Annandag påsk.

En väldigt bra sista lediga dag för pappan, vi sov lite extra när Noel somnade om vid 9, sen kastade vi ut våran gamla matta och åkte och köpte en ny, bytte från svart till grå bara men blev ett helt nytt rum, sämst bild men men. Sen åkte vi till nånö till Noels G-mormor & G-morfar och fikade, sen ner till hamnen och njöt av värmen med farmor, hem och fixade och sen har vi spenderat kvällen hos farfar.Höök väldigt trött bebis, så lär bli en vaken natt för mamman, hur ändrar man på bebisars rutiner? En omöjlighet va? Nu är vi på väg hem från farfar så passar på att blogga.. Idag hände något väldigt ofattbart och man måste verkligen ta vara på den tiden man har med sina nära. ❤ Nu vaknade min kära prins lagom tills vi kom hem, weho.. 
 
Före & efter. 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna

Fin fint! :-) det vi gjorde med Elsa va när hon va runt 1,5-2 mån så satte jag fasta tider på maten och ganska fasta tider på sov på dagarna, då fungerade nätterna bra. Om du ger ersättning också som jag gjorde så kan man hålla tider för då klarar sig bebisen iaf 2,5-3 h mellan måltiderna och det är bra för magen också. Däremellan kan han snutta nappen. Det är bara att börja den tiden han brukar vakna på morgnarna och hålla de tiderna och sen mata var tredje och få till sömn där emellan, kanske lite längre i hans egen säng? Rutiner för oss har varit a och o. Men det är lite tufft att få livet att kretsa kring de men så värt de! Funkade för oss trots att alla säger "låt barnet styra"... :-)

Svar: Åh tack!!! Känns som sagt svårt & jag har inte riktigt hjärta att väcka honom nät han sover på dagarna.. Men det måste nog bli så om det ska bli någon sömn på nätterna! Tusen tack för tipsen, ska börja pröva! :)
izabella Åkerlund

2013-04-02 @ 07:41:47
URL: http://joemjo.blogg.se
Postat av: Joanna

väcka på dagarna gjorde jag inte utan jag såg bara till att hon hade en vaken period på kanske 1,5 h innan det var dags att lägga för natten. det där kommer du märka sen när man får fasta tider, allt liksom sköter sig självt. jag skulle låtit han sova hur mycket han vill på dagarna men sett till att det blev långa pass på kanske 2 h i sin säng och sen en vaken period, mat och sen sov igen ganske länge i sängen. På så sätt orkar han vara vaken. Men han är så liten än.. :) men tipset jag ger är iaf fast tider (så gott det går) på maten så kommer sömnen följa det. för dom brukar ju vara bra trötta när de är riktigt mätta :) det är så svårt, alla är så olika.. Men alla barn är ju väldigt lätta att föra in på rutiner, så slipper man ovisshet om han är trött eller hungrig.. Hoppas det går bra!

2013-04-02 @ 14:58:50
URL: http://joemjo.blogg.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0