Torka.

som sagt, jag har ingen motivation till det här.. Det är jätte tråkigt för jag vill dela med mig till er som faktiskt går in här varje dag.. Och så
gåe det flera dagar & jag orkar inte skriva om allt!! Vi har hängt i ishallen ikväll iaf & handlat till nyår.. Jag & Louise kommer som alltid göra en enastående meny.. Vi firar in det nya året ute på Singö.. Kan inte bli mycket bättre, våra fina vänner.. Folk har börjat tjuvstarta med raketerna & jag älskar det.. Lite små skrämmamde bara att jag var i 7:e månaden för ett år sen, det känns ju som igår? Våran kille har blivit så stor!!! 
 
 

Kavat

Dom här skorna ska Noel ha i höst, så
underbara!! 
 
 

Saturday

Känns som tisdag idag, vi har gjort lite ärenden, köpte ett par nya vagabond skor, sen har vi börjat rensa här hemma.. Imorgon åker vi till Rånäs o firar min farfar som fyller 80 år.. Sen ska jag sälja min älskade kamera, det känns Väldigt tungt även fast jag ska byta upp mig.. Tänk vad många fantastiska ögonblick den fångat åt mig.. Sen ska jag vidare till Louise & fira hennes 24 års dag! Ska bli supermys!! Ikväll har vi pressat SOA, det är så bra just nu så bara Måste fortsätta titta.. Men det blir ju morgon också & våran kära son vill upp o leka så nu säger jag godnatt.. Jag är verkligen trött på att blogga, men samtidigt vill jag kunna titta tillbaka på allt sen.. Men överväger verkligen att ta en paus här ifrån.. Samla lite inspiration till att skriva.. Det är nog det galet sjuka tråkiga vädret. 
 
 

Family.

Där livet börjar & kärleken aldrig tar slut. 
 
 

Lundmyr & svea.

som sagt, inte ett enda plagg över 75 kr! 
Har verkligen fyllt på 80&86 lagret nu.. Tänk att storlek 50 var alldeles för stort för snart tio månader sen? Tiden rusar iväg! 
 
 

Happines.

En helt perfekt dag & kväll.. Vi gjorde några affärer, dålig rea som alltid.. kan säga det tusen gånger, håll er till internet sjukt mycket bättre rea & man slipper trängas & köa.. Sen åkte jag o fixade till naglarna, visar imorgon.. En liten ändring som gjorde så mycket.. Sen hade vi mys & lek kväll och vid halv åtta somnade Noel och jag o pappan kunde bänka oss i soffan med tapas uppdukat & snabba cash 3 livet delux på tv.. Faktiskt bra, ett bra avslut på en grym trilogi.. Allt ska inte vara perfekt jämnt. Sen har vi myst & kollat SOA.. Jag kommer somna närsomhelst medans fabian är helt inne i sitt nya spel av han fick i julklapp, dumt o tipsa om det.. 
 
Vi är så lyckliga, får nästan nypa mig i armen ibland.. Världens finaste son som gör en massa framsteg varje dag & en hel framtid tillsammans. Hoppas hoppas saker går som vi vill. Min älskade familj. 
 
 

Fredag.

Vi har verkligen vänt på dygnen sen fabian gick på ledighet, lägger oss sent och sover länge.. Noel vaknade kvart över nio imorse men fabian gick upp o jag fick sova till tio.. Väldigt skönt.. vi tänkte kolla lite mellandagsrea idag, annars bara ta det lungt hemma ikväll.. Det behövs efter all jul stress.. visar lite av Noels julklappar. 
 
 

Annandag jul.

Ligger halvt död i soffan, fabian sover fortfarande och det här är den konstigaste morgonen på dom senaste nästan 10 månaderna, vårt lilla hjärta är inte här. Jag saknar honom, kan inte sova.. blä.. Ska väl åka o hämta honom snart. Igår firade vi kul nummer 4 i nånö, nu är det slut på julmat. Sen lämnade vi Noel i rånäs och åkte hem och så kom det en massa folk, sjukt rolig kväll som jag kommer leva länge på.. Va hemma vid kvart i fyra nångång. Hoppas eran dag blir fin i solskenet. 
 
 

Julafton.

Alltså, vart börjar man? En perfekt julafton, förutom att våran kära mamma åkte på magsjuka då.. Noel fick säkert närmare 45 julklappar, och vi en hel del också så bara att öppna allt va ett helt maraton.. att ge bort presenter är verkligen det bästa jag vet, är sämst på att spara pengar men till sånt kan jag spara! Och våra barn kommer bli bortskämda, men såklart till en rimlig nivå. Ska försöka visa en del julklappar imorgon innan vi ska iväg på julfirande nummer 4.. Jag fick iaf bla, presentkort på stadium, åhlens & zalando. Pengar, Carolina Gynning glas & en fotokurs! Så lycklig!! Och lite mer saker, fabian fick presentkort av mig pch sen ska vi bo en natt på herrgård, förmodligen gimo herrgård. Äta, dricka & sova gott! 
 
Tomten kom såklart & Noel som aldrig varit blyg eller grinat hos någon gjorde det såklart inte hos tomten heller, våran glada framåt kille! Sen har vi spelat det årliga julklappspelet alltid samma hets & det är så jäkla kul.. Vi kammade hem en väggklocka, massa små jäger & en ljuslykta. 
Vi har previs kommit hem och ska krypa ner i sängen! Hoppas ni haft en helt underbar Julafton. 
 
