Vårt första hem.

Städade & piffade till lägenheten och sen åkte vi till rånäs, har varit där sen två.. Ätit middag och nu har vi åkt hem till pappan.. Det hade varit jätte många på visningen så det känns bra. Får se hur det låter iMorgon.
 
Igår när jag låg i sängen o inte kunde somna tänkte jag verkligen på hur jobbigt det kommer bli att lämna vårt första hem. Vi har varit med om så mycket dom här fyra åren i lägenheten. Även om det var vi två år innan så blev ju ändå allting mer på riktigt när vi flyttade ihop. ❤ Vårt första gemensamma hem, här fick vi beskedet om att vi väntade en liten bebis, här fick vi känna hans första rörelser i magen, det var det här hemmet som vi fick ta hem vårt barn till, här har vi fått lära känna honom, fått se honom utvecklas och göra stora framsteg, här har han gett oss en massa massa obeskrivlig kärlek, här har vi fått uppleva det största i livet. I den här lägenheten blev två tre, vi blev en familj. ❤ Det kommer jag aldrig nånsin glömma. ❤ Även om det här är vad jag längtat efter i flera flera år & så många gånger Fabian fått höra mig klaga över hur mycket jag hatar att bo i lägenhet så kommer jag ju ändå sakna vårt första egna hem, där våra största minnen i livet skapades. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin Sundström

Åh va fint skrivet, ni är verkligen en perfekt familj. En så fin liten kille, och din sambo som verkar va iväg en del med hockeyn ser ändå till att prioritera er på helgerna, även när du var gravid om jag uppfattat rätt och det gör mig så glad, så många killar som väljer o dricka o vara med grabbarna, dom är inte redo för barn. Fina familj!

Svar: Tack söta!!!!
izabella Åkerlund

2014-02-03 @ 08:43:21
Postat av: Anonym

Ja ni är verkligen en fantastisk familj.

2014-02-03 @ 11:11:34

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0