Dagens mage!

Elva dagar kvar! 


Körsbärsblommor.


Ellos

Nytt till sovrummet från ellos + leksaks glassar till vår glass tokiga kille.. Måste passa på med grym rabatt.. Sänggaveln har vi ju redan då & den kommer från Mio. 




Valborg.

Jösses, Valborg är här. Ja tiden går fort. Min förskylning blir bara värre o värre, näsanr helt täppt, halsen brinner, öronen kliar, huvudet värker och varje gång jag hostar värker hela magen, ryggen och fogarna.. Såhär orkar jag aldrig en förlossning så hoppas mini vill stanna! 

Vi ska bara fixa massa inför kvällen idag, och bb väskorna såklart.. Får inte glömma.. Sen ska Fab besiktiga bilen o vi handla de sista.. 

Sen är jag redo för att säga tack o hejdå till april, shit maj som vi lämgyar efter så är äntligen här.. Fab fyller år också & så har vi våran årsdag, 7 år. Helt galet! 


This day

Ibland måste jag stanna upp o påminna mig själv om att jag är höggravid o faktiskt ska ha barn om 1,5 vecka cirka.. Det blir lätt fullt ös o det känns på kvällarna. Imorse gick en del av slemproppen, med Noel gick den fyra dagar innan han kom o så lite varje dag.. Men det kan ju ta veckor likaväl eller sätta igång direkt, det sist nämda hände ju dock inte. När Noel sov pysslade jag ihop en napphållare, ska göra fler sen, satte upp fjärilar i minis rum o sen kom pappan o vi åkte o handlade, Valborgs mat & studsmatta.. Lyckan i vår killes ögon när han äntligen fick hoppa går inte att förklara, precis som tårarna över att behöva sluta hoppa inte heller gör det. Jag vet vad vi kommer göra hela dagen imorgon. 

Nu ligger jag redan i sängen, lite molvärk o en jäkla foglossning såå det känns mest rätt, imorgon måste jag packa bb väskorna, stämma av minis väska, tvätta all tvätt och städa. Som sagt, höggravid var det ja. 

Minis nya fantastiska lilla kanin och fjärilarna. Dom syns dock mycket bättre på riktigt.. 




Tvättstugan är klar!

Första bilden är mäklabilden o det ser mycket bättre ut på den än vad det faktiskt gjorde, gula väggar o blått golv.. Sen är den andra i vårt kaos så ja.. 🙈 

Före 



Efter 




Onsdag

Vad kul att så många hörde av sig o ville ha lösenord, var tvungen o låsa bloggen för o försöka ordna stilmallarns så jag kommer åt mars månad i arkivet men det gick inte. Jag vaknade halv fem imorse o låg i sängen tills Noel vaknade åtta, vi hade slut på blöjor så fick packa oss iväg o handla.. Hämtat massa paket o sen åkte vi ut till Carolina. Sen vidare till Rimbo.. Hälsade på Mona (morfar) o så fyndade jag jätte snygga byxor från name it till Noel o en efterlängtad kanin från Jellycat till bebis.. Med blommor! Killar kan ha blommor också, sådetså. 

Dock tror jag att mina 20 tal hårband inte uppskattas av pappan eller gudfadern på em pojke haha, men ja vi får väl se vem som tittar ut.. Det spöregnar är sol, haglar, sol, regnar? Bläää!! Gårdagens väder tack! Vi som skulle bygga studsmatta ikväll! 


Dreams

Inatt fick jag drömma om lilla i magen igen, alltså andra drömmen under hela graviditeten. Och sådär läskigt verklig. Fick inte se ansiktet den här gången dock, men om det var en pojke eller flicka syntes väl.. Senaste veckorna har jag bara tänkt på ett kön, det känns liksom bara som att sååå är det.. Min kvinnliga intuition och magkänsla.. Kul o se om den stämmer.. Mini vaknade lagom tills jag vaknade & fick hicka o har hickat hur länge som helst nu, svårt o somna då hihi.. Sen håller min förskylning i sig, snoret rinner eller ligger som ett tjockt lager o täpper till och halsen värker & hostan är hemsk på nätterna.. Men men, jag är såå nyfiken på dig vårt hjärta. 


Jag älskar er.



Lillebror

Om det ligger en liten lillebror i magen kommer mina killar matcha såhär på midsommar, hur fint?


Jumpsuit

Hittade en annan jumpsuit som föll mig i smaken och som fanns. Hoppas den är fin när magen väl är borta bara, inte så lätt o pröva nu haha. Förhoppningsvis döljer den dallret som kvarstår, alltså lyckos dom som blir platta direkt efteråt. Den här klänningen får nog också flytta hem hit snarast. 




Vecka 39

Så jäkla sjukt! Får nästan nypa mig i armen!! Visserligen trodde jag att jag det var på g inatt, rätt intensiva förvärkar från 10 till 6 imorse men nu är det som vanligt igen.. Bebis försöker väl säga att jag måste packa väskorna haha! 

Vi är i Hammarbysjöstad idag med Angelica & Alvar o fotar blommor bla.. Noel har fotat dom två sista bilderna helt själv med mobilen när jag fotade med kameran, alltså så duktig haha. 


Måndag

Jag lyckades somna halv sju o sen sov vi till nästan halv elva, såå skönt! Har målat klart väggen & taket i tvättstugan o städat iordning i sovrummet.. Nu skavi gå ut på en promenad, lilleman behöver sova o vädret är ju fantastiskt.. Bara igår slog björkarna ut massa här. Sååå fint!!

Vår nya sänggavel o spegelfönstret på plats.


Två veckor

Ligger vaken sen halv tre, så sjukt drygt men vet att jag hade såhär i slutet med Noel också så det kanske inte är så jätte lång tid kvar ändå? Till bf är det prick två veckor & 5 % ! Helt galet, snart är den här kanonkulan borta igen o vi har en liten bebis.. Jag vill helst veta NU vem som ligger därinne, vi har liksom inte ett enda killnamn som känns bra o bara två tjejnamn.. Stressande bara det.. O så nyfikenheten, tror det är därför jag sover sååå dåligt. 

Allas olika gissningar och våra egna.. Men men, snart vet vi ju. Men sista dagarna innan man vet känns som evigheter.. Och vi har ju så sjukt många bekanta som ska få o har fått barn så instagram kryllar av bebis bilder o det liksom strålar lite extra neråt varje gång jag ser en.. 


Wanties

Vill ha från gina, jumpsuiten är såklart slutsåld dock.. Varför är det alltid så! 




