Summer?

 
 
 
Idag hade vi inget inplanerat & jag tänkte redan igår att hur ska dagen gå om det är lika varmt som då, och idag är det ju ännu varmare. Nackdelarna är att jag behöver städa, och att Noel inte vill sova inne på dagarna.. Och då suger det att på i en lägenhet två trappor upp. Efter en timmes kämpande gick vi och hämtade vagnen i bilen och tog en sväng, han bara lägga ner Noel så sov han. Är det den friska luften? Kände inte för att gå runt i två timmar som han skulle behövt sova, så prövade bära upp honom til lägenheten men han vaknade, tillslut somnade han iaf och fick sova 1 timme till ute på balkongen och det funkade. ❤ Men solen ligger nästan på hela dagen här så i sommar är det inte heller en möjlighet.  det är verkligen hemskt att bo såhär på våren och sommaren.. Eller nä, enda tiden det är skönt är på vintern. 
 
1 dag i lägenheten per vecka får man väl stå ut med kanske. Men kul är det inte, oavsett om vi inte sitter i sjön som alla säger. 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Att han bara kan sova i vagnen på dagarna är en vana.. Om du provar med att han ska sova i sin säng eller vagga och inte "ger upp" kommer han nog fatta galoppen efter typ tre gånger o kunna sova där! :)

Svar: Mm det är nog det, men har runt 30 grader i lägenheten och han skriker så det rinner svett.. Så känns väldigt hjärtlöst att göra så just nu. :/
izabella Åkerlund

2013-05-08 @ 14:40:37

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0