NI!

Kärleken till dom här två & kärleken mellan dom, tänk om det gick o filma varje litet ögonblick. Vill aldrig att ni blir stora! 


💙



Tavlor

Nya tavlor till Mios rum, är ju såå svag för fjärilar o innan jag bestämt mig över fjärils tapeten så får det bli en tavla ! 
Det blir en egen text under fjärilarna. 


 

Han var den där lilla pusselbiten som fattades, tänk hur bra det blev.


Lugnet före stormen.

Det har kännts så jäkla cool lungt inför dopet, men som jag vetat hela tiden så kommer det bli kaos imorgon & på lördag.. Redan nu börjar jag känna mig väldigt stressad o det är de värsta jag vet... Men, ska kämpa för o inte stressa o bara ha det kul så wish me luck. 



Två dagar!

På lördag ! 



Mio




Onsdag

Idag har vi handlat det sista inför dopet, alltså hjälp vilka summor pengar man lägger.. Sen kom mamma hit en sväng o sen basse o Carolina o med kinamat, spelkväll, pyssel till dopet o mys!! 

När dom åkte vid tolv tiden började jag baka, ingen va trött här hemma förutom Mio som sovit sen länge men nu hoppar vi i säng! 



Baby feets.



Fjädrar!


Finaste byxorna o tröjan till Mio! 

En toppen em & kväll på Skansen!





Fler doppresenttips

Några sista present tips. 


Doddi från geggamoja! BLÅ

ED news

Den här föll jag pladask för! 



Nytt till Mio




Hejhejhej hemskt massa hej.

Jag har faktiskt noll lust o skriva här, hoppas lusten kommer tillbaka. 

Det har varit fullt upp ändå, i fredags åkte vi till Öregrund, käkade en god lunch, strosade runt, käkade middag o hängde med kompisarna! Noel är i en riktig trots period nu o det känns av. I lördags kom Louise o Filippa o hängde här ett tag, sen basse o Caroluna.. Filmkväll deluxe. Igår storstädade jag hela huset, o på kvällen kom Jocke o Carolina, thai mat, fika & Jurassic world ! 

Imorse började vi med ett besök hos sjukgymnasten, Mio har som Noel också hade lite platt bakhuvud.. Nu kom han knappt upp på första skalan men iaf. Sen raka vägen till Täby C för o fixa det sista inför dopet på lördag, skor till mig, finkläder till grabbarna! O så massa pyssel grejer.. Nu är Jocke o Carolina här, vi har grillat o nu äre Bajen på tv.. Sen spelkväll! Om vartannat bakar jag maränger, alltså viket göra.. Eller ja, väntetid. 



Till mini

Hur underbar? Mio fick såklart en grå! 


Underbara Gotland!

Alltså, när den här ön visar sig från sin bästa sida så säger jag bara wow! Idag kändes det som att vi satt på en strand, strosade i gränder o hamnar utomlands. Så jäkla grymt! Det känns tråkigt att redan åka hem såklart, nästa år blir det några fler dagar. Ja vi åker helt klart tillbaka! 


💙


Gotland

Som vanligt är vädret inte på vår sida, alla väder appar har visat sol varje dag här men Nepp.. Men vi har haft såå mysiga dagar ändå.. Igår gjorde vi Visby  o fick åtminstone kvällssol o en fantastisk solnedgång. Resulterat i massa bilder såklart.. Killarna har precis vaknat, såhär tidigt vaknar dom aldrig annats såklart menmen. Idag regnar det tillomed, alltså hur surt! Noel som tjatat om o få bada.. 


Drinks

Det är så jäkla kul med drinkar, ni kommer ledsna men jag ledsnar inte! 


Måndag

Bilen är packad o vi ska försöka sova nu, klockan ringer 03:15 o sen tar vi oss mot Nynäshamn o vidare till Gotland med våra vänner! Ska bli så mysigt! Hoppas hoppas vädret är bättre där! Tidigare idag va Emma här, sen åkte vi till Norrtälje o sen sov jag o barnen o sen plockade vi massa bär hela familjen! 


Kvällen i bildform.



Lördagen.

Igår var det dax igen, årets human table fotball. Det var sjukt nervöst från o till, killarna hade ju lite o leva upp till o i finalen nickar Fab in avgörande målet! Alltså sååååån lättnad!! Så jäkla kul att dom vinner igen & att det är norrtälje killar, sånt sticker alltid lite extra hoho! Sen drog vi hem till mina föräldrar, grillat, massa badande för grabbarna o trevligheter.. Sen blev mitt hjärta liiiite "trött" o vi fick åka hem istället för o gå ner på festen men det är jag glad för idag kan jag säga! Killarna gav oss sovmorgon till halv elva imorse såååå skönt!! Idag slappar vi bara, skönt o behövligt! Några bilder! 