Söndag.

Vi sov till nästan halv elva idag, det har liksom Inte hänt på så länge.. Jag kissade nog åtta gånger från 2 till halv elva dock, börjar bli lite less på det o jag går som en anka o kan inte gå speciellt långt alls.. Sen åkte vi o handlade, hämtade Sänggaveln käkade lunch med Jocke o sen åkte jag för o pussas med min lilla älskade kille, men Nepp. Han hade inte tid med mig, klart det känns så skönt att han älskar o vara med min familj men lite pussar o kramat hade inte skadat.. Vi fikade o sen fick jag äntligen med mig honom hem o här jobbade grabbarna o Carolina o chili chillade i solen.. Islatte o njöt av det vackra vädret! Nu är plattorna lagda i tvättstugan så imorgon kan man väl säga att det blir klart med köksskåpet o det. Sen ska taket bara målas på ena sidan, men det gör jag nog imorgon.. 

Fab har börjat med räcket också o vi har bytt sänggavel & gjort fönstret med spegelglas och satt upp.. Sååå fint! Visar bild imorgon! 

Sen grillade vi iaf ihop alla o dom åkte hem vid halv nio tror jag.. Nu kommer Noel va hemma från dagis tills bebis kommer, det går både svinkoppor, vattenkoppor och scharlakansfeber.. Nu vill vi inte riskera att han får något, bebis kan faktkskt komma närsomhelst. Vilket påminner mig om att jag måste packa våra väskor och Noels.. Jösses! 




Ett glas

Supermysig och trevlig kväll, god mat & dryck och trevligt sällskap.. Vi har precis kommit hem o landat i sängen, OM jag saknar Noel.. Jösses, vill bara pussa o mysa ihjäl honom snyft.. Imorgon ska vi handla o sen hämta Sänggaveln på Mio o sen åker grabbarna hem med den hit o jag åker o hämtar lilleman!! Längtar redan.. Alltså två ynka veckor till bf, helt galet att det här snart är över.. Och som jag undrar om min magkänsla stämt hela tiden, för innerst inne har den alltid vara samma.. Bara att man blir lurad av alla test o vad andra tror.. Jösses.. Så länge vi undrat, o snart vet vi! 




..

Idag är lite den dagen som känts tyngst gravid hittils, jag går som jag skitit på mig rent ut sagt och det gör ont.. Knyta skorna är hemskt! Sen är jag förskyld också, men annats mår jag ju bra så tänker inte klaga nu heller.. Jag tänker verkligen njuta dom här sista dagarna, 16 dagar kvar. Det är helt overkligt, o blir det de datumet jag själv tror är det ju mycket mindre än så.. Vi har ju helt sjukt många bekanta som ska ha barn, o bara sen igår har två små bebisar kommit.. Helt fantastiskt. Jag känner mig sådär känslig idag också, lämnade Noel satte mig i bilen, åkte o stor tjöt hela vägen hem typ.. Saknar honom redan & vill inte tänka på hur det kommer kännas på bb fleeeeera dagar utan honom. Världens finaste kille! 


Tapas & drinkkväll.

Jätte mysig dag igår med Louise & Filippa o shopping och brunch på Ikea. Vi var hemma halv fem o då målade jag i tvättstugan o sen handlade vi massa inför kvällen o åkte till Angelica, Jens & Alvar.. Vi tjejer styrde ihop en tapas middag & drinkar.. Vi hade två till drinkar men tiden sprang iväg kan man säga.. 

Idag har jag målat tvättstugan och nu ska grabbarna börja lägga plattor där.. Så skönt o få ordning.. Ikväll ska vi ut o äta på ett glas med basse, Carolina, Jocke & Carolina! Lilleman ska sova hos mormor o morfar, bäst o pröva innan det är dax för att föda. Var ju ett år sen han sov borta sist.. Han är iaf överlycklig o längtar dit. 



Våran lilla pärla.

Vecka 38(37+3)


Leo

Att växa i, dö coola tycker jag o Noel så vi prövar dom idag fast dom är förstora.. Pappan håller absolut inte med, men det struntar vi i ! 



Och en ny hockey Tröja! 




Föräldramöte

Hämtade upp Marika o så åkte vi på föräldrarmötet, den nybyggda förskolan ser verkligen såååå lovande ut. Alltså sååå stor, bra planerad o vältänkt. Tror vi får va väldigt nöjda som får ha vår son där.. Det blir en massa nya kompisar också eftersom hysingsvik flyttar dit o det är ju alltid kul. 

Sen åkte vi ner på stan o tog en kvällsfika, middag för min del o pratade massa massa så mysigt. Kom hem till två killar varav den ena legat o vridit o vänt i sängen 1,5 timme, la mig hos hobom o så säger han " hej mamma, kom. Tar armen runt om mig, pussar mig på munnen " och så ligger vi så, tätt intill tills han somnar. Alltså tänk om alla sånna här ögonblick filmades, vill ju aldrig glömma dom. Ska bli mycket bättre på o filma, det är ett måste. 

Imorgon åker vi till Uppsala o shoppar med Louise o Filippa, sen drink kväll! 

Alltså, nybakta scones! 




Lek

En massa lek för barnen i parken & såklart ville ingen åka hem.. Lunch, sol men blåst.. Svin kall blåst, ursch. Det kom ett dagis o två tjejer tog Noel under deras vingar o släppte honom inte haha, det är alltid så.. Nu sover Noel o jag sitter med en iskall islatte, lyssnar på deppig musik men som gör mig glad. Fabian hatar det så bäst o passa på. Jag börjar bli väldigt känsloladdad känner jag, det märks att vi närmar oss.. Alltså det är ynka dagar kvar. Kan inte förstå. Såklart tänker jag jätte mycket på om det är en liten flicka eller pojke, det har varit en pers för mig måste jag erkänna även om jag inte kommer ångra mig en sekund när VI liksom kommer få titta vad det är, tänk den känslan? Galet.. Nu spelar det ingen roll vem som kommer ut såklart, men att låta bli o undra går ju absolut inte.. O några fler drömmar har jag inte fått heller.. 


DU.

Världens bästa kille! 




Torsdag

Redan torsdag, sååå skönt!! Igår gjorde vi ingenting, våran sänggavel har redan kommit o vill ju såå gärna hämta den men den går inte in i en bil så måste till rånäs för o låna bil eller släp, känns lite onödigt åkande.. Såå vi såg på Sune i fjällen allihopa, sen la Fab Noel o jag kikade lite serie.. Jag somnade två inatt o vaknade fyra o hade ganska så starka " förvärkar" gjorde riktigt ont emellanåt, men nu är dom som bortblåsta.. 