 

God Jul. ♡


Good day.

En jätte bra dag på jobbet, massa massa kunder och dagen gick mega fort!! stresaadw ihjäl oss hemma, lämnade kransar, in på Konsum och systemet som tack o lov va helt tomma på människor, nästan.. Det enda possetiva med Rimbo! Hämtade mormor och åkte sen till rånäs, sjukt god julmat, äter alldeles för mycket som alltid, öppnade paket med min mormor, Noel fick en jätte bra bok me ljud & flikar, en tomte och jag& fabian fick presentkort på Åhléns! Vi är ju en familj så det blir lite så nu. 
 
mamma fick en julklapp av oss barn idag eftersom hon jobbar imorgon, ett halsband med barnens namn.. vill göra ett till mig med, så fint! Kan inte förstå att vi får ha en liten egen familj, våran sons första jul. Det är så himla himla stort! Är så jäkla glad över att vi inte var ett enda år äldre när Noel kom, det känns så rätt & perfekt! 
 
Väldigt skönt att det här med att inte kunna sova dan före jul har släppt, det var det värsta jag visste! Haha. sov gott! 
 
 
Den lila månstenspärlan är för februari och samma månad pappa är född, hela familjen i ett. 

Nelly mellandagsrea.

Ni har väl inte missat nellys mellandagsrea? Love it. Hade visserligen presentkort kvar men 88 kronor för allt detta! 
 
 

Måndag.

Noll koll på veckodagarna, och noll koll på att det är julafton Imorgon.. Eftersom vi sovee borta ikväll fick Noel sin första julklapp i strumpan idag istället, han fattade precis haha eller inte.. men traditioner ska börjas i tid.. Alla julklappar är inslagna, kavriing, snickers & mjuk pepparkaka gjorda. Är på jobbet och ser fram emot dagen.. ikväll blir det uppesittarkväll & lilla julafton, julmat, baka knäck, spela bingo, bada bubbel & dricka bubbel & öppna några julklappar med mormor. Underbara jul. 49 julklappar blev det i år, behöver nog inte säga hur många som är till Noel, så jäkla nöjd med årens köp iaf! 
 
hoppas eran dag blir fantastisk! 
 
 

Dan före dan före dopparedan.

Det var jätte lungt med folk idag på jobbet konstigt nog, men imorgon blir det nog desto värre! Efter jobbet hämtade killarna mig, hem förberedde tacos, gjorde två planterringar & åkte sen till Victoria för naglar.. Silvriga tippar & en hel svart nagel.. Så nöjd!! sen åkte jag o handlade lite, hem o lagade middag, bada Noel inför julfiranden, slå in alla paket, baka snickers, saffranskaka & kavring.. Två kransbeställningar & sen bänkade vi oss i soffan framför äkta människor! Effektiv tjej! Imorgon ska jag hinna baka, städa & packa innan jobbet, för när jag slutar ska vi åka direkt, in på systemet, hämta min mormor o sen fira lilla julafton 2.. Så sova nu om jag ska orka! Hamnade tyvär på Kappahls sida som redan startat rean, var ju bara tvungen o beställa lite newbie och utnyttja 40% rabatten en gång till! Sov gott!!
 
 

Shopping.

Rabatter & Rea is the shit. 
Internett shopping lönar sig verkligen. 
 
 

Fjärde Advent.

Fjärde advent och gräset är grönt, regnet faller och julkänslan är på topp, eller? En röd rosett i håret, julmusik, doften av nejlikor i apelsin och en fullapäckad dag på jobbet. Det kan nog ta sig, efter jobbet ska jag iväg o göra naglar.. Blir många timmar ensamma för mina killar idag.. Sen ska jag hinna med att baka en massa! Sål in alla julklappar som är kvar & göra två krans beställningar.. Blir nog en sen natt! Ha en fin söndag! 
 
 

Zombie.

Godmorgon! Noel sov fram till halv sex o ville sen gå upp.. När man är van vid att få gå upp halv nio, nio blir man en zombie. Tänk att vi faktisk gick upp sex förut!!! Sjukt! Ska väcka fabian om en stund så får jag sova en stund till innan jobbet, vi turas om såklart när han inte jobbar.. Tacksamt!! Jobbar kort pass idag så det går nog fort, kan tänka mig hur mycket folk det kommer bli! Hoppas ni får en fin dag! 
 
Världens bästa killar! 
 
 

Fredag

Ja vi har haft en perfekt dag, handling av mat, en mysig fm på stan med shopping! Kappahl har 40% rabatt på en valfri vara fram till julafton, så har passat på 4 gånger, lovar att det hinner bli en 5:e ! Noel har blivit snorig igen, och lös i magen.. Han somnade kvart i åtta och vaknade för en timme sen jätte ledsen och svårt att andas, nu hoppas jag att han sover så vi också kan krypa ner.. Kan nog bli en tuff natt med en täppt liten kille.. Annars har vi kollat på svenska hjältar galan, världens bästa gala. Så grymt att vanliga människor får bli hyllade på det här sättet! 
 
