Måndag

Tiden går så fort att jag inte hinner med, i torsdags hade vi ju födelsedagsbrunch, i fredags gjorde vi pass åt Mio som han tyckte var skit kul haha. Sen kom Mikael o Moa o myste massa o senare anslöt även David, tre rätters o mys hela kvällen! I lördags fotade jag dop på Ingarö & Fab o killarna åkte med som sällskap, världsbäst! Sen åkte vi till basse o Carolina på kvällen o käkade middag och glodde på tv.. Igår åkte Fab o Noel till brandstationen o jag o Mio tog 1 mils pw i det fantastiska vädret, vårkänslor deluxe som försvann på em när det började snöa igen.. Sen kom pappa o Jim o fikade fruktsallad, sen handlade vi och idag bjöd jag över Carolina & Marika o barnen på lunch.. Himla mysigt o barnen röjde gärnet! Det är såå onödigt att sitta hemma på varsit håll tycker jag! 

Nu ska jag åka till Norrtälje o köra trappträning så fort Fab kommer hem, jag hatar mörkret.. Hade gärna löpt en sväng här men men tack, är lagom otäckt inne i Norrtäjje.. 

Idag var sista dagen på C9, jag har fuskat en del, eller jag har ätit lite fler kalorier än tillåtet o därför kör jag vidare minst 1 vecka till, men fortfarande inget socker alls sen den 1 januari! Och efter 9 dagar så visar resultaten -3,4 kg & - 22cm totalt.. Det känns enligt förväntan så jag är nöjd men fortsätter som sagt ändå.. På mina egna villkor, det funkar alltid bäst! 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh grymt bra jobbat!!👏🏻👏🏻

2016-02-02 @ 08:49:40

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0