Valborg,

Kungens födelsedag, och Valborg. Flaggan ska hissas & massa mat lagas! Jag vaknade av fabians väckarklocka o hade lätt kunnat somna om, men ska vara i Rimbo vid nio på mammagrupps mys med Mary Kay.. och innan det behöver jag ordna med en massa. Så lika bra att gå upp o hinna fixa med lite medans Noel fortfarande sover.. Efter det ska jag handla, hem o förbereda en massa inför kvällen o sen kommer alla gäster klockan 6. Kommer bli en perfekt Valborg, men varför va det tvunget o bli kallt? -2 grader just nu?!? Ursch!! 
 
 

Sunset.

Alltså, jag finner inte riktigt ord för vad den här lilla sjön betyder för mig..  Jag är ju van vid att ha en sjö nära, att kunna gå ner till o fota, njuta av och träna runt.. Jag saknar rånäs ofta, men den här gör det så mycket lättare.. 200 meter från vår dörr.. Jag går ju ner till den varje dag & det kommer jag garanterat fortsätta med. Ikväll var magisk, har inte ens redigerat bilderna. F a n t a s t i s k t  vad världen är kapabel till.. 

Vi har haft en lugn & mysig dag, mamma & pappa kom förbi & sen har vi ätit tacos, Noel somnade innan halv åtta, har hängt tvätt, bäddat rent sängarna, Fab satt upp lyktor & jag tog en löprunda till det här! 

Nu har vi satt på filmen HOURS, jag kommer gråta floder! 






Flowers.

Jag & blommor alltså. Imorgon ska jag köpa hem syrenbuske & plantera, en av mina absoluta favorit blommor. 
 
 











Från Zarababyboy

 

Jordgubbar.

Så bra gick det med shopping stoppet, Noel behöver långbyxor och det va rea så.. Och jag fick med mig två klänningar för oförskämt bra pris.. Jätte mysig dag! Sen myste vi med pappan, åkte och storhandlade och sen kom Carolina & Jocke o visade deras nya fina passat,  bästa bilen för barnföräldrar, bakluckan slår alla bakluckor, enormt utrymme och är ändå snygg.. så nu kan dom börja baka bebis tycker vi.. Sen fikade vi & Noel har gått jätte mycket & jagat chili.. Ingen film ikväll heller, nu ska vi sova. Imorgon ska vi bara va hemma & mysa! = städa!
 

Måndag.

Tack för kort vecka.  Vi saknar verkligen våran pappa. Noel vaknade inatt och ville sova mellan oss, ja han sa inte det alltså men det var det enda som dög.. Sen väckte han mig strax efter nio, så jag är jätte trött.. Konstigt det där med sömn.. Vi ska göra oss redo nu inför en dag i Täby C med Louise, har egentligen shoppar färdigt men är mys ändå ! Sen blir det kvälls träning och middag hela familjen & ikväll film! 
 
 

Hall.

Äntligen har vi beställt lite saker till hallen, en hatthylla & skohylla.. Blev dessa och det kommer nog bli så bra. Ska hitta ett Avlastningsbord, en steghylla & en bänk bara! Det här med o bestämma sig för saker har jag blivit sämst på, förut bara köpte jag! 
 
 

Grönan.

Superbra dag, hämtade upp Sofie & Dennis vid ett, mot Stockholm.. Traskat runt massa i stekande sol, Noel fick en t-shirt & ny jacka från Zara av pappan, ett paket från lindex väntar också så nu är det slutshoppat till lilleman för den här månaden, om jag kan hålla mig.. Sen mötte vi upp Louise & Daniel utanför grönan, inte  många karuseller för mig eftersom ingen utom Fabian vågade åka det jag ville haha! Men vi hade det super ändå! Sen när det stängde gick vi och åt en god middag på olearys ! Sen trakasde vi längs Djurgården till bilen och vi tänkte se filmen hours men det får bli imorgon.. startade en maskin tvätt så ska hänga den nu och sen sova.. Hoppas få lite sovmorgon innan vi ska till Täby med Louise! 
 