Efter det kikade vi på hur många kramar finns det i världen, hade helt glömt bort den.. Så bra, jag älskar ju verkligen dom underbara människorna!! Noel fick en tidig julklapp av sin mormor när hon va här idag, något jag tänkor på faktiskt.. En egen fjärrkontroll! Nä tre dagars jobb väntar, så godnatt!!
 
 

Ballerina.

Om vi får en dotter nästa gång kommer hon äga varje liten ballerinasko från Dolly by Le Petit Tom. Helt perfekta! Skulle bli totalt ruinerad dessutom. Men det äre värt! Vill klicka hem dom nu nu nu. Bara sådär perfekt fina som dekoration på en hylla! 
 
 

Lilla julafton

Vi kom hem vid nio ikväll, massa god julmat & klappar! Noel somnade på den korta biten i bilen och sover sen dess, trött kille efter den här dagen.. Han, pappan & farfar har varit på 80 års kalas. som jag tyvär missade. Vi satte på svenska skräckfilmen vittra  som gick på bio i somras, inte läskig men jävligt äcklig.. Lite kul med sån typ av svensk film också! Ligger i sängen och ska snart sova! 
 
 

hjärta.

Idag har jag kännt mig sådär extra mega lycklig! 
 
 

Torsdag

Man känner verkligen att jul ruschen är här nu, alla är stressade sjukt mycket att göra på jobbet.. Men det är skönt! Tiden går fort! Vi har varit ner på stan på morgen & handlat dom sista julklapparna, så skönt! Sen blev jag avsläppt på jobbet och killarna åkte o kollade på huset igen, och det kändes tydligen mycket bättre idag.. Så vi får se vart det bär nu! Jag har min rast nu och efter jobbet ska vi ha lilla julafton med fabians mamma eftersom vi inte kan fira alla ihop, barnsligt men vissa människor är så! Imorgon är jah ledig och måste fixa allt inför måndagen då viåker  till rånäs efter jobbet och är där tills juldagen! Hoppas eran dag blir fin! 
 
Tänk att du varit såhär liten! Mitt hjärta! 
 
 

Missyou.

Det känns verkligen helt fel att vara ifrån sitt lilla hjärta, jag saknar honom innan jag ens lämnat honom.. tur att vi har många månader kvar innan han börjar på dagis.. Jag är inte redo för att sluta vara hemma med honom än.❥ & Tur att det bara är 5 dagars jobb! Dessutom är det ju jätte nyttigt & bra för mina killar att vara ensamma men ändå. Mitt älskade hjärta! 
 
 

Onsdag!

Klockan stod på ringning idag igen, ligger kvar oi sängen och drar mig för att gå upp. Killarna sover i vanlig ordning! Vi ska på husvisning halv tio och sen ska jag direkt till jobbet, därav alarmet! Ska gå upp & fixa mig nu och sen väcka mina sovande älsklingar! Hoppas ni får en bra onsdag! 
 
 

Mage.

Är verkligen inne i en sjuk gravid period just nu, vill bara bli gravid igen, ta det där testet, se pluset, gråta av lycka i min älskades armar, se magen växa, träffa bebisen på UL för flesta gången, höra dom första hjärtslagen, och fortsätta se magen växa.. Att varje dag känna dom där underbara rörelserna, sin käraste rå om magen som om det vore bebisen som låg så varsamt i hans händer.. can't wait. & tänk att vi ska ha en nyfiken storebror nästa gång. Underbara liv, livet med er. 
 

Du gör mig hel.


Tisdag.

Igår ställde jag klockan & Fick väcka min sovande korv imorse.. In i bilen och till geggamojas lager i Täby för utförsäljning.. Massa folk såklart men massa bra saker, bara saker i 86/92 så det ska växas i, men det står nog inte på förns han kommer i det.. nu har våran prins ett tjugotal julklappar att öppna bara från oss, ja dom ska skämmas bort! Det var vi, Sandra & Nelli, Amamda & Paulina o Nova. Sen åkte vi vidare till Täby C. God Lunch, barnen fick leka och sen köpte jag dom två sista julklapparna.. Dvs fabians, så grymt bra julklapp, vill ha julafton NU. Måste bara beställa en nyårs & juldagens outfit ikväll så det hinner komma.. Sen kan jag pusta ut lite! 
 
Idag går fabian på lång ledigt, 20 dagar för att vara exakt! Ska bli helt sjukt skönt & mysigt. Först ska jag jobba lite bara! 
 
 

Kransar.

Dörrkransar i kungsgran & en bordskrans till mamma & pappa, så jäkla nöjd.. Sugen på att göra en liten att ha på vårt bord. 
 
 
 

Blå från topp till tå.

Vi körde 6,5 km pw jag och mamma, Noel slocknade direkt i vagnen och somnade om direkt när jag flyttade honom till bilen, sammanlagt 2 och en halv timmes sömn.. Behövligt tydligen. Sen har vi ätit och gjort en massa mat till Noel. Pappan är på träning, jag o Noel har myst. Nu sover han och jag ska duscha o invänta fab och sen blir det morden i sandhamn! Som jag längtat! Imorgon ska vi på geggamojja utförsäljning, hoppas hitta massa fint billigt! 
 

Önska.