Fredagen.



Mössor

Jag är torsk på på kläder, skor o mössor till barnen.. Överdrivet mycket o framförallt mössor. Det här är inte ens alla liksom.. Men vadå, mössor får man aldrig för många av. 


Solsuflett




Mio Wilhelm Axl


Så tråkigt att bilderna blir suddiga/dålig kvalité på bloggen menmen. 

Ljusdal

Vi har haft toppen mysiga dagar i Ljusdal med våra vänner, en idyllisk liten plats & barnen har sprungit runt på gräsmattan o haft svin kul. Noel är en väldigt kärleksfull kille skulle man nog kunna säga, han vill gärna kramas, pussas, hålla handen, bära, hjälpa o ha sig.. Det är ju inte helt lätt med mindre barn som Filippa men det har gått bra ändå tycker jag.. Det är ju bättre än att slåss! 🙈 igår fick vi superbra väder o det resulterade i en hel del bilder, en massa fina bilder så det blir en bildbombning. Vi har sagt länge att jag ska fota Filippa så det gjorde vi o bilderna blev så fina på lilla charmtrollet. Noel fortsätter ju rata kameran men Mio tycker desto bättre om den, än så länge! 🙈😅 Ja, många tycker det är överdrivet o fota så mycket, men det är SÅ värt att ha fina bilder på sina barn.. Dom stunderna kommer aldrig tillbaka.

Undra hur många bilder jag kommer ha tagit när barnen blir arton? Hjälp kan inte ens tänka.. Vi är iaf på väg hem, killarna har sovit heeeela vägen, dvs 3,5 timme.. Helt galet! Det blev rätt hårt för oss tjejer igår, hårdast för mig o det får jag äta upp idag.. Nu klarar jag mig utan alkohol några månader.. 


Ni!

Så tacksam för att ni är mina! Inga ord är tillräckliga! Ni är ALLT. 



Ljusdal

Vi lämnade ett strålande Norrtälje o intog ett Ljusdal i spöregn, alltså har vi nån ska regn djävul över oss eller!? Såå blött o kallt men jättemysigt! Det blir vad man gör det till. Vi stannade o kollade på en bil i Uppsala också, den vi va väldigt intresserade av blev såld tyvär. 

Imorgon hoppas vi på fint väder, Noel är så sugen på att få bada! 


💙



Mini



13 Juli 2015

För två år sen igår döptes vår lilla kille. Helt galet!! Lilla äöskade stora unge! 


Tisdag

Killarna sover o jag vaknade pigg halv sju så har varit uppe o packat lite vi ska ha med oss. Så skönt i lugn ro. I augusti har vi ägt det här i 1,5 år.. Känns som typ fem o det har ju hänt ganska mycket både inne o ute sen dess. 


En sån dag.

Noel väckte mig halv tio imorse o då gick jag upp o rensade killarnas garderober o fotade lite som kan säljas o en hel del som skänks till uff typ.. Sen var det typ dax att åka till BVC för rota vaccin, Mio har passerat 5 kilo nu.. Pjuh. Och är 57,5 lång. Under medel på både vikt o längd men följer sin kurva så fint! Ungefär som med mitt sf mått med honom i magen.. 

Sen handlade vi o jag köpte äntligen en solhatt, samma från newbie som Noel hade o som hag egentligen inte tycker är fin. Men har letat ihjäl mig känns det som o det finns ju inga fina till små pojkar, så är det enligt mig!  o sen blev jag upprörd IGEN, över att fina solhattar till flickor hänger på rean men inte en enda till pojkar?? Och en hel rundel med Flick kläder o en liten liten gnutta plats med pojk kläder.Så skämmigt så det är inte sant!! Helt ärligt, är pojkar mindre värda eller? För dom behöver väl minst lika mycket kläder o solhattar som flickor? O kom inte o säg att det inte stämmer, för det gör det! 

Okej, lite avreagerande. Nu är jag glad igen, sen kom våra vänner på tacoskväll! En himla trevlig kväll. Imorgon åker vi till Ljusdal, till våra andra vänner o myser några dagar! 



Våra barn, finner inga ord!



Marmor

Älskar min nya marmorbricka.
Ska ha en liten kruka med färsk krydda på också. Fattas bara ett fint kök. 

 

Söndag

En toppendag, vi startade med dunder frukost. Sen ut i skogen o plockade blåbär, sen badade Noel och jag bakade blåbärspaj. Sen åkte vi till Marika, Erik & barnen o deras fantastiska hus!! Massa gott fika o nu är vi ännu närmare bygga hus planerna, det tar tid o hitta rätt o rita ihop sitt drömhus så lika bra o börja spåna, vi kan ju planera i några år. 

