two days left.

Jag börjar serriöst få nån sorts panikpångest nu in i det sista, jag vill inte börja i skolan och jag vill fortsätta kunna sitta ute natten lång i bara tröja med en massa tända ljus & med min käraste och sjunga till så gamla låtar att man inte ens minns titeln på dem. Jag vill fortsätta kunna ta en promenad till vattnet och sitta där och se solen gå ner och sen gå hem för att somna i någonannans armar och vakna på morgonen och sitta ute i solen och äta en massa frukt från träd och buskar. men det kommer en till, tackolov. Dagens planer är helt omgjorda, min älskling är sjuk och därför tar jag mig ner till IP ikväll istället för att träffa honom och kolla på när Rånäs spöar Rö, men innan det ska jag göra en blåbärs paj och nånting annat av alla blåbär jag precis varit ute och plockat. super gott.





Kommentarer
Postat av: Anonym

ha ha. rånäs spöar rö? det vet man aldrig förän om några timmar..

2008-08-20 @ 17:41:42
URL: http://carolineilola.blogg.se/
Postat av: tilda

först¨r vad du menar skola nart för mig med =P söta bilder

2008-08-20 @ 17:51:37
URL: http://tillantilda.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj.. missade jag nåt. spöade dom oss? tyckte dom bara vann över oss. men jaja. hur känns det att skolan börjar imorn då? det var fan sjukt att gå upp såhär tidigt idag för att åka buss till skolan.. jag tror inte jag riktigt fattat än alltså

2008-08-21 @ 16:13:33
URL: http://carolineilola.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej nej jag blir jätteledsen och på dåligt humör när jag hör det där..

fyfan alltså. jag kände att jag knappt kom upp imorse. kan bara tänka mig din sits. ja verkligen! jag vill ha en mysig tjejkväll med god middag, gott vin o finfint sällskap.

2008-08-21 @ 16:48:12
URL: http://carolineilola.blogg.se/

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0