I år har jag inte ens tänkt på vad jag önskar mig, Noel kommer liksom först.. Men önskar jag mig inget fär jag inget sa mamma (skämt o sido) så det får bli en jätte tråkig önskelista, men nödvändig.. Måste köpa en ny kamera i januari då min gamla säljs, inte det roligaste att ge pengar men det som behövs mest för mig. Sen vill jag ha en massa nya träningskläder så därav massa presentkort. Menmen. 
 
 

Måndag.

Ny vecka igen, tiden springer iväg. Det är verkligen julafton nästa vecka? Helt obegripligt.. Och en vit jul vekar det ju inte heller bli! Fabian jobbar bara måndag & tisdag den här veckan.. Sen tar jag över jobbandet, onsdag, torsdag, lördag- måndag.. Mycket inför jul! 
 
Vi åker till mamma idag Måste träna & sen blir det ingen tid till det resten av veckan! Så skönt att Noel sover till 9 nu för tiden men dagen blir så kort & stressig när man ska iväg! så en dusch sen åker vi.. 
 
 

Kan inte förstå att ni är mina! 
 
 

Du behövde tid.

Kvällar när jag ligger i sängen ensam och inte kan somna tänker jag såklart på tiden som varit, innan jag blev gravid, hela graviditeten & så den första tiden med vår son. Jag önskar ju såklart att den gått saktare, man hinner inte med.. 9 månader i magen kändes som en evighet, ett ständigt längtande.. 9 månader utanför har gått för fort, tanken på att våran lilla kille blir 1 år om 2 & en halv månad får mig att gråta floder.. Jag vill bara stanna tiden.. Jag behöver tid. 
 
Sista bilden på Noel i min mage, precis ett Dygn efter fanns han hos oss. Åh vad jag längtar till nästa gång! 
 
 

Tredje Advent

Det var väldig lugnt på jobbet & väldigt mycket personal så ja tiden gick verkligen inte fort! Efter jobbet stannande jag och handlade och nu har vi ätit och jag har gjort om min dörrkrans & gjort en sak som mamma o pappa ska få.. Och en krans beställning, visar bilder imorgon., äkta lyx kungsgran får nu pryda dörren! Älskar det.. 
 
Det blev kungsgransris i en kruka med lite kulor och ljus som gran i år! Väödigt mysigt det med faktiskt! Ikväll blir det julkalendern och solsidan!
 
 
 

Söndag.

Det blev verkligen en sjukt lyckad kväll igår, god mat grymt sällskap en snäll liten kille och ett perfekt avslut på dansgolvet, vågar inte kolla hur mycket pengar jag gjorde av med, perfekt en vecka innan jul. Men det får det va värt!! Mamma & pappa kom och hämtade Noel vid tio och sen hämtade pappa oss på Mobergs vid tre.. 
Nu är jag på jobbet, slutar vid fyra och då åker vi nog till rånäs! Ha en fin dag! 
 
 
 

Relax.

Dagen gick hekt sjukt fort på jobbet, fabian hämtade mig och sen lämnade vi av honom på spc igen.. Noel röjer runt här nu och jag skulle bara vilja lägga mig i sängen och sova tills imorgon, en sån dag idag.. Vill absolut inte gå ut o äta.. Blä. Men aja, bara tagga om med en breezer!! Ha en toppen kväll!! 
 
 

Orange.

Det här är min favorit ros, fantastisk färg. Noel har somnat om igen så här sitter jag i min ensamhet och inväntar jobbet med två sovande killar, ja det vore underbart att krypa ner under täcket igen. 
 

Lördag!

Vi hade en jätte bra dag & kväll igår, myste länge i sängen på morgonen, åkte o handlade, hem o städade o förberedde middagen, det blev bruschetta & heta räkor till förrätt, chicken toast till varmrätt & pepparkakscheesecake till efterätt.. Det är lite pyssel med tre småttingar som går i första hand, en ljuslykta rök och en hel skål med vatten rann över golvet haha. Men vi hade en jätte trevlig kväll och kom väl i säng vid halv ett tiden.. Noel vaknade halv nio idag, efter ett uppvak inatt på typ en timme.. Zombie! 
 
Jag jobbar 11-15 idag och sen får vi se om Fab ska upp till spc ett tag innan vi ska på middag med hockey laget, mamma & pappa kommer hit och tar Noel sen när han ska sova och vi går ut och dansar lite.. Jag är så osugen på allt det just nu av diverse anledningar, hoppas att det blir bättre!! Imorgon jobbar jag igen så det får bli en lugn kväll i vilket fall som helst.. Börjar känna att jobba varje helg inte alls är kul, vill bara va hemma med mina killar.. Menmen, man behöver ju dom där extra pengarna & väl på jobbet är det ju kul! Hoppas du får en fin lördag! 
 
 

Newbie.

Noels nya helt underbara kofta från newbie! Hur perfekt får man bli? Ä l s k a r  D i g! 
 
 

Glad Lucia! ♡

 
Det här med o välja en bild är omöjligt för mig. 

Friday.

Vi har haft en mysig kväll, Fab kom hem sent från träningen sen har vi kollat på soa, fabian är ledig imorgon, riktigt mysigt.. En dag med min familj. Vi ska handla en massa mat till kvällen då mammorna & papporna & barnen kommer på middag! Ska Bli jätte mysigt & trevligt! Sen ska vi bara mysa! Ska väl krypa ner i sängen snart.. Godnatt! 
 
