Onsdag.

Vi hade en perfekt går igår, skrev ett jätte långt inlägg vid tolv igår innan ögonen slocknade som inte publicerades så orkade inte skriva om.. 
 
Noel sov till tio i tio och vi fick genast bråttom, telefonen gick varm o beskedet om att lägenheten är såld känns så skönt!! Ikväll skrivs kontraktet. Sen mötte vi Paulina & Nova och gick runt på stan.. Sen mötte vi Sandra & Nelli, Angelica & Alvar & Mikaela! God räksallad till lunch, och en mysig fm.. Dom andra gick till ÖF och vi och gudmor kikade i affärer på stan, åkte ut till vårt hus o fick äntligen visa. Hon tyckte det var helt sjukt stort o fint, kommer bli fint om inte annat! Sen pkte vi o köpte fika & middag och hem o lagade och avnjöt det.. Lämnade henne vid bussen och hämtade Fab från träningen.. 
 
Vi har kommit överens om det mesta till huset nu, ska bara få så lite kakel på riktigt osv. Längtar ihjäl mig! 
 
Idag kommer Noels mormor och jag ska fortsätta vakumförpacka bebiskläderna som ska sparas, läskigt mycket vi aldrig använt.  Noel bjöd på sovmorgon till 10:15 idag och det behövdes då jag somnade sent och låg vaken från 5-7.30 och inte kunde sova. Tack 
 
 

Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0