Torsdag.

Ledig dag, har fixat med dekorplast, bakat & städat.. Vårt soffbord ska ju bytas ut, det är vitmålat o börjar bli slitet nu, svart färg börjar komma fram osv.. Så marmor dekorplast gjorde susen sååå fint! Men har bestämt oss för ett bord på åhlens, men nu är vi ju nöjda med det här ett tag till, fula Ikea stolen fick också en omvandling, även om den bara står i Boden så kan den ju behövas vid tillfälle.. Sen hälsade vi på mormor på sjukhuset, inte kul o se henne så men nu hoppas vi att hon slipper ha ont så länge till och får komma hem på lördag.. Sen hälsade vi på farmor en snabbis och sen hockey kväll, en väldigt trött Noel som körde gärnet, träffade en ny tjejkompis som han både kramades & pussades med.. Ja ungefär som en kväll på krogen för ungdomar & äldre haha.. Sen fick han åka på isen med pappa & hänga i omklädningsrummet med alla grabbarna, så lycklig våran kille blir, får nästan en liten tår, han skiner upp som en sol. Precis som han gör när han får syn på någon han känner, som idag blev farbror & farfar & springer fram och kramas! 

Om du bara visste mitt lilla hjärta hur stor plats du har i våra liv.. 

Så han somnade med andra ord gott i bilen o rörde inte en fena när vi lyfte in honom.. Vi kikade på bb finalen med varsin öl & cider, alkoholfri såklart.. Slutade ju kolla när Philip & John åkte ut men Anna & Anders var mina favoriter o det känns helt rätt det här.. Tänk att jag & brudarna hängde på bb finalen för ett par år sedan haha! Så seriösa! 

Imorgon ringer klockan föööör tidigt, 06:30 men ändå sovmorgon för pappan.. Noel börjar tidigt på dagis & vi åker & tittar på vårt lilla hjärta en gång till och förmodligen den sista gången också.. Såå underbart.. Är ju så nyfiken & rädd att vi ska se något eller att barnmorskan försäger sig, ursch.. 

Godnatt 


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0