Tisdag.

Jag & Fab pressade serier igår, gock o la oss alldeles för sent, typ vid halv tre. Sen ringde klockan kvart över sex, upp o iväg till Uppsala för DMSA undersökning med lilleman, först plåster halv nio, vänta 1 timme, kanyl, gå till ny avdelning, spruta in vätska och så fördriva tid i 3 & en halv timme.. Hann med lite shopping och sen tillbaka och göra själva fotograferingen, i 8 minuter gånger 3 skulle Noel ligga blixt stilla medans han åkte in som i en magnetröntgen, första 8 minuterna gick jätte bra o sen var det mindre kul o vi slapp fortsätta.. Får svar om två veckor så håller tummarna! 

Sen åkte vi till rånäs, badade o blåste upp Noels nya pool vi fyndade på ullis.. Den va myyyycket större än vad vi tänkt.. Ljuvligt god grillad middag med sill o potatis till förrätt.. Sen hämtade jag mamma o Camilla i Rimbo, sen bubblade killarna o sen åkte vi till nick o Emelies hus en sväng o sen åkte jag med mamma till akuten, den enda nyktra och här är vi fortfarande.. Jag åkte hem för en stund sen o städade lite för o tjäna in lite tid, hoppas mamma är klar snart så jag kan köra hem henne o hämta mina killar o åka hem o sova.. Killarna ligger o sover i Rånäs.. 

För imorgon ska vi äntligen få träffa lilla Tuva och alla andra vid 10 så min sömn är ju inte direkt utvilad..så trött att jag inte orkar skriva mer! 


Kommentarer
Postat av: Emma

Ja verkligen, tiden rusar nå sinnessjukt den här gången 😱😍
Vad är dmsa undersökning för något? Ser lite otäckt ut?! 😕

Svar: Så spännande o se vem som gömmer sig därinne! 😍

Noel hade urinvägsinfektion o då tittar dom så det inte blivit några ärr på njurarna, rutin när dom är så små.. har det de så måste man äta en förebyggande medecin i massa år.. Annars får man uvi jätte lätt o ofta.. Så vi hoppas inte på det.

Ja det var inte speciellt populärt att ligga fast under den där ;/
izabella Åkerlund

2014-07-30 @ 13:49:26
URL: http://esegerstrom.blogg.se

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0