Flowers!



Ombre pancakes!




Zunstar!



Kitchen!

Vi har möblerat om bordet här hemma, fabian har sagt de från början men jag har varig skeptisk, sen gjorde jag de till tjejkvällen i fredags & de blev såå bra! Så mycket större o rymligare! 

Givetvis massor av blommor på bordet, kommer bli lite deppig när det är över med syrener och liljekonvaljer! 
Och ja det fattas lampor i kökslampan, dom va för starka så ska hitta nya!🙈 



Tjejkväll!



Ni två!



Monday

Dagarna går, vi hade en toppen dag igår, jag fick fööööör fina morsdag presenter, och vi hade en så fin dag med fotojobb, pannkaksfrukost, Morsdagfirande som avslutades med middag på resturang!

Idag har vi brunchat & myst i det varma vädret, galet varmt! Våran Sandra kundeinte  komma då hon födde en liten lillebror, de känns så overkligt fast man gjort det två gånger.. Såå liten o fin! Sen har vi hängt i kragsta ikväll, Fab har hjälpt basse snickra! Sen avslutade jag med trappintervaller, vidrigt! 



Mothers day!

Idag är en sååå fin o bra dag, alla mammors dag! Jag älskar att både mammor o pappor har en egen dag att bli hyllade på, för vi är ju helt fantastiska! Vilket jobb vi alla gör! 

Och jag är såklart som de allra flesta mammor, världens stoltaste över mina två små fantastiska killar, inget gör mig så stolt som dom två! 

Och jag är så tacksam, för att jag fick bli just deras mamma, för att jag får älska dom, bli älskad av dom och de dom älska varandra! Ni två gör mig till världens lyckligaste mamma! 



För ett år sedan!

Alltså våran lilla mio, två veckor! Helt galet att tänka! Sååå söt o liten att jag dör! 



Baileyskladdkaka

50 gram rumsvarmt smör 
2,5 dl socker 
2 tsk vaniljsocker 
2,5 dl mjöl 
1,5 dl mjölk 
1 tsk bakpulver 
4 msk kakao 
3 msk Baileys 

Rör ihop socker, det rumsvarma smöret & 2 msk av mjölken tills allt är ordentligt ihoprört. Blanda alla torra ingridienser o sikta ner i smörblandningen. 

Rör om försiktigt o tillsätt resten av mjölken & Baileys och rör om några minuter för hand. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter, min stod inne i 14.. 




Fjädrar

Alltså måste typ skaffa en till bebis bara för o få köpa det här! Såååå fint! Ska nog klämma ner Mio i heldressen med fjädrar, och byxorna! Han är ju lite kort så borde gå!😍👏🏻 



Fredag

Dagen har gått i ett, Mio sov från typ 19:15 till 07:45 idag utan o vakna 1 enda gång, då är man vääääldigt utvilad.. Så vi drog ut på ett intervall pass, pausade för att plocka blommor, hem o duschade, till Rimbo o sen lunch o shopping med basse, Carolina o Wilma.. Sen hem, klippa gräs, städa, tvätta & förbereda middag.. Halv sju kom basse o co och mina föräldrar o lillebror på middag, mojito till fördrink, grillade jätteäkor, vitlöksbröd & aoili till förrätt, grillat till varmrätt & Baileys kladdkaka till efterätt... Lets dance final och en promenad, mycket bra kväll! Nu väntar två dagars jobb för mig, ÄLSKAR att solen och värmen är tillbaka! 



Favourite flower

Av alla blommor jag älskar, och det är många! Slår liljekonvaljer alla, doften, utseendet och att dom är gratis? Föööör bra! Jag blir helt ärligt löjligt lycklig varje gång jag ser dom! 



Zunstar

Favorit klädesmärke här hemma, snygga men också sååå lekvänliga och sköna kläder! 



Brunch



Liljekonvaljer

Som jag väntat & längtat! 



Helg!

Nu är det helg, tiden springer iväg! Vi har hängt ute, i rånäs, i lekparken, haft brunch, shoppat och imorgon är det fredag, hjälp. Och helgen består av jobb, känns som att all vår lediga tid ihop så jobbar jag numera, såklart tråkigt men bra.. 

Jag läääängtar efter sommarlov nu, Noel har ju jätte kul på dagis och det är mysigt att bara få va med Mio ibland, men jag älskar att ha Noel hemma, få mysa varje morgon, slippa ställa klockan o väcka barnen och så är han lite mer sig själv då, ibland önskar jag bara att jag slapp dagis o allt vad det innebär.😩

Hursomhelst, en fullspäckad helg väntar! 




Citron & Rabarbersaft!


Till ca: 2 liter koncentrat! 
Spädes ungefär 50/50.

Ca 1 kilo rabarber 
1,5 liter vatten 
5 dl strösocker 
2 pressade citroner 
2 tsk citronsyra 

* Skölj & skär rabarberna i cirka 1 cm små bitar. Koka dom med vattnet i cirka 15-20 minuter, tills dom är mjuka! Rör inte om, då riskerar saften att bli grumlig sen. 

* Ta av koket & sila igenom en sil eller silduk, jag silade 3 gånger! Låt all saft rinna av ordentligt. 

* Koka upp saften igen ihop med citronsyra, de pressade citronerna & sockret! Cirka 5 minuter.  Färdigt! 

* Låt svalna & häll upp i flaskor ! 


Rabarbermojito

Recept som utlovat! 
Jag använde mig av rabstversaften jag också gjorde idag, annars funkar ju även köp koncentrerad rabarbersaft också. 