Sen skulle vi åkt till rånäs men det blev inte så, så killarnas farfar kom på grillmiddag & tre rätters. Älskar att varje dag är som lördag o att jag har noll koll på dagarna! 

Juste i fredags sålde fabian äntligen sin bil o det enda som kretsar här hemma nu är en ny bil, det blir med största sannolikhet en vit passat r-line eller en vit V70 men nu har han hittat en passat vi förmodligen kommer kolla på så vi får se! Imorgon ska lilleman få rota vaccinet, återstår o se om han blir " magsjuk" blä! 




Doppresent tips!




Dopinbjudningar

Nu har nog alla fått sin inbjudan o jag kan visa den, en massa vikande, klippande, rivande, knytande, klistrande. 130 små vimplar har jag klippt men såå himla kul o mer personligt! Har fått massa fina ord tack till er!



Blueberrie pie


Summer

Så kom sommaren tillbaka, vi har handlat, mat & massa blommor som jag sen planterat o killarna badat.. Sen middag hos Sebastian och Carolina, himla trevligt o nu ligger vi i sängen, killarna sover i sina sängar o det är så skönt med hela sängen bara vi.. Imorgon ska vi hem till Marika & Erik o barnen ett tag o sen rånäs. 



Sädesslag

Jag är torsk på sädesslag, åkrar, blommor osv.. Jag får bokstavligen ont i hjärtat när jag inte kan fota ett om jag ser det, det här va i ren tur att kameran va med, men lagom tills barnen skulle få agera modeller här störtade regnet ner, såå nytt försök imorgon.. Och på hela familjen! Vi har ingen bild på oss alla o Mio är två månader, galet? 



💙💙




Dark khaki

Det fick bli dark khaki tillslut, var väldigt sugen på grå också men roligare med grön då de flesta vi känner har grå.. Såå nu får bannemig solen komma! 


Friday breakfast!



Den här kärleken

Även om det känns lite i hjärtat att min lilla kille blivit pappas kille så känns ju den här kärleken ännu mer. 




Tid

Som sagt, ingen tid o när jag väl ska skriva har jag ju såå mycket o skriva o det blir långa noveller.. Men vi är påväg hem nu från Ullared, vi är i Södertälje så har cirka två timmar kvar.. Vi skulle ha befunnit oss i smögen nu men regnet har öst ner sen igår o det är ju svinkallt ute, så att strosa runt i hamnen, på smögen bryggan, sitta på klippor och äta Skagen känns liksom inte helt bra.. Så vi har tröstshoppat ännu mer i Jönköping, som om det inte räckte med alla tusen lappar på gekås men men.. 

Jag är iaf as nöjd med mina köp, Noel har fått massa klöder han egentligen inte behöver men eftersom utbudet till bebisar suger o det är bra till de större o Mio inte fick några så fick Noel desto mer.. Jag är mest nöjd över min gigantiska lykta, mina nya utekrukor, och ett jätte stort trä hjärta.. 

Bilen är helt proppfull, och takboxen lika så.. Vi har fått tre toppen dagar även om jag önskade att vi satt i smögen o inväntade solnedgången nu..

Killarna har varit superduktiga, inte ett enda gnäll i bilen.. Noel har väl haft lite för mycket myror i brallan för o gå o spana på gekås eller sitta still o äta men annars så.. Förstår ju helt klart att många lämnar bort barnen när dom åker hit också men det är Noels tredje år så äsch. Vi vill ju inte va utan honom o en lekpaus behöver alla.. 

När vi kommer hem ska vi duscha/bada allihopa, sen ska barnen sova hoppas vi o vi lägga oss i soffan med massa tända ljus o se tredje nya falk filmen. Och cirkeln om vi orkar, är taggad på skräck 🙏🏻 


2 månader!

Idag blir vår lilla kille 2 månader, helt galet!! Då låg vi på bb Sophia, med en nykläckt liten Mio. Vill uppleva allt igen o igen o igen! Han mätte på 8 veckors kollen förra veckan 56 cm & 4770 gram. 1 cm längre & nästan 1 kg lättare än storebror i samma vecka.. Han är helt klart en smalare kille än va Noel va, men sen är han ju lik pappan också så vad annars? 🙈 

Vi är snart framme i Ullared, har stannat i Jönköping o shoppat o käkat och Noel har fått leka av sig i ett litet lekland!   killarna är så duktiga, Mio har grinat 1 gång men blev tyst direkt när han fick mat. Noel har sovit, kikat film o spelat på paddan, iget gnäll, frid o fröjd. Fantastiskt! 




Raindrops



Armsleeve

Så jäkla sugen på en halv armsleeve, har en hel del grejer jag vill ha med.. Snart kanske! 

Bilder från pintrest 

Två av tre! ♛♛❥



Min älskling.




🌸



Måndag!

