Torsdag!

Det känns verkligen lite jobbigt att det är torsdags idag, Fab börjar jobba på måndag och på tisdag börjar Noel dagis! Även om Mio ska vara hemma ett helt år till så har jag lite panik, panik över framtiden, att inte vara mamma ledig längre, att vara utan det finaste jag har, att inte kunna träffa vänner mitt i veckan o att bruncha tex? Livet är så skrämmande! & Tiden går så himla fort! 

Ett bevis på det är att Mio nu även kryper lite, det är mest ålande eftersom det går fortast men ibland så.. Och igår när jag och Fabian var ut o åt tre rätters så var mamma o pappa här o passade killarna, första gången vi lämnar Mio men det gick så himla bra vilket jag inte tvivlade på men de känns alltid lite jobbigt.. Då reste han sig iaf flera gånger på fötter o sen när vi kom o under kvällen visade han också att han kunde, vääääldigt ostadigt o läskigt! 

Vi är såklart jättechockade eftersom allt det här hänt på bara 6 dagar, det har varit så skönt att Mio varit senare än Noel på så sätt har han också kännts mindre.. Men nu är det slut på det och dom lugna stunderna, han river nämligen det mesta! 

Vi åt som sagt middag på ett glas igår, så himla mysigt att bara få vara vi särskilt nu under renoveringen, utan kök o dålig mat. Dessutom är det de enda vi pysslat med på jullovet, hållt på i köket. Så det var så behövligt! 



Kommentarer
Postat av: leyla Andersson

Så mysigt ♡ ja har oxå panik! Börjar jobba i mars!!! Fy f-n... jobbigt som tusan.. va har du för kamera och objektiv? Tar så fina kort inomhus oxå :)

2016-01-07 @ 14:43:24
URL: http://leylaandersson.blogg.se
Postat av: Annette

Såg ditt IG och tänkte att du tar så fina matbilder, och klickade in här för att se närmare. Lustigt att kommentaren innan gällde samma sak :) Du får så fint varmt ljus, utan att det blir rödgul ton i bilderna. Gillar det korta skärpedjupet också. Tex översta bilden i det här inlägget. Har du något tips du vill dela med dig av? Tack för all inspiration!

2016-01-09 @ 08:02:04
URL: http://justnujusthar.com

♥ Skriv vad du vill här:

♥ Namn:
♥ Spara uppgifter

♥ Mail: (visas endast för mig)

♥ Blogg:

♥ Skriv

Trackback
RSS 2.0