Vilken dag.

Har landat hemma i soffan, helt slut! Fabian är kvar i huset med Johnny o sprutar alla tak! På typ 5 min var hela köket o vardagsrummet klart så borde inte ta så lång tid.. Måste dock sprutas 1 gång till eftersom det är inrökt o Gult.. 
 
Men vilken dag, vi har gjort helt sjukt mycket o glömde såklart ta bra före bilder och ingen förebild från förrådet, var så ivrig på att röja haha! Men visar ändå, vi har tömt hela förrådet som var PROPPFULLT, gick inte att gå in ens.. Två fulla släpvagnar till tippen, sparat alla bra saker som verktyg osv.. Fällt 5 träd, tagit ner enarna vid framaidan och gjort en skystor brasa, perfekt Valborgs brasa haha. Så tacksam för all hjälp vi får, mamma, pappa, svärfar & fabians målarkompisar såklart! 
 
Sen har mamma börjat med rabatterna som är ett enda kaos och nu sprutas som sagt alla tak! Känner mig så lycklig över massa saker och vet att hur dåligt det här året än har startat och alla motgångar som kommit så kommer året bli helt fantastiskt! Jag är så lyckligt lottad. Och vill bara ha vår, sommar & framförallt sensommar! Pirrar i magen när jag tänker på allt som kommer hända! 
 
 
En del av allt som fyllde röda Boden! 
 
  
Efter! 
 
Före! 
 
Efter! 
 
Före! 
 
Efter. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

WOW.

2014-02-25 @ 21:31:51

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0