Onsdag

Ja, igår var nog den värsta dagen/kvällen jag varit med om, hade vi varit i vecka 39 o det faktiskt skulle kunnat vara på g så hade det ju känts lättare.. Jag hade brutala ihållande förvärkar, fick stå upp o hänga mot köksbänken eller på knä o hänga mot soffan, ALLT annat gjorde ont, väldigt ont. Mini är helt uppspelt, sparkar o rör sig helt galet mycket o dry kanske är ett tecken på att den blir stressad, vad vet jag.. Jag fick inte behålla nån mat dvs små teskedar flytande mat, och magen skrek/skriker verkligen efter mat! 

Var i kontakt med förlossningen flera gånger o dom trodde ändå på maginfluensa, spyr man mycket framkallar det lätt starka sammandragningar & förvärkar.. För det var ju inga värkar som gick att klocka utan ihållande.. Natten var också hemsk men när jag vaknade imorse kände jag mig mycket piggare, peppar peppar.. Jag har fortfarande ont helt klart, molvärken hänger kvar i rygg o mage o att sitta upp är nästintill omöjligt då det trycker så mycket uppåt. Så ligga eller stå är det som gäller.. Magen värker pckså precis som efter en magsjuka o man inte hat nånting i magsäcken.. Men vågar inte äta annat än nyponsoppa än..

Nu håller jag tummarna för att det var en maginfluensa o att jag mår ännu bättre imorgon.. På fredag är mitt vanliga bm besök iaf, ska bli skönt o kolla allt igen då. 

Mitt älskade lilla hjärta, så sorgsen kille igår när mamman hade så ont.. Det sista jag ville var att åka in till förlossningen o lämna honom, hur ska det gå sen när det är dax? 




Kommentarer
Postat av: Anonym

Då får han komma till bobbo😃😍❤️

2015-04-08 @ 16:17:17

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0