Torsdag.

Jäkla hormoner, sitter och gråter till era fina kommentarer.. Så himla skönt att höra att någon  kännt samma.. Fortsätt gärna, det ger mig så mycket styrka och mitt i allt gråt får jag skina upp. ❤ Jag lovar att svara när vi landat hemma.
 
 Idag trodde vi att vi skulle få åka hem, allt var nästan klart men tillslut blev det ändrat.. Nu håller jag allt jag kan hålla för att provet imorgon är bra och vi får åka hem.. Efter besvikelsen som lös i våra ögon idag vid beskedet så fick vi låna en vagn och ta vår första promenad med våran son.. Solen sken och efter 5 dagar utan frisk luft blev vi som nya människor.. Vi har även klarat av hörseltest & PKU test idag. så skönt. Tanken på att pressbyrån tjänat över 1000 kronor på oss gör mig arg, finns inget att äta här direkt och vi får ju inte ta med bebis ut, så skit mat för 1000 kr, jippi. Tur att vi fått världens finaste son, det är ju det enda viktiga! ❤
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Åhh han är så fin!! Gud va jag saknar den där tiden!

2013-03-08 @ 08:40:25
URL: http://tisskisset.blogg.se
Postat av: Monica-Gravid med nr 1

Hoppas verkligen ni får åka hem snart och njuta av att vara en familj. Han är verkligen helt underbart söt ♡ Kramar till dig!

2013-03-08 @ 09:09:09
URL: http://mookpersson.blogg.se
Postat av: Fia

Grattis!! Vilken fin kille ni fått!
Förstår dina känslor just nu då våran dotter cornelia också fick svår gulsot! Vi låg inne i ca 7 dagar och hon hade så höga bilirubin värden att det började pratas om blodbyte osv. Som nybliven mamma tycker man att det är världens jobbigaste grej med alla hormoner och allt, eftersom vi inte fick ta upp henne när hon solade förutom när det var dags för att amma. Kommer ihåg att hon var såå ledsen och jag fick knappt ta upp henne, sen alla dessa blodprov som togs flera gånger om dagen i huvudet, händer och fötter. Det vill man ju inte se på sitt barn..
Men lite solning gör susen ska du se och snart är ni hemma och börjar ett helt nytt liv!
Kram

2013-03-08 @ 10:24:48
Postat av: Lena

Förstår att det är jobbigt att man måste va på sjukhuset när man helst av allt vill åka hem med sitt lilla knyte. Men du klarar det, med hjälp av din sambo så tar ni er igenom det tillsammans med eran super söta pojke :-) hormonerna kommer spöka för dig massor det brukar dom göra i början, men du ska se att det blir bra! Du verkar vara en alldeles fantastisk mamma till eran pojke :-) kram till dig

2013-03-08 @ 13:18:43
Postat av: Linda C

Underbart söta unge <3

2013-03-09 @ 19:45:53

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0