Friday.

I två nätter i rad har Noel hållt på med jag vet inte vad, han har rört sig, åmat sig och gråtit, har fått vagga på vaggan säkert två gånger i timmen, tillslut tar krafterna slut, flyttar över honom i våran säng för igår natt sov han bättre då, men inte idag inte.. Är helt död nu, nu somnar han förhoppningsvis efter maten så jag också kan ta en powernap innan vi ska ner på stan.. Sen ska vi storhandla, pengarna rullar in & rullar ut lika fort. 
 

Kommentarer
Postat av: T - mamma till lille V

Hej! Jag känner igen det där. Våran pöjk kan ligga länge och liksom knöka i sin egen säng. Tror det är hans mage som strular då... Att han vill göra nr två men det går liksom inte.

Har för mig att ni provar mjölkfri ersättning till Noel, mår hans mage bättre av det? Hur kommer det sig att ni bytte till mjölkfri? Jag funderar på om vi ska göra det med då V skriker efter han ätit och då har han typ 60 ml kvar i flaskan och sen har han svårt att ja, bajsa. Håller på m lactulos och olja i maten men jag vet inte...känns inte som ngt hjälper längre...

Ha det gott och hoppas Noel sover gott inatt istället!

Svar: Hej! Vi fick pröva det om vi ville, för att det kan vara därför dom är gnälliga och har magknip.. Vi körde en burk och sen bytte vi tillbaka, märkte ingen skillnad, den luktade jätte äckligt och är mycket dyrare..
Nu kör vi baby semp, har slutat med semp droppar men vi ska börja med det igen för märker att han behöver det.. Vi upplever att han har problem när han ska bajsa, han tar i och gråter och så fort det kommer en prutt blir han nöjd..

Det är inte lätt! ;/
izabella Åkerlund

2013-05-24 @ 11:43:52
Postat av: Monica-Mamma till Alfred

Men lille gose då ♡ Så fin han är! Hoppas han sover bättre inatt!

2013-05-24 @ 19:16:29
URL: http://mookpersson.blogg.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0