Vi ska hänga i parken idag med kompisarna, lunch o lek.. Virket kommer idag så Fab ska börja med räcket när han komner hem o innan jag ska på föräldramöte.. 


Lika lyx.

Har velat ha det här från lika lyx sååå länge, men väntar tills vi vet vem som finns där inne.. Tipselitips! 




Zara baby 💕🙏




Bm besök vecka 38 (37+1)

Okej vecka 38, mini som legat o tryckt o tryckt där nere sen vecka 25 och nästan var helt fixerad för flera veckor sen har inte fixerat sig ännu, snarare flyttat lite uppåt.. Bm trodde inte den skulle vända sig men vill den så kan den ju fortfarande det.. Så det hoppas jag innerligt inte på.. Mitt järnvärde och blodsocker är fortfarande lite lågt men så får det va de sista veckorna, blodtrycket är iaf mycket bättre. 

Hjärtslag: 144 
Sf mått: 32,5 
Vikt: +6 kg 

Sf måttet ligger under kurvan, hela 3,5 cm mindre än med Noel.. Bm gissade på att det förmodligen blir en lite mindre bebis än storebror men absolut inte för liten.. Vi pratade om förlossningen o skrev in att jag hade hemska eftervärkar med Noel o eftersom dom i stort sett alla fall bara blir värre för varje barn så vet dom de o jag kan få bra värktabletter direkt, förra gången glömdes det bort lite o jag visste ju inget o fick klara mig på alvedon.. Hjälpte absolut ingenting. 

Sen skrev vi in att Noel hade gulsot, då kikar dom på det extra noga mem jag hoppas ju vi slipper.. Och att smärtlindring tar jag det jag vill, känner och hinner.. Hon var inte helt övertygad om att vi skulle ses nästa gång, dvs den 6:e maj.. Åh vad jag hoppas hon har rätt.. Hursom helst trodde hon absolut inte att jag skulle gå över mer än två dagar som med Noel.. Så håller tummar na! 

Magen i vecka 38 (37+0) 
Några av fotona Angelica tog igår. 


Onsdag

Så skön dag igår, vädret känns lovande idag med så håller tummarna.. När jag hämtat lilleman hängde vi ute, tvättade av altanen bärde bort all ved, spikade o fixade.. Himlans mys. Nu ska vi ju ha ett matbord där soffgruppen står osv men ändå, sen kom Noels mormor o morfar med beställningar o presenter från Ullared. Överlycklig kille o grät hysteriskt när dom åkte. 

Sen åkte vi till Norrtälje o jag lämnade mina killar hos Jens & Alvar o åkte iväg för o bli fotad av Angelica. När man fotar själv jagar man att stå framför kameran, alltså HATAR.. Men det är liksom liiiite enklare o tar liiiite kortare tid än o hålla på med stativ o självutlösare.. Jätte många sååå fina bilder jag visar sen.. 

Imorse vaknade jag fyra, superpigg. Låg o kikade inredning till halv sex när Fabs klocka ringde.. Noel vaknade till då o då lät jag honom vakna fast han nog gärna hade somnat om, gock upp o åt frukost o myste i soffan o sen vaknade jag av att en fågel satt o pickade på ytterdörren, tjugo över åtta.. Noel sov så skönt så jag lät han sova till nio faktkskt, lite sena till dagis men vad gör det.. 

Nu ska jag snart åka igen, bm besök. Sen hem o måla lite om jag hinner innan Noel ska hämtas.. 




Vecka 38. ❤️

Imorgon ska jag till bm så uppdaterar om vecka 38 då istället, alltså vecka 38.. Hjälp. 


Tisdag.

Jag känner mig rätt nöjd med min dag, lämnade lilleman på dagis o hoppade i målar kläderna, har målat klart det vita på terassen och ena sidan av huset, alltså i efterhand fattar jag inte ens att jag har gjort det, vecka 38 på en hög stege målandes.. Mem påt igen imorgon o sen äre klart, för min del. Det allra högst upp vågar jag mig inte på med den här magen haha. Nu ska jag snart hämta Noel o då ska jag måla två gamla fönster.. Solen & värmen gör en såååå pigg!! 




DU



Mini.

Alltså vårt lilla hjärta, nästan hela tiden sen den här filuren börjat picka på mig har jag tänkt, alltså vad gör den? Små små försiktiga saker jag aldrig eller ja ett väldigt fåtal gånger upplevde med Noel i magen.. Först nu fattar jag att den hickar, o det är liksom mycket o väldigt ofta.. Jag undrar verkligen vad det beror på, någon som vet? Kommer den hicka utanför också? Så många funderingar.. Imorgon välkomnar vi vecka 38. Helt galet, nästa vecka är MAJ månad här. Kan inte riktigt förstå! 


Måndag.

Måndag igen, det har inte gått någon nöd på oss. Lämnade lilleman på dagis, inget Stockholm idag, vi satsar på nästa vecka.. Åkte o handlade massa på flygis o ändå känns det som tusen saker fattas! Ringde tre o var helt sjukt otrevlig, det är inte likt mig alls men mina hormoner tog över totalt.. Sen åkte jag ner på stan för o fixa några ärenden o sen sällskapade Angelica o Alvar på lunch.. Mums!! Sen hämta lilleman o lekte ute tills pappan kom hem, sen åkte han för o fixa bilen o vi gjorde choklad våfflor.. Sen åkte vi också ut till farfar o hängde vid havet, fantastiskt väder!!!! 

Nu ska vi kika sista avsnittet av jordskott, ursch. Har typ ont i magen haha! Imorgon ska jag försöka bli fotad, alltså det är typ det värsta jag vet, men det blir ju lite bättre än o hålla på själv med utlösare osv så lika bra.. Vi ska få till en familje bild på onsdag också o sen känner jag mig rätt nöjd med magbilder, jag hat varit mycket duktigare än med Noel konstigt nog.. 


Ljust!

Älskar att sommar ljuset är här, sååå ljust o fint inne när klockan är åtta.. 


Last day.

Nu har jag jobbat min sista dag på ett tag, i vinter kommer jag jobba lite helger o fredagar dock men ändå! Helt galet! Känns så skönt! Även om jag inte ens känner mig gravid längre, och om ynka tre veckor är det beräknat att mini ska komma. Gärna tidigare, men är inställd på att gå över o det känns inte jobbigt alls med tanke på hur fantastiskt bra jag mår. Äntligen liksom. 