 

New in.

 

Dagens

Dagens mamma. 
 
 
Dagens Noel. 
 

Torsdag.

Noel vaknade halv nio imorse,  njuter av hans nya sovrutiner. Vi hade en lugn morgon, tog en dusch ihop och Noel älskar verkligen vattnet och är totalt orädd. kommer bli underbart i poolen i sommar! Sen gick vi ner på stan & träffade Marika & Thyra. Åt en god lunch & sen kikade vi i affärer och handlade lite.. Klarade av ännu en julklapp och köpte två tröjor, örhängen och en bh till mig själv! Och Noel fick en ny underbar kosta från Newbie, helt nyinkommen & jag älskar den.. Måste passa på medans han kan ha kläderna i Newbie. Det får bli en tidig adventspresent till söndagen. Visar den imorgon, bilderna blir då orättvisa i det här mörkret. Efter stan slängde jag på mig tränings kläder och så körde vi 4 km pw jag & Noel, himlen var sådär magisk att jag önskar att den aldrig försvann! 
 

Minigran

Förra året köpte vi en riktig gran för första gången & den var så fin men hemsk att få ut ur lägenheten, hittade barr gömda i somras.. Så vi bestämde att i år skulle vi köpa en Kungsgran, dyrare men barrar Inte. Dessutom mycket finare.. Men med vårat lilla vilddjur här hemma känns det omöjligt så nu har jag tänkt köra på en liten mini gran iaf, ska åka och köpa en på jobbet imorgon tänkte jag.. Som kommer få stå på en kista så inte huliganen drar ner den! Haha.  hoppas så innerligt att vi har ett stort hus att pynta nästa vinter! 
 
 

Krans.


Onsdag.

Vi träffade Sophia & Lowa på stan för god mysig Lunch. Lowa är bara 1 månad äldre än Noel så det är jätte kul. Vi satt där rätt länge och sen tog vi en promenad! Så mysig dag! Man kan tro att det var en fin tidig vårdag idag.. 
 
Sen åkte jag & Noel till rånäs. Gjorde en krans beställning och sen fick morfar vara barnvakt, och jag o Noels mormor drog ut på 4 km pw! 
 
Sen iväg o lämna kransen, hem och laga middag & sen kom Johnny och så klippte jag honom! Sen åt vi middag och sen åkte Fab på träning.. Noel börjar bli trött så jag ska lägga honom snart.. Han har börjat våga gå själv med gåvagnen idag, så roligt det ser ut! 
 
Imorgon ska vi mysa med Marika & Thyra! Noel är omringad av brudar! Men det har kommit några små killar nu som bara väntar på att växa till sig lite. Hihi!! Det har varit ett riktigt tjej år i år igen tycker jag! 
 
 

Petit monster.

Måste tipsa om dagens lucka hos babyshop.se . Det är underbara svenska märket petit monster, dessa plagg har dessutom gjorts av 100% ekologisk bomull, licensierad av GOTS. Finns i färgerna blå, rosa, grön och den här beiga. 40% rabatt idag! Måste lägga en beställning! 
 
 

Work out!

I julklapp önskar jag mig presentkort till träningskläder, samtliga kläder Kommer från Ellos.. Dom två skorna ska jag ge mig själv i julklapp! Har äntligen bestämt mig för dom här färgerna!! Så snyggt! 
 
 

It's you.


Tisdag,

Det blev 4 km pw, handlade en massa. Bakade dumlekakor & ännu mer smicker.  Skulle göra saffrans längd men glömde köpa saffran såklart! Sem lagade jag spahetti carbonara lagom tills fab kom.. Han är på träning nu och jag ska träna lite mage & armar och Noel hjälper väl till! 
 
Imorgon ska vi träffa Sophia & Lowa jätte mysigt ska det bli. Sen ska jag klippa Johnny och sen tränar fabian.. Jag ska väl försöka hinna med lite träning jag med.. Men nu när slasken är här blir man ännu mindre sugen! Blä! 
 
Har slagit in 29 julklappar iaf, har ett par kvar men det känns så skönt att nästan vara klar! 
 
 

Inez.

Idag fyller mitt älskade lilla gudbarn 8 år.. Helt galet hur fort tiden gått! världens bästa tjej!! ♡ Stort grattis på din dag! 
 
 

Newbie News.


Måndag

Så jäkla tacksam för alla fina ord om min resa jag fått idag, tack vare dom orkar man lite längre lite oftare!! Ni är guld värda! Vi har varit hemma och tagit dey lungt på fm, sen mötte vi kompisarna på biblioteket där vi hade en " föreläsning" om barnböcker varför det är bra osv. Jätte mys! Sen gick vi ner på stan & käkade och sen en sväng in på kappahl, det va ju ta 3för2 på barnkläder så va tvungen o köpa newbies nya bodys. Så fina! Visar dom i ett annat inlägg! Sen åkte vi hem till pappan som va hockey ledig idag, har ätit tacos, kikat på julkalendern och sen Sandhamn! 
 
Noel fick en massa charmiga tröjor från en jobbarkompis till Fab, det är pappas kille det! 
 
 

4 månader!

