Vi blir fulla för kärlekens skull.

(null)

(null)


Lite sommarlängtan på detta!

(null)


Onsdag!

Några galna dagar på jobbet, jag är helt slut men kan inte sova? Har jobbat 34 timmar mån-ons och det känns i hela kroppen, Norrtälje börjar fyllas med sommargäster & det märks i butiken.. 

Men imorgon tar jag heeeelg, tre härliga lediga dagar och sen långhelg nästa vecka igen, förut va långhelg 4 dagar & inträffade varannan vecka, nu är jag överlycklig över en långhelg på 3 dagar som inte inträffar allt för ofta, det är tufft att jobba mån-fre 9-18  med ett väldigt stressigt jobboch sen ha andra jobb på helgen & en familj,  det är inget jag tänker sticka under stolen med, men tur att man är ung ändå & brinner för det man gör..  

Funderar på hur årets påsktårta ska se ut o smaka, jag tror på lite fräscht syrligt, passionsfrukt? Vad tror ni? Och så gul givetvis.. 

Vi har iaf fått in massa härliga nyheter i butiken, bla dessa fantastiska handcremer 😍 löp o köp! 

(null)


VI.

Idag trycks våra inbjudningar till bröllopet, i veckan kommer min ring, saker blir mer verkligt samtidigt som de mesta för mig känns helt overkligt, jag ska gifta mig, en av dom största dagarna i ens liv & jag ska få uppleva den? Jag har alltid velat gifta mig, en stor flickdröm som så många andra haft sen man var liten,  och det gör mig lite rädd, ger mig en liten klump i magen, den stora dagen, som man fantiserat och drömt om, den dagen ska hända, på riktigt, och man vill ju att allt ska vara precis sådär perfekt som man just har drömt, och sen ska den dagen ta slut? Aldrig inträffa igen, blir man lite deppig då? Känner man sig lite tom, tom på drömmar? Tom på drömmarna man så många gånger drömt. 

Det låter säkert fjantigt, och att resonera kring detta med en iaf i mitt fall kille är inget att hänga i granen haha, han tycker jag tänker för mycket och för underligt..  Men jag kan inte låta bli, på samma sätt som jag inte kan låta bli att bli lite avundsjuk på alla som har allt de här framför sig, barn, familj, äktenskap, hus.. För om jag kunde, hade jag velat återupplevt allt igen o igen o igen.. 

Återupplevt känslan när vi  bestämde oss för att bli vi, när vi fortfarande var barn & gjorde alldeles för mycket konstiga saker, känslan när vi tillsammans klev in i vårt första & gemensamma boende, känslan när vi fick veta att vi väntade vårt första barn, känslan när det barnet gav mig sina första sparkar, känslan när han valde att äntligen komma till oss, känslan i oss när han för första gången såg med sina mörka ögon rakt in i våra, när han log sitt första leende, tog sina första steg.. 

Känslan att återigen få uppleva ett nytt liv, känslan att inte bara vara två om den känslan utan tre, känslan att bli fyra. Fyra människor, en familj, min familj. Min alldeles egna helt perfekta  f a m i l j. 

Jag kan inte låta bli att gråta en skvätt, inte för att jag har de minsta svårt för o gråta men ändå, (den egenskapen har mina små killar ärvt av mig helt klart.) Samtidigt som jag redan fått allt mina drömmar drömt åt mig, så är jag en gnutta lite rädd att det ska kännas både läskigt & tomt sen, inte tomt på liv, kärlek eller mening, men tomt på drömmar om sånt jag alltid drömt.. 

Visst är det inte bara jag, någon mer måste känna samma känsla, samma smygande rädsla? Att undra men inte veta? 

(null)


High on loving you.

Världsbäst söndag, jag mina killar, flera timmars sol & lek ute, våfflor, pussar, utflykter & glassfest. Varför kan inte helgen gå lite långsammare? 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jotex porslin

Har lite förälskat mig i det här porslinet från jotex, visst är det himla fint? Tror det får bli nästa köp! 


(null)


Drink!
Efter önskemål kommer recept på 
den här smarriga drinken! 

Innehåll: 
Is 
Lime juice 
Jordgubbsdrinkmix 
Citron juice 
Zingo jordgubb&rabarber 
Sura jordgubbsremmar
Äggvita 
Ljus rom 

Fyll ett glas med is, skaka drinkmix med lime & citronjuice, ljus rom & äggvita i en shaker.. skaka ordentligt så äggvitan blir till skum.. häll över det över isen försiktigt, fyll upp med zingo och toppa med sur rem & jordgubbe! 🥂🍓 


(null)

(null)

(null)
Jag vill ha våååår

Vår, blommor som ploppar upp, körsbärsblom, rensopade gator, gräs som börjar bli grönt, träd som slår ut.. Unnar mig själv lite nyheter i garderoben! 

(null)


Hååååår!

Efter ca 8-10 år?!? Har jag nu långt hår igen, så sjukt ovant, särskilt eftersom jag ALDRIG haft löshår mem jag vill aldrig ha kort hår igen.. börjar vänja mig vid mitt nya yngre utseende haha, och älskat älskar långt hår! Tänk vad håret spelar Stor roll? Tänk om man bara kunde få välja! 

Hursomhelst såhär ser jag ut nu.. 

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)


Wedding dresses!

Okej, första bröllopsklänningsjakten är gjord! Jag mötte upp Mickan (min tärna) Emma kunde tyvärr inte vara med, i Stockholm.. vi började med bröllopsbutiken där vi lyckades få proca utan att boka tid, sån overklig känsla, att stå där i en bröllopsklänning? Helt galet.. vi traskade vidare och svängde in på 3 andra butiker, där fick jag tyvärr inte prova, men vi klämde och kände och bokar tider där snart igen.. tiden går så himla fort och snart är sommaren här.. 

Från och med imorgon kommer jag börja köra stenhårt med kost och träning igen, är inte alls peppad men hoppas såklart att jag ska bli det! Önska mig lycka till! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Push lista

Kommer ni ihåg min köpa till mig själv lista där bl.a. stubbe vasen fanns med? Dom fyra sakerna på den listan har jag köpt eller fått nu & därför tänker jag att en ny med fyra saker får flytta in,.. saker jag verkligen vill ha & med dom i sikte lägger jag inte lika mycket onödiga pengar på annat! 

Förutom på blommor, det tänker jag aldrig sluta med.. jag övervägde o ha ett blomfritt mars, eftersom jag nästan köper blommor för tusen kronor i månaden o vi ändå ska gifta oss, men alltså blommor är lite mitt liv, jag är inte hel utan en fin bukett på bordet, jag är inte jag.. och blir jag så lycklig av det, får det vara värt.. 

(null)