Jag har bundit sååå fina buketter idag, det kommer jag sakna.. När jag kom hem åkte vi o hämtade fabs bil som min farbror lagat, så nu ska den fixas till o förhoppningsvis bli såld så vi kan köpa ny.. Har varit väldigt säkra på en vit passat, vi är ju sjukt nöjda med passaten, perfekt storlek o stor baklucka men nu är jag helt såld på en vit Volvo V70 efter en bil vi kollat på.. Återstår o se.. Vädret då, jätte fint men sååå kallt eftersom det blåser storm hela tiden? Men vi hat hängt ute på tomten iaf, i veckan beställer vi virke till räcket o även så Fab kan snickra ihop ett bord.. Längtar, vill dock ha det inne haha. Men kanske flyttar in det sen. 

Vill liksom pyssla o fixa fint men vädret känns liksom inte riktigt där ännu, så tråkigt.. I helgen ska vi nog ta tag i o köpa studsmatta också, Fabian ska ju dock promt ha en från en trampolin butik för säkerhetens skull, o visst är det mycket bättre säkerhet på dom men ja.. 

Jim o pappa är här o leker med Noel, han är supernöjd. Sen blir det läggdags o vi ska kika Arne Dahl. Imorgon är sista avsnittet av jordskott, fattar inte hur jag ska klara mig utan det! 


Minis lilla kanin!



Vi!





Lördag!

En mysig dag med mammor o barn igår, Noel va nöjd! Sen rullade vi mot Stockholm, gick lite väl långt & snabbt för vad min kropp tillåter så idag får jag kämpa på på jobbet, ser ut som jag är en anka typ.. Men annars mår jag sååå bra så inget klagande! Vi åt god middag o fotade blommorna, svinkallt o lite regnigt men så fina bilder ändå.. Och så åker vi in på måndag igen om det blir fint väder haha. Alltså, lyckan över blommor! 

Det är kaos på jobbet, helt galet mycket folk o inte hekt ultimat när man knappt kan gå.. Men biter i det sura äpplet för det här är min sista jobb helg.. 


Regn

Vilket väder, sol, regn, sol, hagel, regn, sol, mulet.. April väder helt klart men åh vad jag vill ha förra årets april väder.. Nu måste maj bli fint!! Vi åkte in till Norrtälje o träffade mormor och Emma, köpte blommor o sen hem.. Pannkaksmiddagen o sen hem till basse o Carolina o hängt där. Kom
Hem för en timme sen o så har vi kikat serie i sängen o nu ska vi sova!! Lova att du visar dig imorgon solen!! 


Våra små.

Nu ska dom bara slipas o eventuellt målas.. Sen komma upp på väggen, ligger en aning i vägen.. Dom ser faktiskt ganska lika ut såhär, minis är dock lägre o mer en bulle där nere, mer rund o bred.. Noels ser mycket mindre ut trotts att det skiljer 3 cm i sf mått, men det är förmodligen för att minis är mycket lägre.. Snacka om att den här blev finare haha. Man lär sig! 


Sänggavel

Nu har vi äntligen beställt/köpt sänggavel, stod 3 veckors leveranstid men o butik sa dom 4-6 så ställer in mig på sex.. Kommer bli så bra o sen ska fönstret med speglar i upp ovanför.. 


Torsdag

Okej vart är solen? Den sken så fint imorse o bara för att vi skulle ut o gå försvann den o nu är det alldeles mulet o mörkt. Blä! Imorgon hoppas jag veeeerkligen vädret håller vad det lovat, först har vi mamma & barn dejt med tacos buffé. Sen åker vi in till Stockholm hela familjen, dels för träden men mysigt o åka iväg också.. Angelica, Jens o Alvar åker också med.. Skönt med en till foto galen person så man slipper stå ensam haha. 

Nej, vi har precis duschat o ska klä på oss o gå ut ändå.. Så länge regnet håller sig låååångt borta tack.. Sen ska vi träffa bobbo o köpa mer blommor & olivträdet 👌 


⌚️💣👶


Onsdag

Jobb idag, sen hämta lilleman och till nästa jobb o gjorde en bukett till fabians jobbarkompis, han hade 25 års bröllopsdag idag.. Köpte med lite blommor hem o imorgon ska vi dit o köpa olivträd, så snyggt o vi har erbjudande då.. 

Sen kom pappan o vi åt Gulaschsoppa o sen hick vi ut o satte upp gardinerna ute, jag ska måla fönstret imorgon o så ska det upp, massa rislampor o en matta.. O sen matbord när vi väl bestämt oss för ett, så mys! Noel har sprungit runt runt lilla hjärtat! 


Till mamman.



Ville beställa fler klänningar men såklart var dom slutsålda, inte jätte konstigt med tanke på priset men ändå.. 

Vi älskar dig redan!


Vecka 37 (36+0) 

Gipsmage

Idag gjorde vi gipsmagen, med Noel gjordes den i 36+5 tror jag men gissar på att magen inte växer så mycket på 5 dagar och det känns skönt o ha även det avbockat. Den här blev mycket finare, man lär ju sig till en andra gång och imorgon ska jag gipsa på igen, har även skurit till kanterna osv på även Noels så den ska också gipsas på.. 

Noel badade glatt i badkaret bredvid o undrade vad vi gjorde.. Sen somnade han precis innan åtta o vi har inte gjort nånting, så skönt! Känns som jag bara väntar på bebis nu! 


New in


Blåsippor!

Det är ju så kul att fota blommor, något jag gjorde jämnt förut.. Har ju en hel del tavlor jag fotat som hänger hos nära o kära! Jag ska nog ta tag i det igen! 



Isbitar.

Senaste veckorna har min första gravid cravings kommit, tugga isbitar. Jag har aldrig någonsin kunnat tugga på isbitar, nu äter jag massvis av is haha. Så jäkla knäppt. Och så har jag fått gravid klåda också, händer o fötter.. Det är ju inget possetivt men nämner det ändå, det är som tur är bara på kvällarna/nätterna o på nätterna ligger jag inte vaken utan vaknar med lite rivmärken bara..

Week 37.

Hallå vecka 37. ❥ 

Jag mår fortfarande så bra, ja lite ryggvärk när jag legat i sängen hela natten o ska upp o gå direkt men inget jag ens klagar på.. Mini rör sig, känner rumpan såå tydligt o igår såg man tydligt en liten fot.. Alltså snart är det här över, och jag vet ju hur mycket man saknar det. Jag tror vi tar tillbaka det där om två barn.. 


