har både jag och Fabia bara hållt med fast vi inte tycker det, nog känns det på vikten, men annars nä.. Tills nu, har spenderat morgonen med att titta igenom alla 7 tusen bilder i mobilen av Noel. ❤ Han va så liten, så gul och så underbar.. Har gråtit flera tårar när jag sett bilderna från förlossningen, när jag håller våran fantastiska son för första gången. ❤ Jag har gråtit när jag sett hur har förändrats utan att jag tänkt på det.. Jag har gråtit för att tiden går för fort, har ju inte hunnit med alls.. gråtit för hur jäkla fin han är idag, hur han växer så fint och utvecklas så bra. Jag har verkligen fått det som betyder mest av allt i hela världen.. Jag älskar dig, fina underbara Noel. ❤ 
 

Lördag.

Idag åkte jag & Noel hemifrån vid tio, hämtade Louise vid bussen och for mot thuns.. Kom hem vid fyra tiden och då började vi laga ljuvlig middag som alltid. ❤ Noel har varit en liten mammagris idag, bara nöjd i famnen och sovit små korta stunder.. Efter middagen tog vi en promenad längs vattnet och nu sover Noel så
djupt och skönt.. ❤ Pappan är inne i stan och har kikat hockey och druckit öl hela dagen och kvällen, håller tummarna för att han hittar hem inatt.. Saknar ju honom. Vi sitter framför hockeyn och ska snart göra dessert. ❤ Noel kommer verkligen bli en liten sportfåne och vi börjar i tid. ❤ 
 

2 månader.

Idag blir våran älskade lilla Noel 2 månader ♡ Tiden går verkligen alldeles för fort. Trodde aldrig jag skulle älska någon så mycket som jag älskar Noel & Fabian. 
 

Bubbel

Äntligen efterlängtade bubbel.. Noel älskade det, så mycket att det kom en liten Plutt i badbyxan. ❤ Älskade. Sommaren kommer spenderas där. ❤
 

Torsdag.

Idag har Noel inte haft en bra dag, inte varit nöjd vad vi än gjort. Lilla hjärtat. ❤ Johnny var här och hälsade på och sen gick vi på promenad till Daisy.. Sen hade Fabian träning så jag passade också på att träna, 1 mil runt Norrtälje med mitt lilla hjärta som sov så skönt i vagnen hela tiden.. Sån himla fin kväll, älskar att få gå i kvälls solen i bara tjocktröja. ❤ Imorgon har jag efterkontroll hos barnmorskan klockan 8, underbar tid men hade ju planerat att ha med Noel men nu är ju Fab hemma så kan åka själv.. Sen ska jag in på kappahl och reklamera Noels onepiece som tappat färgen efter en tvätt, så surt.. sen åker vi till rånäs och går lång promenad och bubblar förhoppningsvis. ❤ Godnatt! 
 

Vår.

Den här årstiden är ju bara så underbar, lite varmare bara så man får hänga bort jackan och slippa pälsa på lilleman. ❤ älskade natur.
 

Liljor.

Liljor är verkligen min favorit blomma efter liljekonvaljer men liljor går ju inte att plocka ute så därför är båda lika fantastiska. Det gör så mycket, både liljor och liljekonvaljer. Öppnar dörren och hemmet doftar  f a n t a s t i s k t   Dom gör mig så glada.. Längtar efter ett stort luftigt hem där jag kan ha stora maffiga vaser med liljor i, åh vad jag vill flytta. 
 

1 Maj.

 
Hade en fantastisk fin kväll på håtö igår. ❤ Så god mat & fantastiskt sällskap. Idag har vi varit i rånäs hos Madde och John och grillat korv i skogen och njutit av det helt fantastiska vädret. Fabian är på hockey träning nu och sen kommer mamma och pappa vid halv sju och då ska vi ut och äta. ❤ Ha en fin kväll.