Idag är det fyra månader sen jag tog tag i träningen Och kosten, det var en hård start med massa regler och måsten.. Nu äter jag & dricker med gott samvete & tränar! I januari kommer jag börja köra lite hårdare igen, köpa träningskort och komma i form till sommaren! Just nu går det åt rätt håll men verkligen sakta men säkert, men jag vill äta gott med samvete i jul så efter det blir det blir det lite hårdare igen.. Hade egentligen inte tänkt visa bilder förns jag är i mål men jag lovade ju faktiskt och dessutom kan jag nog bli ännu mer peppad då!! 
 
Det är en LÅNG bit kvar, men en bra bit på väg!!
 
Vikt: - 9 kg
Mage: - 16 cm.
Armar: - 7 cm
Rumpa: - 11 cm
Lår: - 10 cm
 
 

He.

Kan inte förstå att du är min familj, att du &jag  skapat en sån perfekt liten kille och att vi har hela livet tillsammans. jag älskar dig så fruktansvärt mycket, du&noel är det finaste jag vet. Mitt liv.
 
 

Snö.

Men bra dag, Noel fick en pulka i adventspresent så vi lämnade pappan på samling och åkte till rånäs, provåkte pulkan & det var en riktig hit! Roligast var när det gick fort.. Sen har vi bara myst inne, ätit julmat & jag o mamma körde 4 km intervalllöpning i 9 minus, sjukt kallt men väldigt skönt! Sen åkte vi hem och hämtade pappan! Noel har sovit en halv timme på hela dagen så hoppas på sovmorgon imorgon också! Nu ska vi kika äkta människor! 
 

Andra advent.

 

Söndag.

Perfekt dag igår, först en iskall julmarknad. Fick 9 kransar sålda iaf. Åkte hem till mamma och pappa o satt och värmde mig framför brasan med en mojito. Sen åkte vi mot Elin, en fantastisk middag i deras gulliga lilla hus! Sen kom taxi bilarna och vi åkte till Norrtälje, sjukt mycket Folk ute så det var roligt. Hoppade av taxin här hemma kvart i tre tror jag.. Noel vaknade tjugo över nio efter mig och jag är inte bakis! Kan bli en bra dag det här! Tänkte kanske gå ner på julmarknaden på stan med familjen innan fab har samling, får se om vi åker och kollar matchen eller åker till rånäs. Hoppas ni får en fin dag! 
 
 

Lördag.

Nu är vi på väg till Rånäs igen, min lilla familj följer med på julmarknaden en stund och sen åker dom hem och jag stannar kvar.. Efter marknaden åker jag till mamma & pappa och fixar mig och sen vidare till Elin på halv åtta hos mig med gänget.. sen väntar utgång! Ska bli jätte trevligt, sist jag var med var nät Noel låg i magen! Hoppas vädret kan lugna sig lite! Hoppas din dag blir fantastisk! 
 

.


Snöstorm

Ja, stormen kom verkligen.. Snön blev Väödigt djup och tillslut blev det strömlöst.. Lagom till idol, tur att man har en mobil man kan se igenom.. Hela rånäs var en enda svart by, vi klädde på oss och traskade runt.. Väldigt häftigt egentligen.. Små ljus tändes här & var. Kevin vann, jag hejade såklart på honom men tycker egentligen att Erik var värd vinsten, tjejen ratar jag totalt, tål inte att titta på ens så av dom var det helt klart rätt vinnare!! Och vinnar låten gjorde han ju tusen gånger bättre! 
 
Sen var det dax att köra hem, vägarna var hyfsat bra och det kändes lungt! Imorgon hoppas jag på att snön inte faller när jag ska stå & sälja kransar hela dagen.. Sov gott! 
 
 

Rain.

På väg till rånäs på middag hos mina föräldrar. vi hade en mysig em med Carolina, gotte fika när regnet piskade utanför och en massa prat & lite shopping! Tänker vara duktig & visa en dagens outfit direkt! I rånäs är snö stormen kommen! 
 
 
 

Blött.

Noel vaknade på pricken halv nio, och jag var helt död då.. Skit nätter! Vi har tagit det lungt, ätit frukost och Noel passade på att klättra in i duschen när jag inte såg så det fick bli klädbyte.. Nu har vi varit iväg & handlat lite välling och hårfärg.. Jag ska färga håret innan vi ska ner på stan tänkte jag.. Fick en fråga om jag knye kunde börja lägga ut mer outfits bilder, det blir verkligen inga foton på sig själv numera men jag ska försöka bättra mig på det! 
 
Juste det här medelandet fick jag av min mormor imorse, blir så glad att någon uppmärksammar allt jag gör.. Puss på dig min fina mormor! 
 
 
 

Friday.

Jag somnade halv ett igår & vaknade 03:47 och har legat vaken sen dess.. Lagom kul. Noel sover som en stock och pappan har åkt till jobbet, funderar på att gå upp och ta en dusch medans Noel ändå sover, har jag tur sover han till halv nio som börjat bli en vana nu och jag kan ta en powernap.. hoppas du får en fin fredag.

Kransar

Jag hann göra klart alla 14 kransar ikväll, 5 stommar var redan färdiga och skulle bara pyntas.. Hoppas bli av med alla.. Kom och köp på Rånäs juliga marknad, Rånäs IP 13-16 på lördag! ponnyridning, tomte och dans runt granen och massa andra stånd! 
 