Tisdag.

Noel väckte mig kvart över sju men han somnade om direkt, så nu ligger jag vaken o väntar på att vi måste gå upp. Solen skiner o himmeln är klarblå. Så underbart. Dagis för Noel o jag ska packa klart min bb väska, fixa bilstolen som blivit tvättad o städa lite kanske.. Inte så lockande men ändå. På fredag ska vi till in till stan o det fina träden, längtar. Något man inte får missa!Imorgon jobbar jag och hela helgen består också av jobb. Sista jobb helgen! 


Ny lampa

Idag kom äntligen våran taklampa till vardagsrummet, det har verkligen saknats vid vissa tillfällen & alltså det blev föööör bra.. Kanske att den får hängas ner liiiite till men prövar boa in den såhär först. 


Loka Crush

Ikväll är det en riktig tv kväll, Bajen - Dif nu, sen Sofias änglar & sist men inte minst Jordskott!! Laddat upp med nya Loka jordgubb, såååå god!!! 


Till storebror




Newbie

Lillebror/Lillasyster




Monday

Noel är på dagis, jag har en sån dag då man vill göra massa men inte orkar börja med nånting så ja jag sitter i soffan, rakt upp o ner.. Helt galet haha. Ska väl försöka göra nån nytta här hemma, men vad? Snart är klockan halv två igen o jag ska hämta lilleman. 

Alltså 36 fulla veckor, imorgon går vi in i vecka 37. Hjälp. Jag börjar bli nervös. 


Vill ha!

Som jag vill ha dom här o hoppas varje dag att dom ska komma in i lager igen, tänk till ett par bruna barbenta ben i sommar! 




Söndag.

Jag o min lilla kille tog fram fingerfärg o skulle måla, han är verkligen ingen kladd kille o har aldrig varit, jag försökte o försökte att få honom att kladda med fingrarna men Nepp, med pensel skulle det va.. Tills jag råkade kladda på näsan, då ville han göra lika haha. Sen ett långt varmt bad o sen hem till mormor o morfar, vi blev bjudna på middag ute o på vägen hem somnade han.. Lilla hjärtis! Nu Arne Dahl, imorgon är det dagis igen! Jag mår fortfarande suuuuuperbra, peppar peppar! 




Till mini

Mer Leo! 




Tjugonio dagar.

Vi är under trettio strecket o nu kan faktiskt mini komma närsomhelst, lite små läskigt.. Allt är verkligen annorlunda den här gången, inte bara måendet o magformen utan alla känslor.. Med Noel visste man inget o kunde egentligen inte förbereda sig, jag var inte nervös en enda gång tror jag. Nu däremot, är jag skit nervös. Konstigt, men det är väl helt enkelt för att man vet vad som Komma skall, o ändå har man ingen aning om hur det blir den här gången. Enligt mensen som visserligen var rätt oregelbunden men ändå så är bf 28:e april, såå vem vet! 

Dagens mage. Idag bjuder dagen på regn, vi skulle åka till rånäs men känns ju mindre lockande i skit vädret.


Dessert

Med lite vaniljglass till. 



Kvällens tilltugg.



Sunny day.

Så dåligt väder imorse o jag som hade foto jobb, men såååå fint det blev o vilka jätte fina bilder!! Min Gamla klasskompis o hennes familj och hennes väns familj, så kul att ses! Våran bil började läcka diesel men som tur var så var det bara soppa slangen som va sönder o inte hela tanken.. Ville typbörja gråta först. Sen hängde vi ute i fina vädret o sen handlade vi.. 

Hem o fixade inför kvällens middag, basse o Carolina e här.. Har precis fikat o nu blire film när Noel somnat. 


30 dagar kvar! ❤️




Leeandervagga

Då var det dax att sätta upp vaggan, i lägenheten hade vi den vid våra fötter men våran säng är så himla hög så det skulle inte gått så nu fick den hamna i hörnet.. Så mysigt och overkligt! 

Här ska våran lilla tvåa ligga. 
Perfekt att bara lyfta ut vaggan o ha ute på terassen också.. 


Vecka 36.

Ett bm besök, jag mår faktiskt HELT bra idag.. Peppar peppar. Sf måttet är fortfarande 31 som i tisdags, +4 kg men har gått ner 2 dom här dagarna så vi är nog uppe på +6 igen snart.. Huvudet har sjunkit Ännu längre ner nu o fötterna trycker så fint under revbenen, den har en liten bit till att glida ner innan den är helt fixerad.. Hjärtljuden låg på 149-155 o allt såg jätte bra ut med mini. 

1 månad kvar till bf imorgon, men om tre veckor är du välkommen att komma. 


Freeeeedag

Pannkaksfrukost. Yttligare ett försök till att få behålla lite riktig mat. 


Kappahl newbie

Alltså, hur fint? O jag som är så svag för hucklen, har redan flera stycken.. Jag tror att om vi får en liten kille får han minsan ha lite tjej kläder haha. 


Bild från kappahl 

Bubbleroom

Hade beställt så fina kimonos o en topp från bubbleroom till mig, o så bla en Mouli tröja till Fab, dom hade nämligen halva rea priset en dag.. Allt fanns o fick orderbekrlfteksf osv.. Idag skickades paketet med 1 topp för 50 kronor o frakt 40, värt?? NEJ. Varför inte meddela direkt att varorna är slut o fråga om man bara vill ha 1 blus och betala frakt när man egentligen skulle fått 7 varor? Jag blir sååå less! 

Vår dag.

Idag har jag o lilleman legat i soffan hela dagen, myst o kollat film o sovit.. Det behöver man ibland också.. Sen hälsade vi på farfar o skulle ta familjebilder, ja det gick väl sådär o jag orkar inte angagera mig i det nu mer, båda mina killar har noll tålamod o hatar det.. Och jag med min värk, nä. Handlade o käkade donken, såå sugen var jag, har ätit nyponsoppa o typ 5 jordgubbar idag o fått behålla det o även om magen gör ont så tänkte jag att de skulle gå bra men Nepp, det kom upp igen.. Så Fab bunkrade upp med mer nyponsoppa o det är väl de jag får leva på fram tills bebis är ute kanske.. 