Efter mitt inlägg igår åkte jag & Mio till Norrtälje o överraskade Carolina o blivande kusinen med babyshower med massa andra. Så himla trevligt! Sen hem o då kom Anders, Ylva, Petra & Amanda grattade mig. När dom åkte gick vi ut o gick o Noel somnade innan halv åtta, vi kollade klart på falk o vid halv tio sov jag o Mio, helt död efter 38 timmar utan sömn.. Vaknade nyss o är lika trött, det har nig dock o göra med att min tunga är fylld av blåsor, inte förvånad eftersom vi åker till Ullared imorgon, jag får alltid dom här jävla blåsorna när vi ska göra något kul.. Så idag ska vi packa, hämta takboxen hos mamma o pappa o ta det lungt! Vi åker från Ullared på torsdag o dååå stannar vi till i smööööögen! 


Lite presenter, plus vodka, whiskey o trä klossar jag inte fick med! 

Söndag!

Åhh vilken sjukt bra kväll det blev igår! Solen stekte, våra vänner kom, vi käkade, vi grillade, vi käkade, vi drack, vi skrattade osv.. En galet bra kväll som avslutades precis innann fem! Solen hade gått upp o fåglarna vaknat. Vi sjöng hysteriskt o dansade till massa massa gamla låtar! Pappan la sig o sov o jag städade undan o hade mig, kändes som en dum idè att sova några timmar bara.. Nu däremot går ögonen i kors. Får ta igen det senare. Vi fick massa fina presenter också! 




Lördag

Godmorgon lördag! Lite molnigt idag o det känns behövligt.. Ligger man vid en pool eller strand hela dagarna får det gärna vara 33 grader o stekande sol men ja.. Det blev en sen kväll, vi åkte o hämtade pappan inatt, jag skulle precis lägga mig när han skrev så kunde lika gärna åka, barnen vaknade knappt när jag flyttade dom ändå.. O nu har vi precis vaknat, ska fixa o dona inför dagen! Halv fem kommer våra gäster, det vankas 50 års firande.. 


Mio

Vi har två bad tokiga killar! ❤️



Sun

Nu är snart min födelsedag slut, en toppen VARM dag med nära o kära! Avslutade med en drink i kvällssolen med min faster o sen somnade Noel på två sekunder. Har fått sååå mycket fina saker, allt jag önskade mig från Nicolas Vahé & handdukar från Missoni från min lilla familj. 

Från min andra familj (mamma, pappa, bröder) en blender/mixer, och två stora betong krukor. Carolina Gynning glas, pengar mm. 

Nu kollar jag på en film i min ensamhet, liiiite deppigt o sitta själv på sin födelsedag även om det bara blev några timmar.. Jag är ingen ensam person!
Imorgon äre fest igen! Trevligt skare bli!


Bortglömda bilder




Min dag idag!

Jaaaaha, 24 år!! Jag känner mig skit ung, har inte den minsta tendens till ålders nojja.. Här sitter jag ju, 24 år, två fantastiska små söner, en underbar fästman, en villa, bil & massa fina vänner!! Jag är tacksam, så tacksam! 

Vi sov till tio idag o jag vaknade lite i panik eftersom första gästerna kommer 12, men det gick bra.. Jag hade en enastående kväll igår, så jäkla god mat & trevligt sällskap! Min kära fästman är iväg på firmafest ikväll men min familj kommer o grattar mig så jag överlever.. 




Sent presenttips.

Allt det här från B1 companiet i Norrtälje vid lilla torget, marmorskärbräda, lyktor, betong hjärtan. 



Torsdag

Igår kom verkligen sommaren o nu är klockan halv nio o det visar 25 grader? Äntligen!!! Vi fick ställa klockan & väcka barn idag, Fab ska till tandläkaren o sen ska vi till BVC så vi leker i lekparken medans. O inte mig emot. Mio är inge glad bebis hoppas BVC har några idéer på vad de kan vara, hatar o se han ledsen.. 

Ikväll ska jag få njuta av en middag o massa drinkar med mina fina tjejer, alla kunde tyvär inte men ändå. Ska bli så himla himla mysigt!! 


Home


Vårt bord!



Juli

Honner inte med bloggen, jättw tråkigt. Vill ju kunna gå tillbaka o läsa sen men sommaren är väl så.. Juli är här, min månad o det är helt galet! Jag fyller år om två dagar?!? Igår var vi iaf i rånäs o åt middag o sen fotade jag student bilder, så jäkla roligt vi hade o det blev grymma bilder!! Idag har jag målat o städat, lilleman är inte pigg.. Feber o jätte kinkig. O imorgon ska han vaccineras, så typiskt.. 

Nu är innebordet klart också så ska lyfta in det senare.. Vill inte rintigt göra mig av med det vi har så vi får se hur det blir haha.