Noel el säger mamma klockrent nu och kryper runt och säger det, går jag ut så han inte ser mig ropar han mama, fick så klart en liten tår & pussade ihjäl honom!  Imorgon är det fredag, vi ska hänga med Carolina på stan, fika och julhandla lite kanske. pappan ska spela hockey match vid två och sen åker vi till Rånäs tror jag. Trevlig torsdag kväll på er. 
 
 
 

Clean.

Ja det blev ju något av den här dagen också, åkte till kappahl och mötte Becca, fyndade julklappar ta 3 för 2.. Sen pkte vi hit, klippte Becca och när hon åkt och dammsugaren stod framme fick jag ett ryck, smhar rensatt avlopp, rensat badrumsskåpet och kastat massa skit.. dammsugit, putsat speglar skurat golven och nu tänt massa ljus och väntar på min man.. 
 
Ska försöka hinna ut och träna innan fabian sticker på träning.. annars en lugn och skön kväll! Har försökt fota Noel i sin fina stjärngosse dräkt idag, inte alls lätt!! 
 
 

Familj & porträtt fotografering.

★   ★   ★
 
 
★   ★   ★
 
 
★   ★   ★
 
 
 
★   ★   ★
 
 
★   ★   ★
 
 
★   ★   ★
 
 
★   ★   ★

Torsdag.

Äntligen torsdag känner jag, idag kommer Becca hit. Jag Måste göra klart minst fem kransar.. Och sen inte göra ett dugg.. Noel drog till med en rejäl sovmorgon, tills jag väcks av världens borrande, i mitt huvud typ.. Efter ett tag vaknar Noel livrädd & gallskrikande. Men somnade om i min famn, Måste vart trött.. Så nu sitter jag här och kan inte göra nånting haha, lägger jag med honom vaknar han väl direkt av allt jävla borrande.. Det stod en lapp om att det skulle borras men fan vad trött jag är på lägenhet och grannar så tätt inpå.. 
 
 

Nybakt.

Två satser snickers, och en stor sats kavring.. Världens godaste bröd!! Nu har snickarna att mumsa på och vi med.. Haha, det här är så typiskt hantverkare, kladda på allt! Efter allt bak kikade vi på måndagens avsnitt av morden i Sandhamn, som jag längtat efter att det ska börja igen.. Sjukt bra!!
 
 

Onsdag.

Efter att jag klippt så åkte vi till mormor och morfar, jag och mamma körde 4 km löpintervaller.. Noel fick vara med morfar & morbror.. Sen åkte vi o hämtade pappa, jag handlade massa ingredienser till snickers, hela förra satsen åt fabian o hans jobbar kompisar upp på en dag så imorgon får dom nya.. Köpte även hem så jag kan baka kavring ikväll.. Riktigt juligt.. Sen köpte vi med hämtmat o har kikat på julkalendern.. 
 
 

Seg.

Dom dagarna vi inte har något planerat är jag så seg på morgonen, ändå sov Noel från kvart i sju igår till halv nio idag och vaknade bara en stund när pappan kom hem igår.. Jag ligger fortfarande i soffan under en filt fast jag borde diska, fixa kransar och packa lite saker.. Vädret gör ju inte saken mycket bättre heller.. Nu får det gärna komma lite snö, vi ska åka till rånäs, träna lite lugnt och sen klippa några.. Ikväll ska vi ha myskväll med pappan, jag har min 5:2 dag idag så ska bara äta middag, så jag längtar väldigt mycket dit. Och till julkalendern, jag tycker den är jätte bra hitils och det hör liksom till på julen..
 
Det här önskar sig Noel i julklapp.
 
 

Nio månader.

Idag är en stor dag, vårt lilla hjärta blir 9 månader. Han har funnits hos oss lika länge utanför som inuti magen.. Det är helt obegripligt för mig. Jag minns det som igår när vi bestämde att vi skulle bli en familj, och innan vi visste ordet av så låg du redan i min mage.. Så liten så liten, i nio månader fick jag känna dig, i dom nio månaderna älskade jag dig mer och mer för varje minut som gick, men det gick inte att förstå.. Sen kom du, en liten perfekt kille. Med så mycket kärlek jag aldrig vågat drömma om att få uppleva.. Så älskad från allra första stund.
 
Jag är så lyckligt lottad, som fått gåvan att vara just din mamma, få bära dig, se dig växa, se dig utvecklas och älska dig mer och mer för varje liten sak du gör. Du har gett livet en mening och jag vill inte leva en sekund utan dig. 
 
jag älskar dig så högt, ingen kommer någonsin att förstå. Vår dyrbara prins. Tänk att du varit vår i nio månader. 
 
 

Sjukstuga

Haft en mys dag med kompisarna, när Noel vaknade efter lunch vilan va han jätte grinig och klängig, ville va i famnen, på golvet, i famnen osv. Ingenting var bra, jag började kallsvettas, fick migrän och så den där jäkla hostan. När tjejerna åkt hem gick jag och la mig, fabian la Noel och lagom till han åkte till matchen vaknar Noel och gallskriker i nästan 1 timme, tills hans somnar i min famn.. Sjuk ledsen liten kille, gör så ont att se den man älskar mest av allt ha ont någonstans man inte vet vart. Tänk om dom kunde säga vad som är fel.. Samtidigt mår man själv skit. 
 