Imorgon får vi iaf veta om bebis är lugn o mår bra.. Noel ska med, vilket känns liiiite jobbigt.. Han var supetduktig sist när jag blev undersökt osv men så fort vi skulle prata ledsnade han o rymde ut, orkar inte riktigt med det imorgon.. Men det kanske går skit bra.. Nää borde sova, är jätte trött men har tusen tankar i huvudet.. Framförallt dig, som jag undrar över allt.. Förresten, vitsipporna slår ut här o var, två citronfjärilar & humlor har vi haft här idag.. Vååååren välkommen tillbaka! 




Shorts

Underbara shorts till sommaren!!


Kappahl vintage

Så har det äntligen släppts.. Åh vad jag ska köpa ponchon o hatten.. Ljuvliga! 


Bild från kappahl.

Torsdag.

Imorgon är det fredag, lääääängtar. Jag har precis vaknat, lilleman sover fortfarande o jag njuter av lugnet.. Vaknar alltid mellan kvart över åtta och halv nio, säkert gjort i två veckor.. 

Jag mår bra idag, visst molvärken e kvar men inget svidande i magen.. Peppar peppar.. Ska försöka äta snart o hoppas få behålla det.. Jordgubbar o ananas, det jag är sugen på nu så det får det bli.. Jag avvaktar till morgondagens bm besök, bara lillen mår bra så är jag lugn.. H*n börjar nämligen lugna sig med rörelser nu, såklart h*n rör sig o sparkar men inte dom där galna vändningarna. 

Jag undrar verkligen sååå mycket nu vem det är, innan har såklart undran varit stark men nu när vi verkligen kommer ses SNART undrar man ju ihjäl sig.. Idag sätter vi upp vaggan o sen är allt klart.. Fixade vagnen igår med bumperskydden & handtagssktdden, sååå mycket finare o bra skydd.. 

Nää Morgonmys med min sovande lilla kille nu. 


Noel vs mini

På pricken samma vecka & dag. Är det inte helt galet egentligen att magformenm, sf måttet, måendet ja allt kan va totalt olika på samma människa? Jag börjar ledsna på att vara gravid nu, det är väl värken som gör det gissar jag, det kan ju bli många veckor till med värk o det känns inte så kul.. Jocke, Carolina o chili kom hit med mat ikväll o så har vi kikat fotboll.. Maten fick jag inte behålla men så länge man umgås o tänker på annat, försvinner smärtan för ett tag.. 

Noel var överlycklig som fick gå ut o gå med chili, han har tjatat rätt så mycket om det.. Sen pussades dom, han kramades, klappade mm. Lilla vän!

Jag har krupit ner i sängen precis o ska förhoppningsvis somna i tid o sova ut imorgon, åtminstone har vi ingen tid o passa, såå skönt! 




Till dig.

Min stora kärlek i livet, min helt fantastiska lilla son. För att du ska bli storebror. 

Det kommer finnas dagar då du förmodligen kommer hata mig, när jag inte räcker till o inte kan ge dig den tid och uppmärksamhet som du behöver. Jag är lika livrädd för det som du & jag lovar att jag kommer hata mig själv ännu mer för det. Jag är så rädd för att du ska känna att du kommer i andra hand & prioriteras sist, för så kommer det vara. Lillebror/lillasyster kommer kräva så mycket mer o behöva mig så mycket mer, även om det känns både orättvist o fel. För så är det & det är inget vi kan styra över. 

Jag vet att du inte alltid kommer förstå, att det kommer vara kämpigt med många tårar & skrik, jag kommer känna mig uslast i världen o vara ledsen, fruktansvärt ledsen. Men jag vet också att du kommer växa enormt mycket, du kommer tillslut att förstå och du kommer bli världens bästa storebror som alltid kommer finnas där. 

När du kom till oss så fanns bara du, en helt perfekt liten kille som vi kunde ge ALL vår tid, nu kommer ni vara två och tiden halveras. Det är skrämmande, jag är ständigt livrädd för hur det kommer kännas. Men du kommer alltid vara min nummer ett, oavsett hur ofta du får komma i andrahand. Jag får vara tacksam o lycklig över att du har en fantastisk pappa som kommer ge dig all uppmärksamhet o kärlek som jag inte hinner med. Men det blir också bättre, men jag gissar att det tar en tid att hinna bli en familj på fyra. 

Jag älskar dig oändligt mycket. 
Något som aldrig någonsin kommer förändras. 


Onsdag

Ja, igår var nog den värsta dagen/kvällen jag varit med om, hade vi varit i vecka 39 o det faktiskt skulle kunnat vara på g så hade det ju känts lättare.. Jag hade brutala ihållande förvärkar, fick stå upp o hänga mot köksbänken eller på knä o hänga mot soffan, ALLT annat gjorde ont, väldigt ont. Mini är helt uppspelt, sparkar o rör sig helt galet mycket o dry kanske är ett tecken på att den blir stressad, vad vet jag.. Jag fick inte behålla nån mat dvs små teskedar flytande mat, och magen skrek/skriker verkligen efter mat! 

Var i kontakt med förlossningen flera gånger o dom trodde ändå på maginfluensa, spyr man mycket framkallar det lätt starka sammandragningar & förvärkar.. För det var ju inga värkar som gick att klocka utan ihållande.. Natten var också hemsk men när jag vaknade imorse kände jag mig mycket piggare, peppar peppar.. Jag har fortfarande ont helt klart, molvärken hänger kvar i rygg o mage o att sitta upp är nästintill omöjligt då det trycker så mycket uppåt. Så ligga eller stå är det som gäller.. Magen värker pckså precis som efter en magsjuka o man inte hat nånting i magsäcken.. Men vågar inte äta annat än nyponsoppa än..

Nu håller jag tummarna för att det var en maginfluensa o att jag mår ännu bättre imorgon.. På fredag är mitt vanliga bm besök iaf, ska bli skönt o kolla allt igen då. 

Mitt älskade lilla hjärta, så sorgsen kille igår när mamman hade så ont.. Det sista jag ville var att åka in till förlossningen o lämna honom, hur ska det gå sen när det är dax? 




Vecka 36. ❥ bm besök

Okej, vaknade imorse o mådde ännu värre.. Kom knappt iväg till dagis o när jag väl kom hem igen pressades tårarna ut.. Sån jäkla värk i mage o rygg, trycket ,svidandet, o så en kräkning på det. Ringde mvc Som beordrade mig att komma in, såhär ska man inte må i slutet..  Så tog mig dit, lågt blodsocker, lågt blodtryck, lågt järnvärde men urinprov bra.. Så inga tecken på havandeskap.. 

