Wedding time!

Imorgon gifter sig våra fina vänner, jag är så pirrig, förväntansfull.. det kommer bli en MAGISK dag, kväll, natt & morgon! 




Tandblekning!

Idag gjorde jag något jag velat göra i flera år, men inte vågat eller velat lägga pengar på, en tandblekning.. Det var väldigt långtråkigt, och aningens jobbigt att Ligga med munnen öppen hela tiden, men annars gick det så bra & jag är väldigt nöjd över resultatet efter bara 1 blekning.. Jag var livrädd för ilningar men deg ilade ingenting någon gång.. 


Nu ikväll däremot har det ilat en hel del, men man  överlever ju helt klart.. Behandlingen gjordes på salong här i Norrtälje! 


Tisdag!

Tiden springer iväg, varför går den så himla fort? Det händer mycket, många nya utmaningar i livet, det blir nog bra det måste man tro, men det är alltid kämpigt med ett stort kliv. 


Helgen inledde jag med jobb, hem o fixa p trixa o sen hopp i säng, på morgonen hämtades jag o åkte mot Uppsala för Möhippa för fina Louise, en grym dag på alla vis! I söndags segade vi hels dagen, så det ska va en söndag.. 

Idag hade jag en ledig dag, cellprov, en sväng på jobbet, lite ärenden & ett pass på gymmet innan jag hämtade killarna! Mellis, tvätta bilen och sen lyckade vi med plock & varsit glas bubbel till middag! Fab drog på träningen och jag o killarna tände en brasa, läste godnattsaga framför den och sen när dom somnade hoppade jag upp i soffan med serier, egentid när den är som bäst! 

Nu väntar två dagars jobb innan jag tar två ledigt, på fredag väntar firande för Sandra & lördag tjejkväll! Wiho! 🥂 



Vabb!

Känns som jag inte gjort annat än o vabba senaste tiden, förr förra veckan va Mio dålig på fredagen, sen blev Noel dålig förra veckan & sem hade jag lång helg och i helgen blev Mio dålig igen, dom hat väl samma baciller & dom verkar bara gå runt runt, nu är jag ledig ons, torsdag & sen väntar jobbhelg, fre till måndag och jag längtar faktiskt, det ska bli så  himla kul efter många dagar ifrån! 


Man missar så mycket nyheter & jag är inte bra på att Bara släppa min avdelning! 
Hur som helst, hösten är väl för härlig när den visar sig från sin bästa sida! 

Jag hänger mest på gymmet & köttar, för snart åker vi till Sardinien i en vecka! Jag längtar väldigt mycket dit!



BRESAOLAKORGAR MED CHÈVREKRÄM & ROSTADE PINJENÖTTER!

Dessa fantastiska små bresaolakorgar blev gårdagens förrätt, väldigt gott även för mig som inte riktigt gillar chévre.. 


Receptet kommer från Catarina König men jag la till vitlök i crémen, ruccola bädd & lime & balsaminco ovanpå, mycket bra kombo! 

Ingredienser
70 g bresaola, (1 paket, 10 skivor)
100 g chèvreost (ta bort kanten)
1 dl crème fraiche
30 g pinjenötter, rostade
Salt / peppar, efter smak
Ruccola 
Balsaminco 
1 pressad vitlök 
Pressad lime. 

Gör så här
1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
2. Sätt ner bresaola-skivorna i en muffinsplåt som klarar att göra 12 muffins samtidigt. (Har du ingen muffinsplåt så går det bra att använda aluminiumformar för att forma korgarna.)
3. Sätt in i ugnen i 15 minuter tills bresaolan blir en ”chips-korg”. Ta ut, låt svalna.
4. Mixa chèvre med crème fraiche slätt och smaka upp med salt & peppar. (Skär bort kanten från osten innan du mixar.) & pressa ner 1 vitlök. 
5. Rosta pinjenötterna i en torr panna på medelhög värme tills dem blir lite gyllene.
6. Spritsa i lite lagom med chèvrekräm i varje korg
7. Lägg några korgar på en bädd av ruccola, strö över pinjenötter, lite flingsalt & pressa över limesaft, avsluta med att ringla över lite Balsaminco! 🥂 





Leo leggings!

Dessa fina nyheter kom till vår butik idag, Mio fick ett par gråa, kunde inte riktigt låta bli! 




En grym tisdag!

Så härlig tisdag, bästis, bubbel, drinkar, shopping & gott att äta!!! Fler sånna tack! 




I samarbete med Sudiosweden

Dom är inte bara dom snyggaste hörlurarna utan även dom bästa jag haft, sitter sådär perfekt i örat o håller sig där hela löprundan! 

Med koden "izaabella" får ni dessutom 15% rabatt på ett par egna! In o spana, det finns massor av snyggheter! 


Här kommer ni direkt till deras hemsida!

Hösten!

Vi börjar bli redo för hösten, även om jag redan saknar & längtar efter sommar, Men jag slår vad om att den här hösten kommer bli fantastisk!💕 




Saker att ge sig själv!

Förut, kanske för inte så länge sen handlade jag galet mycket, jag har lagt hemska pengar på barnkläder, skor, väskor osv osv! Det var såklart svinkul o barn behöver kläder men för första gången har jag insett att dom inte ens använt hälften o det är inte lika kul.. 


Nu tänker jag istället igenom varje köp och låter ofta bli att köpa, även om jag vill ha! 

Nu har jag även bestämt mig för att göra en lista på 4 saker, 4 saker jag SKA unna mig själv, beta av, när den listan är uppfylld, blir det 4 nya saker, kanske till barnen, kanske till hemmet kanske till mig, saker som har ett värde och som jag verkligen vill ha. 

Dessa fyra är dom första på min lista!