Tisdag!

Idag var det dagis igen, vi hängde där 35 minuter eftersom Noel inte ville stanna kvar, men tillslut så.. Jag vet ju att han har så kul där, annats hade jag tagit med honom hem direkt.. 🙈 Första dagen på dagis blöjfri också o ingen olycka skedd, han är ju utan hemma men just på dagis med massa lek och tjocka kläder o overall på har känts lite läskigt men det gick så himla bra. 

Jag och Mio gjorde Banan&kokos pannkakor & mango&spenat smoothie på Kokosmjölk och sen tog vi en pw på 1 mil i storm och slask, okej motstånd sådär o sen fick vi åka o hämta storebror o väl hemma kom mormor o morbror förbi o lekte, sen middag, lasagne och sen kom pappan, äta o sen åkte vi o tog vaccin på Mio inför resan, inte en enda liten tår 🙏🏻 ! 

Imorgon väntar veckans brunch igen, redan hungrig! Det blir miniburgare, minipizza, pasta & ceasarsallad! Sååå gott! 



Kommentarer
Postat av: Marlene

Hejsan! Ska också börja med C9! Du skrev att du slutat med socker men är det inge socker i semlorna, era smoothies eller pannkakorna du gör till era bruncher? :) om inte; dela recept :D

Svar: Hej :) jag äter inte av några bakverk, dem är till de andra tjejerna eller min familj & det är inget socker i varken pannkakorna eller smoothisarna.. Smoothisarna består oftast av frysta bär & kokosmjölk..

Och fruktsocker äter jag 😘

Pannkakorna är
1 ägg
2 tsk bakpulver
2,5 dl mjöl
2,5 dl mjölk
2 msk smält smör

Ibland är det bananpannkakor och då är det
2 ägg
1 tsk bakpulver
1 mogen mosad banan

izabella Åkerlund

2016-02-03 @ 17:38:15
Postat av: Lisa

Jag hittade till din instagram och blogg för cirka en månad sen och har verkligen fallit pladask! Vilka fina pojkar du har och vilka otroligt underbara bilder du tar :) får man fråga vad du använder för kamera?

Svar: Tack snälla du vad kul!💕 jag har en canon 7d & andvänder nästan alltid canon 50mm 1.4 usm objektiv 😘😘
izabella Åkerlund

2016-02-04 @ 11:29:48

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0