Mätte mini som visade ett sf mått på 31, dvs 1 cm mer än sist. Fortfarande under kurvan o 3 cm mindre än Noel i exakt samma vecka.. Huvudet är neråt och fixerat, men fötterna sparkar rakt upp på magsäcken vilket kanske resulterat i att jag spyr.. Men allt annat kunde hon inte ge svar på, så om det inye släpper blir det förlossningen.. Just nu har det blivit värre sen tidigare idag. Så svårt o förklara smärtan också.. 

Lillens hjärtljud låg på 190, skyhögt o jag fick sitta ner o vänta o ta det helt lungt i 30 minuter o lyssna igen.. Då hade det tack o lov gått ner till 156-162 men hjärtat blir lätt stressad tydligen.. 
Så är ordinerad VILA nu så bebis stannar ett tag till. Men tror ändå det blir ett besök på förlossningen.. 

Hann hem o vila en stund, sov 35 minuter o när jag vaknade nådde jag bra o blev överlycklig i 1 minut sen kom det tillbaka.. Jag vill helst bara gå under jorden nu, det gör verkligen fruktansvärt ont.. En del värkar känns som värkarna under förlossningen med Noel, dvs väldigt starka.. Det trycker neråt mycket o ofta, o får springa på toa OFTA o göra nummer två.. 

Är det magsjuka borde jag ju känna annorlunda tycker jag, nä det är inte magsjuka. Bm tyckte min mage var liten också, chockande. 

Dagens mage! 
Tack till er som hört av er o frågat hur jag mår. Fina vänner! ❥


Slut på påsken.

Ja, det handlar mest om mitt mående nu tråkigt nog, men det här ju min öppna dagbok i princip o här jag vill o ska kunna titta tillbaka.. Och just nu är det inte kul o värst är det på kvällen o nu är det kväll o jag kan känna efter ännu bättre.. Ska till bm på fredag på vanliga kollen men funderar på att ringa imorgon o prata lite bara. Vår lilla har ju legat långt långt ner i princip hela graviditeten o nu när det är dax att stanna där så flyttat den upp? Eller har gjort ett jäkla växt språng? För huggen neråt har avtagit, o nu är det trycket uppåt som att någon slår en hårt i magen konstant.. Jag är såå nervös just nu, o idag säger mamma att eftervärkarna kommer göra ännu ondare den här gången? Alltså va? Är det ens möjligt, jag kommer bokstavligt talat dööööö då.. O inga jävla ordentliga värktabletter får man ju heller.. Åhhhhhh ser sååå lite fram emot all smärta efteråt, förstföderskor var inte rädda för förlossningen det är ingenting jämnfört med dagarna efter.. Åtminstone för mig.. 

Och mina cravings, har som sagt inga mat cravings, förutom godis som jag annars typ inte alls äter.. Det är dofter, dom sjukaste doferna, som snittkylen på jobbet, tunnelbana, garage, lastbilar, bensin, avgaser, verkstad & nya kataloger bla.. Bara av att skriva dom får jag abstinens o lite smått panik, mååååste känna nån doft, så sprang i hämtade nya hm katalogen o sniffar i, jag sniffar inte lite heller, oavsett vilken av ovanstående dofter det är, näsan värker efteråt rent ut sagt, haha, men helst hade jag känt doften av verkstad nu, eller kallt garage.. Men har två goda dofter jag inte heller klarar mig utan, vårt diskmedel med havsbris doft och en handtvål med lime doft.. Sååå sjukt att det kan bli såhär.. 

Hur som helst, kräft&mango kompott till förrätt, oxfilé o kyckling till varmrätt o diamtårta till efterätt. Dom hade rensat på "vinden" o ci skulle gå igenom lite grejer o jag vet ju att mitt älskade scala lego låg där, men alltså såå lycklig jag blev över det haha. Imorgon ska jag bygga, lite terapi sådär.. Nu är påsken slut för i år, galet! Nästa ut är Valborg, tänk om vi har en liten bebis då.. 

NU jordskott!!!!! 


Annandag påsk.

Mini fortsätter trycka rätt upp i revbenen, inga direkt sparkar längre utan mer stora rörelser, det är ju trångt nu så inte så konstigt.. Jobbet gick bra, hade massa att göra i snittet med leverans så dagen gick fort iaf, men känns som jag inte gjort annat än o spy idag, det är verkligen precis som magsjuka, det bränner i hela magen o halsen o så tvingar det upp sig själv.. Vidrigt. Men ja, vi kämpar på.. Max 7 veckor kvar.. Det kändes iofs sjukt mycket, snälla lilla bebis kom lite tidigare! 

Nu är vi i rånäs, Noel tjatar om att åka dit o jag ville inte bara va hemma.. Jag ska göra en mango & kräft kompott till förrätt, mums! 

Mini har för övrigt hittat en ny favorit sida, såhär ser jag ut mest hela tiden.. Jätte fint! 




Måndag

Måndag igen, så skönt att ännu en dag är en ledig dag för pappan, även om jag jobbar.. Vi åkte till havet igår o kikade båtar med lilleman o åt massa jordgubbar.. Sen blev det läggdags för honom o vi kikade Arne Dahl, jag hade skit ont igår, det trycker liksom på hemskt överallt som att det inte finns mer plats, så spydde en hel del o låg sen utslagen i soffan.. Sen vaknade jag kvart över tre o har hängt på toan, vridit o vändit så nu gick jag upp för ett tag sen o kollar på familjen annorlunda.. Inte sett ett enda program den här säsongen så har lite att se.. Just nu mår jag bra, förutom hemsk halsbränna o sura uppstötningar.. Det är värst på kvällarna men nu är jag nästan säker på att mini trycker ihop magsäcken typ o därför mår jag såhär.. 


36 dagar kvar. ❥

Jag & min basketboll, den är verkligen sprängfärdig nu.. Om två dagar är vi inne i vecka 36 o så som jag känner nu så borde h❥n komma lite tidigare iaf, min väska är inte packad o känner mig faktiskt inte redo alls, så därför stannar den väl därinne tills jag är det.. Jag har sovit idag igen, det är inte likt mig.. Är så trött o rygg & magvärken hänger i. Imorgon jobbar jag & det känns väl sådär i nuläget men går nog bra.. 

