Ord.

Jag känner mig sjuk, eller påväg att bli sjuk.. Har haft magknip i flera dagar, känt mig nedstämd o hängig, eller kanske bara allmänt låg för så är det ju ibland! Man vill så mycket men kan ge så lite! 

Det händer iaf massa roliga saker, imorgon är det torsdag och det innebär helg, däremot jobbat jag fre, lör & söndag och är hemma vid typ åtta på fredag.. Buhu. Men de händer en del saker i helgen iaf o de känns bra! 

Igår åkte vi till rånäs, gick en promenad o letade vitsippor o 1 enda liten sippa hittade jag, sen gungade vi o lekte, åt middag & sen blev det kvällsträning med pappa.. Sen fika med de nybakta bullarna, för de som fick äta, men faktiskt känner jag inget direkt sug!🙏🏻 

Idag stod veckans brunch påschemat  hursomhelst & idag haf jag börjat rocka rockring med tygnder igen, minns vilka galna blåmärken jag fick förut o efter 30 minuter idag så har jag rätt ont haha! Återstår o se om de är bättre imorgon! Då ska vi hem till Jocke o Carolina, Fab ska hjälpa till o lägga golv o vi ska väl hänga i lekparken! 




Kommentarer

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0