Så bra läsning! ---->
 
 http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/alexschulman/article18783587.ab
 
 
 

Helt perfekt.


New.

 

Marint.

Noels sommar garderob består mycket av marint.. Så fint. Hoppas han hinner växa i det bara, det är verkligen stopp på 74 nu sen en låååång tid tillbaka. 
 

Flower.


Perfect day.

Fick med en hel del hem idag, sen började fabian gräva upp buskar som hade rötter ner till andra sidan jorden typ.. och jag & Noel planterade blommor.. Är sugen på o köpa lite buskar o sånt.. Sen har vi druckit & ätit för gott! Noel somnade tidigt och vi har kikat film.. 
Inorgon har vi blivit medbjudna till grönan av våra fina vänner ska bli supertrevligt!! 
 
 

Lördag.

Vi har tagit morgon, vi va hemma innan tolv nån gång igår.. Vi åkte till thuns och fabiam fick med sig en G-Star skjorta, lyle and scott keps, jag en kofta, ett hjärta en fin välkommen skylt, och lite båtinspirerat till blivande uteplatsen.. Noel fick ett par dö coola shorts från name it. Och på lindex en tröja & byxa.. Ska passa på o köpa något mer idag, vi ska åka in till Norrtälje till tio, köpa gardinstänger och en gardin så vardagsrummet kan få kännas hyfsat klart, få upp lite lyktor också kanske! Och in på mio och systemet så vi har lite gott dricka hemma till kvällen! Jag skulle ha varit på halv åtta hos mig middag men den blev inställd. Rätt skönt ändå! 
Solen en skiner & vi ska såklart hinna med träning också.. 
 
 

Friday!

Älskar fredagar & längtar hela dagen tills pappan kommer hem.. Vi startade morgonen med pw, sen har vi badat & gjort oss rena inför helgen.. Skämt o sido! Vi tvättar oss i veckorna ibland också! Haha! Jag har varit in på Lindex & köpt fina kläder till Noel och nu är vi på väg till Rånäs, ska hämta mamma & sen till thuns! Ikväll grillat hos dom. ska klippa lite däremellam också ! 
Trevlig fredag på er! 
 
 

Gräddö.


Noels bok.

Hittade den finaste boken på Skansen, såklart Noel va tvungen o få den! & en fin snurra! 





Hel dag på Skansen!

Åkte hemifrån halv nio imorse och var hemma igen halv sju! Vi har haft en toppen dag, gått helt sjukt mycket och druckit alldeles för lite.. Noel somnade precis innan vi kom fram till Skansen, gick från tekniska och så sov han i 2 timmar & 40 minuter, o missade nästan alla djur haha.. Men jag hade det lungt & skönt.. Sen åkte vi hem & fick med oss Mikey, körde henne till nabbo där hennes blivande man o kompis var, superfint och mysigt landställe.. Sen åkte vi hem till pappan, och sen åkte vi ut på sigthseeing.. Stannade i gräddö & bilderna i nästa inlägg får tala för sig själva, hade kunnat sitta där tills solen försvann helt! Underbar dag!! 
 
 



Onsdag.

Idag startade vi dagen med 4 km pw, så kallt så ville inte låta Noel va ute längre även om han låg varmt nerbäddad i åkpåsen & sov.. Hem & duschade & så iväg o hämtade Angelica & Alvar och mot Paulina o Nova.. Vi köpte med sallad & traskade iväg för att sitta ute o äta, men hjälp vad det blåste kallt så vi satte oss ute på deras tomt i lä & njöt!! Så mys! Åkte hem strax innan fyra och hemma var mamma, så vi åkte på sightseeing och köpte glass nere vi hamnen i spillan.. Noel sover & jag har varit ute på 4 km löp intervaller i kvällssolen! Underbart att bo på landet!! 
 
 





Newbie.

Varför är min lilla bebis en stor bebis i sommar för? Tur att några saker kommer i stora storlekar också.. Och något plagg i 74 kommer få bli hans ändå, 80 är för stort än så länge så Måste unna mig något litet och gulligt iaf. 
 
