Onsdag.

Vilka underbara kvällar, nätter och mornar det fortsätter bjudas på här.. Molande mensvärk och som träningsvärk i benen? Känner mig även rätt illamående.. Dessutom än väldigt livlig bebis.. Någon som haft så innan det varit dax? ❤ har kännt flera gånger att shit nu kommer nog vattnet eller är det slemproppen? Men det är bara falskt alarm. Snacka om önsketänkande.
 
Igår spenderade jag hela dagen i Uppsala med mamma & pappa, himla mysigt bara vi tre. Köpte två sjukt sköna Leggins att ha efter förlossningen och en underbar lång kofta som också passar då men som kommer vara sjukt snygg i vår också.. Finns så himla mycket fint hade kunnat handla hur mycket som helst. Men väntar tills magen försvunnit och jag vet vad jag kan använda.. 
 
Sen fick jag med mig dom här böckerna hem från mamma, vill läsa dom och i väntan på bebis passar väl inget bättre? Började igår kväll och hade kunnat läsa hela natten.. ❤  ha en fin dag. 
 

Kommentarer
Postat av: Monica-Gravid med nr 1

Låter som bebis håller på att förbereda sig på att komma ut. Tror det sätter igång när som helst för dig. Håller tummarna! Ha en fin dag :)

2013-02-27 @ 10:31:37
URL: http://mookpersson.blogg.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0