Idag har vi fixat garderoben i rummet, så nu är ska plattorna bara läggas i tvättstugan, väggen målas, kaklet sättas, skåpen monteras.. Sen är rummet tomt o redo för fabians spelrum.. Jag får va nöjd som slipper spelandet i v rummet. Vädret har varit så konstigt idag, nu är det superfint igen o jag vill åka iväg o försöka få till familje bilder men då försvinner väl solen igen.. 
Vilka problem. 



Påskafton

Ja, vi har varit iväg o köpt plattor till tvättstugan idag, handlat massa mat o sen hem o jag sov en stund då jag haft så ont i magen.. Har haft som magknip, jätte ont o behövt gå på toa massa men det kommer inget i tre dagar, värst på kvällen.. En hel del molvärk också, även i ryggen o illamående. Det känns som jag ska bli magsjuk liksom, men det bryter aldrig ut.. Hemskt är det o även om jag helst skulle vilja föda nu väntar jag gärna Några veckor, vi är inte riktigt redo.. Nä måste göra något nu, såååå ont.. Vi har haft en bra kväll ikväll iaf o nu sängen i fosterställning. 😓 




Newbie news.

Får vi en liten kille får dom matcha med ankar bodyn, inte för att en tjej inte kan ha den utan för att jag redan har sååå sjuka mängder kläder.. 




Friday

Då var fredagen snart slut, vi har ätit påskmat, lekt i lekparken, bubblat o kikat Lets dance, Fab somnade halv nio i soffan så efter Lets dance körde jag hem, både han o Noel somnade på 1 minut typ.. Hatar att köra bil " ensam" på kvällen, men så blir det ju alltid så bara gilla läget.. Imorgon ska vi handla lite o sen fira Mattias som fyller 25. Sååå skönt att bubbla, vi vill ju köpa ett spa o efter bra besked från försäkringskassan angående badrummet så kanske det kan bli så i sommar, eller ett kök? Haha vi får se.. Vi har precis kommit hem, har tankat o köpte glass o milkshake på vägen hem.. Nu ack värmland O sen sova.. 


Magen har verkligen sagt pang senaste veckan, tror sf måttet har dragit iväg nu 🙈 

Långfredag

Här ligger föräldrarna vakna & barnen sover, det händer inte ofta.. Noel sover nog ett bra tag till & mini är helt lugn i magen.. Det har kommit lite puder snö idag igen? Hoppas solen tittar fram o bjuder på en fin dag ändå.. Vill ha väääärme nu! Vi ska till rånäs som sagt, jag ska klippa, Fab hjälpa pappa o sen påskmat såklart.. Jag vill börja med något projekt nu, har ju två små väggar kvar i tvättstugan att måla men det går inte förns vi river skåpet vid vattnet.. Om vädret bara hade varit lika fint som för ett år sedan hade man ju kunnat ordna mys på altanen nu, vill verklugen fixa o dona innan mini kommer. 

Alltså snart vet vi om det är en liten kille eller tjej därinne, hur läskigt är inte det? I snart nio månader har vi varit helt ovetandes o bara på några sekunder kommer vi sen få veta.. Hjälp. 


..

Känns som fredag idag, såå skönt o så skööööönt med långledigt.. Efter brunchen åkte vi till Uppsala, köpte köksskåpen till tvättstugan o sen hem till våra vänner. Supergod mat & massa mys.. Jag o Louise gick en promenad med vagnarna, japp idag fick vagnen rulle ute för första gången.. Så nöjda. Vi har precis kommit hem, jag har klarat mig utan värk hela dagen bara för att jag klagade igår, men nu smyger den sig på igen.. Jag trodde jag skulle somna bqkom ratten hem, ögonen gick i kors ursch.. Imorgon långfredag alltså, vi ska till rånäs.. 



Tre påsk bilder.


Det händer mycket med den här lilla killen på tre påskar. 

Glad Påsk!


Skärtorsdag

Då var påsken här, snöar & regnar om vartannat.. Aningen deprimerande men ja, what to do.. Noel ville sminka prickar imorse men keps & foto sög, som alltid o tålamodet som höggravid? Inte bra. Men men, förra året kunde han inte gå speciellt många steg o kunde sitta still, tänkte ha samma kläder för dom passar även i år, men i påskägget fanns nya snygga byxor från newbie i storlek 86 som han druknar i? Så tråkigt.. Nu brunch ! 


Skit dag.

Jag har aldrig haft så ont som jag haft idag, har gråtit tillomed.. Kändes en aning bättre sent ikväll tack o lov. Mamma va här o sen kom Jocke o Carolina  förbi.. Imorgon är det skärtorsdag, Noel ska givetvis va en liten påskgubbe o jag hoppas jag får ta ett kort o visa, snacka om att min son inte går i sin mammas fotspår, joo han va en riktig linslus i början men det avtog kan man säga.. 

Vi ska ha brunch alla mammor, ska ordna fruktshotar imorgonbitti o massa annat gott ska vi ha. Sen kommer pappan hem tidigt o vi ska till Uppsala för o köpa köksskåp till tvättstugan.. Sen hem till Daniel, Louise o Filippa på middag. Så mysigt o en perfekt start på påskhelgen.. Nä nu måste jag sova om jag ska orka upp o hinna fixa med allt innan nio.. Sleep tight. 


Du

Kan inte låta bli att längta till sommaren, slippa alla krämpor, kunna ha vanliga fina kläder, träna, springa, röra mig normalt  & framförallt ha vårt lilla liv utanför, hos oss. Igår när vi låg i soffan slog det verkligen mig, att om drygt 1 månad ligger den här lilla på bröstet utanför istället. Det är sådär overkligt som det bara kan bli.. Bara för att jag skrev att det brukar släppa efter ett tag kan jag fortfarande inte gå utan att det gör skit ont i rygg, bäcken o ben. O så jobbar jag på det.. Får nog åka hem tidigare idag, blä.. Nää komsi komsi Maj. Vi längtar efter dig! 

Maj 2014. 


Onsdag.

För typ 10 veckor sen hade jag ju ordentlig foglossning som la sig sen, nu kommer jag inte ur sängen, jag har så fruktansvärt ont o kan knappt gå när jag reser mig.. Det blir bra efter typ en kvart när jag gått men jag bövar för att gå o lägga mig, en hel månad kvar.. Allrså hjälp.. 

Idag är vi iaf inne i April, för ett år sen hade vi såå fint väder så hoppas hoppas våren tänker komma.. Det är snart dax att åka in till kungsan o titta på det vackraste träden och fota lilleman, tredje året i rad o det kommer vi fortsätta med.. Så fint!! Påsk i helgen också, alltså hur fort går tiden?