 

Family.

Ohana means family 
Family means nobody gets left
behind or forgotten❥ 




Sun.

Underbara dagar, får inte nog! 6 km morgonpw, Noel sov vidare i vagnen och jag hann städa, äta frukost i solen & sola mina bleka ben. Sen var det värdering, och vi fick en massa beröm för hur rent, fint, snyggt & noga o bra allt var gjort.. Får veta i slutet av veckan hur det går. Sen åkte vi till Norrtälje, Noel fick presentkort på hm i present så passade på o köpa lite nytt & ett par skor som sitter bra! Så skönt! Ska köpa ett par kavat men vill pröva så dom verkligen sitter! 
 
Sen kom pappan hem strax efter oss & vi åt middag, tog en nap och började traska mot harängen, men det var så himla kallt så pappan fick gå o hämta bilen så vi kunde åka hem sEn & det var tur för det va både iskallt & bäcksvart! Men 5,4 km blev det ändå! Vi kikade solnedgången & tog några familjebiler, det händer inte ofta eftersom mina båda killar hatar min kamera! Bjuder på dom i ett annat inlägg! Imorgon är det kompis mys & vi ska äta lunch ute på en filt!!! Fantastiskt!  
 
 




Tisdag

Ledigheten är över för pappan & det är så tråkigt  tycker vi.. Men den här veckan är fullspäckad ändå & kommer väl gå fort med andra ord! jag fotade Marika igår, så mysigt att få fota lilla magen även den här gången & det är så spännande nu på vem det är som gömmer sig därinne.. Vi höll på i 2 timmar & pratade massa emellan såklart, resultatet blev så himla bra.. Jag är väldigt nöjd, ca ;340 bilder redigerade. Valt ut 105 favoriter så kommer visa några av dom sen. 
 
Jag la Noel i vår säng igår och somnade såklart också & jag längtar redan efter att få gå o sova.. Men jag ska städa, för klockan ett ska vårt hus värderas, ska bli så himla himla spännande. Håll tummarna! Solen skiner även idag så vi ska gå lång promenad & sola också! 
 
 

SOOOOOOOL.

Jag & Noel startade dagen med 6 km pw, i linne! Helt galet, Noel somnade direkt & fabian har kunnat hålla på inne. Låter för mycket för Noels små öron så vi passade på att sova & träna! 
Jag ligger i solen nu med cocosolja, kommer väl få sota för det imorgon när jag bränt mig men måste bli brun iår.. Idag tog påsken slut också och nu blir det inga onyttigheter alls, ursch.. Men jag har mina mål som jag ska nå.. Då måste man  kämpa.. Ikväll har jag tänkt att vi ska gå till harängen, hoppas min kära karl tycker om den idén.. Ha en fantastisk dag i underbara vädret! 
 
 

Annandag påsk!

Skrev ett jätte långt inlägg igår som försvann, men gör väl ett nytt försök.. Vi gick upp i tid, jag la Noel i vagnen o han somnade direkt, började röja på altanen som va ett enda stort byggkaos, byggde ihop lite tillfälliga möbler & städade.. Fabian höll på inne o fejnade golvet och satte uppe listerna mellan kakel och golv, sen städade jag hela huset, vi satte upp gardinstänger i vardagsrummet som dock va fel så är väldigt provocoriskt just nu bara och sen åkte vi till nånö och fabians släkt.. Sen mötte vi Daniel & louise vid flygis, handlade det sista inför kvällen..  Åkte hem och började förbereda middagen. Sen åkte jag och hämtade Jocke & Carolina och sen njöt vi i solen, drack gott, spelade kubb, grillade, åt en ljuvlig middag & hade en perfekt kväll! Fina fina vänner! Fabian sover som vanligt & jag och Noel är uppe, ska röja här efter gårdagen och sen gå ut och vara ute hela dagen, ska försöka träna på dagen & kvällen idag och så lommer Marika, Erik & Thyra.. ska äntligen få fota fina lilla magen! Ska bli så himla mysigt! 
 
