onsdag.

Saker och ting underlättar ju när man är hemma med barn o visst är det skönast, men att nu sitta i en lägenhet när solen skiner i flera dagar? Tror jag redan nått max gräns av deprission.. I rånäs känns allt lite bättre även om det inte är det, där kan man gå ute utan att folk stirrar sig blå, jag kan sitta och sola på baksidan helt ostört, doppa benen i poolen och veta att Noel får må bra och slippa vara instängd i en lägenhet. Men som sagt, det underlättar ju att vara hemma.. 
 
Är på väg till sjukhuset för att spola, ska försöka prata till mig en mindre påse och slang, helt orimligt att gå runt såhär. Hoppas även på att få kunna spola själv, då jag tror det behövs göras 3 gånger per dag och folk jag pratat med säger att man ska göra det. Hoppas på lite tur i oturen nu. Återkommer. Om jag inte gått under jorden innan. Okej det finns värre saker i livet, men det här är långt ifrån lindrigt. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Krya på dig!!

2013-07-17 @ 13:38:23
URL: http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Emma

Usch ja, haha. Den där omtalade pausknappen letar jag förbrilt efter utan resultat! Men det är bara att njuta :) Men jag förstår att du inte kan njuta just för tillfället, hoppas det vänder snart för det där ser inte alls kul ut! :/

Svar: Förstår det!! Vill redan börja spola tillbaka tiden! Underbara små liv. Nä just nu känns det surt.
izabella Åkerlund

2013-07-17 @ 14:04:53
URL: http://esegerstrom.blogg.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0