Tanken var såklart att vi skulle se matchen, tänkte att Noel skulle vakna och vi kunde komma dit lagom till andra perioden, men han sover som en stock i soffan fortfarande.. Lite tråkigt såklart men egentligen det bästa.. 
 
Så här sitter jag framför Alla är fotografer, så grymt program.. Jag vill jobba med foto, jag vill utvecklas, utbilda mig och bli så bra jag vet att jag kan bli.. I vårt blivande hus ska fabian bygga en fotostudio till mig, inget stort och märkvärdigt men en bra studio.. Och i början av det nya året kommer jag starta en enskild firma, F-skatt sedel och ta tag i mina drömmar.. Man måste börja någonstans någon gång och det är nu känner jag! Ska bara klura på ett företags namn, det ska passa kommande utvecklingar alltså inte bara foto.. Idéer? Let me know.
 
Nä blä vad tråkigt det blev utan hockeyn idag, skulle nästan vilja väcka Noel för att få se sista perioden, sån hockeyfru nörd har jag blivit!! pappan gjorde mål iaf. Nu vill jag bara att han kommer hem och myser. Imorgon är en stor dag.
 
Min sjuka lilla sovandes bebis, har glömt hur ljuvligt det är att fota små sovande bebisar.
 

Tisdag.

Har tänkt flera gånger att det är onsdag idag, och igår tisdag.. Önsketänkande.. Noel och jag har bakat en saffranskaka på morgonen och förberett dagens lunch.. Snart kommer mammorna och bebisarna, undra när man börjar kalla sin bebis för barn? vill aldrig behöva säga barn till min lilla plutt! Ikväll är det hockey, pappan fick egentligen ledigt eftersom dom är klara.. Men han ska spela ändå. Hoppas ni får en fin dag! 
 
 

.

Fixade tacos till middag, myste med min lilla kille innan läggdags och tog mig ut på 4 km löpintervaller, världens iskallaste storm.. Och absolut inte det bästa för min hal Kommer hem frusen som en isbit typ och min älskling har ordnat en stor varm kopp te. Love him!! Ska köra min styrke träning och sen se julkalendern och duscha!! Imorgon är det mamma date hos mig.. Ska bli så mys!! 
 

Perfect day.

Så mysig dag med min älskade bästis,  god lunch, en hekt ljuvlig smoothie, massa mys.. Och  dom flesta julklapparna klara..  Har nog bara tre kvar, helr sjukt skönt.. Hat köpt advents klappar till Noel också, som han ska få öppna (tugga) sönder varje söndag.. Ska visa gårdagens senare.. Har handlat mat i Norrtälje, lite blommor på jobbet så ska ordna en plantering ikväll. Fab har tidig träning idag, jag fick ett migrän anfall och fick lägga mig och vila en halvtimme innan han Åkte och när han kommer hem ska jag ut och löpa.. Förskyld och med huvudvärk men Måste komma igång igen, 1,5 kilo  kvar till julafton.. ska fixa det!!  Juste, nästa måndag har det gått 4 månader sen start då visar jag upp mina resultat fast det är en lång väg kvar!! 
 
 
 

Perfekta lilla kille!


Måndag.

Inatt har jag & Noel hostat ikapp känns det som, när jag äntligen somnat vaknar jag av att han hostar och så börjar jag igen, och så har det fortsatt.. Ingen rolig natt med andra ord.. ska gå upp o göra oss iordning.. Vill helst ligga under täcket hela dagen! Just nu suger det att gå hemma på mammapeng, jag vill kunna köpa det jah vill utan att behöva leva fattig resten av månaden.. Vill kunna lägga undan många tusen till en resa.. Även om jag alltid skulle vilja gå hemma med min lilla kille så måste man ju jobba för att kunna leva! Så sjukt att alla ens framtidsval styrs av äckliga pengar.
 
 

Första Advent.

Killarna vann & pappan gjorde varsit mål för oss som lovat.. Nu är dom klara för alltrean, duktiga!! Den 14:e ska vi på julfest med laget, ska bli jätte kul faktiskt, att deras tränare tucker det är viktigt att familjen också är med.. Nu är vi hemma, Fabian har öppnat första luckan i sin adventskalender han fick av mig, som ett litet barn. Haha. Kollar julkalendern och den känns faktiskt väldigt lovande än så länge! 
Imorhon ska vi till Täby igen & försöka köpa klart alla klappar och umgås med bästa gudmor!! 
 
Ha en fin kväll. 
 
 

Första december.

Våran morgon blev perfekt, Noel vaknade åtta, låg i sängen till halv tio och myste, åt frukost, tönde första ljuset och sen satte vi på en film. Noel somnade efter havka filmen ioch sov mer än två timmar så vi passade också på att ta en powernap.. Sen åkte pappan på samling och mormor kom med Kina mat, nu är vi på spc och ska heja på pappa & laget.. 
 
Ikväll är det en tv kväll! Äkta människor börjar äntligen igen, solsidan och julkalendern! 
 
 
 

Rest in peace.

Sånt här gör så ont i mig, fast man är så långt ifrån att känna en person så blir man så ledsen.. Orättvisa liv!! En av världens bästa skådespelare!