 
 

Pyssel

 

Påskafton.

Noel fick påskägg imorse, dock inget speciellt kul för honom.. men det fick han av mormor&morfar istället så det gjorde inget, och vi fick en skottkärra, haha så tråkigt men väldigt nödvändigt.. Och massa pengar av farmor & farfar, för snälla! Varje gång jag kommer hem, till mitt rånäs. Så blir jah på ett sätt ingen kan förklara, det känns så bra, så naturligt.. Jag saknar det verkligen, luften är helt annan att andas.. Så frisk så hemma! Så dagen & kvällen har varit bäst, så fantastisk. Har svettats i kortärmat, suttit i solen, njutit av en stilla sjö, gungat mitt älskade hjärta, gått två långpromenader och hängt med finaste familjen.. Ikväll somnar jag gOtt! 
 
 

Glad Påsk.

Kan inte låta bli att jämnföra, för ett år sen såg vår lilla kille ut såhär. Helt galet! 
 
 
 
Och idag såhär. 
 
 

Långfredagen.

Det är redan påsk, det är helt galet tycker jag.. Noel fick inte bli någon påskgubbe igår men imorgon på påskfirandet ska han såklart få va en liten påskgubbe.. vi hade en mysig kväll & dag med Louise, massa twilight. Sen lämnade vi henne vid bussen och handlade, åt påskmiddag myste och sen somnade jag med Noel i sängen vid åtta & fabian på soffan! Väldigt skönt o vakna pigg vid 7.. Så tråkigt att regnet öser ner bara, på måndag har jag ett fotojobb och då FÅR DET INTE regna! För ursch vad det förstör mycket.. Hoppas det blir mycket finare redan imorgon.. ska försöka plocka in lite vitsippor idag iaf.
 

Pink

Älskade blommor. 




1 år.

Det händer mycket på nästan ett år. 💕
 
 

Love of my life.


Kungsträdgården.

som varje år måste man kika & fota de underbara körsbärsträden, idag var det inte lika lätt o fånga Noel som förra året, några munkar var dock flitiga med att fota honom.. Sen har vi ätit en sjukt god Lunch, gått helt sjukt långt från tekniska till Kungsträdgården och tillbaka o vi gick liksom lite omväg så blev väl 4 km varje sväng, men det va skönt.. Sen har vi fått tagit nästa o nästa buss eftersom det bara får plats två vagnar, men nu är vi snart hemma! 
 
Ikväll kommer Louise & myser med oss! 
 
 
 

Onsdag.

Härliga soliga onsdag. vi hade en perfekt dag med bästis igår, så mysigt. Noel somnade halv åtta och vi hade hela kvällen själva, kikade twilight men somnade i slutet, det värsta med pauser. Nu ska vi till BVC om ett tag & ta 1 års vaccin, aj aj mitt mamma hjärta! Och sen åka in till stan och kika på dom underbara träden i Kungsträdgården.. Tradition! Förra året var Noel en pytte bebis.. Kan liksom aldrig förstå det, helt plötsligt var han 1 liksom.. Vårt lilla hjärta! Som vi älskar dig! 
 
 

Blåsippa

Dammade av min kamera i söndags, kan va bra att börja lära sig den nya inför det största jobbet någonsin, har fått äran att vara bröllopsfotograf på min bästa väns stora dag.. Det är verkligen så känsloladdat. Och måste ju bli perfekt!!
 
 

Tisdag.

Vi hade myskväll igår med pappan, våffel middag, intervaller längs sjön hela familjen, det har blivit vår nya kvällsrutin och jag älskar det. Fruktmys, fotboll, massa bus o lek i sängen och sen natta bebis och vi kikade på film, hade missat en Maria wern film mitt i konstigt nog, men den va superbra! Noel väckte mig 06:37 så nu sitter vi o leker, jag har blivit jätte förskyld & känner mig rätt Sänkt.. Fabian va också dålig igår, vår lilla buse har smittat oss. Svårt o låta bli att pussa på honom..  Idag kommer våran bästa mikey hit! Myspys! Ha en fin tisdag! 
 

