Barnvagn!

Jobb dagen gick bra, har nu avnjutit en fantastisk middag & intar nu soffläge resten av kvällen.. Är helt slut.. Och vill typ bara klämma ut bebis och gå ner i vikt, 3 kilo känns som 23 och det värsta är ju att det är långt ifrån över. Puh!

Har fått en massa bra tips om barnvagnar och tänkte nu berätta våra behov och önskemål, så kan ni komma med tips efter det? Blir bara mer förvirrad när tipsen är i så stor utsträckning.. Så här kommer det:

Vi vill ha en liten & snygg vagn, det ska finnas ett kombinations system, dvs. Liggvagn, sittdel, bilbarnstol och adapter för bilen.. Jag vill ha en vagn med vitt chassi och svart tyg.. Den ska vara lätt att lyfta då den ska släpas upp för flera trappor varje dag, ( får inte ha vagnen stå nere i trapphuset) & den ska vara lätt att "montera" upp, alltså bara klicka i liggdelen på några sekunder.. Den ska även vara lätt körd, roterande hjul i fram men självklart vill vi kunna köra i vinter väg lag.. Vill inte att liggdelen är jätte "kort" eftersom jag helst vill ha barnet ligga så länge som möjligt..

Det var väl typ det, kräsen tjej? JAPP. Har ni bra och nyttiga tips så kommentera gärna.. Tusen tack återigen för alla tips jag fått! ❤


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bugaboo uppfyller det mesta av kraven.. Men tror det är svårt att hitta en som uppfyller allt! Lycka till!

2012-10-28 @ 17:18:40

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0