Till två stora glas! 
Fyll upp glasen med is. 
Blanda cirka 1 dl saft koncentrerad, med 1/2 dl röd grenadine & 4 msk pressad lime/limejuice på flaska! Skaka helst i en shaker. Ringla över blandningen över isen, och häll sen upp resten med Sprite Mynta! Dekorera med en rabarber & mynta!😋 



Vi två, sen jag var 17 år!

För ÅTTA år sen idag blev den här killen min, varje dag sen dess har jag fått äran att älska honom, älska honom ända sen jag var  s j u t t o n  år!! ❥ Jag är så tacksam för all vår kärlek, alla tårar, alla bråk och allt skratt vi delat med varandra! Allra mest tacksam för dom två finaste killarna vi fått äran att bli föräldrar till, ingenting får mig att känna mig så stolt som det och utan honom hade det aldrig varit möjligt! ❥

Jag älskar dig Fabian, mer än ord någonsin kan beskriva och jag ser fram emot varje ny dag jag får dela ihop med dig!❥



Bye bye

& så försvann sommaren, det är nästan lite sorgligt.. Man blir sådär löjligt lycklig av fint väder, och så fort det försvinner blir man deppig! Vi har iaf tagit vara på varje fin dag o hängt massa ute! Igår upptäckte jag att rapsen börjat blomma o jag hoppas solen tänker visa sig innan de försvinner! Idag står jobb på schemat & efter det ska vi till rånäs.



Vinnare.

Ibland har jag också lite tur! Väldigt passande då jag beställde dessa i januari men fortfarande inte fått dom!



Sun.

Vädret resulterar i att jag inte lägger någon tid på bloggen. Vi har numera en 1 åring, det känns såå galet! Han är så liten, minns inte att jag kände så med Noel! Annars då, i måndags hängde vi i lekparken hela dagen, på kvällen styrde vi årets första picknick & i tisdags startade vi dagen med picknick i Hammarby sjöstad på en filt under ett hav av blommor! På kvällen grillade Angelica, Jens o killarna med oss och vi åt årets första egen gjorda potatissallad, fööööör gott! Igår styrde vi brunchen ute men de blev så kyligt så vi flyttade in, på kvällen åkte vi till länna o hälsade på Filippas lillebror Valle, bedårande liten sömntuta! Tacos o mys! 

Idag har jag o Mio typ inte gjort mer än att gå en svettig pw, nu tvättat bilen! Ikväll ska vi kolla på pappan som ska spela fotboll o samtidgt få hänga med Edvin och hans mamma! 



1 ÅR!






MIO MIN MIO

Han är 1 år, våran lilla underbara perfekta lilla Mio! Jag har precis kommit hem efter en toppen kväll med massa härliga tjejer och har pussat på VÅRAN 1 ÅRING, det är så himla svårt för mig att förstå.. Jag har fällt en massa tårar och vill inte riktigt somna för att vakna o inse att det är på riktigt, 1 års dagen är den största födelsedagen tycker jag o nu är den här! 

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE MIO, jag älskar att du kom till oss och gjorde vår familj komplett. Jag älskar att jag får din mamma & det här året har varit ett av dom bästa jag upplevt! 




Vitsippor!



Sista magbilden!

För ett år sedan, sista magbilden!😭💙



Zunstar

Fantastiska kläder från Zunstar, såå mjuks sköns & lekvänliga men såå snygga! Mjukisarna är en stor favorit ! 



Brunch day!





Långhelg

Dagarna är proppfyllda av saker o jag hinner inte med här, vi har brunchat, lekt i lekparken flera dagar, hoppat bland hav av vitsippor, badat, solat, ätit o druckit gott i gott sällskap och massa mer! Det är så himla svårt att förstå att för ett år sedan var jag höggravid o bara gick o väntade, 1 dag senare skulle våran Mio födas, när jag tänker på det vill jag bara bli gravid igen,  den känslan!   

Med andra ord, IMORGON fyller våran kille 1 år!😭 det känns så hemskt o overkligt att tiden gått så himla fort, lilla Mio! 

Imorgon är en såå stressig dag, jag ska hinna baka allting, slå in paket, handla, ta 1 års kort & vid 18:00 infinna mig på Åtellet med tjejerna för drinkar & sen vidare till Angelica och fira hennes 26 årsdag! Det kommer bli svettigt i värmen tror jag så önska mig lycka till!🙈 



Drinkar!


Ananas & passionsmojito 
1 passionsjuice 
1 ananasjuice 
Ananas 
3 passionsfrukter 
Mynta
Is 
Sprite 
Ljus rom 
Limejuice 

Jag ogillar mynta i mojito, det blir alltid jobbigt att dricka tycker jag men smaken är ju det bästa.. Därför brukar jag använda en färdig mojitomix som har smaken, de på bilderna nedan! 

Fyll upp glas med is, gröp ur passionsfrukt o fördela i glasen.. Häll i 1/2 dl ananas juice, 1/2 dl passionsjuice, 1/2 dl mojitomix eller stöt mynta o ha i, häll i rom efter smak, jag tycker en 4:a duger utmärkt.. Häll i lite limejuice & rör runt, häll sen upp resten med Sprite.. Toppa med ananas, passionsfrukt och mynta!


Jordgubb&Ananasmojito

Strawberry daquri mix
Ananasjuice 
Sprite 
Ananas 
Jordgubbar
Mynta
Is
Rom
Limejuice 

Samma sätt som drinken ovan! 



Home



Största kärleken av dom alla!



Brothers




@Izaabella

Instagram 



Vi lever!

Vi lever, vi är bara lite mer aktiva på instagram. Ingen ide o försöka ta igen alla missade dagar, NU ÄR DET MAJ. Jobbhelgen är slut, barnen har feber, solen ska skina i veckan & på lördag fyller vår lilla kille ETT ÅR! Mio min Mio, underbara lilla människa!