Solsken.

Solen har lyst hela dagen tills nu när vi tänkte gå ut, Noel sov två timmar i sängen o jag passade också på att sova 1 tiimme. Sen vaknade han & somnade om på mitt bröst i 1 timme. Riktigt pigg är han inte. Snoret forsar & nu har sista framtanden spruckit fram från tandköttet så kanske därför han varit lite ledsen.. Om man ändå visste! Vi har bara myst inne, städat och nu ska vi gå ut en liten stund iaf o få lite skön luft! 
 

Hepatica.


Måndag.

Vi hade en jätte mysig dag igår, fyndade lite bruka saker och åt en jätte god lunch.. Sen hade vi babyshowern för Louise, superfint & mysigt! Sen var det dax o sova för Noel och vi åkte till rånäs, fick däcken bytta.. hann njuta lite av värmen och sen åkte hela familjen till Knutby och blev bjudna på middag av världens bästa föräldrar. Va hemma vid nio nån gång & sen lekte vi med Noel en stund och sen gick vi o la oss.. Noel sov hela natten och nu kikar vi på Sunes bilsemester.. Idag ska vi bara mysa hemma hela dagen! 
 
 

Söndag.

Noel sov hela natten & väckte mig efter halv sju.. Gode Gud, peppar peppar låt det fortsätta.. Han är inte alls lika grinig o så idag heller.. Hoppas det vänder. Vi har tagit ett långt varmt bad på morgonen och nu ska vi göra oss redo för att åka till Uppsala.. Sen möter vi pappan i rånäs, måste byta däck och tvätta bilen också. Ha en fin söndag! Juste hur kunde jag glömma, Noel tog fem små steg igår, helt själv. Hoppas det släpper nu. 
 
 

Perfect.


I tid.

Att gå & lägga sig i tid vare ja, gick inte allt för bra.. Men, vi har ätit ljuvlig tapas, gått lång promenad längs vattnet sett film & myst. Vi såg IRL, helt sjukt bra, och jag ville bara slå ihjäl varenda mobbare, nej årets hittils bästa film. 
Imorgon är det babyshower för Louise & innan ska vi kika runt lite och äta god lunch. Ska bli supermys! På kvällen ska vi äta middag i 
Rånäs, va föööör länge sen! så behöver sömn innan Noel vaknar och vill ta morgon.. Zzzzz !
 
 

Hönsdag.

Kaos på jobbet, utemarknaden är fylld av höns o kycklingar & det är sjukt mycket folk.. Tiden går ju visserligen fort men ändå.. Ikväll ska vi äta tapas & dricka gott i kvällssolen. Älskar att bo i hus, livet känns så mycket enklare då.. 
 
 

Sunshine

Solen skiner, mina fina hjärtan sover tätt intill varandra i sängen och jag ska åka och jobba, känns inte alls rättvist efter den här skit natten.. Men sen kom jag på att Fabian jobbar varje vardag, inte för att han behöver vakna på nätterna då men iaf.. Det är nog inte så synd om mig ändå. Nu åker jag till jobbet & det ska bli kul ändå, när man väl är där så är det ju så kul. 
 
 

Lördag.

Noel vaknade tio över ett!!? Jag vill typ inte ens tro att det är sant.. Vi har turats om inatt och tror att Noel sovit Max 1,5 timme tills han väckte mig igen fem i Sju.. Han vill väldigt gärna inte bli lämnad ensam i något rum här o huset heller, i lägenheten kunde han vara i vardagsrummet o leka hur länge som helst och vi kunde sitta i köket, så kanske ät det de ändå, huset? Ursch. Vill bara att det här slutar nu. Ikväll om han somnar tidigt tänker jag gå o lägga mig, dvs typ vid åtta? nu ligger vi i soffan o kikar på film, 3 tinnar kvar till jobb. De andra ska elda här hemma idag. Skönt o bli av med allt.. 
Hoppas ni får en fin lördag. 
 
