Våra inbjudningar!

Fått önskemål om lite mer update om vårt bröllop, det är så svårt tycker jag, det mesta vill man ju hålla hemligt liksom.. Vi gifter oss 2018 för att vi firar 10 år ihop i år, tio år helt otroligt, så länge han varit min. Vi kommer gifta oss i rånäs, i samma kyrka jag tagit sommarlov i varje år jag slutat skolan i rånäs, samma kyrka jag döptes i & mina bröder är döpta, mina föräldrar gift sig i & i samma kyrka Noel & Mio döpt sig, så självklar & viktig för mig och en kyrka Fab också tycker mycket om.. Jag hoppas såklart den kyrkan ska leva vidare  i killarnas liv också.. 

Hur som helst så skickades våra inbjudningar ut förr förra veckan, så galen känsla, även om vi redan skickat en save the date.. Våra save the dates blev väldigt stilrena & enkla så i inbjudan kände jag lite mer för en accent färg också, ja jag skriver jag för Fabian har överlåtit den delen till mig haha. 

Inbjudningarna kommer från The Paper Story 
Dom är helt fantastiska, tjock härligt papper & sådär perfekt matta i mönster & text, jag älskar dom!  Dom har massor av olika designer att välja mellan & har även save the dates, placeringskort, meny lappar mm. 

Vi kommer fortsätta på samma tema på den stora dagen & jag ser så mycket fram emot dom produkterna också! ❤️ 


(null)

(null)
(null)

(null)


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0