Mini semester

Sån himla fin & bra liten semester tripp vi haft, i onsdags hängde vi i Falkenberg och vid havsbadet, en helt sjukt fin strand som såg ut som Utomlands o värmen gjorde det ju inte sämre precis.. Noel fick bada o springa runt.. 
Till kvällen checkade vi in på vårt boende ett bed and breakfast precis mittemot Ullared hotellet, Supermysigt ställe.. Ljuvlig middag på Harrys & igår hängde jag och Carolina på låset till gekås, killarna sov vidare o sen kom dom in till elva.. Massa bra o fin shopping.. Sen affärerna ute fabian köpte en skitsnygg jacka från Mouli och t-shirt o sen köpte jag ett par G-Star jeans till honom..  Noel fick gummistövlar till dagis och senare på kvällen grillade vi och satt ute o njöt av utomlandsvärmen.. Det har varit så svalt o skönt inne på gekås så det har varit tur.. Imorse packade vi bilarna o checkade ut, in en vända till på gekås & nu rullar vi mot Borås och Nelly outlet. 

Noel har varit så himla himla duktig i bilen, han gnällde sista 30 minuterna bara annars har han suttit som en ängel där bak.. Nu sover han så hoppas hemvägen går lika lätt! 


Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0