 

Godnatt.

Fredag halv elva och vi ska sova, behöver all sömn vi kan få. Vi har haft Lagge här ikväll på middag, det va länge sen så var jätte trevligt.. Jag orkade inte kämpa med Noel så tog en kvällspromenad med vagnen och där somnade han gott halv åtta, utan protest.. Flyttade över honom till sin säng o han sover än. Hoppas hoppas jag får sova några timmar innan jobbet! Nånting är verkligen fel, han är så gnällig och klängig på dagarna också.. Att det ska vara så svårt o få nån hjälp? Tycker så synd om vårt lilla hjärta.
 
 

Friday.

Vi försökte lägga Noel i tre timmar igår, strax innan elva somnade han äntligen mellan oss.. Och klockan 2 vaknade han igen, superpigg?!? tack gode Gud att jag inte jobbar, hur skulle jag orka då? Vet inte vad vi ska göra heller riktigt, han sover ju knappt på dagen så tror knappast att det är det.. Nog om det, fredag.. Vi ska till banken, försöka ha myskväll utan Noel om han vill sova innan elva vill säga & imorgon jobbar jag.. Nä ska halv sova och leka med Noel nu. 
 
 

In my mind.

Läkarbesöket gav ingenting och Noels sömn kommer fortsätta som skit.. Han har vägrat sova idag så vi har legat i soffan o tittat på frost, så bra! Sen behövde Noel verkligen sova och jag egen tid, och tänker bäst gör jag verkligen av en Powerwalk eller löptur.. Noel somnade bums, jag har gått 5 kilometer och kört lite intervaller, suttit vid vattnet helt stilla helt tyst och bara tittat!! Nu ligger jag ute i solen på terassen och kör styrka och vilar om vartannat.. Känns så fel att säga terass för det är verkligen en ful sådan, men nästa sommar.. Då ska vi kunna njuta här.. 
 
 

Torsdag.

Nu vill jag bara ha fredag halv två så fabian är hemma igen, länge sen jag kände mig så tom utan honom på dagarna.. Noel vaknade halv tre inatt och ville ta morgon då, inget för att sova dög så är levande död idag känner jag.. Vi sitter hos läkaren o väntar på att få komma in, hoppas Noel har någon inflammation så han kan få något och få må bra! Äöskade hjärta! Sen ska vi ut och powerwalka! Så behövligt och vädret är fantastiskt!! 
 
 

Natt.

Vår lilla korv har troligtvis öroninflammation och det förklarar förmodligen att han gallskriker när han lägger sig ner, det gör tydligen som ondast då.. Vi fick ingen läkartid ikväll utan imorgon, men sköterskan trodde helt klart på det.. 
 
Idag passade vi Alvar medans Angelica var hos läkaren, två barn på ett sjukhus, kära nån.. Kommer sova gott inatt, sen myste vi hos Angelica allihopa med god lunch.. 
 
Mamma o pappa har varit här ikväll och vi åt ihop också.. Och när Noel domnat tätt intill mig som är det enda som duger la vi osd i ett bad med massa tända ljus, trångt och varmt precis som det ska vara. Och det behövdes verkligen för den här dagen blev inte som vi tänkt, väldigt omtumlande och jobbig.. Men tillsammans klarar vi allt, mina fina alldeles egna familj.. 
 
 

Godmorgon.

Ja det blev morgon vid 6, herregud. Vill typ dö, olagligt att gå upp såhär tidigt, att min Älskade lilla son inte förstår det, med nattugglor & världens morgontröttaste föröldrar borde han väl ta efter lite tycker jag.. Hoppas nästa barn blir ett sova barn, hur gör man annars för att orka?
 
Noel kommer vilja sova om 1 timme och då ska jag lägga mig o kika serie. Jag är jätte pigg nu så att sova igen är bara glömma.. Ha en bra dag! 
 
 

Granris.

Fabian har suttit i telefon med vattenfall i över en timme direkt när han kom hem idag, massa strul med räkningar som vi får som inte är våra! Sen har vi dragit en jäkla massa ris från granarna, i spöregn med en trött bebis som somnade sittandes i vagnen.. Lite kvar! Sen sov han vidare i bilen Och har alltså sovit sen 18:00?!? Återstår att se när jag får gå upp imorgon.. Sen va vi hem till Marika, Erik och thyra o hämtade en sak och pratade massa o blev bjuden på låtsasfika o massa annat av thyra!
 
Bebisen måste måste stanna tills efter påsken så vi hinner ta massa fina bilder! Har så mycket gravid fotograferingar i år att jag blir alldeles till mig, det är ju ändå bland det vackraste som finns.. Vill ha en liten mage igen, men den som väntar på något gott! Ska njuta av den här sommaren först med bara mina två killar! 
 
Imorgon är det kompishäng igen, bästa på veckan! Sov gott! 
 
 

Takida.

Fina bästa takida, nya låten är så oslagbar!! 
To have and to hold. 

Underbara älskade unge.

Hur perfekt får man bli! 

Före - Efter

Två stora granar & ett träd mindre. 
En bit på trädet är kvar, det ska fabian bygga ett bord på som man kan hänga vid i sommar !
Det blev så öppet & ljust o fint! ska få fram berget mer och göra mys vid! 
 
FÖRE
 
 
Efter 
 
 

Tisdag.

Tisdag, vi gick och la oss innan tio igår, Noel sov mellan oss och det är ju såååå mysigt även om man får en liten fot i magen ibland.. Noel ville gå upp med pappa idag så vi är uppe nu, men snart blir Noel trött så då somnar vi om igen en stund..  Det ska fällas träd här idag så vi ska göra lite ärenden I Norrtälje, sjuk känsla att vi inte bor i Norrtälje längre! Jag vill bara ha helg, även om jag jobbar! Och varför ska det vara så jäkla kallt på kvällarna & mornarna för?? Ursch!! 
Nu har vi vinkat & pussat av pappa, som alltid och varje dag när jag säger nu kommer pappa gåe Noel direkt till fönstret och ska vinka, underbara unge! Som vi älskar dig! 
 
 

Byxtjej.

Jag är ingen byx eller jeans tjej, har väl ägt 4 par jeans och det var i åttan jag använde ett par sist.. Men så hittade jag ju dom här underbara byxorna från Gina, och jag älskar dom.. Måste hitta ett par svarta också! 
 
 

Monday.

Måndag igen & idag kändes det inte alls kul att bli ensamma hemma, tänker så mycket på att Noel ska börja på dagis i september & jag jobba, någonstans! Ursch! Tur att vi har sommaren iaf även om jag ska jobba lite. Noel vill bara somna när man ligger tätt intill honom just nu, vet inte om det är allt nytt med huset.. Sen vaknade han mega pigg inatt, fabian sa att han skulle upp snart så antog att klockan va efter 5 men den va 3? Så fick kämpa med att få en pigg bebis o somna och nu sover han fortfarande, jag ligger i soffan med täcke och kudde och bara myser till det dåliga vädret ute! Ska försöka få upp nån till kartong idag, men det mesta väntar på den inbyggda garderoben.. Annars blir det bara en inne mys dag!  Börjar med min kost & träning idag igen, så långt uppehåll och 2 kilo upp igen så nu jäklar! Vi mätte ut en bra löpningssträcka igår så ska pröva den ikväll! 
 
 
 

💐

 

Till lilleman!

Det här kommer bli så fint i sommar! 
 
 

Perfect day.

Vi hade en sjukt bra dag & kväll igår, Noel fick massa fina presenter som vi alla är glada för. Har varit så fylld på glädje och alla har varit så generösa med fina ord om vårt hem, hur fantastiskt fint det är, hur sjukt fort vi kunnat fixa allt det här och massa mer.. Så glad jag blir! Vi stupade i säng vid två tiden och har ätit en gos frukost och sen åkte Mikaela & David och vi har sovit en stund, sen plingade det på dörren det är sånt man måste vänja sig med i hus haha! Noeö sov vidare och vi har kikat film! 
 
 

Saturday.

Det är lördag, vi hade en perfekt kväll igår vi hade sen en tid tillbaka planerat en babyshower för vår fina Marika självklart helt hemligt för henne, planerna ändrades lite men oj s bra allt blev och hon hade inte en aning om vad som väntade, precis så det ska va. Vi åt middag, skrattade myste med magen, myste med Malins 3 veckors Liam, fikade skrattade ännu mer pch hade en helt perfekt kväll! Va hemma sent och nu ligger jag klar vaken, grabbarna sover tungt och jag ska börja styra ihop dagens alla saker! hoppas ni får en fin lördag! 
 
 

Kitchen.

Vårt kök före och efter, vi ska göra om köket nästa år och samma ljusa golv i vardagsrummet ligger o väntar på att få läggas in då.. Längtar! 
 
Före 
 
 
Efter
 
 

Lovely Friday.

Noel har inte vaknat en enda gång inatt och väckte mig klockan 08:08 ! Halleluljah! Igår fixade fabian med det sista ute nu kanske vi kan få sitta ner o njura lite av vårt hus.. Vi tog varsin öl o cider och njöt av kvällssolen, sen kom mamma och Noel började späxa och ställde sig upp hela tiden utan stöd & tog ett litet litet första steg, så det börjar väl komma lite smått nu. Min stora kille.  Jag bakade och lagade massa mat inför morgon dagen, då ska vi äntligen fira våran lilla killes 1 års dag på riktigt. Så idag ska jag fortsätta med lite bakande och åka o handla lite mer saker.. Ha en strålande fredag! 
 
 

Lundmyr.

Ett av mina absoluta favorit märken, dom här nyheterna är helt underbara! 
 
 
 

Hallen före & efter.

 
Efter 
 
 

Livingroom. ❥

 
 

Torsdag.

Jag har verkligen aldrig tid att bara sitta ner o skriva just nu och därför hamnar bloggen på sidan.. Igår hängde vi med Sandra, Nelli och Emma på stan, shopping, lunch, fika och sen massa lek i parken! Om dom älskade det? Noel stört grät när vi skulle gå! Sen gjorde fab klart allas oklar i hallen och därmed är ALLT klart här hemma, visst det ska upp nivålister framför spisen  och där klinkersen bryter av till golvet men dom måste vi beStölla.  nu ska alla saker upp och ställas iordning, vår stora hall är väldigt väldigt tom haha! 
 
Idag kommer mammorna hit, ska bli kul att dom äntligen kan få komma o kika på huset! Så ska städa nu och förbereda dagens lunch! 
 
 

April April

hejdå mars & hej april, helt sjukt hur fort tiden springer iväg. För ett år sen hade vi på pricken en liten 4 veckors bebis, vårt lilla lilla hjärta! jag längtar så efter att få se dig växa, utvecklas ännu mer och lära dig nya saker var dag, men ändå mitt i allt så kommer mammaledigheten lika fort vara över, och jag vill inte vara utan mitt lilla hjärta, inte någonstans. När det är dax för nummer två så ska Noel helt klart få vara hemma mer från dagis.. det är så skrämmande, vi har varit tätt ihop i 1 år och 10 månader, sen ska vi helt plötsligt vara ifrån varandra? Ursch. 
 
flyttkartongerna börjar sina, åtminstone organiseras upp.. Nästan allt som är kvar väntar på vår inbyggda garderob som vi ska införskaffa.. Annars då, hallen blev klar ikväll, tapeter & fog imorgon sätts socklarna!! Om jag är lycklig! Ska sätta upp spegeln också och sen måste vi köpa en massa hall möbler.. Mamma och pappa stannade och åt tacos och sen har Jocke varit här hela kvällen! Nu tänker jag sova! Godnatt.